Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

başlangıç tarihi:14 02 2012

başlangıç kilo: 87.700

hedef kilo: 67

bugünkü kilo :84
8 gün atak yaptım 2 gündür seyirdeyim 1artı 1 yapmayı düşünüyorum
inş. hepimiz hedeflerimize ulaşırız yaza incecik gireriz

ay kızlar kusura bakmayın anca yazabildimmm

başlama tarihim: 12.02.2012
başlangıç kilom 69
şuan 65,50
hedef 57

tiguan biraz pahalı geliyo bana, arkadışm aldı , çok güzel tabii ama otomatiği yok sanırım..

teşekkürler emeklerin için..

Merhaba,

Acılı şalgam denedin mi, benim kurtarıcım..acaip işe yarıyor..Şalgam normalde tuzundan dolayı pek tavsiye edilmiyor ama bu özelliğinden dolayı ben sürekli tüketiyorum, tavsiye ederim..

Merhaba,

Acılı şalgam denedin mi, benim kurtarıcım..acaip işe yarıyor..Şalgam normalde tuzundan dolayı pek tavsiye edilmiyor ama bu özelliğinden dolayı ben sürekli tüketiyorum, tavsiye ederim..

acı pek tüketemem yüzüm şişer... ama bugun halloldu operasyon... içtiklerim işe yaradı... eminim şu an 74 kiloyum

ben evdeyim hafta sonları
o yüzden sıkılıyorum işte

Adet sınırı yok cnm.İstediğin kdr ye.

Ommur bildiri yapsana şekerim.

bugünkü saçmaladığım menümü size bildireyim

sabah: 1 kase light puding :18:
ara: yeşil çay
öğlen: peynirli krep+ light ayran
ara: yoğurt
akşam: yoğurtlu köfte

şimdi açıklama yapım:26::26::26:
ben sabah resmen tatlııııııııııııııııııııııııı diye uyandıımmmmm
regli olmanın verdiği istekle ve oturdum yedim sonra da menümü hafiflettim umarım dengelenir yaa:26::26:

inşallah dengelenir... ama önemli olan bunlarla doyabilicekmisin?

şekerim ben hiç spor yapamadım bu sürede.bakalım plates ya da aerobik ayarlamaya çalışıyorum.

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete yalnız tartılmadım ama 75 civarıyım sanırım 60 kg düşmek istiyorum sabah 1 yumurta beyaz peynir ve çay içtim şekersiz arada yoğurt ve yulaf kepeği şimdide tavuk ızgara yiyeceğim

beni listeden çıkarırsan sevinirim.kolaylıklar dilerim.

o zaman sana hoş geldin diyor ve diyetinde kolaylıklar diliyorumayrıca menün de gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…