Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

carmencim paylasimin icin tesekkürler... hepsi önemli notlar.. özellikle hamile kalma adaylarina.. ellerine saglik print yapip okuycam tamamini

Belki en önemlisi Omega 3 aman ihmal etme onu mutlaka al bence.

carmencim paylasimin icin tesekkürler... hepsi önemli notlar.. özellikle hamile kalma adaylarina.. ellerine saglik print yapip okuycam tamamini

Rica ederim canım anne adaylarımız için çok önemli. Aslında bence Ahmet Aydın'ın kitabını (Taş Devri Diyeti) alıp okuyun ya da Beslenme Bülteni sitesinde makaleler şeklinde var yazılar. Mesela ben kitabı okudum benim çenem çok dar ve burun deliklerim çok küçük. Hoca resmen resmini koyarak kitaba göstermiş anne adayları hamilelikte ve sonrasında çok şekerli ve karbonhidratlı beslendiklerinde çocuklarda böyle yapısal bozukluklar olduğunu. (Yani ben gerçi hep övünürdüm küçük burnum ve delikleriyle ama aslında defoymuş anlayacağınız :)))

Şaka bir yana daha hamilelik öncesinden nasıl beslenilmesi gerektiğini, bebek dünyaya geldiğinde onu nasıl beslenmemiz gerektiğini ve reklamlarla şişirilip gözümüze sokulan fabrikasyon ürünlerin nasıl zehirler içerdiklerini ve çocuklarımızı beslediğimizi zannederken onlara tabak tabak zehir verdiğimizi anlatıyor Ahmet Hoca. Hem de hepsi bilimsel kanıtlarıyla, çalışma sonuçlarıyla. Dediğim gibi bilhassa anne babaların ve anne baba olmayı düşünen kişilerin mutlaka başucu yapması gereken bir kitap.

mutlaka en yakın zamanda o kitabı da alıcam

carmencim ellerine sağlık, çok güzel bir yazı
araştırmacı arkadaşım benim
ya sana bari soruyum bende benim safra kesemin olmaması sence dukanın bana zarar vermesiner sebep olur mu?????????
ne zamandır kafama takılıyor, ne biliyim ben diye düşünüyorsun dimi şimdi, seni gidi seni
yok de gitsin, içim rahatlar...

Neslihancım inan ki o konuda hiç bir bilgim yok seni de yanlış yönlendirmek istemem. Bunu mutlaka bir uzmanla paylaş bence.

kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpemmi :) niye bana cevap vermiyosunuz yaww..tabii carmencigim o müthiş tıbbi bilgileri daha çok dikkatinizi çekti dimiiiiiiiii.szide haklısınız ama bi el atın bakayım benim sorunuma da.sorum şuydu

kızlar yaa herkesin seyir döeminde kilo vermesi azalmış yada durmuş ya bugun ilk günüm seyirde.hatta sebze de yemedim.sadece 1 adet kahv da bir adet öglen olmaz üzere 2 küçük domates yedim.korkuyorum valla.sizlerden çokk rica ediyorum.seyir döneminde kaç günde kaç kilo verdiniz.ben 83 le başladım seyire.hedefin 1 ay da 80 altına inmek.sizce olur mu kasayım mı.yoksa zor bir ihtimal mi.seyirde kaçar kilo verdiniz kaç günde.
light pudingimi aldım 2 kutu stokladım light sütle.adet olunca yaparım belki.başladıgım günden beri daha hiç yulaf yemedim.arada yeşil çay içiyorum.eger kabızlık ilerlerse de hafta 1 gün bagırsak çalıştırıcı çay içicem.
bekunis kullananlar sürekli içmesinler sakın.bagırsakta buluna ve gıdaları emen tüycükleri giderriyor bu tarz ilaçlar.sonrası yazmamayım Allah korusun.siz 10 güne bir yada haftada 1 kullanın en fazla.
öptümm çok

merhaba...bence bebek herşeyden daha önemli ozaman güçlendirme evresini yaparsın ve çok abur cubur yemeden güzel bir hamilelik geçirirsin...

canım ellerine sağlık , mükemmel bir yazı koymuşsun
b+c+d+folikasit karışımı bir vitamin kullanıyorum ama omega 3 ü hala almadım yaaaa

bak seni boşuna carmene havale etmemişsiz deilmi?bu yazı senin için süper olmuştur.ben şuan okuyamadım ama muhakkak okuyacagım

ben ahmet hocanın taş devri 7den 70 şe kitabını netten gecen hafta sipariş verdim hala gelmedi?parasınıda ödedim.başka bir yerdede yok .

