heee yandık o zaman nasıl tarif vericem uyduruk valla...ay o krabiyeler ne güzel duruyo öyle hemen tarif istiyorum ayrıca maşallah çok yakışmışsınız ikiniz sevgilinle:)
canım ya senmi yavaş gidiyon benmi hızlı gidiyom anlamadım
13.02.2012
başlangıç 63
atak 2.gün sabah 61.1
atak 3.gün sabah 59.8
bugün atakta son günüm
kaçamak falanmı yaptın sen
ben ayrıca koşu bandında tempolu 20 dk.yürüyüş
migrosun internet alışverişi var.. oraya gir bi bak bakalım senin bulunduğun yere servis yapıyorlarmı?
bunu duyduguma sevdindim... teşekkür ederim... aramızda ol ki bizde yardımcı ve destek ol... böyle yanlış anlaşılmalarla ani kararlar almayalım...
ya bi işe geç geldim neler olmuş böyle...arkadaşlar koskoca insanlarız yakışmıyor bu davranışlar hepimiz iyi bişeyler yapmak için burdayız kilo bildirimin kimin yaptığının ne önemi var ki zaten yarim ve ömmür ikiniz bu işi götürüceğinize dair anlaşmıştınız .ömmür lütfen böyle alınganlık yapma .burdaki herkes eminim ki burda kalmanı çok istiyordur hepimiz birbirimizden destek alarak zayıflamaya çalışıyoruz lütfen kendini ve bizi üzme
listede varsın zaten...kilo bildirimi yapioyurm burdan özel msj atamadigim icin :)
başlangıç kilom 58.5
başlangıç tarih 24.12.12
hedef kilom 48-50
şu anki kilom 53.7
heee yandık o zaman nasıl tarif vericem uyduruk valla...tuzlu kurabiyeye 3-4 kaşık yulaf kepeği koydum 1 yumurta beyazı azıcık süt azıcık süt tozu minicik de himalaya tuzu... çırptım çırptım karıştırdım kendimi onla yarıştırdımmmm değil tabi... karıştırdım sonra kaşıkla yağlı kağıdın üzerine koydum... yumurtanın sarısını sürüp çörekotu döktüm...
kakaolu olanada yine 2-3 kaşık kadar yulaf kepeği iki kaşık kadar süttozu 1 kaşık kadar kakao 1 adet yumurtayı koyup karıştırdım... onları da kaşıkla yaydım... önceden ısıtılmış fırına attım piştibu arada teşekkür ederim iyi düşüncelerin için...
çok kalın yaptıysan içi pişmeyebilir... bide yüksek tutmaman lazım ısısını... önce fırını iyice ısıtıp sonra ayarını biraz düşürmen lazımki içi de pişsin... ceza vermek yok kendi kendimize yapıcaz bişiler... bide msn kullanıyosan eklermisin beni ... miray_hur q mynet.com bu arada kakaolubun tadına bakıyorum şimdii aman allahım çok lezzetliii... ama biraz tatlandırıcısı fazla gelmiş... bu arada az önce söylemeyi unuttum kakaoluda tatlandırıcı var...aman allahım eve gidince bende denemeliyim .bu arada ben ekmek yapmakta çok başarısız olmuştum içi hamur kalmıştı ama inşallah bunu becerebilirim yoksa kendime ceza vericem ve artık ne dukan ekmeği nede başka bişey yapmıycam
dün bütün uğraşlarıma rağmen yine wcye çıkamadım
ılık su içtim sabah...
sonra form çay...
rezenee....
kayısılı activia...
akşam annem sinameki yaptı bir büyük bardak yok yok yoooook
eğer 2-3 gün daha çıkmazsam içicem bir müsil hapı:))
benim başka çarem kalmadı:))
buarada o dediğiniz acılardan yiyemem çünkü acı yiyemiyorum:)
bende tavuk göğüs etini haşlıyorum onun suyuna baharat katıp göğüs etini de ince ince didikleyip atıyorum bi taşım daha kaynatıyorum al sana çorbaarkadaşlar bu kabızlık olayı çorba içmediğimizden oluyor yaaa
ama ben akşama bunu yapacağım
1 bardak yoğurt
1 adet yumurta
5 kaşık yulaf ....(isteyen az veya çok koyabilir)
karabiber
kimyon
hepsini karıştır
üzerine kaynar su ekle 10-15 dk.hafif ocakta kaynat
buna ben normalde yağ ve nane yakıyorum üzerine ve birinç ekliyom süper oluyor
çok kalın yaptıysan içi pişmeyebilir... bide yüksek tutmaman lazım ısısını... önce fırını iyice ısıtıp sonra ayarını biraz düşürmen lazımki içi de pişsin... ceza vermek yok kendi kendimize yapıcaz bişiler... bide msn kullanıyosan eklermisin beni ... miray_hur q mynet.com bu arada kakaolubun tadına bakıyorum şimdii aman allahım çok lezzetliii... ama biraz tatlandırıcısı fazla gelmiş... bu arada az önce söylemeyi unuttum kakaoluda tatlandırıcı var...
arkadaşlar bu kabızlık olayı çorba içmediğimizden oluyor yaaa
1 bardak yoğurt
1 adet yumurta
karabiber
kimyon
hepsini karıştır
1 bardak yoğurt
1 adet yumurta
karabiber
kimyon
hepsini karıştır
-800le uyandım, muhteşem duyguuu :)
Canım ben tavuk suyuna sebzeli çorba yada domates çorbası yapıyorum süper oluyor.
Tavsiye ederim.
Tebrikler maşallah
1 bardak yoğurt
1 adet yumurta
karabiber
kimyon
hepsini karıştır
pum pum ne ayolvalla bende öyle düşündüm onun için bu akşam pum pum çorbaaam var menüdeee:)
yoksa içim çürüceeek vallaa:)))
slm kızlar,henüz özelden mesaj yazamıyorum;gündüz de yazmıştım ama listede kendimi göremedim;tekrar yazayım eklemek zor olacaksa haftaya yine yazarım,hem belki özel mesaj yazabilecek sayıya erişirim:))
09.01.2012 başlangıç 61.7 14.02.2012:55.7 hedef:53
bu arada çok mutluyum,herkes incecik oldun yeter artık diyor ama hedef 53:) istediğim kiloya inmeden güçlendirmeye geçmeyeceğim kararlıyım:))
okulda benden özenip başlayan arkadaşlarım oldu,onlara da siteyi, önerdim:))çünkü benim en büyük yardımcım burası oldu:)inş.2 haftaya ideal kiloma inebilirim ve sonra yaşasın güçlendirme:)) ferçi güçlendirmeyle ilgili kafamda çok soru var ama zamanı gelince sizi rahatsız ederim.
hepimize bol-----ler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?