ben bunu geçen hafta yaptım... bi anormallik görmedim henüz... ama görürmüyüm bilemedim şimdi bak...Sorum şuNormalde pazar günü benim protein günüm. Ama pazar arkadaşlara davetliyim. Kendime uygun bir şeyler yapmam için sebze günümde olmam lazım. Cumartesi sebze günü ile pazar protein günün yerini değiştirsem olur mu? Ya da böyle yapan var mı hiç? Sadece 1 kez olmak şartıyla iki gün protein yapsam pazarı sebze ile geçirsem nasıl olur :) Bence süper olur da Sizce ?
kraker mi dedi biriiii amanın bende istiyorum...
töbe de kıss...bi light puding yedim diye dünyanın sporunu yapıyorum bu hasta halimle.. sabaha ölmezsem tartıda bakalım eksiyi görecekmiyim :))
aaaa benim de bütün çabam doğurmaya hazırlık :13:
inşallahhhh....ben şaka yaptım gerçide daha 5 aylık kızım.tek derdim zayıflamak güzel anne olmak istiyorum bennn
Sorum şuNormalde pazar günü benim protein günüm. Ama pazar arkadaşlara davetliyim. Kendime uygun bir şeyler yapmam için sebze günümde olmam lazım. Cumartesi sebze günü ile pazar protein günün yerini değiştirsem olur mu? Ya da böyle yapan var mı hiç? Sadece 1 kez olmak şartıyla iki gün protein yapsam pazarı sebze ile geçirsem nasıl olur :) Bence süper olur da Sizce ?
yok be herkesin canı isterde bakma sen geçen gün bende artık bişey yiyemiyorum diyip reddettim ikram edilen kadayıf dolmasını canım nasıl istiyodu ama yok yediklerime sayıyorum bu kilolar gidecek dur daha eski halime gelip 3.yü doğurucam
allahımmm bende reddetmek istiyorumm canım gidiyo tatlıyı görünce ama artık yok gerçekten kararım kesinnn yeter artıkkkohh doğur valla ben daha ilkte pes ettim galiba
töbe de kıss...
Sorum şuNormalde pazar günü benim protein günüm. Ama pazar arkadaşlara davetliyim. Kendime uygun bir şeyler yapmam için sebze günümde olmam lazım. Cumartesi sebze günü ile pazar protein günün yerini değiştirsem olur mu? Ya da böyle yapan var mı hiç? Sadece 1 kez olmak şartıyla iki gün protein yapsam pazarı sebze ile geçirsem nasıl olur :) Bence süper olur da Sizce ?
yok bacım olmaz ne yazıyosa o sen durumu kendine uydur diyetin zamanını değiştirme dost olarak söylüyorum..Sorum şuNormalde pazar günü benim protein günüm. Ama pazar arkadaşlara davetliyim. Kendime uygun bir şeyler yapmam için sebze günümde olmam lazım. Cumartesi sebze günü ile pazar protein günün yerini değiştirsem olur mu? Ya da böyle yapan var mı hiç? Sadece 1 kez olmak şartıyla iki gün protein yapsam pazarı sebze ile geçirsem nasıl olur :) Bence süper olur da Sizce ?
1+1 yapmak zorunda değilsin ki :) 2+2 yap sen de bi defaya mahsus :) aslında ben 2+2de rahat ediyorum ve daha fazla kilo veriyorum, artık böyle devam etmeyi düşünüyorum..
1.1 bide 5.5 var diye biliyorum gerisi güçlendirme ve bölgesel zayıflamada
sağol tatlım şimdi daha iyiyim galiba... yemek yiyince kendime geldim...
bi light puding yedim diye dünyanın sporunu yapıyorum bu hasta halimle.. sabaha ölmezsem tartıda bakalım eksiyi görecekmiyim :))
hayır dukan chati takip ediyorsanız orda bulabilirsiniz.. yeter ki eşit olsun diyor.. bölgesel zayıflamalarda eşitlik yok.. 2+0, 2+7 vs tarzı onlar.. burda eşitlik önemli.. 1den 5e kadar yol var.. tercih hakkı bize sunulmuş.. ve ben bu hafta 2+2 yapıyorum 1+1den daha fazla ve hızlı kilo veriyorum.. böyle devam ederse 3 haftaya kalmaz güçlendirmeye geçeceğim İnşaAllah..
ooh süper.. bi denemek lazım... bayıldım ben kurabiyelerine...
evet light puding 3 kase anca çıkıyor. annemle ben dukancıyız, e babam bize mi baksın yerken.walla pişti mi o akşam bitiyo
mutfağa zamanım olmuyo da akşam işten çıkınca annem gelene kadar deneyebilirim. bi de peynirli kraker yapmıştı biri onu da denemek istiyorum ama du bakalımüşenmezsem
tatlım tarifi ve resmi paylaşayım ama ben denemedim,baştan belirteyim. ilk kim denerse yorumlarını paylaşsın. akşama çay yanında ii gider bence...
Eki Görüntüle 347577
Peynirli kraker
Malzemeler
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
işte ben bunu yaptım kuzucanlar ama şöyle birşey dicem ağır bir peynir oluyor.
bana göre peyniri biraz daha az koyun:)
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır. İyice kızarıp kıtırlaşana dek (yaklaşık 25 dk)pişirilir. :125: :125:
kilo bildirimi yapioyurm burdan özel msj atamadigim icin :)
başlangıç kilom 58.5
başlangıç tarih 24.12.12
hedef kilom 48-50
şu anki kilom 53.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?