aynen cnm benimde öyle oldu diyete başladığımdan beri ilk önce burayı acıyorum pc acık oldugu surece sayfa acık ara ara gelip gidip bakıyorum hep
benım de oyle valla; hep acık bu sayfa evdekı notebook da hep acık olur zaten :)
valla bu dıyete baslayalı aldatılma acımı bıle unutmaya basladım buraya konsantre oluyorum
benım de oyle valla; hep acık bu sayfa evdekı notebook da hep acık olur zaten :)
valla bu dıyete baslayalı aldatılma acımı bıle unutmaya basladım buraya konsantre oluyorum
aynen ben de öyle.hep buraya bakıyorum hatta kimse yazmamışsa okuyacak bir şey yok diye sinir oluyorum penac sana bişiy sormuştum sen light puding mi yiyorsun diyeee :)
rica ederim ben 3. evreye geçtim hedef kilomun altına inerek 60 hedeflemiştim 57.9 la güçlendirmeye geçtim
merhaba bende aranıza yeni geldim, kabul edermisiniz.. :)
Bugün atak'ın 2. günü, biraz baş ağrısı yaşıyorum, açlıkla ve kurallarla ilgili bir sıkıntım yok ama bu baş ağrısı biraz canımı sıktı. Böyle olanlarınız varmıydı?
Birde benim vermek istediğim kilo 20 kilo civarı atak evresini kaç gün yapmalıyım? 10 gün biraz zorlar gb geliyor bana..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
aksine o kadar alışıyorsun ki ben seyirde çok zorlandım.skala büyüdükçe azcık şundan yesem diye düşünüyorsun sakın bu sese kulak vermeçok sıkıştığında kullanmak üzere saklı tut hakkını ben de 10 gün yaptım metabolizmamın alışmayacağını bilsem böyle devam edebilirdim.çünkü protein günlerinde hele de fırında balık yemişsem daha kolay veriyorum.
dün yediklerin konusunda diyecek yok yedin oldu bitti ama bidaha yapma bence.hatta sen eve misafir çağır ve baklavaları onlara yedirt yada eşine çocuklarına falan derken bitsin onlar gözünün önünde durmasın.yoksa hergün vicdan azabı çekersin
sadece baget yediysen derisiz sorun olmaz bence
krem peynir beyaz peynir ya da lor süt ve süt ürünleri yağsız olmalı...
meyve suyu içemezsin zira bu diyette meyve bile yokken bir bardak meyve suyunda en az iki üç meyve vardır ! meyve güçlendirme evresinde günde bir porsiyon yeniyor
ben bugün kendimi kötü hissediyorum boğazlarım ve başım çok ağrıyor
bugün bozmadıysam hiç bir zaman bozmam herhalde
az sonra küçükyalı da ki aktarcıdan yulaf kepeği almaya gideceğim umarım bulabilirim
Valla aynen oyle yapiyorum dagitiyorum:),esim benden daha dikkatlidir yedigine ictigine..hic abur cubur gereksiz seyler yemez..yillardir duzenli olarak spora salonuna gidiyor 12 yildir ayni salona uye..hergun bir tane yiyor..benim gibi degilHatta bugun spora salonunda ki egitmenlere goturdum,hepsi dal gibi yesinler afiyetlee
Bu tarifi buldum bir ara deneyecegim;
OAT BRAN AND RAISIN COOKIES yulaf kepekli,uzumlu kurabiye
2 c. 100% oat bran, uncooked 100% yulaf kepegi,pismemis.
2 tsp. baking powder 2 cay kasigi kabartma tozu
1 tsp. cinnamon 1 cay kasigi tarcin
1/2 tsp. ground nutmeg 1/2 hindistan cevizi rendelenmis(koymasak olur)
1/3 c. honey 1/3 bal
1/4 c. salad oil 1/4 salata yagi diyor ama ben salataya zeytinyag koyuyorum:)
2 egg whites 2 yumurta beyazi
1 c. dark seedless raisins siyah kuru uzum..(yalniz 'c' olayini cozemedim,artik siz tahminen yapacaksaniz
Firini 350 dereceye ayarlayin,ilk 4 maddeyi bir kapta gerisini ayri kapta karistirin..sonra hepsini yulaf kepegi ile karistirip uzum ekleyin(biz gojiberry koyabiliriz)corba kasigi yardimiyla yagli kagit koydugunuz tepsiye yerlestirin,15 dk kadar pisirin,afiyet bal seker olsun.
