Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

atağın 4. yani son günündeyim sabah uyanınca tartıldım 2 kg vermişim akşam kitabın seyir bölümünü iyice tekrar okuyacağım yuppi seyir başlıyo...... burda arkadaşların başarılarını görünce acayip gaza geliyorum bu sefer başaracağım :)))

saol bebeğimm bak hemen motive oluveriyorumm istediğim kiloya bi insem çoluk çocuk sevindircem valla

bazı arkadaşlar daha fazla vermiş acaba benmi veremiyorum falan diye üzüldüm kendi kendime zaten motivasyon düşmeye hazır hemen sanki gitmeyecekmiş gibi geliyor

tabiki her bünye farklı.bazı vucutlar daha çok ödem tutar bu da tartıya daha çok yansır.şu an hiç diyet yapmamış ya da çok za diyet yapmış kişiler daha şanslı.onların vucutlarıda bu yeni duruma daha kolay uyum sağlıyor.yaş var,boy var,kabızlık var,stres var.... ki sende stres çok var. benimde motivasyonum çok az bu günlerde ve ben artık kilo vermekte çok zorlanıyorum.ama bir hedefimiz varsa,kendimizi iyi hissetmek istiyorsak,psikolojimiz sağlıklı olsun istiyorsak sabredeceğiz.yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…