çok az gözüküyor kilonuz bu kadar sıkı diyete gerek varmı..
öyle ama veremiyorum napim
uzun zaman kalıp üzerime yapışmasın
4 senedir bu haldeyim
hamile kalmamla birlikte
bende 5 ay önce doğum yaptım diyeta başlayalı 10 gün oldu sütüm arttı ve zayıflıyorum,tek sorunum tatlı bebeği görmeye gelenlere bir sürü çeşit yapıyorum bende yaptıklarımı kokluyorum yediklerime sayıyorum 1 ay sonunda epey zayıflarım diye düşünüyorum...
6haftada 6 kilo he müthişmiş ! kaç gün atak kaçgün seyir yaptın ? ve örnek atak ve seyir menünü yazar mısın ???
evet o çok zor bir olay
bende dua ediyorum bize biri gelmesin veya davet etmesin diye
bende gitmiyorum gezmeye bebek küçük daha diyorum burası çok soğuk ama gelenlere yok diyemem 1 aya kaç kilo verilebilir sizce??[/
benim oturduğum yerde çok soğuk bebeğimde küçücük daha bi yere çıkamıyorum ve gelenden gidenden bunalıyorumüstüne üstlük verilmesi gereken tam 13 kg var vee nisana kadar vermem gerek çünkü nisanda kaynımın nişanı var 2 elitimin yanında ben balon gibi olmak istemiyorum off
listede varsın zaten...
benim oturduğum yerde çok soğuk bebeğimde küçücük daha bi yere çıkamıyorum ve gelenden gidenden bunalıyorumüstüne üstlük verilmesi gereken tam 13 kg var vee nisana kadar vermem gerek çünkü nisanda kaynımın nişanı var 2 elitimin yanında ben balon gibi olmak istemiyorum off
canım ya valla sinemakinin üstüne çözüm bilmiyom ben içine sinemakisine fazla koyarak bir dene derim. müshil bile onun kadar etkili değil inandün bütün uğraşlarıma rağmen yine wcye çıkamadım
ılık su içtim sabah...
sonra form çay...
rezenee....
kayısılı activia...
akşam annem sinameki yaptı bir büyük bardak yok yok yoooook
eğer 2-3 gün daha çıkmazsam içicem bir müsil hapı:))
benim başka çarem kalmadı:))
buarada o dediğiniz acılardan yiyemem çünkü acı yiyemiyorum:)
eline sağlık ya. ben hala yulaf kepeği ile yenebilir birşey üretemedim. hep tadı kötü oldu. mecburiyetten yedim. bir de tatlandırısı takita kullanıyorum ama sanki hiç tad vermiyo keklerimeheee yandık o zaman nasıl tarif vericem uyduruk valla...tuzlu kurabiyeye 3-4 kaşık yulaf kepeği koydum 1 yumurta beyazı azıcık süt azıcık süt tozu minicik de himalaya tuzu... çırptım çırptım karıştırdım kendimi onla yarıştırdımmmm değil tabi... karıştırdım sonra kaşıkla yağlı kağıdın üzerine koydum... yumurtanın sarısını sürüp çörekotu döktüm...
kakaolu olanada yine 2-3 kaşık kadar yulaf kepeği iki kaşık kadar süttozu 1 kaşık kadar kakao 1 adet yumurtayı koyup karıştırdım... onları da kaşıkla yaydım... önceden ısıtılmış fırına attım piştibu arada teşekkür ederim iyi düşüncelerin için...
-800le uyandım, muhteşem duyguuu :)
sağooool akşam bakacam :)kizlar youtube da harika bir kac video buldum sizlerle paylasmak istiyorum, gercekten süper, toplam da 20-25 dk ama süper ter atiliyor, ve cok etkili
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
göbek popo ve kalca icin
The Bikini Abs Workout- - YouTube
bikinilere yardimci
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
yag yakmak icin
aciyorum bilgisayari geciyorum karsisina ohhh hem dans hem spor
veririsin inşallaaah düğünde kuğu gibi süzülürsünbenim oturduğum yerde çok soğuk bebeğimde küçücük daha bi yere çıkamıyorum ve gelenden gidenden bunalıyorumüstüne üstlük verilmesi gereken tam 13 kg var vee nisana kadar vermem gerek çünkü nisanda kaynımın nişanı var 2 elitimin yanında ben balon gibi olmak istemiyorum off
arkadaşlar her sabah kalktığımda artık dukan diyetine başlamalıyım diyorum çünkü nisana kadar vermem gereken 12 13 kg var ama dolabı açtığımda amaaan yarın başlarım amaaan öteki gün başlarım diyorum erteliyorum doğumdan beri 7 aydır aynı kilodayım hatta dahada üstüne koyuyorum motive olmam lazım nisana kadar vermezsem kaynımın nişanında 2 eltimin yanında deniz topu gibi durcam buna dayanamam
canım bende öğlen koca tabak köfte ve yoğurt yedim. köfteyi kendim yaptım sıfır yağ lı etten ve actifry da yağsız piştiay bugün ilk defa öğle yemeğinde resmen abarttım
5 tane ızgara köfte + krep + yoğurt :)
ay yazınca az gibi geldi gözüme ama tıka basa tokum şuan inanınki:)
arkadaşlar her sabah kalktığımda artık dukan diyetine başlamalıyım diyorum çünkü nisana kadar vermem gereken 12 13 kg var ama dolabı açtığımda amaaan yarın başlarım amaaan öteki gün başlarım diyorum erteliyorum doğumdan beri 7 aydır aynı kilodayım hatta dahada üstüne koyuyorum motive olmam lazım nisana kadar vermezsem kaynımın nişanında 2 eltimin yanında deniz topu gibi durcam buna dayanamam
kizlar youtube da harika bir kac video buldum sizlerle paylasmak istiyorum, gercekten süper, toplam da 20-25 dk ama süper ter atiliyor, ve cok etkili
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
göbek popo ve kalca icin
The Bikini Abs Workout- - YouTube
bikinilere yardimci
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
yag yakmak icin
aciyorum bilgisayari geciyorum karsisina ohhh hem dans hem spor
bak arkadasim burda hepimiz ayniyiz , popo göbek kalca almis basini gidiyor, bende yeni dogum yaptim 6 aylik bir oglum var.
artik emmeyi biraktigi icin diet e basladim, cok zor oldu basta, ama sonuclari almaya baslayinca düzelicek, aylarca aldigin kilo tik diye gider mi bicak mi bu ????
sen sabirli ol, ne demisler sabrin sonu selamet,SONUNDA BIZ KAZANICAZ....
hic SIKINTI yapma, yavas yavas diet in keyfini cikar.... kilolarin bir gider bir gitmez bir alirsin, hic moral bozma, diete devam....
arkadaşım gaza gelmene gerek yok gaz ortada 2 eltimin arasında balon gibi olacağımı düşünsem zaten iştahım otomatik kesilir...bugün başla nisana çok yok mart nisan işte alacağın elbiseyi düşün fıstık gibi olacaksın inş...bende gitmiyorum gezmeye bebek küçük daha diyorum burası çok soğuk ama gelenlere yok diyemem 1 aya kaç kilo verilebilir sizce??[/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?