Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ah ben bilsem ne yaptığımı ve benim nisana kadar en az 8 kg vermem lazım yoksa psikolojim çökecek

SIKINTI YAPMA , olur olur, kiz benim stresden karnim siser, sende cok stres yaparsan, sinirden sisicen

rahat ol, ama ne olur düzenli yap gercekten ise yariyor gibi, bircok örnek arkadas var. insallah 8 kilo verebilirsin, ama 4 de versen birakma nisandan sonrada devam et...

hep beraber basaricaz, insallahhhh

allahım inşallah kaynımın nişanına birazcıkta olsun zayıflayarak gitmek istiyorummm

Herkese merhaba!! Ben de forumun yeni bir üyesi olarak Dukan diyetine başladım.. Başlamamda yazdığınız yorumların de çok etkisi oldu tabi.. İstikrarlı bir şekilde diyete devam etmeniz ve birbirinize destek olmanız beni de motive etti açıkçası:)) Bugün atak evresinde 3. günüm.. Bu sabah itibariyle 1.1 kilo vermişim, ama tam gaz devam edeceğim ben de:) 62'ye inene kadar pes etmek yokk:!! :13:

ama işin başında olmama rağmen gözümün önünde elmalar, armutlar uçuşmaya başladı walla.. hepsine dayanırım da şu meyvesizlik bana çok koyuyor walla daha da baya yol var ama naapalım sabredicez..

67.6 ile başladım, 16 günde 63 oldum, ama spor fazla yapmıyordum, sen baştan sporla gidersen 3 haftada güçlendirmeye geçersin arkadaşım :)

kızlarr atak evresinde sadece 2 yemek kaşığı yulaf yiyebiliyoruz değilmi? bide dukancığımın sitesinde bana 3 gün diyor ama ben 5 gün yapmayı planlıyorum atak evresini nasıl olurki acaba ? birde 2 yemek kaşığıyla krep olurmu yahuuu

atakta 1.5 kaşık, seyirde 2 :)

olur olur :)

1.5 yk kepek
10 yk süt
1 yumurta

ollleeeeyyyyy

yarim yarim koş gel benide tabloya yaz

başlangıç kg.; 73
şuan kg.; 68
hedef kg.; 60
teacher başlangıç tarihin?

zayıfladım diye iflas etme sonra:))
amannn ne olucak 100 tane halleyden... bi tanesini de ben yerim
İyice hamarat oldum valla :) kendime ekmek yapma çabası içerisindeyim gece gece
ohhh ellerine sağlık... çook doyurucu oluyoo çoook...

kızlar dünden beri mükemmel zamanlar geçiriyorum... hayata daha da motive olmuş vaziyetteyim... dün sabah çok enerjik uyandım çünkü belime takıcak kemer bulamadım... pantalonlarım çok bol geliyoo artık ve kemerlerimi sıkmaktan takıcak yer kalmadı... eski kemerlerime dönüş yaptım bütün gün aynaya bakmaktan bi hal oldum çok beğendim kendimi ayrıca akşamüstü sevgilim geldi (ayrı şehirlerdeyiz) ve ben işten biraz erken çıkıp,alyanslarımızı almaya gittik... çook keyifli süperdi herşey... alışveriş sonrası yemek yedik... çoook özür diliyorum dukan amca ama ben ihanet edip kuzu pirzola yedim (ızgara) yağlarını ayırdım gerçi ama bilmiyorum büyük bi kaçamakmı yapmışım... sonra eve geldim yaklaşık 200 mekik çektim... bu sabah uyandığımda baskülüm bana -3000 dedi... regl dönemi sonrası eksilme bu muhtemelen... ve ben toplamda 7,6 kilo vermişim... acayip mutluyum... içim içime sığmıyor... birçok sevinci aynı anda yaşıyorum... bu arada gelen bildirimlerden tabloyu güncelliyorum... :13:

Son düzenleme:

Günaydın herkese.

Bildirim yapayım hemencik
18.12.2011 başlangıç
76,6 başlangıç kilo
69,2 bu sabah ki kilo
65 hedef.

14.02.2012 de hazırladığımız bildirim listesinin güncellenmiş halini bugün saat 14.00'de görebilirsiniz...
şu dakikaya kadar 16.02.2012 bildirimini yapan arkadaşlarımızın rumuzunun yanında " + " olacaktır. bugün saat 13.00'e kadar bildirimler yapılmalıdır. Listedekiler aşağıdaki gibidir ;
[TABLE="width: 130"]
[TR]
[TD]nes05[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esoba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem&ozge +[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tilsim85[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dorstiko[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ommur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceren26[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbayatmaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alceste[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hijazz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarenk79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banucan1975[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilsahim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fadime02[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kerokero[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel4449[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blackcat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarim_ +[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mkm +[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goldenvenus[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glyztrk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niles[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minasofie +[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oprah2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cagla01[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyya88[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cannet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mesleki_teacher +[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
günaydın herkese
başlangıç tarih 29.01.2012
başl.kilo: 63,8
güncel:61.1
hedef:55

sebze gününden sonra hep tartıda + görüyorum ( hemen su tutuyor galiba vücudum, seyirde takıldım kaldım aynı kiloda

ooo 5 kilo mu bana da 4 . biz zayıflattık demek için sanırım dur bakalım sonunda kaç çıkıcak . evde 67 çok su içip tartılırsa 68 çıkyorm en fazla . 71 de neydi çok moralsizlik oldu çok. boşa para vermiş olmasambari 700 tl verdim bde parafnli korse aldırdılar 80 de o . işe yaramazsa yandık.

geçen yıl bende öyle çoook para harcadım ama... gereksiz bişey boşa verilen para... neticede zaten dukan yapıyosunuz onunla kilolarınızı vericeksiniz... o gittiğiniz yada girdiğiniz uygulamalara bağlamayın bence... ben de gittim geçen yıl 1 gram erimedim... ama 22 gündür dukan yapıyorum ve 7,6 kilo verdim... üstüne para da vermedim... sağlıklı beslenmeyi de öğrendim...

ben başlayalı bugn 2 ay 19 gün oldu . toplada 13 kilo verdim arada kaçamak çok yaptım mesela simit yedim :) ama çok spor yaptım o nedenle sanırım bertaraf oldu kaçamaklar. şimdi 1 martta güçlendirmeye geçicemde alan var güçlendirmede yorumlara bakıyorum da korku sardı ama hayat boyu da seyirde kalamayız ki. olmadı güçlendirmeyi 2/0 gibi mi yapsam kararsızım. buarada spor alternatifi arayanlara hem efor harcatan hem de eylendiren bir önerim var ZUMBA ve bide link veriyim .nşallah silinmez verdiği link Zumba Dans Videolar, Zumba Dansi, zumba dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…