çabuk zayıflamak istiyorsan protein çok yemelisin .

Son düzenleme:

1 ayda 80 altına inersin bence. o kadar korkacak bi durum yok seyir evresinden, evet yavsaşlıyor ama atağa göre yavaşlıyor. başka dietlere göre bence gene çok başarılı. sporu da ihmal etmemelisin ama, o zaman daha etkili oluyor. ben 28 eylülde başladım, seyirde heniz 1 kg verdim. atakta 2 vermiştim. ama görüntüdeki incelme daha fazla. bir de benim kilom 61 şu anda ve kilo verme hızım daha yavaş. verecek kilosu daha çok olanlarda kilo kaybı da daha fazla oluyor.

bende aynı senin gibi düşünüyorum arada bir bekunis arada bir sinemaki içiyorum o yüzden, ne çalışmaz bağırsağım varmış meğer benimmm
kiloya gelince, bence çok rahat inersin, ben 9 gün atak yaptım ve çarşamba günü tam 1 ay olacak, şimdilik 8.2 kilo gitti bakalım çarşamba günü 1 aylık sonucum ne olacak?????
ama bazen tartıya çıkınca 2-3 kilo fazla çıkacak gibi hissediyorum kendimi, bir korku sarıyor ki sorma gitsin........

Neslihancım inan ki o konuda hiç bir bilgim yok seni de yanlış yönlendirmek istemem. Bunu mutlaka bir uzmanla paylaş bence.
çok haklısın canım ama şimdi doktora bu diyeti anlatsam bana diyeceği sağlıklı beslen, böyle diyetler yapma vs...
gerçekten beni dinleyip cevap verecek bir doktor bulsam hemen sorcam zaten.........
yok mu içimizde sağlıkçı????

merhaba...bence bebek herşeyden daha önemli ozaman güçlendirme evresini yaparsın ve çok abur cubur yemeden güzel bir hamilelik geçirirsin...

haklisin canim, benim en büyük sorunum diyette olmadigim zaman kendimi frenleyememem ve abur cubur yemem. korkum kilo alip verememekten. dogumdan sonra saadece bebegin agirligi kadar kilom gitmisti cünkü :18: bu diyetle dize gelirim insallah dikkat edince olur bence, yeterki istek ve azim olsun dimi ama

herkes saglikli beslen diye tutturuyorda, ben bunu beceremiyorum. dukan bence cok saglikli, en azindan sonucunu da görebiliyorsun buda motive ediyor. zaten diyeti tamamladinmi ister istemez yemek yeme aliskanliginda degisiyor. ben diyet yapmasam kendimi saglikli besleniyorum diye birakiveririm, ipin ucunuda kaciririm kesin!

yeni dukan testime göre 2 gün ataktan sonra bugün ps günümdü. aksam lahana ve havuc salatasi yaptim, yogurla yedim, yaninda da közlenmis patlican birazda haslanmis et 4-5 catal kadar. midemin kücüldügünü farkettim, normalde yedigimin yarisini anca yiyebildim. ve suan midem bayram ediyor diyebilirim

kızlar şu anda leslie nin videolarını indiriyorum. bu hafta da bunları yaparsam sanırım c.tesiye kadar 1 kg verebilirim, inşallah

kızlar şu anda leslie nin videolarını indiriyorum. bu hafta da bunları yaparsam sanırım c.tesiye kadar 1 kg verebilirim, inşallah

eminimki ölcülerini alirsan farki göreceksin canim. 2 haftada acayip etki ediyor. denenmis tecrübeyle sabittir ben 79lardan 68 kadar verdigim kiloda toplam vucut ölcülerimde nerdeyse 1 m incelmistim tabi mekik ve ip atlamada vardi isin icinde videolari laptopumda kayitli ama yapan yok, bi baslasam kirsam seytanin bacagini yine eski moduma girerimde... tebellestim bu aralar.

ay takıldı bunla yalnız son aşamada, inmedi bir türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…