Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

haklısın vallahi yahu birde etrafında tığ gibi fitt vücutlar dolaşıyosa iyice stres oluyor insan ama sabırr elbet gidecekk

ayy kızlar maşallah diyim
keyfim pek bi yerinde :) normalde mutlu olunca hemen tatlı yemek vs yerdim ama mutlu olunca yemek yemek istemiyorum çünkü zayıf olunca dahada mutlu olcammmmmmm:)
iyiki varsınız hepiniz müthiş bi güç oldu benm için

kızlar siz olmasaydınız ben bu diyeti daha başladığım gün terkederdim iyiki varsınız dukan kızları tamamen motivasyon kaynağım sizlersiniz teşekkürleeerrr

sen kategori dışısınşaka bir yana senin 5kilonun 3ü ödemdir.zaten sende hissetmişsindir bunu.

bence 5te 5 çünkü benim vücudum su tutuyor... bu yüzden ilaç bile kullandım dönem dönem... o yüzden normal yani 5 kilo gitmesi... şimdi haftada bir bir gidiyo... demekki böyle olucak...

bence 5te 5 çünkü benim vücudum su tutuyor... bu yüzden ilaç bile kullandım dönem dönem... o yüzden normal yani 5 kilo gitmesi... şimdi haftada bir bir gidiyo... demekki böyle olucak...

gitsinde haftada 1 gitsin-1.5 gitsin bizim 3-5 lerde zaten gözümüz yok:)
geç gitsin bir daha gelmesiiiiinnnnnnn

tamamdır :) balık yiyim o zaman :) bu arada kitapta görmedm ama atak evresindeym ben bugun ilk günüm meyve yiyemiyomuyuz kuru kayısı fln ? yada elma portakal bunlarda yokmu atakta?

gitsinde haftada 1 gitsin-1.5 gitsin bizim 3-5 lerde zaten gözümüz yok:)
geç gitsin bir daha gelmesiiiiinnnnnnn

aynennn gitsinler... hatta ve hatta defolup gitsinler... bide ben neyi merak ediyorum biliyomusun... ben 60 olmak istiyorum ama dukan 66 olmalısın diyo... ve bunun için verdiği tarih 30 mayıs-1 haziran... nası olucak acaba... yani ben tipime göre devam edicem yada güçlendirmeye geçicem ama... çok merak ediyorum o günleri...

yemesen iyi olur.içindeki kaşarın yağ oranı,üstündeki galeta.diyete çok uygun değil.
tamamdır :) balık yiyim o zaman :) bu arada kitapta görmedm ama atak evresindeym ben bugun ilk günüm meyve yiyemiyomuyuz kuru kayısı fln ? yada elma portakal bunlarda yokmu atakta?

bu diyetin hiçbi döneminde meyve yok... tek izinli meyve gojy berry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…