Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrr diyetime dukana aykırı birşey eklemek zorundayım maalesef

günde 1-2 tatlı kaşığı bal
hayırdır canım, hastamısın yoksa ???
aslında ben geçen sordum ama kimseden cevap gelmedi, zaten baldan için ayrıdır falan demiş kitapta, tam açıklamamış ama ????????
ne yalan söyleyim ben arada 1 kaşık yiyorum çok tatlı isteği duyudğumda... ama %100 şekersiz olduğuna eminim çünkü babam emekli olunca kendine uğraş olarak arıları buldu sağolsun, evde arı sütü, polen, hakiki bal bol miktarda bulunuyor yani :)

aah ah banada 70 kilo olmak hayal gibi.görüyorsun işte millet verdi sende bi dolu kilo verdiniz ben gram gram .napalım bunada şükür.
dün annemlerdeydik pazar günleri bizim ailecek balık günümüz.annem birine diyorki bu veremez hayatta kilo.senin gibi işte okadar çok diyet hikayem varki millet bıktı benden benim diyet lerimden ama ı ıh işte dukanda bile olmuyor .

iyi güzelde malzemelere bak:))) nerden bulacamki badem tozu keçiboynuzu unu ?????????
sen yaptıgına göre eminim çok güzeldir.afiyet bal olsun.karnımda çok ac şuan zaten.tabilotta patlıcanlı fırın köfte var ddiye dışardan sipariş almadım.damak tadımız mı degişti ne yemekler tuhaf geliyor.bununda salçası agır geldi 3 köfte koymuşlar ceviz kadar onu yedim patlılanları didikledim yiyemedim.mantar çorba ve salata vardı mecburen çorbayı içtim .içinde un vardır muhakakak ama yok yicek başka bişey .bide salatada azcık getirmişler onu yedim.

olur olur hiç canını sıkma... sende vereceksin, bak ben senden kaç kilo fazlayım ama hızla geliyorum aman kaç benden aşağı aşağı
ben bu sefer diyet yaptığımdan çok kişiye bahsetmedim, sadece annem ve ablam biliyor o kadar, bayramada gidemiyoruz bu sene, hiç buna sevineceğimi sanmazdım ama oh iyi oldu deyivermişim
kısaca memlekete gidiş tarihimiz bir terslik olmazsa martın ilk haftası.... yani ben çoktan inmiş olcam istediğim kiloya ve küçük bir şok yaşatağım kayınvalide tarafıma DDDD

ne güzel bal bende çok severim benim eşimde gecen gün 1 petek bal getirmiş.gözüm kalmıyor deil.bizim çocuklarda bende tereyaglı ballı ekmege bayılırız.

gecen tv programların birinde izledim bal anlatılıyordu.bizim bu büyük marketlerden aldıgımız çogu bal malesef şekerden yapılıyor.orjinal balın kilosu pahalı zaten .o yüzden ben dedim glikoz diye.yoksa orjinal olsa belki sorun olmaz .çünkü tamaen dogal ürün.paleo beslenmedede dogal ürünler yenebiliyor

süpersin canım bende 38 e düştüm galiba geçenlerde 38 beden bi pantolon aldım be içine giriyorum ollleeeyyyyyy

iyi şok olacak desene seninkilere....

Yap kız hepsi apışıp kalsın.

Benimde hafa sonu başıma geleni anlatayım size...

Kaynım kaza geçirdi geçmiş olsuna gittik.. Ben eşim ve kayınvalidem.. Eltim çay demledi yanında poaça yapmış getirdi hemen. Ben eşime göz işareti yaptım sen ye bunu gibilerinden. Oda akıllı ya ya tamam yeme sen dedi. Kayınvalidemde aynen laf şu "ye ya bırak diyeti falan" Sanki ona soran var ne yiyip ne yemeyeceğimi. Eltimde ordan sırıtıyor. Kendiside bir deri bir kemiktir. Bu sefer kaynım başladı işte ye ya nolucak ekmek yeme onu yeme yeter gibi nasihat etmeye. Sazan eşimde başladı anlatmaya işte yemiyorda öyle iradelide bilmem ne. O kadar sinir oldum ki anlatamam. O çok sevdiğim kayınvalidemin ağzını bir bezle kapayasım geldi. Ya sizene sizeneee. Sinir ettiler beni dün bir kez daha kızdım kendime düştüğüm bu durumdan ötürü.

