Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kesinlikle haklısın, bu sıkılaşma mevzuu beni de geriyor ama zihnen :) Yaşadığım yerde maalesef pasif jimnastik gibi bir alternatifte yok. Biraz daha kilo verip belimin rahatlamasını bekliyorum. Belki o zaman daha rahat hareket edebilirim. Ama imkanları olan arkadaşların spor yapmaları hem metabolizmayı hızlandırmak ve yağ yıkımını hızlandırmak için hem de sıkılaşmak için mutlaka yapmaları gereken bir aktivite bence.

Biliyor musun benimde en sevdiğim renk morun tüm tonları açık liladan en koyu mora kadar. Ama kıyafetlerim siyah, gri, füme. Benimkinin nedeni belli tabiki en iddiasız, en çok kusur örten renkler ...

Günaydın telli turnam tebrik ederim.

Canım inşaAllah farkeder hemencecik.
Ben inanıyorum ki sen kendini böyle daha rahat hissettin ya çok güzel kilo vereceksin. Hadi bakalım.

Özledik de seni arayı çok açma ama

heheheeh açmam bak buradayım, işler sıkışık olduğunda giremiyorum biliyorsun sen de muhasebecisin kdv yi atlattık artık rahatız

Son düzenleme:
günaydın kızlaarr

bugün dukanda 9. günüm ve günün sonunda toplam 3.2 kg düşme oldu...

7 atak + 2 seyir olacak bugünle inşallah

sizler nasılsınız

canım tebr.ler devamı tez gelir inş.

heheheeh açmam bak buradayım, işler sıkışık olduğunda giremiyorum biliyorsun sen de muhasebecisin kdv yi atlattık artık rahatız

Sorma ya ben bu gün bitiricem inşaAllah. 3 ayrı kdv yapmam lazım sinir oluyorum.
evet şimdi siz rahata çıkıyonuz ben strese giriyorum.
tahakkular sizden çıkıp benim önüme geldiginde 26 sına kadar ben stresteyim.yıl sonu geliyor malum stopajlar yükseldikçe yükseldi.dünde benim arkadaşa dedim hayırlısı ile yılbaşını bi aşsak.

26 sında sonra atın 31 stresi offff da offf yine ay sonu geldi.yine yıl sonu geldi.

Son düzenleme:

cnm günaydın.soğan kürüne adet olmadan başlaman gerekiyor.ilk ay adetten önce 15 gün sonraki aylar adetten önceki 10 gün başlıyorsun.adet olunca bırakıyorsun.eger hiçyapmadıysan bugune kadar detayları sana özelden mesaj atarım.dukan forumunu sogsan kürü foruma çevirmiyeyim.kızlar kızmasın :)sabahları omlet yapıyorum.içine biraz maydono dereotu koyuyorum.neyse yapmıcam artık.ben 3 gün yapıp bozmuştum atagı.şimdi perşembeye kadar yapıcam 1 hafta.bakalım neler olucak.

zoe işiniz kızlar. biz gelir gideri toplayı muhasebecimize bile vermekte zorlanırken sizler ince ayrınttısına kadar içindesinizz..allah kolayllık versin

günaydınnnnnnnn
dün bakunisten bahsetmişti birileri ama kim olduğunu hatırlayamadım
çok mu çook teşekkür ederim, çok işe yaradı, bugünlük kabızlık sorunum olmadı veeee hatta kilom 600 gram iniverdi

kızlar bugun bahsetmiştimya kullanıcı ismimi degiştirecegim diye.

yeni nickim morlady arkadaşlar mor seven ,cevremde mor renk hayranı olarak tanınan bir kişi olarak bu nickle hesabımı açtım.

semacım hayırlı olsun yeni nickin, güzel olmuş

kızlar -14 kilo ile 2.aşamayı bitirdim.bugün güçlendiirmeye geçtim.darısı sizlere.

tebrik ederim canım, darısı hepimizin başınaaa :116:

tatlım çok da güzel olmuşşş
ama maşallah hiç fazlan varmış gibi durmuyor zaten fıstık gibisin

tebrik ederim teli turnam

günaydın kızlaarr

bugün dukanda 9. günüm ve günün sonunda toplam 3.2 kg düşme oldu...

7 atak + 2 seyir olacak bugünle inşallah

sizler nasılsınız

günaydın canım, tebrik ederim çok güzel gidiyorsun.

Ya bana hiç bişey yapmadı o.

Çay içtim şimdi. akşam bende içicem ondan. Geçen iki tane içtiğim halde az bi faydası olmuştu.

Hadi iyisin nescim kız 10 güne 80 in altına inermiyiz he ne dersin canım.

kızlar 2 gundur seyir evresinde kaçamak gibi birsey yaptım sanki. dışarıa olmam nedeniyle protein gunumde birazz yeşillikte olusan yagsız salata yedim. sebze+protein gunumde ise ton balıklı salata yedim. ton balıgı malum yağlı. extra yağ yoktu içinde ama ben bunları yıne de kaçamak olarak algıladım. kilo vermem durdu 1 haftadır 200 gr anca verdim. bugun seyir döneminin 8. gunundeyım. hadi hayırlısı

kızlar -200 bugun

benim gibi biri için çok büyük bir sayı bu

telli turnam senin listendeki ismimi degiştirmeyi unutma canım

evet canım fazla kilolu durmuyorum biraz vücutta sıkılaştı sanırım ondanda zayıf duruyorum aslında ama 58 e kadar düşmek istiyorum çünkü hamile kalırsam fazla kiloyla doğuma gitmem en azından oyüzden daha vermek istiyorum

canım benim teşekkür ederim beni gören herkes ynı şeyi söylüyo böyle iyi olmuşsun diyolar daha fazla verme diyolar ama ben vermek istiyorum çünkü sende biliyosun hamile kalırsam iyi olur bakalım daha vermeyi düşünüyorum ama bakalım bu ay bişey olmazsa

zoe işiniz kızlar. biz gelir gideri toplayı muhasebecimize bile vermekte zorlanırken sizler ince ayrınttısına kadar içindesinizz..allah kolayllık versin

niye toplayamıyorsunuzki.zor bir işlem deil ....giren belli çıkan belli deilmi sizin işletmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…