Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar geçen hafta söylemiştim pazar günü diyete başlayacağım diye ve de çok kolay olacağını düşünüyordum çünkü bütün proteinli gıdaları çok severim. ama bu kadar zorlanıcağımı düşünmemiştim. eşimle birlikte yapıyoruz onuda motive ettim. kahvaltıda iki yumurta haşladım ikimize öyle karabiber falan döktüm hindi füme koydum tabağa %70 yağı alınmış beyaz peynir koydum eee bide krep yapıyım dedim. yapmaz olaydım o krepi sanki hayatımda hep krep yapmışım da kepeklisi kusur kalmış. allahım o kadar korkunç bişey oldu ki tarifi yok. eşim yedi ses etmedi ama ben kesinlikle yiyemedim. öğlen tavuk haşlamıştım onu yedim akşam da balık ızgara yaptık yağsız ama yemeğe misafir geldiği için balığın yanına salata yaptım offf salatayı bu kadar özleyeceğimi hiç düşünmemiştim. gece oldu hala burnumu yumurta kokusu ağzıma da krebin tadı geliyor. bugüğn ikinci gün sabah sadece süt içtim nasıl geçicek sebzeyi nasıl bu kadar özlemişim çok merak ediyorum doğrusu

ben bugün başladım korkutma yahu gözümü cnm kolay gelsin ben çalışıyorum hafta içi başlamak daha kolay olur diye düşündüm sağolsun şube müdürüm destek oluyor yoğurt süt falan ama öğlen ne bulucamda ne yiycem bilmiyorum

tartımda bozuldu zaten çok mutsuzum çok açım depresondayım :))))))))) of ya bi takım tarifler öğrenmem lazım akşam en azından çayın yanına vede sabah kahvaltıda biraz daha keyifli şeyler yemem lazım.

anlaşıldı yeni katılanlara burda cvp verilmio demek ki. 2. yazışım buraya ve hiçbi cvp gelmeyişi. ne yapalım sağlık olsun.

ben dün kocaman bir tavuk haşladım ve canice didikledim :) yağlarını attım falan sitemizin kedileri çok mutlu oldu ::) sonra onu koca koca kaplara eşimle bana koydum bi küçük kutu light yoğurt aldım yanıma bide salatalık turşusu. zaten bu diyette turşu olmasaydı yapamazdım çünkü turşu benim için su gibi bişey olmadan hayatımı sürdüremem. o kadar çok turşu yiyorum ki inanamazsın. onları yedim şimdi. çok tatmin ettimi hayır etmedi tabiki ama önceki mesajlarımı da okuduysan bilirsin kırmızı kadife elbiseyi giymem lazım :)

ben gitti gidiyordan aldım yulaf kepeğini bu akşam gelicek ama dün için de metro marketten gidip buğday kepeği aldım. çok sevimli bişey değil ama mecbur yiyoruz artık. sebze kesinlikle yok atak süresince zorluyor insanı farkındayım benim midem bulanmaya başladı ama su konusuna gelince 2 lt yi içmeye çalış çünkü proteini ancak bu şekilde atabilirsin

valla bende azönce arkadaşımla konuştum o yapıyordu 4 beden inceldi acayip motive oldum 2 ayda falan hemde turşunun olması süper ama ben sadece turşuyla geçirebilme potansiyeline sahibim diyeti o yüzden çok kaptırmiycam kendimi cnm valla haberlerini bekliyorum kırmızı kadife elbisenin bakalım bende ne olacak çok iradeli başladım sonum hayır olsun mantıklı öğlende tavuk yiyeyim bari her yerde var nasılsa

kızlar istanbulda oturanlar için söylim istinyepark avm de var yulaf kepeği alt katta pazar bölümündeki bir dükkanda

anlaşıldı yeni katılanlara burda cvp verilmio demek ki. 2. yazışım buraya ve hiçbi cvp gelmeyişi. ne yapalım sağlık olsun.

uzun zaman oldu görüşmeyeli bizim cilve başlıklarından sonra slm cnm valla bende yeni başladım sanada hayırlı olsun başladıysan ama okadar çok sayfa var ki muhtemelen yazarlarda takip edemiyorlardır.

uzun zaman oldu görüşmeyeli bizim cilve başlıklarından sonra slm cnm valla bende yeni başladım sanada hayırlı olsun başladıysan ama okadar çok sayfa var ki muhtemelen yazarlarda takip edemiyorlardır.