boşver canım takma boyle seyleri. ben de diyette değilken böyle iştahlı iştahlı birseyler yerdim. annem de cok yeme kilo alıyorsun diyince onunla kavga ederdim sen ne karısıyorsun benim yememe diye kilo gercekten insanı huzursuz eden ve pisikolojisini bozan bir hastalık. insallah hepimiz kurtulcaz bu illetten

tebrikler canım nasıl mutlu olmuşsundur şimdi pntolonun kapanınca bende tattım o duyguyu iyi bilirim

sen nerelerdesin bugun ?

ya sorma ben diyete başlama sebebim bu kot zaten.anlatmıştım birgün ama yine anlatayımda.

işte 14 eylül müydü neydi.benim kız gece 4de kusmaya basladı .babası paniktir biraz.zehirlendi sandı dedi hemen götürelim kızı acile.kız bir yandan kusuyor bende acele acele elimi attım bunu aldım.bu benim günlük giyecegim parka markete falan bunla giderim.eskidirde ama çok rahat tır bu kot.neyse canımcım aldım tabi ben bunu bi giymeye çalıştım oda ne girmiyor zıplaya zıplaya girdim dedim bide ne oldu buna.sonra kapatamadım önümü.inanırmısın 4 parmak dardı adam içerden hadi diyor gece 4 kız aglıyor.birdaha çıkaramadımda ay bir görsen halimi hemen üzerine hırka giydim önümü kapattım bir dügme kopsa bişey olsa gözükcek permuar acık .ama öyle zorda kaldımki hiç tarzım deil ama napayım yanıma hemen aldım bir pantolon dedim hastanede degiştireyim bari tuvalatte falan.gittik hastaneye sırada yokmuş hemen doktora girdik 2dk çıktık bişey yokmuş kızın eve geldik hemen ama beni bir ben bilirim o halde .
diyorumya igrendim kendimden hayatta ilk defa.

Canım malzemeleri ben Gurmenet ten aldım. Keçiboynuzu ununu ve balı Datça dan almıştım. Bana da yemekler ağır geliyor gerçekten damak tadımız değişti herhalde.

hayırdır niyeki?
yag ekledim ben ama bal çok ters gibi.glikoz tamamen

hayırdır neden eklemen gerekti canım??

keşke bende mecbur kalsamda 1-2 tatlı kaşığı nutella ekleyebilsem:))

hemen açıklıyorummm
malum hamile kalamıyorum
o yüzden çörekotu-bal-tarçın karışımı kullanayım diyorum.

günde 1 yada 2 tatlı kaşığı yeniyormuş

ne yapsam yaaa adet olunca 12 gün yemem lazım:26:

ekmeği kes ama poğaça ye tavsiyesi de süpermiş gerçekten:)) kimseyi önemseme sadece gülümseyiver yorum yapanlara hatta. sen gene bildiğini yap. ben geçen gür restoranda şok oldum. salatada sos vardı menüyü okurken. dedim bunun içinde yağ var mı? sevgilim de dedi ki detaylı bilgi verin içerikle ilgili, hanfendi rejimde. garson da ne dese beğenirsiniz.. aa bence bugun rejimi bırakın, bu salatayı bidaha biyerde yiyemezsiniz:)) sanane kardeşim niye bırakayım ki ben?? çikolataya pastaya yenilşmemişim salatayla mı bozucam allah aşkına?

Boşver herhangi bir duruma düşmüş değilsin. Böyle durumlarda sağlıklı beslenmeye karar verdim dersin olur biter. O elti zayıf belki ama poça börekle sağlıklı değil muhakkak. Ben öyle bir durum olduğunda önceliğimin sağlıklı olmak olduğunu söylüyorum ki öyle zaten. Bir de aslında şuna çok sinir oluyorum mesela benim patronum zayıf tamam ama sağlıklı değil sağlıklı beslenmekle alakası yok. Spor zaten yok uyku düzeni karman çorman. Ve kalkıp sırf kiloluyum diye nasıl sağlıklı olunacağını anlatıyor bana hem de bana... Ya sen şanslısın metobolizman iki kişilik yemeği tolere ediyor ve kilo almıyorsun diye vücudunda güzel şeyler oluyor anlamına gelmiyorki bu. Hani bu sırf zayıf diye bu konuda ahkam kesebileceğini zanneden insanların bu konuda konuşmaları deli ediyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…