:) ayy bn deliriyim miii???
salı oldu bugün cuma halaa aynı kilodayım beeen amayazık değil mii???
zaten bir avuç yiyorum onu mu azaltıyım ne yapım
günde 40 dk yürüyüş yetmiyorr.... ben bundan sonra evde spora devam etmeliyim bu böyle olmıcak sanırıımm((
hooş durması için 2 önemli sebebim var... 1 reglim yaklaşıooo 2 kabızlık sorunum...
ama yinede canımı sıktı biraz bu sabah
regl dönemindeyken kilo kaybı olmuyor biçok insanda... hatta ben + bile çıktım... bunalıma girdim ama regl bitti 5 gün sonra tartıldım ki ne göreyim 3 kilo gitmiş...
ben 5 ay oldu doğum yapalı regly olunca daha çok kilo verebileceğimi düşünüyorum sizce???allahım darısı başıma amin amin çok amin ben en iyisi spora devam edeyim yahu. teşekkür ederim cınım:)
kızlar selammm, nabersiniz..
yürüyüş yapın kızlar, yürüyüş yapmazsam tartım hiç oynamıyor, eğer yaparsam sabah -200/300 gr görüyorum..
çok tembel olduğum için hergün yapamıyorum ama yapmaya çalışacağım..
dünde sormuştum ama cevaplayan olmadı, 3-4 gündür midem çok yanıyor, sizdede oluyormu?
yürüyüş yapın kızlar, yürüyüş yapmazsam tartım hiç oynamıyor, eğer yaparsam sabah -200/300 gr görüyorum..
dünde sormuştum ama cevaplayan olmadı, 3-4 gündür midem çok yanıyor, sizdede oluyormu?
görüntü süper..tadıda güzeldir eminim
dukanın tarçınlı muffini..
2 yumurta,3 kaşık tatlandırıcı,3 kaşık yağsız yoğurt,çeyrek paket kabartma tozu,tarçın,6 kaşık yulafkepeği
Yumurtaları tatlandırıcı ile çırp.Yoğurt,tarçın,k.tozu,yulaf kepeğini ekleyip 170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 25 dk.pişir.
ben 5 ay oldu doğum yapalı regly olunca daha çok kilo verebileceğimi düşünüyorum sizce???
yaaa... bende almak istiyorum ama şimdi düğün üstü hem yer işgal edicek hemde ona para vermeye kıyamıyorum açıkçası...Bende bandım gelsin diye hevesle bekliyorum yürüyüş için.
Bende bandım gelsin diye hevesle bekliyorum yürüyüş için.
aman Allahımmm doğadan büyülü bohça diye bir çay çıkarmış...kuşburnuu... ama içinde kırmızı meyvelerin aromalarıda var...
kokusuna aşık oldum koklayıp duruyorumm...
bardaktaki görüntüsüde harikaaaaa:)))
tavsiye ederiimmm:)))
Kızlar daha önceden de yazmıstım ama cevap yazan olmadı. Seyirin 16. günündeyim. Kabızlık sorunu çekiyorum. Yeşil çay falan içtim ama bi işe yaramadı. Kilo vermem de durdu . Bu hafta hiç veremedim. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım?
öyle bir yanıyoki, su filan midemi bulandırıyo iyice, içemiyorum..fazla çay tüketiyorsan yapabiliyor. tabi bünyeden bünyeye fark eder.
ben midem yandığında hamilelikten kalan alışkanlık su içerim.öle hüüüp diye değil ama yudum yudum ara ara.
bencede deneben bugün kendime yürüyüş programı yapıcam:)
sefaköyde oturuyorum evimle işim arası tempolu yürüyüşle 20 dk ama benim vücudum buna alıştı sanırım:) 800m filan :)
şimdi ben iş dönüşü daha ileriye kadar yürüsem ve eve geri dönsem 2800 m olursabahta 800 m toplam oldumu 3600
birde böyle deniim
bencede süper, ama direncin kırılmasın inşallah..Dün gezmeye gittim neler vardı neler kısır iğ köfte incirli kek börek sadece çay içtim....12 günde resmen daraldım zayıfladım bunların hiçbirini canım istemiyo yulaf kepeğinden krep yaptım dün ilkkez gayet güzeldi 12 günde 4 kilo bence süper....
inşallah memnun kalırsın tatlım..Bende bandım gelsin diye hevesle bekliyorum yürüyüş için.
kızlar daha önceden de yazmıstım ama cevap yazan olmadı. Seyirin 16. Günündeyim. Kabızlık sorunu çekiyorum. Yeşil çay falan içtim ama bi işe yaramadı. Kilo vermem de durdu . Bu hafta hiç veremedim. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?