Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bozma moralini ..bundan sonra dikkat edersin bişeycikler olmaz

dün tartıda 68.8 i görünce bi hafta uraşcam artık diye düşünmüştüm. sabah baktım 68.2 çıktım. ay tekrar 67li rakamlara dönüyorum. ders alayım diye tickerımıda değiştirmedim. dün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnıbaharımı yedim. eşimede kızartım. elllliimi bile sürmedim.

1 aydır giymediğim eteğimi giydim bu sabah. aaaaa bol geldi. bende çıkardım hemen. eskiden dar olduu için yukarı çıkan ama şimdi tam gelen eteğimi giydim.

hastana acil şifalar diliyorurum

arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi sanki benim saçlarım uzadı gibi

proteinde uzatırmış zaten
öğer öyleyse süper bişi.benim normelde hiç uzamaz gibi.
bir kesim veya boyayı aylar boyunca kullanabiliyorum

veee sana kocamaaaan

maaşşallaaahhhhh, darısı bize olsun inşşşaalllaaahhhh

Dün bizim şekerpareyi deneyemedik çünkü akşam misafir geldi
reglide oldum tatlı krizi üst seviyelerde
baş ağrısı ve karın ağrısı da cabası...

zor 3-4 gün beni bekliyor :2:

buarada regli dönemimde yapılan sporun zararı olur mu?
perşembe günü spor salonu üyeliğim aktive oluyorda ona göre gidim?

normalinden fazla hareket ediceğinden fazla kanaman olabilir.. fakat regl dönemi metabolizmanın en hızlı çalıştığı dönem... ne kadar spor o kadar yağ yakımı yani tabi bu fazlaca eksileri regl sonrası 4 yada 5. gün görebilrisin...

Son düzenleme:

maşallah sana allah nazarlardan korusun bende görebilicekmiyim 6 lı rakamları acaba

teşekkür ederim cicim

spor salonunun ilk günü yağ ölçümü filan olucak onun için hemen gitmek istiyorum aslında:))

merhabalar,

ben de dün başladım. çok bi fazlalığım yok zaten ama gırtlağımı pek tutamaz oldum son zamanlarda, zaten 3-4 kg vermek istiyordum bu diyet bana fren yaptırsın diye başladım ancak pazar günü hastalandığımdan mıdır bilinmez dün sabahtan bu sabaha 200 gr almış görünüyorum
moralim bozuldu tabii ama hastalığım bitene kadar bekleyeyim diyorum umarım 3-4 gün sonra en azından 1 kg vermiş olurum. çünkü dukanın sitesinde 3 günlük atak evresinde 1 kg vereceğim yazıyordu.
bu arada çalıştığım yerin diyetisyeni 1 yıl önce insulin intoleransı riski görüp krom hapı kullanmamı önermişti almıştım ancak kullanmamıştım. geçen hafta baktım 2 ay sonra son kullanma tarihi geliyor çöpe gitmesin diye kullanmaya başladım tatlı isteğim kalmadı bile (ondan önce 1 paket mini çokoprensi mideye indiriyordum)

regl döneminde kg verdiğini görememekten bahsediyor kitapta ancak kg alınacağından bahsetmiyordu, yoksa ben mi atladım? ya da çok mu protein aldım acaba?

ben doğumdan sonra daha regly olmadım 5 ay oldu olsam ve bitse daha mı çok kilo veririm sence

Protein sınırsız yenebiliyor ve proteinle kilo alınmaz diye bilirim.

inan üzülme +200 ne ki:) fazla su içsen bile çıkar:)
ben 73,3 kapattığım salı gününden sonra 74,8 bile gördüm bu hafta düşün:)
ama inersin:)
72,6 oldum ve regliyim sen düşün:)

burdaki arkadaşların bir önerisi oluyor genelde hergün tartılmayın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…