herkesin kilo verme hızı farklı oluyor, bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyor, sıkma canını yaniTelli Turnam günaydın;
perşembe raporumu veriyorum:72,3 :)
pazar gunu 1. ayım dolacak , 4kiloyla tamamlıcam ilk ayı sanırım..sizlere yetişemedim, inanılmaz güzel kilolar veriyorsunuz ama yavaş olsun da gitsin yani :)
ama inanılmaz sıkıldım etten yaa, ilk defa dn akşam miden bulandı tavuktan,yiyemedim... neyse, devam..
bi de sende mi olmuştu? hani vücudunda pütürcükler vardı 1 ay kadar önce.. bende de minicik sivilce gibi, ya da isilik gibi ama sert sert, toplu iğne başı kadar, kırmızı , inanılmaz kaşınan,kaşıyınca yanan bi şeyler çıktı... çok fazla yok işte kolumda 3, karnımda 5 , sırtımda 4, bacaklarda 5-6 tane falan.. bilgisi olan var mı? beslenme tarzından mı acaba? biraz tedirgin etti beni..
Kilolar aşağılara indikçe daha da hevesleniyor insan, çok iyi gidiyorsun canım, aynen devam
Bence de kilo vermen yavaş da olsa devam edicektir. Madem daha rahat devam edeceğini söylüyorsun, bi dene bakalım.
Aslında tatlandırıcıyı fazla tüketmemek gerekiyor. Mesela gün içinde ne kadar çay, kahve içiyorsun? Atıyorum; iki fincan çay, bir fincan kahve gibiyse tatlandırıcının bi zararı olmayacağını düşünüyorum. Ama bütün gün çay kahve içen biriysen buna göre de tatlandırıcı miktarın artacaktır. Ne kadar az kullanırsan o kadar iyi, hatta hiç kullanmazsan daha iyi, malesef ben tatlandırıcısız yapamıyorum
nugget olmaaazzzz.
Canım yağsız ve şekersizse bir de kremasız oldu mu içebiliriz diye düşünüyorum, tabii her gün olmamak şartıyla. Bak aklıma getirdin bu akşam olmaz da yarın akşam gidiyim ben de içmeye
Doğadan karışık form çayı, lipton kayısılı form çayı içebilirsin.
ah ahhh, o gofret mahvetti beni zaten, şimdiden kara kara yılbaşını düşünmeye başladım zaten, ne yapçaz ya...Teşkür ederim canım benim
Sen de süper gidiyosun hiç bozma kendini, bi daha da gofret mofret yiyim deme. En kısa zamanda 6 lara inersin inşallah canım. Öpüyorum seni çoookkkk
ya ben krep yapmaya alışamadım henüzyani bi güntutuyo bi gün tutmuyo anlamadım gitti
lavaş yapmak istiyorum bi kezde onu deniyim ama pınar süt tozu yaıyo tarifte
ama malesefff bulamadım maarketlerde acaba alanınız varmı nerden aldı??
ben yulaf kepeğiyle beraber gurmenetten isedim, yalnız nescafeye katıyım azcık dedim süt tozu kesildi, neden öyle oldu anlamadım :44:
ya ben krep yapmaya alışamadım henüzyani bi güntutuyo bi gün tutmuyo anlamadım gitti
herkesin kilo verme hızı farklı oluyor, bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyor, sıkma canını yani
yalnız o yumurta alerjisi olabilir, telli turnamda olmuştu, o daha detaylı bilgi verebilir
yemeklerini çeşitlendirmeyi dene, akşamları balık daha kolay oluyor ayrıca içinde omega 3 olduğu için daha güzel kilo veriyorsun... ben hiç diyette gibi değilim bütün yemekler dukan oldu bizim evde, eşimde 7 kilo verdi şakayla karışık, oda gayet memnun hayatından anlayacağın...
