- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Merhabalar kızlar...
Az gecmişi okudum, bu hafta iyi gitmemiş sizin için sanırım... :44:
Bende bugünden itibaren aranıza katılabilir miyim? :26:
Atakta 2 . günüm...
ben verdim bugün tam 15.gün ve 5 kilo gitti.Aranızda 15 gün gibi bi zamanda 5 kilo veren oldumu hiç?
15 kiloyu ne güzel vermişsiniz ne kadar zamanınızı aldı
hoşgeldiiinnnn:) bıl -li haftalar bizlerle olsun:)
canım ankarada nerden aldın dün erkek arkım biraz bakındı bulamadı:d sen bari yerini sölede gidip alsın
ben atakta 5kilo verdim ödemi attım 5 günde..Aranızda 15 gün gibi bi zamanda 5 kilo veren oldumu hiç?
ben verdim bugün tam 15.gün ve 5 kilo gitti.
çok iyi gitmiş geri almamanızda güzel dukan süper harfiyen uygulanırsa veriliyor kilo
Canım ben 10 aydır diyetteyim.ama bunun 5 - 6 ayı hiç dikkat etmedim yani...
işte öyle lay lay lom gitti
ben atakta 5kilo verdim ödemi attım 5 günde..
kizlar herkese güzel günesli bir pazartesi gününden merhaba, herkese bol eksili bir hafta dilerim, persembe kilo bildirimini sabirsizlikla bekliyorum. bende dün sabah ve bu sabah 2 kacamak yaparak 1 dilim ekmek yedim
dukan Amca affetsin
aramiza yeni gelenler HOSGELDINIZ !!!
çok iyi gitmiş geri almamanızda güzel dukan süper harfiyen uygulanırsa veriliyor kilo
Allahım sana geliyorum
inş. bende veririm ya..
olayı çözmüşssün zaten ben hayatımda ilkkez rejim yapıyorum nohusayken ne yemedim ki herkes çekildi aradan ben kaldım kilolarımla başbaşa çok üzgünüm kendimi hiç sevmiyorum böyle giydiğim yakışmıyor şimdi daha iyi ama 5 kilo biraz farketti sanırım..
dukanla vermedim bu kiloları..
düzenli beslenerek ve spor yaparak...
dukanlada hızlandırmam lazım :18:
krep yapıp duruyorum ben yetiyo bana oda ekmek gibi lyokızlar bi yardım edin bana....dün gene dukan ekmeği yapıyım dedim ve sonuç hüsran içi pişmedi ben bu ekmeği beceremiycem sanırın artık hüsranla sonuçlanan deneyimlerden bıktım.... ben en iyisi herzamanki gibi ekmeksiz yoluma devam edeyim bari acaba nerde yanlış yapıyorum
verirsin yeterki iste şu çizelge nasıl yapılıyo bi öğreten yokmu arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?