hımm nasıl anlatsam ne desem suçumu itiraf etsem :18:
18 şubat benm doğum günümdü, 1 gün önceden çok tembih ettm kendime 'bozmucam bozmucam ' diye ama nişanlım benm için pasta yapmış (maşallah ona( )
Durum böyle oluncada mecbur yemek zorunda kaldım..Sona bugünde arkadaşlar süpriz yapıp bide üstüne mesai oluca aç karnıma yine pasta girdi :26::26:
çok etkiler mi bilmiyorum(-ki etkiler ) ama umarım tekrar kilo almamışımdır şuan en çok onu düşünüyorum
Kızlar hatırlarsanız hastanede yakınım var..bu yüzden bu dukanada başlamak istemiyordum işte..
bugün oraya gidicem belki bu gece hastanedede kalabilirim..
sanırım benim diyet alt üst olucak.elimden geldiğince dikkat edicem..
kendinize iyi bakın dikkat edin kaçamak yapmayın.
ve hastam için dua edin lütfen..
Regl din dimi sende canım. Tartılma bitene kadar bence. Bende aynı dönemdeyim ve Perşembeye kadar tartılmıyorum.
Aminnnnn
Ben işlerime döneyim ara ara uğrarım kızlar.
reglim dün bitti canım..şimdi inişe devam inşallah..
hastana acil şifalar diliyorurum
dün tartıda 68.8 i görünce bi hafta uraşcam artık diye düşünmüştüm. sabah baktım 68.2 çıktım. ay tekrar 67li rakamlara dönüyorum. ders alayım diye tickerımıda değiştirmedim. dün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnıbaharımı yedim. eşimede kızartım. elllliimi bile sürmedim.
1 aydır giymediğim eteğimi giydim bu sabah. aaaaa bol geldi. bende çıkardım hemen. eskiden dar olduu için yukarı çıkan ama şimdi tam gelen eteğimi giydim.
dün tartıda 68.8 i görünce bi hafta uraşcam artık diye düşünmüştüm. sabah baktım 68.2 çıktım. ay tekrar 67li rakamlara dönüyorum. ders alayım diye tickerımıda değiştirmedim. dün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnıbaharımı yedim. eşimede kızartım. elllliimi bile sürmedim.
1 aydır giymediğim eteğimi giydim bu sabah. aaaaa bol geldi. bende çıkardım hemen. eskiden dar olduu için yukarı çıkan ama şimdi tam gelen eteğimi giydim.
Dün bizim şekerpareyi deneyemedik çünkü akşam misafir geldi
reglide oldum tatlı krizi üst seviyelerde
baş ağrısı ve karın ağrısı da cabası...
zor 3-4 gün beni bekliyor:2:
buarada regli dönemimde yapılan sporun zararı olur mu?
perşembe günü spor salonu üyeliğim aktive oluyorda ona göre gidim?
normalinden fazla hareket ediceğinden fazla kanaman olabilir.. fakat regl dönemi metabolizmanın en hızlı çalıştığı dönem... ne kadar spor o kadar yağ yakımı yanitabi bu fazlaca eksileri regl sonrası 4 yada 5. gün görebilrisin...
ben doğumdan sonra daha regly olmadım 5 ay oldu olsam ve bitse daha mı çok kilo veririm sence
normalinden fazla hareket ediceğinden fazla kanaman olabilir.. fakat regl dönemi metabolizmanın en hızlı çalıştığı dönem... ne kadar spor o kadar yağ yakımı yanitabi bu fazlaca eksileri regl sonrası 4 yada 5. gün görebilrisin...
merhabalar,
ben de dün başladım. çok bi fazlalığım yok zaten ama gırtlağımı pek tutamaz oldum son zamanlarda, zaten 3-4 kg vermek istiyordum bu diyet bana fren yaptırsın diye başladım ancak pazar günü hastalandığımdan mıdır bilinmez dün sabahtan bu sabaha 200 gr almış görünüyorum
moralim bozuldu tabii ama hastalığım bitene kadar bekleyeyim diyorum umarım 3-4 gün sonra en azından 1 kg vermiş olurum. çünkü dukanın sitesinde 3 günlük atak evresinde 1 kg vereceğim yazıyordu.
bu arada çalıştığım yerin diyetisyeni 1 yıl önce insulin intoleransı riski görüp krom hapı kullanmamı önermişti almıştım ancak kullanmamıştım. geçen hafta baktım 2 ay sonra son kullanma tarihi geliyor çöpe gitmesin diye kullanmaya başladım tatlı isteğim kalmadı bile (ondan önce 1 paket mini çokoprensi mideye indiriyordum)
regl döneminde kg verdiğini görememekten bahsediyor kitapta ancak kg alınacağından bahsetmiyordu, yoksa ben mi atladım? ya da çok mu protein aldım acaba?
günaydınnnn
merhabalar,
ben de dün başladım. çok bi fazlalığım yok zaten ama gırtlağımı pek tutamaz oldum son zamanlarda, zaten 3-4 kg vermek istiyordum bu diyet bana fren yaptırsın diye başladım ancak pazar günü hastalandığımdan mıdır bilinmez dün sabahtan bu sabaha 200 gr almış görünüyorum
moralim bozuldu tabii ama hastalığım bitene kadar bekleyeyim diyorum umarım 3-4 gün sonra en azından 1 kg vermiş olurum. çünkü dukanın sitesinde 3 günlük atak evresinde 1 kg vereceğim yazıyordu.
bu arada çalıştığım yerin diyetisyeni 1 yıl önce insulin intoleransı riski görüp krom hapı kullanmamı önermişti almıştım ancak kullanmamıştım. geçen hafta baktım 2 ay sonra son kullanma tarihi geliyor çöpe gitmesin diye kullanmaya başladım tatlı isteğim kalmadı bile (ondan önce 1 paket mini çokoprensi mideye indiriyordum)
regl döneminde kg verdiğini görememekten bahsediyor kitapta ancak kg alınacağından bahsetmiyordu, yoksa ben mi atladım? ya da çok mu protein aldım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?