Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla ben dukan ekmegi ile kasarli tost yapiyorum harika ötesi oluyo yaaohhh afiyet olsun valla... canim sen niye böylesin niye hic yiyemiyorsun ya da begenmiyorsun? Dukandan öncede böylemiydin yoksa dukan yemeklerine mi böyle oldun :26: umarim diyetini etkilemez ya da sagligini. yemeye calis kendince degisik tarifler bulmaya calis bence :13:önceden de çok yemek yemezdim... öğünlerimdeki miktarlar çok azdı... zaten öyle herşeyi de yemem çok yemek ayırırdım... şimdi dukanda denemediğim tarif kalmadı nerdeyse... çorbası yemeği tatlısı tavukgöğsü sütlacı ekmeği poğçası aklına ne geliyosa hepsini yaptım... ama yok yiyemiyorum doyuyorum hemencik... annem dün akşam yağsız kıymadan 6 küçük köfte yapmış... bugun pişirdiler ite kaka 4 tanesini yedim küçücük bi dukan poğçasıyla... o da aç kalmıyım yada metabolizmam durmasın diye yedim... sanırım benim kilolarımın sebebi de bu... vakti zamanında yemek yemediğim için metabolizmam hiç çalışmadı ve sanırım yediğim herşey yapıştı vücuduma çıkaramadığım için... bu standart bedenlere oldum olasi gicigim yaaa pazarda süper kiyafetler buluyorum ama hepsi standart . bir gün bende giricem onlarin icine bende çooook istiyorum...kahverengi bi tayt... üstüne nar çiçeği bi tunik tam kalça hizasında... bide narçiçeği dizüstü çizmee....ööfff.... çok özendim...

bende öyle planlıyorum ilk başta hızlı spnra yavaş olmuş heralde...10 kilo 50 gün benimde planım bu inş darısı başıma kaçamak yaptınmı
son bir haftaya kadr hiç kaçamak yapmadım.son hafta unutarak ağzıma attım çikolata ama onu da oruçta aklıma gelirmiş gibi hemen çıkardım.bir de dün sp günümdü ama sebzeli tavuğun sebzelerinden yedim.

@ yarim

anladim canim ama nasil yemiyerek kilo aldin hayret. demek ki iste metabolizma olayi bu .

neyse sen dikkat et de emeklerine yazik olmasin en cok üzüldügüm bu olur valla benim kenid adima yani

maşallah veriliyo yani kilolar ben 9 ay hamilelik ve 3ay doğum sonrasında krallar gibi yedi kaymak ballı ekmekler mantılar pastalar ve kilo kilo çikolata bu yüzden durup yediklerime sayıyorum ben öyle bir haldeydimki yediğimi yerdim yiyemediğimi gece kalkar yerdim bu kilo bana az bile ama nasıl kötü duruyor ya bu halde hiç olmamıştım hiç diyet yapmamıştım çok ağrıma gidiyor biri şişmalamışsın deyince gözleri doluyo resmen

Ben 2 haftadir emzirmiyorum, benim de 6,5 aylik bir oglum var, emmeyi birakinca bende diette basladiim. insallah gider benimde , bende cok hevesliyim ama bakalim

arkadaşlar bugün diyetimin 7. atak günümdeyim 10 gün yapmayı istiyorum zorlanmıyorum 3 kilo 200 verdim testi yaptım 134 gün seyir dönemi yapmamı istiyor buna nasıl dayanırım bilmiyorum seyir dönemini kaç günde bir yapıyorsunuz

cnm kalıptan kaynaklı olabilir bende hani bu ortası boş kek kalıpları olur ya onların minyatürü silikon kalıp var ortası boşluk olduğu için içide tamamen pişiyo kabarıyo fosur fosur,koyuyorum saklama kabına dediğin gibi her gün hazır elinin altında oluyo.hıh buldum fotoyu da :)

verirsin yeterki iste şu çizelge nasıl yapılıyo bi öğreten yokmu arkadaşlar

burdan adım adım yapabilirsin cnm,sadece en sonu farklı sanırım bu eski düzene göre göstermiş,en sonunda profilindeki çizelge kısmına yapıştırcaksın

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Son düzenleme:
ilk kaçamağımı yaptım sanırım...

1 adet ufak kurabiyeee....
içinde 0 yağ var...
ve 0 beyaz un...
ve sıfır şeker...

ama üzüm vardı oda 3 tane filan denk gelmişti...
patronumun eşi onun yapıp yolladıklarını yemiyorum diye bana özel yapıp getirmiş... kıramadım valla

nese akşama 5 mil leslie bizi bekler:)

hiç sorma o berbat bir duygu.ama şimdi bana ay daha zayıflama diyorlar..halbuki daha verilecek 7 kilom var:))) gidecek kilolar asla aksini düşünme.ben ki zayıflıyorum herkes zayıflar...

niye emmiyo bebiş benim sütüm arrttı bu diyetle..

Emmiyo artik, 6 ay emdi tamam, ama anneme sordum bende 6 ay emmisim, esimde 4 ay emmis

BEN YURT DISINDA YASIYORUM; VE DR LARIN COGU 6 aydan sonra bebek emmeyi keserse üzülmeyin, önemli olan ilk 6 ay gerisi tiryalik diyorlar

çok teşekkürler paylaşımın için bende silikon kalıp alıyım bari evdekilerde iş yok.bide bana dukan ekmek için ölçü verirsen çok makbule geçer

2 yumurta
2 çorba kaşığı light yoğurt
yarım -1 çay bardağı civarı light süt(biraz göz kararı yapıyorumda )
yarım paket kuru instant maya
azıcık tuz
çok cıvık olmayacak çok katıda olmayacak birazcık akışkana yakın kek kıvamından birazcık koyucana gibi olacak şekilde çoğu yulaf kepeği olmak şartıysa birazda buğday kepeği koyuyorum tam 6 kalıplık oluyo.çok cıvık olunca içi tam pişmiyo çok katı olunca da kabarmıyo sert oluyo,yapa yapa insan kendine göre bi ayar tutturuyo

slm kızlar,

ben de birçoğunuz gibi bugün ekisyle uyanamadım hala 55( ama dün sebze+protein günümdü deli gibi yedim akşam belki ondandır:)yarın sabahı dört gözle bekliyorum 54.9 bile görsem mutlu olucam o kadar yani:)

Nihayet bugün yağı azaltılmış kakao buldum:)nasıl mutlu oldum ama:))muffin stoğum bitsim hemen kakaolusunu da yapıcam,kakao tadını özledim ya:))

Bazı arkadaşlar Türk Milleti olarak herşeyi dukana uyarladığımızı yazmış haklı olarak ama ben dukanın ingilizce sitesini de takip ediyorum,onlar inanın bizden çok daha fazla şey yapıyorlar,özellikle tatlı konusunda ve onların light ürünlerinin birçoğu bizde yok:))kendi adıma birçok tarifi denemeye çalıştım ama çoğunu beğenmedim,beğendiklerimi de sık sık yapıyorum ama zaten onlarda sınırlı tüketiliyorlar.

çok teşekkür ederim canım bide bişey daha sorucam senin kalıplar küçükmü nasıl 6 kalıp çıkıyo yada az mı koyuyosun kalıplara

beni listeden çıkarmayınnn
herkes diyoki çok daha fazla alırsın

benim kaçamaklarım olsun bunlar
ben devam ediyorum genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…