haticem allah yardımcın olsun gerçekten bir kaç gün proteğin aldığın zaman sonraki günler canın yemek yemek istemiyor ya kocan inat yapsın sen ondan daha çok inat yap benimki 4 gündür yemediği kalmadı artık umudunu kesmeye başladı yani
Arkadaşlar ben galiba çok şanslıyım
Benim kocam sırf ben yiyemiyorum diye hiçbirşey yiyemiyor,ben zorluyorum nolur ye diye yemiyor.
Ekmek bile yemiyor yemeklerde, ben ne yersem onu yiyor evde..Bir iki kere gizlice arka balkonda birşeyler yediğini görüm...yazıkmış bana,günahmış...olmazmış öyle...
Ne kadar vermek istediğimi bildiği için yapabileceği tüm desteği yapıyor...Benim için iş çıkışı spora geliyormaşallah
Ama şöyle bir problemimiz oluyor bu sefer,gündüz istediğini yemesine rağmen adam benden fazla kilo veriyor ve beni gıcık ediyor
canımm allah sızı nazarlardan saklasın
arkadaşlar pardon tarifdeki süt 50 gr degil 500 gr olacak eksik sayı yazmışım şimdi farkettim bildiğiniz puding gibi oluyor
kakao kullanmak istemeyenler aromada kullanabilir denemedim ama bence güzel olur
cnm bu tarifi denedim az önce yaptım hem de tadını sorarsan müthişşşşşşşştencerenin dibini bile yedim kakaolu yaptım ama bidahakine vanilya aromasıyla deniycem ama benim kakaom az yağlı idi yağsız değil
az yağlı ya da yağsız kakao nereden buldunuz?
cnm bu tarifi denedim az önce yaptım hem de tadını sorarsan müthişşşşşşşştencerenin dibini bile yedim kakaolu yaptım ama bidahakine vanilya aromasıyla deniycem ama benim kakaom az yağlı idi yağsız değil
az yağlı ya da yağsız kakao nereden buldunuz?
valla ben evdeki kakao yu kullandım normal kakao sanıyordum arkasına baktım az yağlı kahveden yapılmıştır yazıyordu o yüzden sana net birşey söyleyemiycem çünkü nerden aldığımı hatırlamıyorum çok uzun zamandır evde olan birşeydi cnm
Arkadaslar,25 mayis'ta yulaf kepegi gonderiyorum 250 gr'lik paketlerde organik(bio) Ingiltereden geliyor buraya buradan da size yolluyorum..Istanbul Erenkoy,umraniye ve Mecidiyekoy civari oturanlar kargosuz kolay ulasabilir sanirim..benim evime yakin bir nokta bulabilirsem hem siz gonul rahatligi ile gidip alabilirsiniz..fiyati 8.25 ayrica gojiberry burada daha ucuz isteyen olursa orjinal Cin'den geliyor ve bir de su ozel caydan bir kac paket gonderecegim ssoleil verecegim,he bir de l-carnitin var hazir bu kargo gidiyorken isteyen varsa yollarim ayin 25'i ne kadar bana yazin.
(L-carnitin:egzersiz yaparken vucudunuz icin gereken enerjiyi yaglari parcalayarak alir,idrar ve ter yoluyla hemen atar..ilac DegildiR..)
verilen kilo önemli ama şunuda gözardı etmemeliyiz protein fazla miktarda tükettiğimiz için kasda yapıyoruz o yüzden kıyafetleri dikkate almak lazım yani 2 beden indiğine göre bu çok güzel bir başarı yeni tartı almak daha mantıklı kafanda şüphe kalmaz ben 1 ayda 5300 vermiştim ve bunu büyük başarı olarak gördüm diyetisyenlerle üstelik sporda yaparak verememiştim ve o diyetlerde hiç kaçamak yapmıyordum :) bundada spor yapsam ve hiç bozmasam daha fazlasıda giderdi ama olsun sonuçta amaca ulaştım darısı hepinize
Arkadaşlar hepinize günaydın bu arada
Herkese bol güneşli az kalorili günler diliyorummm...
Tartım benimle oyun oynuyor sanki,10 gündür 6 lı rakamları görmek için can atıyorum...
Dün çok yaklaşmıştım 70.2 idim...
