Arkadaslar bu aksam Dr. Oetker light puding yaptim. Evdekiler de istedi ben de 2 poseti de kullandim 1 litre sute. Ama kaynayinca da kivami koyulasmadi. Dokmek zorunda kaldim.
Cok komik ya. Hazir bir urun. Tarifi var ustunde. Ve ben beceremedim. Evdekilere alay konusu oldum.
kızlar çok sevinçliyim saat 17civarlarında tartılıp yazmıştım buraya biraz moralim bozuktu ya hemen evden çıktım benim ufaklıkla beraber 3.5 saatin üstüne eve geldim çarşı market ne varsa dolaştım durdum gelir gelmez tartıldım yürüyünce birazda ödem attım herhalde 300 gr daha eksik çıktım şimdi tam 70.5 olmuşum yarın sabah daha az çıkcamı tahmin ediyorum şimdi seviniyorum yani 3 günün sonunda 1.1kilo iyidir ama öyle değilmi bide ligt pudingi bulamıyorum siz nerden alıyosunuz o kadar market baktım yok yok yok üzerinde ligt mı yazıyor
canım dukancım; sımdı orda 2,5 bardak dıyor ya ben 2 bardaktan cok az fazla yapıyorum o zaman kıvamı guzel oluyor yanı cok koyu degıl cok sıvı da degıl benım sevdıgım gıbı oluyor
bosverrrrrrrrrrrrr
aaa çok şaşırdım..ben de bu akşam yaptım içine damla sakızlı nescafe koydum hatta çok güzel oldu...1 lt süt 2 poşet için gayet normal..tarifteki gibi ayrı bardakta karıştırıp yaptın değil mi?
Ben de sekersiz limonata ve cola zero iciyorum.
ssoleil seni tebrik ediyorum gerçekten bravo darısı başıma kaçtan düşmüştün ne kadar zamanda
bu soğuk sıcak olayını da hala çözebilmiş değilim ben
kimi diyor ki soğuk içilen şeyler vücudun sıcaklığından farklı olduğu için vücuttan direk atılır faydası görülmez o yüzden
kimi de diyor ki soğuk içilenleri vücut kendi sıcaklığına getirmek için ısıtır bu da enerji harcatır
hangisine göre hareket edeyim ki ben şimdi
Selam. Arkadaslar tartiya guvenemedigimden Wee'ye ciktim. Kayitli eski verilere de baktim yaptigi tablodan. Durum su:
16 Ocak'ta BKI: 36.73, agirlik: 95.2 kg
28 Nisan'da Dukan diyetine baslamistim.
2 Mayis'ta wee'ye cikmisim
2 Mayis'ta BKI: 35.38 agirlik: 91.7 kg
Bugun 16 Mayis'ta BKI: 34.68 agirlik: 89.9 kg
Sevinmeli miyim, uzulmeli mi bilmiyorum. Tartida 87 gorunce mutlu oluyordum. Hatta bugun iste 86.5 bile gostermisti. Wee garanti. Tek sorun aksamlari tartiliyorum. Uzerimdeki kiyafet farkli olabiliyor.
nerede bu aktar canım ?
limonata protein günlerinde yasak sebze proteinlerde içebilirsiniz diyor dukan birde eğer kaçamak yapmaktan kendini alıkoyamıyorsan eve alma en iyisi ben hep öyle yaptım canım istesede yoktu ayrıca dukan ın kakao lu tarifi vardı tam olmasada puding e benziyor yani yerini tutmaz ama böyle durumlarda dukanın izin verdiği kendi tariflerini yapmak daha mantıklı önceki sayfalarda yazmıştım ama kimbilir kaç sayfa önceyeniden yazayım
çikolatalı krema
malzemeler
- 3 yemek kaşığı mısır nişastası (tolere)
- Yağsız süt 50 gram
- Toz tatlandırıcı 5 yemek kaşığı
- 2 yemek kaşığı toz yağsız kakao
bir kapta tatlandırıcı nişasta ve kakaoyu karıştırıyorsun yavaş yavaş sütü ekleyip çırpıyorsun sonra tencereye alıp tahta kaşıkla karıştırarak kısık ateşte pişiriyorsun koyulaşınca kaseye döküp dolapta 2 saat dinlendiriyorsun üzerine hindistan cevizi serpebilirsin
çok tatlı sevmiyorsan tatlandırıcı miktarını düşürebilirsin
bu tarif dukandan afiyet olsun
sabah uyanınca ve aynı kıyafetle tartılırsan canın çok fazla sıkılmazakşamları benim kilo 1 1.5 kilo farkediyor sabah tartılıyorum daha gerçekci
Canim bu sabah su kafayi yediran tartimda tartildim. 86.4 kg.
