Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukan ekmeği yapabilirsin bunun için yulaf kepeği kullanıyor musun? Spor ve egzersiz yapman bu durağanlığı yenebilir.

Dukan ekmeği yapmadım hiç , her gün 2 kaşık yulaf kepeği kullanıyorum . Yağsız kıymayla yaptığım köfte veya kek tarzı şeylerle. Ama etkisini göstermiyor. Rusheim mı öyle bir şey kullanıyorum.

teşekkür ederim. Çok fazla su içiyorum zaten . Bi de yeşil çay kullanıyorum. Tavsiyelerini uygulayacağım =) Umarım işe yarar. Çünkü kilo vermem durdugu için moralim bozuldu =(

ayy kızlar ben yine bişey sorcam.
dün yulaf kepeğim bitmişti annemde markette bulamamış,kalmamışta.
yulaf ezmesi almış,corn flakes gibi bişey.........
o serbestmi?????ve onla neler yapılabilir?dün sütle yeim biraz ama....?

büyülü bohçanın birkaç çeşidi var.tarçınli ve elmalısınıda deneyebilirsin.onlarada bayılırsın.bitki çayı seviyorsan sanırım liptonundu emin değilim ama chai diye bir çayı var ve sütlede içebiliyorsun.o da çok güzel..

kayısı kurusu aç karnına, ceviz içini akşamdan suya koyup sabah aç karnına içmek, inciri zeytin yağına koyup sabah yemek, sinemaki (en kesin çözüm ama karın ağrısı yapıyo) aç karnına activia yemek(bana bu iyi geliyor), acı biber turşusu, dukanın izin verdiği bir meyve kurusu var adı aklıma gelmedi o, aç karnına sıcak limon, bal ve tarçınlı su bildiklerim bunlar canım.

kızlar ya benim normal tartı günüm cuma ve bu 4 hafta dukanla ve veremediiiiiiim sinir oldum.
ilk hafta: 1,1
2. hafta:0.6
3.hafta:0.4
bu hafta 00000000000
bu ne ya haftaya da artıya geç olsun bitsin bari

yaaa kızlar bişi sorucam şu kilo çizelgemi hazırladım onu kopyalayıp nereye yapıştırıyoruz

ben bunu dün akşam yaptım şimdiye kadar yulafla yaptığım en yenilebilir şey tavsiye ederim. sadece biraz yumurtamsı koktu bir dahaki sefere 3 yumurtanın sadece akını koyacam o zaman kokmaz sanırsam

ay buna bakam hemen sağooool

kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsuunn

arkadaşlar daha 2. gündeyim. dün sabah 67.4 'tüm ve bu sabah 66.2 çıktım!!! İnanamıyorum. 1.2 kilo bir günde nasıl gider!!!

doğadanın mısır püskülü çayı vr.ama dışarda olma. kötü şeyler gelebilir başına . sinamekide iyi oluyor. 2 bardak iç.7 saat sonra cırt.

sorunun hallolmuş olacak

kızlar ben dün akşam öyle bi kaçamak yaptım ki halen içim sızlıyor.kayınvalidemin getirdiği böreklerden 1 dilim yedim ve karnım toktu niye yediğimi bilmiyorum ama orda görünce dayanamadım bugün bişey yokmuş gibi devam etmeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor.....çok oburum ben ya offfffffff offffffffff

ya ben napacam. yarın gelinimizde toplanacaz ve o kadar hamurişinin yanında nası irade olcak bende. diet yapıyorum da demek istemiyroum. bıdıbıdı çekemem. yok zararlı yok geri alacan.

bi dünya nasıl olacağını dietin anlatıyorum insanlara başlıyorlar meyve de yemen lazım ekmekte yemen lazım. zepzede ye salata ye. zeytinyağı kullan yemeklerine.

yiye yiye böle oldum zaten.

tırtıl kurabiyede olcak börekte rus salatasıda. öf ya öf ya öf

sende benim gibi yemin et ozaman diyeti bozamıyorsun .evde kedim var kedimin üzerine yemin ettim .kedimi çoooooooooooook seviyorum 2 haftalıkken annesi bırakıp gitmişti evde şırıngayla besledim şimdi 8 aylık

kedim demin bana tırmanırken koca göbegime tırnagını takıp kanattı .ama bilmeden yaptı sokakta buldugum kedim kilo vermeme sebep olucaksa varsın göbegimi tırmalasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…