Ya bana hiç bişey yapmadı o.
Çay içtim şimdi. akşam bende içicem ondan. Geçen iki tane içtiğim halde az bi faydası olmuştu.
Hadi iyisin nescim kız 10 güne 80 in altına inermiyiz he ne dersin canım.
günaydın canım, tebrik ederimçok güzel gidiyorsun.
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım tabi benide kabul ederseniz ... 11.10.2011 de 67 kg ile başladım 15.10.211 de atakğımı 64.3 kg ile bitirdim seyir evresindeyim ve bugün seyirimin 7.günü 63.6 kg olmuşum :) tabi bu arada inilmaz artışlar ve inmeler yaşadım 1 kg fazlasını da gördüm :) sonuç olarak son güne bakmak lazım değilmiinş hedefim olan 57 kg ya hızlı hızlı sizin gibi inebilirim hepinize teşekkür ederim sizi okuyarak dukana karar verdim ve küçük bir kızım olduğu için yürüyüş yapamıyordum sizin verdiğiniz link den spor yapıyorum ...sevgiler
merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza yeni katıldım dukan diyetine başlayalı 5 gün olmuştu bir gün bozdum tekrar atak evresine başlasam mı devam mı etsem bu arada sabahları atak evresinde neler yediniz
ben çok düz yaptım cnm.sadece yumurta yada yumurta peynir şkersiz çay.sütte içiyordum ama aslında içinde şeker oldugundan yasak.bazı arkadaşlar jambon vs de yiyor.dediğim gibi ben biraz monoton yapıp hep aynı şeyleri, yiyorum.seyir gelsede sebzeleri görsek.merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza yeni katıldım dukan diyetine başlayalı 5 gün olmuştu bir gün bozdum tekrar atak evresine başlasam mı devam mı etsem bu arada sabahları atak evresinde neler yediniz
Dukan Diyeti uygulayanların hikayelerini paylaşmasını öneriyorum.
Oncelikle Burayi okuyunuz ! http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html
Dukan Dİyeti Yemek tarifleri için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-56.html#post20868675:40:
Kızlar nerdesiniz ya hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyo
ben burdaım.Kızlar nerdesiniz ya hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyo
ayyyy canım ben burdayım ama
çooook fenayımmmm
canım dünyaları yemek istiyor, ne yesem yook kesmiyor, deliricemmmmm
evde sütte kalmadı ki bişeyler yapıp geçiştirmeye çalışayımm
ben burdaım.
bugun kızımla alışverişe gttik.genelde hep aynı magzadan alırım.bayadır gitmiyordum .hatta gecen hafdada müşterilerini kahvaltıya davet etmişlerdi gitmedim diyetteyim diye.gecikmeli olarak bugun gittim gelemedigimin mazeretini söyledim ayıp olmasın diye.
sonra ordaki devemlı benimle ilgilenen kız herzaman bedenimi tarzımı bilir ona göre getirir kıyafetleri.en son ramazanda gitmiştim ben 46 beden oldum diye 44 leri geri yollatmıştım demiştim artık olmuyor bunlar bana sen 46 bedeb getir.kız getirmişti ama bu sefer ben sevemedim 46 almadan çıkmıştım çok kaba gelmiştim kendime.şimdi ie begendigim bir takım elbise vardı 2 bedeni kalmış 40 ve 42 .dedim deneyebilirmiyim 42 yi saolsun kız getirdi al abla giy dedi.çeketi cuk oturdu üstüme pantalonu biraz dar oldu ama aldım dedim bayrama olur bana bu:)))
nescafe iç.hiç kaçamak yapma çok iyi gidiyorsun
semacım çok sevindimmiyiki almışsın bence de bayrama rahat rahat olur sana
valla ben kıvrana kıvrana bitiricem bu geceyi heralde, kahve deiçemiyorum süt yok diye dellencemmmmm
yaa acaba yoğurda biraz light reçelin sadece suyundan katıp yesem mi meyvesinden değil
olur ye bence.
ben şimdi meyva yiycem ayva 2 dilim
ayyyy canım ben burdayım ama
çooook fenayımmmm
canım dünyaları yemek istiyor, ne yesem yook kesmiyor, deliricemmmmm
evde sütte kalmadı ki bişeyler yapıp geçiştirmeye çalışayımm
haaaayyyyıııırrrrrr sakın haHemen git 2 bardak su iç yatıştır kendini aman ha gözünü seveyim boşa gitmesin bu kadar çaban
tatlım ne sulaarrr ne sodalarrrr yok kesmiyoooor
yarın muhtemel adet günüm, ondan böyle oldum ben,
ama şimdi yoğurda azcık light reçel kattım da iyi geldi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?