Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben doğumdan sonra daha regly olmadım 5 ay oldu olsam ve bitse daha mı çok kilo veririm sence

üüfff... ne diyosun sennn... 3 ila 5 kilo arasında eksilmiş görürsün bence... şu an vücudunda hem doğum sonrası şişkinlik-hem ödem (su toplamıştır mutlaka)-hemde kirli kan var... bunların hepsini regl den sonraki bir hafta içinde atabilirsin bence...

2 lıgt krem peynir 1 yumurta ve dukan krebi ile güne başladım artık daha erken doyuyorum yeşil çay ve rezene çayı içtim şimdide şekersiz kahve içiyorum bol bolda suuuu

27 aralıktan beri diyetteyim nerdeyse 2 ay olacak..iki ayda 10 kilo hedefliyordum zaten .olacak gibi inşallah..

benimde hedefim 2ayda 10 kilo sende nasıl farketmiştir şimdi kendine güvenin gelmiştir iyicegiydiklerinde yakışıyordur ben 5 kiloda umutlandım kaldı ki 9 kilo maşallllaaah arkadaşım

şu an dersim boş.öğlene az kaldı.veee bugün yanımda yemeğim yok .açlıktan midemin gurltuları tavan yaptı...bakalım eşim öğlen de birşeyler getirir belik diye ümitle bekliyorum

inşallah..benim tek duam diyetten sonra eski kiloma dönmek.aslında bu diyetle bir disiplin içine girdim ama sonra sapıtır mıyım acaba???:18:

dünde erkek arkımla bu konuyu konuştuk...
acaba 60'a kadar devam edebilcenmi dedi?
yoksa beyaz gömlek dar kot giyebildiğin 64-65 olduğunda bırakıcak mısın diye?

uzun bir süre:) bende cvp veremedim görces bakalım dedim sadece

benimde hedefim 2ayda 10 kilo sende nasıl farketmiştir şimdi kendine güvenin gelmiştir iyicegiydiklerinde yakışıyordur ben 5 kiloda umutlandım kaldı ki 9 kilo maşallllaaah arkadaşım

oooo muhteşem bir duygu.müdürümüz ban kilodan dolayı çok takılırdı o bile genç kız gibi oldun maşallh sakın bozma diyor...

canım 5 ay çok uzun bir süre değil mi?
Doktora gittin mi?
Normal mi yani doğumdan sonra regli olmamak?

oğlumda 7 ay sonra olmuştum ama çok iyi olmuştu resmen süzülmüştüm buda normal sanırım yeni doğum yapmış birileri var mı buralarda bilmem ki onlar ne diyecek????30 dan önce doğurma olayını bitirebilsek keşke yaş ilerledikçe çok fark ediyo gerçi 32 olucam daha ama neyse

yok yok şimdi hesapladım.benim nisan 15 e kadar 60 'a inmem gerekiyor ki nerdeyse 1,5 ay var .diyelim ki verdim sonra güçlendirme evresi 160 gün daha ..eeeee cıxxx olmaz bir daha bu kadar eziyeti çekmemek adına eski kiloya dönmek yok..

bugün de +300..
regl olmama 1 hafta kaldı.. ondandır herhalde.. başka bi anlam veremiyorum, çünkü manyak gibi spor yapıyorum, sıfır kaçamak.. umarım regl olunca en azından eski kilomu görürüm..

oooo muhteşem bir duygu.müdürümüz ban kilodan dolayı çok takılırdı o bile genç kız gibi oldun maşallh sakın bozma diyor...

ben zayıf sayılırdım 1 yıldır dikkat etmedim hamilelik lohusalık geçen arkadaşım şişko naber dedi hiç duymadığım bişey gözlerim doldu giyecek bir sürü şey var hiç oluyordu şimdi dar geliyorlar 1 ay sonra olacaklar inş çok hırslıyım şişko ne demek yaaaa daha yeni doğum yaptım bebeğim 4.5 aylık azıcık insaf sihirli değenek mi var elimde eski halime döniyim bi 6 ay geçeydide öyle başlasaydılar dimi ama

hala vereceğime inanmıyor bizim sorunumuz o:d
bende geçiştiryorum:d
10 martta ailemle tanışmaya gelecek:) ozamana kadar en azından 3,5 kilo daha vermek hedefim:)
nisanda da ben ailesiyle tanışıcam:) ozamana kadarda vermem lasım
Mayısta da sözümüz var

ama olay bunlar değil temmuzda yeğenlerinin sünnet düğünü var:) ve ben sözlüsü olarak o kadar sülalenin içine ilk defa gireceğimden bu kadar inadım bu kilolar gideceek

ben 4 şubatta başladım 10 hazirana kadar 13 kilo vericem inş 5 i gitti 8 i kaldı çok var daha siz kararlı olursanız olur ben kararlıyım hazirana ne varki 1 yıldır krallar gibi yedim eee şimdi tutma zamanı pişman olacağım bişey hiç yapmadım yapmayacağım inş canım tatlı isterse su içiyorum tarçınlı süt çok iyi geliyor

eger dukana devam edip kaçamak yapmazsan istediğin kiloya temmuza kadar verirsinha gayret hepimiz yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…