pınarın süttozu var carfursalarda 200 gr yaklaşık 4 lira falan
migroslarda da var
canım carrefour da var ben ordan aldım daha kullanmadım . krep içinde yulaf kepeğine önceden sütle biraz ıslat ve yumurtayı çok iyi çırp sonuç hep iyi oluyor :)birazda kabartmatozu
anladım çok tesekkr ederim bitki çaylarıyla çok aram yok bundan sonra olur ztn bu diyetle çok şey değişti hayatımda balık yemeye başladım kereviz yedim sonum hayır olsunsanada basarılar dilerim
Selam herkese sebze gunune ragmen tartıldım 2 gunde 600gr vermısım fenal sayılmaz.Dısarı cıktıgımda kabus oluyo hep evde kalmak ıstyorumResmen yıyecek bısı bulamadıgım ıcın 8 saat ac kaldım dun eve donup yulaflı yogurt yedım ve kendme geldım..olmek var donmek yok:)artık yanma bısıler almadan dısarı cıkmam:)Yılbasında dıyete devam edıcem dıyen var mı?:)Bır de avatar fotografı nasıl konuluyo bılen varsa soyleyebılır mı:)
Canım, dışarıda da uygun yiyecekler bulabilirsin. Mesele sp günündeysen tavuk salata, p günündeysen ızgara tavuk, hiç olmadı gir bir markete al bi light yoğurt onu ye. Ya da light süt, light ayran al iç, artık hemen hemen her yerde bulunabiliyor bunlar. Ben dışarıdayken mutlaka uygun bişiler buluyorum kendime, hiç olmadı yoğurt alıp yiyiyorum
kızlaaar annemde dukan yapıo bugun annemn nabzı çok yuksekti şimdide oylee geçmedi yatıo üstünde battaniye ufoda yaktk normalde menepozu war yanar pişer ama donuooo... nabzı çok yuksek tansiyonu normall size oldumu boylee mideside bulanıo az kalmadıı yardım edinoldumu sizeeee bıraksın mı
Canim boyum 1.75 hedefim 65 dayanabilirsem 60 düsünüyorum ve 60 in altina inmeyi hic düsünmüyorum. Bence sende düsünme :) emin ol sadece kemik olursun, ben 58 kiloyken bile kemikten ibaret görünüyordum. Tabi simdi kemiklerimi göremiyorum o ayri
Kizlar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. Yogurt yaptim dünm yarim litre süte 1,5 yemek kasigi yogurt ile. Sütü parmagimi yakmayacak kadar isittim, yogurdun icine koyup karistirdim ekledim. Kaloriferin yaninda sarip sarmalayip 5 saat beklettim sonra dolaba koydum. Biraz koyulasmis süt gibi oldu, nerede yanlis yaptim? Siz nasil yapiyorsunuz?
Günaydın günaydın kızlar ... :)
Bugun çok mutluyummm sonunda 58 oldum 4 -5 günlük atak yaptım ve sonuç hedef günümdeki kilomdan 1 kilo eksik ama olsun .seyir evresini bugun bitirmem gerekiyordu ama 1 hafta daha seyir yapayım bakalım 57 ola bilecekmiyim baktım gitmiyor güçlendirmeye geçerim :) sevgiler ...
günaydınlarrr
ya çizelgene baktımda harika kilo vermişsin acaip özendimtamamını dukanlamı verdin eğer öğleyse asla pes etmicem süpersin
ah ahhh, o gofret mahvetti beni zaten, şimdiden kara kara yılbaşını düşünmeye başladım zaten, ne yapçaz ya...
eşimde bu ara tam bana uydu, 7 kiloyu diyetsiz verdi 5 kiloyuda diyetle veriyim diyor, sırf çok sıkı gelmesin diyet diye dün akşam kek yaptım hazır çikolata aromasıda gelmişken, hoop bu sabah ikimizde doğru düzgün kilo verememiş çıktık, yok ya bundan sonra ne kaçamak nede dukana uygun kek puding yememmmmm
senin eşin devam ediyormu halen? yanlış hatırlamıyorum dimi siz beraber yapıyordunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?