28 nisandan bu yana tartiya gore 5 kg vermisim. mantikli gibi. yine de bugun yeni bir tarti almayi dusunuyorum.
nintendo wee'de de guya 1.8 vermisim 2 mayistan bu yana.
Benim tarti bozuk bile olsa 86 insani motive ediyor. yoksa zaten nasil 2 beden kuculebilirim.
En kisa zamanda yeni tarti alacagim :)
Harikasin... coooooooook tesekkurler. en cok benim isime yarayacak :)
herkese günaydınnnnn
bugün atak ta 2 ci günüm dün nasıl geçti ?? eh işte kafamdan bu diyet psikolojisini atmam lazım uyuyana kadar aklımda tokum biliyorum ama canım bişiler yemek istiyo. sizde böyle bişi oldu mu ???
olduysa nasıl atlattınız??
dün kahvaltıda haşlanmış yumurta ve lıght lapne splendalı çay tükettim.
arada bişi yemedim fırsatım olmadı
öğlen tavuk baget (derisi yok tabi) 4 adet / 4 adet köfte yedim 1/4 domates cola zero
arada ise lor peyniri ve çay
akşam ise 1 tavuk göğsü / yoğurtlu labneli sos ve cola zero içtim
arada ise 1 kutu lıght süt ve biraz kaşar yedim.
deneyimli arkadaşlar sizce abartmışmıyım ????
olmuş mu ????
bugün sabah ise 2 yumurta/yarım çay bardağı lıght süt /1 çk yulaf unu ile hazırlanmış krep arasında hindi jambon ve lor yanında da splendalı çay içtim.
bende kitap var ama ne yazık ki okumaya bile fırsatım yok.
uyku yoksunu bir kızım var. dün kreplerimi bilr gece 01:15 de yaptım.
buradan sizin yorumlarınızdan okuduğum kadarı ile yapıyorum işte.
bide ben ankaradan f....z marketten yulaf kepeği aldım ama krep olmuyor. onun yerine yulaf unu aldım ne yapim. günde 1-1,5 yemek kaşığı sınırım o kadar zararı dokunmaz.
ne dersiniz????
nasıl gidiyorum???
atak gün sayım dukan amcaya göre 7 gün
limonata protein günlerinde yasak sebze proteinlerde içebilirsiniz diyor dukan birde eğer kaçamak yapmaktan kendini alıkoyamıyorsan eve alma en iyisi ben hep öyle yaptım canım istesede yoktu ayrıca dukan ın kakao lu tarifi vardı tam olmasada puding e benziyor yani yerini tutmaz ama böyle durumlarda dukanın izin verdiği kendi tariflerini yapmak daha mantıklı önceki sayfalarda yazmıştım ama kimbilir kaç sayfa önceyeniden yazayım
çikolatalı krema
malzemeler
- 3 yemek kaşığı mısır nişastası (tolere)
- Yağsız süt 50 gram
- Toz tatlandırıcı 5 yemek kaşığı
- 2 yemek kaşığı toz yağsız kakao
bir kapta tatlandırıcı nişasta ve kakaoyu karıştırıyorsun yavaş yavaş sütü ekleyip çırpıyorsun sonra tencereye alıp tahta kaşıkla karıştırarak kısık ateşte pişiriyorsun koyulaşınca kaseye döküp dolapta 2 saat dinlendiriyorsun üzerine hindistan cevizi serpebilirsin
çok tatlı sevmiyorsan tatlandırıcı miktarını düşürebilirsin
bu tarif dukandan afiyet olsun
arkadaşlar bugün dördüncü günüm. üç günde 2,6 kg vermişim. bugün yürüyüş yapmaya da başlayacağım. zaten ilk üç gün önerilmiyordu. baş dönmeleri sebebiyle. iyi gidiyorum gibi, ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?