tiguan biraz pahalı geliyo bana, arkadışm aldı , çok güzel tabii ama otomatiği yok sanırım..Konu araba sanirim, en büyük ilgi alanim, bizim VW Tiguan var. tavsiye ederim, siddetle, süper rahat .... NIssan nin parcalari biraz pahali ve her zaman bulunmuyor.
valla Almanya da oldugum icin mi bilmiyorum, ama almanlar araba isini biliyor
japon arabalari cok tercihim degil... ama tabii karar senin
teşekkürler emeklerin için..Listede rumuzları olan ve 2 haftadır bildirim yapmayan arkadaşlarımızın rumuzlarını aşağıda yazıyorum... Daha önce de konuştuğumuz gibi listede göz kalabalığı oluşmaması adına 2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlarımız o hafta listede yer alamayacak...
* ceren26
* ommur
* tugbayatmaz
* hijaz
* banucan1975
* dilsahim
* leyya88
Listemizde bulunan, aynı zamanda geçen hafta da bildirimlerini yapmış olan fakat bu haftalık bildirimleri henüz ulaşmayan arkadaşlarımızın rumuzları da aşağıdadır...
* croiselle
* blackcat
* mkm
* cemsu
* duruebu
* evreka35
* melsa83
* mesleki_teacher
* septik_
Listemizde bulunan ve bu haftalık bildirimlerini yapan arkadaşlarımızın rumuzlarını da aşağıda belirtiyorum...
* nes05
* flzsed
* poh_poh_perisi
* esoba
* zeynepfurkan
* irem&ozge
* tilsim85
* dorstiko
* bulasiksuyu
* alceste
* yarenk79
* fadime02
* kerokero
* bilgeasya
* angel4449
* heyo
* merve_nil
* yarim_
* goldenvenus
* glyztrk
* niles
* xxmutluxx
* minasofie
* oprah2
* cagla01
* cannet
teşekkürler emeklerin için..
çok şükür bu sabah 74.6 gördüm... nerdeyse 9 kilo vermişim toplamda... bide 3 gündür wc çıkamıyorum... herşeyi denedim... sıcak su.... form çay... yeşil çay... ve doktorumun verdiği bir solüsyon... hepsini içtim ama cort yani hiç faydası yok... acayip şişkin hissediyorum kendimi... bu arada dukan amca haftada 1 kilo diyo ya... hakketten ben birer birer gidiyorum... sanırım doğru yoldayım...
Merhaba,
Acılı şalgam denedin mi, benim kurtarıcım..acaip işe yarıyor..Şalgam normalde tuzundan dolayı pek tavsiye edilmiyor ama bu özelliğinden dolayı ben sürekli tüketiyorum, tavsiye ederim..
köftede sorun yok ama ben zero kola hiç içmedim bence ayran iç yanında splenda diye bi tatlandırıcı var 500 lüğü 38tl ben onu kullanıyorum hem en doğalı oymuş naçizhane fikrim....haftasonu iradeni insanlara göstermen için iyi bi fırsat istediklerinini düşün yemek neki reddedebilirsin yeter ki iste......
bu arada diyete başlayalı 10.günüm ilk defa zero cola içeceğim ve yanında sipariş ettiğim köfteleri
köftede yağ yok ve sadece baharatlar var ve 5 adet normalmi yoksa hepsini yememelimiyim
bu arada hafta sonunun yaklaşması beni kötü etkiliyo.çünkü kendimi yemek açısından mutsuz hissediyorum
bugünkü saçmaladığım menümü size bildireyim
sabah: 1 kase light puding :18:
ara: yeşil çay
öğlen: peynirli krep+ light ayran
ara: yoğurt
akşam: yoğurtlu köfte
şimdi açıklama yapım:26::26::26:
ben sabah resmen tatlııııııııııııııııııııııııı diye uyandıımmmmm
regli olmanın verdiği istekle ve oturdum yedim sonra da menümü hafiflettim umarım dengelenir yaa:26::26:
bakalım fark varmı
89 (en kilolu halim yok malesef),82 ve 71 lik hallerim
inşallah dengelenir... ama önemli olan bunlarla doyabilicekmisin?
doyarım:) genelde böyle az yiyorum zatende:)
puding bomba oldu bugün
akşamada spora gidicem:d ilk günüm salonda ölçüm yapacaklar yağımı bakalım:)
e hadi bakalım hayırlısı olsun... alalım kilo bildirimini
yaa gel şunu 1 nisan yapalaım
deli gibi spora asılalım ,kaçamak olaylarına bulaşmıyalım
ki ben feci gaza geldim hiç kaçamak yapasım bilene gelmiyo ,o kadarki meyveli yoğurt yediğimde bil vicdan yapıyom keşke yemeseydim diyorum
çok sevdim ben bu dukanıııı :)
hayat tarzım haline getirmek istiyorum adeta
Omur cum senin de mi ticker in bozuk ? ya ben yapiyorum olmuyor, sayfami bozuldu ne oldu anlamiyorum
degismiyor, tabela ? acaba herkesin ki mi öyle bir tek bana mi oldu ???
tiguan biraz pahalı geliyo bana, arkadışm aldı , çok güzel tabii ama otomatiği yok sanırım..
teşekkürler emeklerin için..
Listede rumuzları olan ve 2 haftadır bildirim yapmayan arkadaşlarımızın rumuzlarını aşağıda yazıyorum... Daha önce de konuştuğumuz gibi listede göz kalabalığı oluşmaması adına 2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlarımız o hafta listede yer alamayacak...
* ceren26
* ommur
* tugbayatmaz
* hijaz
* banucan1975
* dilsahim
* leyya88
Listemizde bulunan, aynı zamanda geçen hafta da bildirimlerini yapmış olan fakat bu haftalık bildirimleri henüz ulaşmayan arkadaşlarımızın rumuzları da aşağıdadır...
* croiselle
* blackcat
* mkm
* cemsu
* duruebu
* evreka35
* melsa83
* mesleki_teacher
* septik_
Listemizde bulunan ve bu haftalık bildirimlerini yapan arkadaşlarımızın rumuzlarını da aşağıda belirtiyorum...
* nes05
* flzsed
* poh_poh_perisi
* esoba
* zeynepfurkan
* irem&ozge
* tilsim85
* dorstiko
* bulasiksuyu
* alceste
* yarenk79
* fadime02
* kerokero
* bilgeasya
* angel4449
* heyo
* merve_nil
* yarim_
* goldenvenus
* glyztrk
* niles
* xxmutluxx
* minasofie
* oprah2
* cagla01
* cannet
merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete yalnız tartılmadım ama 75 civarıyım sanırım 60 kg düşmek istiyorum sabah 1 yumurta beyaz peynir ve çay içtim şekersiz arada yoğurt ve yulaf kepeği şimdide tavuk ızgara yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?