Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benimde boyum 1.70 kilo en son tartıldığımda (cuma sabahı ) 60.6 ydı.başladığım kilo 64.100 dü.benimde 57 olma lazım inşallh başarırsın.

Çok güzel kilo vermişsin canım. Gayet de normal. Bayrama kadar eğer diyete sadık kalırsan 58 kg olmaman için sebep yok. Spor yap mutlaka.

Yemek olarak Dukan tarifleri var farklılık olur onlara bir bak, beğendiklerini dene.

tavuk göğüs etini jülyen kestim onu pişiricem içine biraz light süt eklicem azcık yumuşak olsun diye bide sarımsak ve baharat onu yoğurtla yiycem.

canım kilolarımız hemen hemen aynıymış, bende 5 gün atakta 2 kg vermiştim, sonraki 1 kilo baya uzun zamanda gitti. 17 gün. bence gayet güzel vermişsin sen. ama bi süre sonra daha yavaş verildiği için bayrama kadar 58 zor gbi geldi bana. genede kaçamak yapmadan ve bir de sporla yaklaşabilirsin belkide, herkesin metabolizma hızı faarklı sonuçta. ama acele etme derim, çünkü verilen kilo çok hızlı olunca o kadar sağlıklı olmaz, daha kolay geri alınır. haftada 750-1 kg arasına normal deniyor. kaçamak dediğin o kadarcık şeyden bişey olmaz bence, abartma tabi ama kendini de çok hırpalama. ben de arada kırmızı şarap içiyorum 1-2 kadeh. ama kilo vermemi engellemedi. ha içmesem belki dah ahızlı olacak ama dediğim gibi insanın kendine eziyet etmesini de anlamlı bulmuyorum. kendi vücudumuzu tanıdıktan sonra sorun değil. bir çoğumuz light puding de yiyoruz. kitapta var mı, yok. ama daha mutlu olacaksak neden olmasın??? zarar da vermiyor..

Teşekkürler inşallh iy olur..bağzı tarifler bana çok falz ageliyor yani sanki diyeti bozucakmışım gibi geliyor.özellikle tatlılar bana fazla gb geldi ama tatlı sevmediğimdendir belki..light pudingi adet olduğum zaman deniycem şimdi denemeye korkuyorum.

Anlaştık. Ama ne olursa olsun katiyen yılbaşında bende hamile falan kalmazsam 70 in altında olalım. Hayatım zaten şubat değilmiydi bizim hedef ayımız. Muhakkak olmamız lazım. Ben bayrama kadar biraz yırtınayım diyorum bakalım ne olacak ne kadar verebileceğim

Kabızlık bizi yavaşlatıyor, her wc gidişimde sinir olup çıkıyorum. Uzun kalayım diyorum ama olmuyor yapamıyorum. Çay içtim yine karnımın ağrısı şimdiden başladı.

Şimdi tavuğu hazırlamaya gidiyorum o olana kadar yürüşüş yağıcam koşu bandında inşallh yarın 59 ya da 60 çıkarım tartıda...

kızlar seyir evresinde kilo artışı normal mi ?
500 gr fazla çıktım bugün..

1+1 yapıyorum 5+5 mi yapsam ..

Normal canım ben +1 kg gördüğüm oldu. Bu tamamen beslenme ile alakalı anlık bir durum. Panik olma ve aynen yoluna devam et Sakın bozmayasın ha

yok yok bozmadım da moralim bozuldu günde 3 kez tartıya çıkan ben 1 kez sabah çıktım orada kaldı
birkaç gün çıkmasam mı ki..
dayanamam da yahuu

20 günden sonra mı hızlanıyormuş ?

arkadaslar burda yenı yazanlara cevap verılmıyor galıba (( bende sadece okuyup gecıyrm tum sayfaları okudum bugun 14.gunum hıc kacamak yapmadım ama cok yavas gıdıyorr delı gıbı dukan yemek tarıflerım var etraftakıler ınanamıyor bunları yıyıp zayıflayacagımıza. burayı sureklı okumak alıskanlık oldu artık cok buyuk destekcımsınızzzz ama kacamak yapanlar dıkkatt balonumuzz patlamasınnn :))))

Olurmu hiç öyle, arada atlanmıştır canım. Yeni gelmiş olsun eski olsun hepimiz aynı amaç için buradayız tatlım.

Yavaş yada hızlı hiç farketmez gitsin de nasıl giderse gitsin dimi ama

10 dk da 2-3 sayfa atlıyor canım. kusura bakma cevap yazamadıysak . evet insanlar öyle susunuyor ama biz mantıgını anladıgımız icin yolumuza devam ediyoruz. hiçbir diyetten boyle kısa surede sonuc aldıgımı hatırlamıyorum ben de ustelik doyarak zayıflıyoruz:)

kızlarrr diyetime dukana aykırı birşey eklemek zorundayım maalesef

günde 1-2 tatlı kaşığı bal

Son düzenleme:
arkadaşlar çizelgeyi kopyalayınca nereye yapışıyor kontrol panelinde lütfen artık cevap yazın

kontrol panelinde deil.profilin varya .orda çizelge var az ortalara dogru KİŞİSEL TERCİH yazan bölümde ordaki kalemi tıkla pencere açılacak oraya yapıştır.kaydet butonuna bas

Son düzenleme:

inşallah canım, inmiş oluruz ama bazen bana halen hayal gibi geliyor o kilolar, o kadar çok diyet deneyimim olduki, olumsuz olarak tabi, inşallah hiçbir sağlık problemimimz olmazda ineriz hedef kilomuza
ben doğumdan 3 ay sonra safra kesesi ameliyatı oldum, bazen çok tedirgin ediyor bu durum beni, doktora danışıyım desem yok sağlıklı beslen yok böyle diyetler yapma diye baştan sağma cevaplar verecek eminim... hatta dukanın sitesinden mesaj atıp sormayı bile düşündüm bir ara..
neyse inşallah sende hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın seneye ama verebildiğin kadar kilo ver, ben 80le hamile kaldım şimdiki aklım olsa 70 bile çok hamilelik için, doğumdan sonra millet 1 günde ayaklanıyor o kilonun baskısından sen 1 haftada anca kendine geliyorsun

sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki eminol insan cevap yazamıyor, kusura bakma, perşembeleri kilolarımızı listeye yazıyoruz, o sabah bilgilerini gönder, arkadaş senide eklesin listeye...

hayırdır niyeki?
yag ekledim ben ama bal çok ters gibi.glikoz tamamen

Sema geçen akşam reglden önce hiç tatlı krizi yaşamayan ben dayanamadım bir kek yaptım. Tarifi seninle paylaşmam lazım harika oldu. Biraz kaçamak oldu ama bence o kadar kusur kadı kızında da olur. Badem tozu, keten tohumu (öğütülmüş)keçiboynuzu unu, biraz karbonat, 1 tatlı kaşığı bal 1/2 kuru incir doğradım içine. bir yumurtanın akı ile karıştırıp fırına attım 15 dakika sonra harika bir kek oldu. Tatlı krizin olursa tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…