- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Ay hadi gözün aydın canım. Darısı başımıza. Sabrın sonu selamettir söze tam senlik şu an.
irem&özge çok teşekkür ederim. aslında dukana göre 61.4 benim ideal kilommuş,ben 63.7 görünce güçlendirmede de veririm düşüncesiyle seyir evresini bitirdim. hiç kilo almadan bu şekilde devam etmek bile mühim benim için. yeter ki koruyayım...
güçlendirmeye geçmek ne güzel:
bende umarım o günleri görür ve gönül rahatlığıyla (baklagil hariç)istediklerimi yerim
63lere inersem bende geçerim güçlendirmeye. 1 ay daha dişimi sıkmam gerekiyor.
arkadaşlar hadi gel çukurağaya gidelim diyor ama ben tutuyorum kendimi. mmmmm irmik helvası harika oluyor yaaaaa :2:
farkındaysaz saat 5 ve yine lüzumsuz tatlılar uçuşuyor gözümün önünde.dietle beraber böyle oldum. eşim tatlı yerdi ben cıks derdim. şimdi sürekli aklım tatlıda.
destek lütfeeeeeeeeeeeen
canım Allah kolaylık versin, inş çabucak geçer 1 ay senin için. ben dukana 29 Aralıkta başlamıştım, 13 şubatta güçlendirmeye geçtim. dukanın verdiği takvime uymadım pek doğrusu, güçlendirme de benim normal yemek düzenim değil, oldukça sıkı bence yine. sadece sp - ps günü diye bir ayrım yok.. yine yağsız, yine beyaz unsuz... bakalım pazar gününü iple çekiyorum, ben pazar sabahları tartılıyorum da
tatlıya gelince de ben çok tatlıcı bi insanımdır. dayanamam asla... zaten en büyük ilk kaçamağım baklava olmuştu.
light pudingle bunu bastırabilirsin ama, hatta dukan ekmeğini tatlandırıcı ve tarçın ile yapıp üzerine kendimizin yaptığımız tatlandırıcı - nişasta ile pudingi döküp yemiştik annemle,resmen yaş pasta kıvamında oldu... dene muhakkak, o tatlı krizleri gidiyor...
gözün aydın canım.darısı başımıza inşallah.ama topiğe daha sık girip bize ilham kaynağı ve destek olursan çok seviniriz.
destek konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. çok teşekkür ederim canım. inş sizler de istediğiniz kilo ve formlara ulaşırsınız...
bakın bizler için dukanelle yaptım... her an oluşabilecek tatlı krizlerini engelleyebilmek adına...çoook lezzetlii çoookkk... Eki Görüntüle 347311 Eki Görüntüle 347312 Eki Görüntüle 347313
birde uyduruk kurabiyeler yaptım... bi kısmı tuzlu çörek otlu... bi kısmı tatlı kakaolu... yasaklı olan hiçbişey kullanmadan öyle gözkararı yaptım... işyerinde atıştırmalık bişeyim olsun diye düşündüm...
Eki Görüntüle 347315 Eki Görüntüle 347316
bu da ben :26: DUKAN'dan önce tabi... Kocamannn göbeğim varkene.... Ama şimdi yok...
Eki Görüntüle 347317
bu da biz şeker sevgilimle... ve kocaman göbeklerimizle
Eki Görüntüle 347318
ayyy yarimm bunlar nee! tarifi vermişsin ama o kakaolunun üzerindekiler dukanella mı ? yoksa light puding mi ? süper görünüyorlar,du bakiim akşam patlatırım belki ben de bi tatlı kurabiye falan... canım çekti
light puding yok dukanda eminim yeme arkadaşım.
kızlar light puding niye arayıp duruyorsunuz Allah aşkına... biz annemle aldık ama piştikten sonra annemin tepkisi şu oldu "light süt, nişasta, tatlandırıcı, kakao ile bunu ben de yaparım hem içinde ne olduğunu bilirim" dedi... e sizin de günde 1 tatlı kaşığı nişasta hakkınız var (duraklama yapabilir ama tatlı krizini yenmek için en iyi çarelerden biri puding...) 2 yemek kaşığı koysanız,4 kase çıksa günde 1 kase hakkınız olur... bu da dukana uyarlanmış puding olur..