çok geçmiş olsun canım.bu arada küçükyalıdaki aktarı bulabildin mi.bana da tarif edebilir misin.şu kabızlık yedi bitirdi beni.hemoroid olmazsam iyidir.anca 2 günde bir çıkabiliyorum anca
Bu arada haftasonu hiç kaçamak yapmama rağmen bu sabah600 gr almış gözüküyordum ama tıckerımı değiştirmedim.herkes çok zayıfladın diyor ama bu tartı sinir ediyor beni
Benim de tarti kafayi yedi. Tefal dijital tartilar ilk ciktiginda aldim. Cok uzun zaman oldu. acaba yeni bir tarti mi alsam? Yerini degistirdigimde ki bu 10 cm falan 2 kilo fazla tartiyor. Baska yere koyuyorum az tartiyor. Wee'de tartiliyorum bu aralar. Her ciktigimda vermis gozukuyorum. Ama benim tartiyla arasinda 2 kilo fark var onun da. Sinirlerim hep sakindir ama bu tarti beni cileden cikariyor.
bi kere balık yaptım onda da evdekiler söylendi durdu kokuyo diye balıkla daha kolay verildiği için yapmak istiyorum oysa ki :44:
a a çok kötü iki günde bir demek kadıköyde vardı ben görmüştüm küçükyalıda olmazsa kadıköye de bi bakın isterseniz?
Ben de sekersiz limonata ve cola zero iciyorum.
afiyetler olsun size bizim evde balık hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç pişmez bende büyük balık almıştım da levrek miydi neydi aklıma gelmiyo şimdi fırın poşetinde pişirmiştim bende carrefourdan aldığım balık çeşnisiyle belki aynı şeyden bahsediyoruzdur da ben adını hatırlamıyorum çok da lezzetli olmuştu balıkben büyük balık alıyorum.mesela levreği temizleyip yıkadıktan sonra (ki fileto olmayacak)vegeta diye bir çeşni var(migrostan aldım)onunla sanki tuzlyormuşum gibi yapıp(ekstra tuz koymuyorum ve çeşniyi de abartmayın zira içinde tuz var)alüminyum folyoya sarıyorum.tepsiye koyup fırına veriyorum.240 derecede yaklaşık bir saat ızgara,grill ayarında pişiriyorum.biz hepimiz seviyoruz.hatta bugün 6 yaşındaki oğlum 2 koca levrek yedi.isteyen denesin çok güzel oluyor.
kabızlık çok sinir bozucu bi durum gerçekten de ama ben sabahları gojiyi ılık suyla içip yarım saat bi saat kahvaltı yapmıyorumya evet sormaadet dönemimde rahat rahat çıkabiliyordum o yüzden yulaf ezmesi miktarını azaltıp gjiyi kesmiştim.ve adetim biter bitmez gene aynı sorun off.ben izmirde yaşıyorum da kuzenim yakında gelecekmiş bakalım artık.bu sorundan külliyen kurtulmak istiyorum p günlerinde tık yok s+p günlerimde akşam rahatlıkla çıkabiliyorum.
kızlar çok sevinçliyim saat 17civarlarında tartılıp yazmıştım buraya biraz moralim bozuktu ya hemen evden çıktım benim ufaklıkla beraber 3.5 saatin üstüne eve geldim çarşı market ne varsa dolaştım durdum gelir gelmez tartıldım yürüyünce birazda ödem attım herhalde 300 gr daha eksik çıktım şimdi tam 70.5 olmuşum yarın sabah daha az çıkcamı tahmin ediyorum şimdi seviniyorum yani 3 günün sonunda 1.1kilo iyidir ama öyle değilmi bide ligt pudingi bulamıyorum siz nerden alıyosunuz o kadar market baktım yok yok yok üzerinde ligt mı yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?