slm canım evet valla uzun zaman oldu. o cilve konumuz neydi öyle yaa:) bugün başladım ben de gitmesi gereken 8 kilom var ikimize de hayırlı olsun o zaman. hemencik veririrz kilolarımızı inşallah

teşekür ederim violet cvp için biraz zor olucak ama çok hırslıyım bu sefer ve kesinlikle ne kural varsa uyucam. yulaf kepeğini de bulduk mu tamamdır

kızlar
resimlerin ilk 2 sini şimdi çektim.3.resmide akşam çektim.bu diyete başlamama sebeb olan kotum.ilikleyemiyordum önünü 4 parmak vardı arası şimdi ilikleniyor.

ama görüntüm aynı degişen bişey yok ne kilomda ne görüntümde.

günaydın arkadaşlar buğün tartıldım yine 77.70 gördüm uzun bir aradan sonra darısı herkese inşallah bayrama 75 görürüm:)

kızlar selam herkese...

hafta sonu olunca giremiyorum pek bilgisayar başında olmadığımdan, ama pazartesi olunca ilk iş buradayım. tabi bütün mersajları okumak da epey zaman alıyor..

öncelikle hep dediğim şeyi tekrar ediyorum, arkadaşlar süt yasak değil. kitaptaki listede yağsız süt izin veriler gıdalar arasında. lütfen kendi kendinize sütü kaldırmayın diyetinizden. kahvede soslarda pudingde zaten kullanıyor herkes. bardakla içme konusunda da yasak yok kitapta, dediğim gibi kitaptaki saf protein listesine bakın lütfen.
kilo veren arkadaşlara tebrikler, duraklayanlara da sabırlar.. bense perşembe tartılıcam bakalım hangi gruba giricem:))

c.tesi günü balo elbisesi almaya çıktım. çok beğendiğim siyah bir tuvaletim var artık. ama işin en güzel yanı bedenin 38 olması:)) tabi çok dar kalıp bi elbise değil ama 6-7 elbise denediysem çoğu 2 beden yada 38di. dar kalıp da bi tane 40 vardı. ne kadar mutlu olduğumu anlatamam tabi, diyet yapmanın en keyifli ve motive eden yanı bu sanırım. 29 ekime kadar 1 kg daha verirsem ve 60 olursam o akşam daha da iyi hissedeceğim kendimi:)) ve o akşamın resimlerini de koyacağım kıyaslamalı olarak önceki resimlerimle..

merak ettim iyice .elbiseni giy fotografını koy bakalım nasıl olmuşsun.gerci çok güzel oldugu belli zaten 38 bedenden bahsediyorsun ne güzel incecik sin...tbr.ler

diyette ilk öğle yemeğimi yedim. saat 10:30 gibi de 200 grlk yogurdun yarısını yemiştim. size bir şey soracam diyette kola (aspartam içermeyenler) yasak degil ya peki bunun tüketiminde bir sınır var mı?

slm canım evet valla uzun zaman oldu. o cilve konumuz neydi öyle yaa:) bugün başladım ben de gitmesi gereken 8 kilom var ikimize de hayırlı olsun o zaman. hemencik veririrz kilolarımızı inşallah

aynen cnm valla üyeleri topladık tek bir yerde benimde 10 kilo vermem gerekiyor başladım ilk öğle yemeğimide yedim destekçim var allahtan şube müdürüm tam karşımda birşey yemeyeyim diye gözüme bakıyor 7 gün uyguliycam atak dönemini bnm çok 10 kilo olunca önümüzdeki pazartesiyi iple çekiyorum :)

merak ettim iyice .elbiseni giy fotografını koy bakalım nasıl olmuşsun.gerci çok güzel oldugu belli zaten 38 bedenden bahsediyorsun ne güzel incecik sin...tbr.ler

sağol canım, şimdiden iltifat ettiğin için. 42den sonra 38 görmek harika bir duygu tabi. ama her 38e giremem. mangonunkilere mesela. kalıplar arası çok da fark edebiliyor. o yüzden asla gevşememem gerek. ve her geçen gün iyiki dukana başlamışım diyorum. arada ufak mecburi kaçamaklar da olsa beni hiç üzmeden gidiyor bu diyet. yeni gelenler, okuyun lütfen:))) benim 4 gün sonra 1 ay olacak. ve gerçekten de 20 günden sonra herşey daha da güzel.. nankörlük etmiyor bu dukan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…