Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay o krabiyeler ne güzel duruyo öyle hemen tarif istiyorum ayrıca maşallah çok yakışmışsınız ikiniz sevgilinle:)
heee yandık o zaman nasıl tarif vericem uyduruk valla... tuzlu kurabiyeye 3-4 kaşık yulaf kepeği koydum 1 yumurta beyazı azıcık süt azıcık süt tozu minicik de himalaya tuzu... çırptım çırptım karıştırdım kendimi onla yarıştırdımmmm değil tabi... karıştırdım sonra kaşıkla yağlı kağıdın üzerine koydum... yumurtanın sarısını sürüp çörekotu döktüm...
kakaolu olanada yine 2-3 kaşık kadar yulaf kepeği iki kaşık kadar süttozu 1 kaşık kadar kakao 1 adet yumurtayı koyup karıştırdım... onları da kaşıkla yaydım... önceden ısıtılmış fırına attım pişti bu arada teşekkür ederim iyi düşüncelerin için...

ooooo sen süper gitmişsin. atakta hiç kaçamak yapmadım ama sonrasında 2 gün falan arada kaçtı.ama şuan çok dikkatliyim.gerçi benim troidim çalışmıyor, hamilelikte ilaç kullanıyordun ama doğumdan sonra bıraktım doktora da gitmedim. met.yavaş yani ( bende koşu bandı aldım eve ama hergün yürüyemiyorum 7 aylık canavar kızım var :)) hele işe başlayınca spor sıfıra inecek bakalım o zaman naapcam :))

kilo bildirimi yapioyurm burdan özel msj atamadigim icin :)

başlangıç kilom 58.5
başlangıç tarih 24.12.12
hedef kilom 48-50
şu anki kilom 53.7

aman allahım eve gidince bende denemeliyim .bu arada ben ekmek yapmakta çok başarısız olmuştum içi hamur kalmıştı ama inşallah bunu becerebilirim yoksa kendime ceza vericem ve artık ne dukan ekmeği nede başka bişey yapmıycam

çok kalın yaptıysan içi pişmeyebilir... bide yüksek tutmaman lazım ısısını... önce fırını iyice ısıtıp sonra ayarını biraz düşürmen lazımki içi de pişsin... ceza vermek yok kendi kendimize yapıcaz bişiler... bide msn kullanıyosan eklermisin beni ... miray_hur q mynet.com bu arada kakaolubun tadına bakıyorum şimdii aman allahım çok lezzetliii... ama biraz tatlandırıcısı fazla gelmiş... bu arada az önce söylemeyi unuttum kakaoluda tatlandırıcı var...

Son düzenleme:
bende dukan diyeti yapıyorum 7gün atak,1gün sebze protein,5gündür protein yapıcam cumartesi sebze proteine geçicem.çok iyi gidiyor kabızlık sorunu hiç yaşamadım yeşil çay kırmızı pul biber sayesinde...5 ay önce doğum yaptım gitmesi lazım bu kiloların....

arkadaşlar bu kabızlık olayı çorba içmediğimizden oluyor yaaa
ama ben akşama bunu yapacağım

1 bardak yoğurt
1 adet yumurta
5 kaşık yulaf ....(isteyen az veya çok koyabilir)
karabiber
kimyon
hepsini karıştır
üzerine kaynar su ekle 10-15 dk.hafif ocakta kaynat

buna ben normalde yağ ve nane yakıyorum üzerine ve birinç ekliyom süper oluyor

bende tavuk göğüs etini haşlıyorum onun suyuna baharat katıp göğüs etini de ince ince didikleyip atıyorum bi taşım daha kaynatıyorum al sana çorba normalde çorba pek sevmem ama bu diyette sanki aşeriyo insan :=))

Son düzenleme:

evet diğerini çok kalın yapmıştım farkında olmadan 10 kaşık yukaf kepeği ve 10 kaşık bugday kepeği koymuşum çok kalın oldu yenilicek gibi değildi sonu malüm...bu arada canım iş yerinde msn kullanamıyorum yasak ama telefondan girerim ok ekliycem seni canım

çok az gözüküyor kilonuz bu kadar sıkı diyete gerek varmı..

Canım ben tavuk suyuna sebzeli çorba yada domates çorbası yapıyorum süper oluyor.
Tavsiye ederim.

-800le uyandım, muhteşem duyguuu :)

Tebrikler maşallah

valla bende öyle düşündüm onun için bu akşam pum pum çorbaaam var menüdeee:)
yoksa içim çürüceeek vallaa:)))

ahaha ismi çok güzel dimi tam yenmelik:))

-1,5 bardak su
-1/2 çay bardağı süt
-1 kaşık yulaf kepeği
-1 tatlı kaşığı mısır unu
-2-3 dilim çemensiz pastırma veya 1 kaşık kıyma

kepek ve mısır unu suyla karıştırılarak 1 çimdik tuz eklenerek yaklaşık 10 dk. pişirilir.diğer tarafta pastırmalar ufak ufak doğranarak kavrulur(kıyma da aynı şekilde).kaynayan çorbaya etler ileve edilerek beraber biraz daha pişirilir.En son süt ilave edilip 1 taşım kaynatılıp altı kapatılır.

6haftada 6 kilo he müthişmiş ! kaç gün atak kaçgün seyir yaptın ? ve örnek atak ve seyir menünü yazar mısın ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…