kızlar bi yardım edin bana....dün gene dukan ekmeği yapıyım dedim ve sonuç hüsran içi pişmedi ben bu ekmeği beceremiycem sanırın artık hüsranla sonuçlanan deneyimlerden bıktım.... ben en iyisi herzamanki gibi ekmeksiz yoluma devam edeyim bari acaba nerde yanlış yapıyorum
sohbetinize doyum olmuyor neyse.................krep yapıp duruyorum ben yetiyo bana oda ekmek gibi lyo
hep ekmeksiz olmaz canım bende krep yapıyorum hemde okadar zor değilki...
neden denemiyorsun?
sağol arkadaşımcanım graphical tickers and trackers: Weight loss, trying to conceive, pregnancy... dan yapıyoruz ama şuan hata veriyor.
Aranızda 15 gün gibi bi zamanda 5 kilo veren oldumu hiç?
aynen ben de krep yapıyorum ekmek yerine:))
poğça yap kuzucum... ekmek gibi oluyo o da...bende krep yapıyorum onda sorun yok ama ekmeği bi türlü tutturamadım....hani iş yerinde yemesi daha kolay fln diye ekmek yapıyım dedim ama yok bana göre deil
benim11. günüm daha 2 kilo verdim. 15 günde 5 kilo mümkün degil ve cok sagliksiz
sağol arkadaşım
bağımlılık yapmış burası girmeden duramıyorum.motive oluyorum burada...aslında ben de çok oynama yok 67,0 gördüm ama bugün elim ayağım çok şiş kalktım o yüzden akşam tartılacağım sabah ki anormaldi çünkü.canim nasilsin, haftasonu malum cok giremedim ama, seni gene aramizda görmek ve neseyle yazdiklarini okumak süper
umarim diet inde hersey yolunda gidiyordur...
aynen bende katılıyorum 15. günüm 3,300 kg gitti henüz...
ama biraz vücudada bağlı sanırım...
ödemi olanlar çabuk veriyor ama aslında yağdan değil o su dan gidiyor...
bende bakalım nerden gittiğini perşembe günü öğrenicem:) baktımki yağ duruyor ozaman ne yaparım bilmem:)
benim hedefimi hep söylüyorum haftada 1-1,5 kg:) zaten sağlıklısı da bu bence
rica ederim canımda sen biraz gergin misin?
bağımlılık yapmış burası girmeden duramıyorum.motive oluyorum burada...aslında ben de çok oynama yok 67,0 gördüm ama bugün elim ayağım çok şiş kalktım o yüzden akşam tartılacağım sabah ki anormaldi çünkü.
bir de sizlerden gelen gitme çağrılarına kulak tıkayamadım..
benim11. Günüm daha 2 kilo verdim. 15 günde 5 kilo mümkün degil ve cok sagliksiz
aynen gidici bunlar uzun süre yatılı kaldılar ama artık yolculayalımSüper yapmissin, iyi ki de kalmissin
hep diyorum; ANCA BERABER KANCA BERABER
ben persembe 69 dum, dün 68,3 gördüm ama persembe ye daha var, bir gün cikiyor bir gün iniyor, kaplumbag hizi ama olsun. gidiyor ya, benim acelem yok, ben bu kilolari ömürlük göndericem, pin pon gibi olmayacak
valla mümkün yazılanları yedim sadece sizin gibi burdaki herkes gibi
nası tost yapıyosun merak ettim yawww... canım istedi... bide şey kaşar light olsa da yağ oranı çok düşük değil bilgin olsun... aşırıya kaçmamak şartıyla yemekleri lezzetlendirmek için azıcık izinli...
ben artık yiyicek bişey bulamıyorum... yumurtadan midem bulandı görmek dahi istemiyorum... yulaf kepeği desen öyle... zaten psikolojikmi bilmiyorum ama ne yersem yiyim o kadar çabuk doyuyorum ki küçücük lokmalar yetiyo... napıcam ben ya...
ben hiç kullanmadım, daha doğrusu burda bulamadım ama şimdi yulaf kepeği siparişi verdiğim siteye geldiğini gördüm
sadece kabızlık için mi kullanılıyor emin değilim,
bilgisi olan varsa yazabilir mi?
alıp almamada kararsız kaldım da.....
siteye baktım gerçekten çok güzel şeyler var.....ama malesef hepsi standart beden sanırım ya :44:
Aranızda 15 gün gibi bi zamanda 5 kilo veren oldumu hiç?
kızlar bi yardım edin bana....dün gene dukan ekmeği yapıyım dedim ve sonuç hüsran içi pişmedi ben bu ekmeği beceremiycem sanırın artık hüsranla sonuçlanan deneyimlerden bıktım.... ben en iyisi herzamanki gibi ekmeksiz yoluma devam edeyim bari acaba nerde yanlış yapıyorum
73 le başladım 68 im şimdi kabızlık hiç çekmedim yeşil çay ve kırmızı biber sayesinde kitabı okudum yuttum adeta ve ilkkez diyet yapıyorum emziriyorum 500 kalori ordan gidiyo ssanırım çok kararlıyım inanılmaz bi hırs var içimde böyle işte.süper tebrik ederim o zaman, ben 71 ile basladim, bugün 11. Günüm daha 2-3 kilo gitti, cok kabizlik cektim, demek ki metobolizman dieti cabuk kabul etti ve yakti...
Sen kac kilo ile basladin, hedefin nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?