Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sende benim gibi yemin et ozaman diyeti bozamıyorsun .evde kedim var kedimin üzerine yemin ettim .kedimi çoooooooooooook seviyorum 2 haftalıkken annesi bırakıp gitmişti evde şırıngayla besledim şimdi 8 aylık

aslında dayanıklıyım ama birden gözüm döndü ve saldırdım...ama bidaha olmasını kesin engelliycem

iradene güvenemiyorsan... kesinlikle bir bahane üret ve gitme:)
hiç kimsenin düşüncesi senin inancın kadar etkili olmamalı diyorum:)

TARÇINLI SÜT
ohh misss

hıımmm harikaaa:))))) afiyetler olsunn:))

hemen küçük zararsız yalanlara başvur....buraya gelmeden yemek yedim karnım çok tok de mesela yada açıkça diyetteyim de kimsenin senin rejimine karışmaya hakkı yok ki .hem zayıflamaya başlayınca onlarda konuşmayı bırakıcaktır.

kizlaaar biliyorum kilo bildirimi dundu ama bugun eksi gorunce dayanamadim, paylasmak istedimmm :)

baslangic tarihi: 12 ocak
baslangic kilo: 77.5 kg
hedef: 58 kg
simdiki kilo: 71 kg

herkese bol eksili gunleeeeer :)

arkadaşlar günaydın size birşey anlatayım bugün kuzenim bana ne dese beğenirsiniz, tabi kendisi geçen sen 87 kiloyken bu sene 55 kg oldu ya konuşma hakkını buluyor kendinde bende diyetteyim inşallah istediğim kg verebilirim dedim aynen şöyle söyledi bana boşuna uğraşma sen kilo veremezsinki her gördüğümde yiyorsun. allahımmm sinir oldum sanki ben her dk yiyen bi insanmışım gibi eşimde ben senin yerinde olsam inadına veririm bu kiloları dedi ama strese girdim valla 2 kat stres yaptım kendimee :S

kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsuunn
anlamadım canım ya kırmızı sarısı mı :26:
kedim demin bana tırmanırken koca göbegime tırnagını takıp kanattı .ama bilmeden yaptı sokakta buldugum kedim kilo vermeme sebep olucaksa varsın göbegimi tırmalasın
benim de ked,m var akşamları sizle konuşurken kucama yatar gel göbişime yatta ısından erisin diyom sanki ayaklı kalorifer her daim sıcacıktır. ben uzanınca da totoma yatar biliyo hayvan yumuşak yerleri
ay boşver canım etraf lüzümsyz insan dolu. ne yani kiloluyuz diye hiç birşey yemeyecek miyiz
tabi biz bitkiyiz ya fotosentezle besleneceğiz

benim erkek arkımda hep sen yapamazsın diyet bozarsın diyordu.... ve ben bununla daha çok hırslandım:)
hemde stres yapmadaan sadece tatlı bir hırs:)
baktıki zayıflıyorum ve çok kararlıyım dün bana sen verirsin yaa diyoor taktik değiştirdi diyeti bırakmam içinn:d

sorma valla kendini kleopatra sanıyorr bide kendisi 30 kg verdi ya sanki bi kendisi zayıfladı dünyada

vallahi vereceğiz kızlar bu kiloları azimli davranıp çıkacam karşısına bak nasıl zayıflanırmış dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…