ah ben bilsem ne yaptığımı ve benim nisana kadar en az 8 kg vermem lazım yoksa psikolojim çökecek
SIKINTI YAPMA , olur olur, kiz benim stresden karnim siser, sende cok stres yaparsan, sinirden sisicen
rahat ol, ama ne olur düzenli yap gercekten ise yariyor gibi, bircok örnek arkadas var. insallah 8 kilo verebilirsin, ama 4 de versen birakma nisandan sonrada devam et...
hep beraber basaricaz, insallahhhh
Herkese merhaba!! Ben de forumun yeni bir üyesi olarak Dukan diyetine başladım.. Başlamamda yazdığınız yorumların de çok etkisi oldu tabi.. İstikrarlı bir şekilde diyete devam etmeniz ve birbirinize destek olmanız beni de motive etti açıkçası:)) Bugün atak evresinde 3. günüm.. Bu sabah itibariyle 1.1 kilo vermişim, ama tam gaz devam edeceğim ben de:) 62'ye inene kadar pes etmek yokk:!! :13:
ama işin başında olmama rağmen gözümün önünde elmalar, armutlar uçuşmaya başladı walla.. hepsine dayanırım da şu meyvesizlik bana çok koyuyor walladaha da baya yol var ama naapalım sabredicez..
kızlarr atak evresinde sadece 2 yemek kaşığı yulaf yiyebiliyoruz değilmi? bide dukancığımın sitesinde bana 3 gün diyor ama ben 5 gün yapmayı planlıyorum atak evresini nasıl olurki acaba ? birde 2 yemek kaşığıyla krep olurmu yahuuu
atakta 1.5 kaşık, seyirde 2 :)
olur olur :)
1.5 yk kepek
10 yk süt
1 yumurta
canım teşekkür ederim kitabı okuma fırsatım olmadı ama çok araştırma yaptım eşimle saolsun bu konuyla çok ilgili daha zayıf olacağım ya :!:
teacher başlangıç tarihin?ollleeeeyyyyy
yarim yarim koş gel benide tabloya yaz
başlangıç kg.; 73
şuan kg.; 68
hedef kg.; 60
amannn ne olucak 100 tane halleyden... bi tanesini de ben yerimzayıfladım diye iflas etme sonra:))
ohhh ellerine sağlık... çook doyurucu oluyoo çoook...İyice hamarat oldum valla :) kendimeekmek yapma çabası içerisindeyim gece gece
bende sabahlari cilekli bir mamasi var, allahim nasil güzel kokuyor, yok ya ben acikmiyorum, özellikle yediklerim cok azaldi, ama simdi birsey yemem gerek en son saat 17:00 de bir kase yogurt yemistim o kadar, simdide düsünüyorum kara kara ne yesem bugün S+P bosa gitti valla günüm, yarin gene Atak kabusu
ama bir yandan da cok egleniyorum ben valla bu diet le ve sizlerle, 1 kilo gitse bana kar, stres yapmiyorum valla, oldugu kadar[/Q
allahım bende acıkmamak istiyorummartık yememek istiyorum hade hayırlısı bu arada ben tam 3 haftadır bugün başladım yarın başlıcam diye diye 2 kg vermiştim sadece tatlıdan ve ekmekten kısarak ama tekrar 3 kg aldım bunun hepsi 3 haftada oldu bugünden itibaren tekrar atak devreme başladım
walla ben acıkmıyorum hatta normalde yediğimden de az yiyorum ama meyveszilik beni çok kötü ediyor akşam yedim sabah yine ilk olarak aklıma portakal elma geliyor kendimi armut yerken hayall ediyorum nolcak böööööleee(
Herkese merhaba!! Ben de forumun yeni bir üyesi olarak Dukan diyetine başladım.. Başlamamda yazdığınız yorumların de çok etkisi oldu tabi.. İstikrarlı bir şekilde diyete devam etmeniz ve birbirinize destek olmanız beni de motive etti açıkçası:)) Bugün atak evresinde 3. günüm.. Bu sabah itibariyle 1.1 kilo vermişim, ama tam gaz devam edeceğim ben de:) 62'ye inene kadar pes etmek yokk:!! :13:
ama işin başında olmama rağmen gözümün önünde elmalar, armutlar uçuşmaya başladı walla.. hepsine dayanırım da şu meyvesizlik bana çok koyuyor walladaha da baya yol var ama naapalım sabredicez..
ben seyir evresinin 6. günündeyim 11 günde daha 1.2 kiilo verebildim hiç açlık hissetmiyorum ama çok başarılı bir kilo verebilmiş de değilim belki de o sebeple bu kadar meyvesizliğe değer mi diye düşünmeden edemiyorum
bazı makalelerde derki; diyet esnasında canınızın istediği şeyi çok balladırarak hayal ederseniz... hayal gücünüz sayesinde ona yakın kaloriyi alırsınız...walla ben acıkmıyorum hatta normalde yediğimden de az yiyorum ama meyveszilik beni çok kötü ediyor akşam yedim sabah yine ilk olarak aklıma portakal elma geliyor kendimi armut yerken hayall ediyorum nolcak böööööleee(
ben seyir evresinin 6. günündeyim 11 günde daha 1.2 kiilo verebildim hiç açlık hissetmiyorum ama çok başarılı bir kilo verebilmiş de değilim belki de o sebeple bu kadar meyvesizliğe değer mi diye düşünmeden edemiyorum
bu ne kadar doğrudur bilmiyorum ama o düşünceden uzaklaşmak lazım belkide... başka şeyler düşün... meyve istediğinde git ağzına bi kaçtane gojyberry at elma yediğini düşün... çikolata istediğinde dukanella ye ve nutella yediğini düşün... açıkçası ben bu diyeti çok beğendim... tam benlik... normalde meyveden nefret ederim zaten kırk yıl olmasa asla aramam... sebze de öyle... eti severim kırmızı et kan değerlerimi yükselttiğinden de çok memnunun bu diyeti yapıyo olmaktan...
5 kilo fazla gösteriyorlardı.. bi de ben indirim sitesinden almıştım kavitasyon fırsatını, kendilerinden bişeyler uydurdular, zorla 400 tl lik bişeyi de almamı istiyorlardı, almadım diye kız delirdi ozaman şimdi randevu veremeyiz size, anca 6 ay sonra boşalcak dedi.. mahkemeye veririm dedim korktular da 2 hafta sonra başladılar yapmaya..
geçen yıl bende öyle çoook para harcadım ama... gereksiz bişey boşa verilen para... neticede zaten dukan yapıyosunuz onunla kilolarınızı vericeksiniz... o gittiğiniz yada girdiğiniz uygulamalara bağlamayın bence... ben de gittim geçen yıl 1 gram erimedim... ama 22 gündür dukan yapıyorum ve 7,6 kilo verdim... üstüne para da vermedim... sağlıklı beslenmeyi de öğrendim...ooo 5 kilo mu bana da 4 . biz zayıflattık demek için sanırım dur bakalım sonunda kaç çıkıcak . evde 67 çok su içip tartılırsa 68 çıkyorm en fazla . 71 de neydi çok moralsizlik oldu çok. boşa para vermiş olmasambari 700 tl verdim bde parafnli korse aldırdılar 80 de o . işe yaramazsa yandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?