tabiki her bünye farklı.bazı vucutlar daha çok ödem tutar bu da tartıya daha çok yansır.şu an hiç diyet yapmamış ya da çok za diyet yapmış kişiler daha şanslı.onların vucutlarıda bu yeni duruma daha kolay uyum sağlıyor.yaş var,boy var,kabızlık var,stres var.... ki sende stres çok var. benimde motivasyonum çok az bu günlerde ve ben artık kilo vermekte çok zorlanıyorum.ama bir hedefimiz varsa,kendimizi iyi hissetmek istiyorsak,psikolojimiz sağlıklı olsun istiyorsak sabredeceğiz.yapacak birşey yok.
6 gün atak yaptım 2,300 verdim bilge bende...Normal vermişin...
6 gün atak yaptım 2,300 verdim bilge bende...Normal vermişin...
Kusura bakmayın kızlar 15 dk rötarla çizelgemiz burda... Biraz işlerim vardı o yüzden gecikti...
Eki Görüntüle 353092
7 gün atak yaptım 5 kilo verdim...
Herşey iyi hoş da ben kilo bildirimi yapmıştım listede adımı göremedim
7 gün atak yaptım 5 kilo verdim...
harika yaaa
bence feci gaza gel ve bozma hiç süpersin maşallah de hemennnnnnn
sen kategori dışısınşaka bir yana senin 5kilonun 3ü ödemdir.zaten sende hissetmişsindir bunu.
bence 5te 5 çünkü benim vücudum su tutuyor... bu yüzden ilaç bile kullandım dönem dönem... o yüzden normal yani 5 kilo gitmesi... şimdi haftada bir bir gidiyo... demekki böyle olucak...
kızlar ızgara schnitzel yiyebiliomuyuz acaba ??
gitsinde haftada 1 gitsin-1.5 gitsin bizim 3-5 lerde zaten gözümüz yok:)
geç gitsin bir daha gelmesiiiiinnnnnnn
tamamdır :) balık yiyim o zaman :) bu arada kitapta görmedm ama atak evresindeym ben bugun ilk günüm meyve yiyemiyomuyuz kuru kayısı fln ? yada elma portakal bunlarda yokmu atakta?yemesen iyi olur.içindeki kaşarın yağ oranı,üstündeki galeta.diyete çok uygun değil.
tamamdır :) balık yiyim o zaman :) bu arada kitapta görmedm ama atak evresindeym ben bugun ilk günüm meyve yiyemiyomuyuz kuru kayısı fln ? yada elma portakal bunlarda yokmu atakta?
bu diyetin hiçbi döneminde meyve yok... tek izinli meyve gojy berry
daha bi dikkatli bakmanı öneririm...mesela 34. sıra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?