Sonunda bu sabah bir çıktım tartıya ne göreyim 69,7
Amaa tartıdan tam ineceğim 70.0 oluveriyor...Bir daha çıktım 69.7 tam incem 70.0
Bir daha çıktım 69.7 tam incem 70.0
sabah sabah elimde tartı yer beğenemiyorum işe bile geç kaldım
Yani sinir oldum..sanki bana 6 ları göstermemeye ahdetmiş kalleş tartı...
Ama olsun yaa 70.0 bile iyi bana yaa,200 gr vermiş oluyorum..
Mendili bidahaki sefere sallıycaz "shahdaroba" bak sözün var
Bu arada face e,msn ye hiç girmiyorum bile ben..sadece gazeteler ve bu sayfa..sürekli refresh modunda :)
ssoleil mısır nişastası tolere demek ne demek ?
doğru kavitasyon bu sıralar çok kullanılıyo soğutma yöntemi
ama o zaman dukan ayıp etmiş hepimizi kabız etti bi de üstüne soğuk için düğümlenin diyor olacak iş mi yani
bu arada bana yumurtasız krep oluyor diyen arkadaş kimdi unuttum adını çok özür dilerim ama dün yaptım leziz oldu ben yumurtalı halinden daha çok sevdim tadını hem de yumurta yoğurt peynir katmakla zaman kaybetmedim hiç teşekkür ederimmm
Arkadaşlar ben galiba çok şanslıyım
Benim kocam sırf ben yiyemiyorum diye hiçbirşey yiyemiyor,ben zorluyorum nolur ye diye yemiyor.
Ekmek bile yemiyor yemeklerde, ben ne yersem onu yiyor evde..Bir iki kere gizlice arka balkonda birşeyler yediğini görüm...yazıkmış bana,günahmış...olmazmış öyle...
Ne kadar vermek istediğimi bildiği için yapabileceği tüm desteği yapıyor...Benim için iş çıkışı spora geliyormaşallah
Ama şöyle bir problemimiz oluyor bu sefer,gündüz istediğini yemesine rağmen adam benden fazla kilo veriyor ve beni gıcık ediyor
afiyet olsun hepsini bir gündemi yedinliğht puding alıp şüpheye düşeceğine dukan ın tarifleri bana daha cazip geliyor bende çok beğenmiştim bu tarifi normaldede yapılabilir hatta yazdıktan sonra kalkıp kendimede yaptım bende aynen tencerenin dibinide yedim aslında 2 3 günde yemek gerekir diye düşünüyorum ya aman neyse yedik gitti dukanın sitesinde dondurma tarifide vardı onu aradım aradım bulamadım bulursam yazarım oda güzel oluyor
az önce tawuk ciğeri aldım:)değişiklik olsun die yiyebiiyoduk atakta demii
yok canım daha yemedim tencerenin dibini sıyırdım ( normalde hiçbir zaman yapmam ) dolaptalar şimdi soğumalarını bekliyorum
ay valla bende yapıcam ama yağsız kako Türkiye'de hangi markada var acaba ?
afiyet olsun hepsini bir gündemi yedinliğht puding alıp şüpheye düşeceğine dukan ın tarifleri bana daha cazip geliyor bende çok beğenmiştim bu tarifi normaldede yapılabilir hatta yazdıktan sonra kalkıp kendimede yaptım bende aynen tencerenin dibinide yedim aslında 2 3 günde yemek gerekir diye düşünüyorum ya aman neyse yedik gitti dukanın sitesinde dondurma tarifide vardı onu aradım aradım bulamadım bulursam yazarım oda güzel oluyor
Arkadaşlar hepinize günaydın bu arada
Herkese bol güneşli az kalorili günler diliyorummm...
Tartım benimle oyun oynuyor sanki,10 gündür 6 lı rakamları görmek için can atıyorum...
Dün çok yaklaşmıştım 70.2 idim...
Sonunda bu sabah bir çıktım tartıya ne göreyim 69,7
Amaa tartıdan tam ineceğim 70.0 oluveriyor...Bir daha çıktım 69.7 tam incem 70.0
Bir daha çıktım 69.7 tam incem 70.0
sabah sabah elimde tartı yer beğenemiyorum işe bile geç kaldım
Yani sinir oldum..sanki bana 6 ları göstermemeye ahdetmiş kalleş tartı...
Ama olsun yaa 70.0 bile iyi bana yaa,200 gr vermiş oluyorum..
Mendili bidahaki sefere sallıycaz "shahdaroba" bak sözün var
Bu arada face e,msn ye hiç girmiyorum bile ben..sadece gazeteler ve bu sayfa..sürekli refresh modunda :)
arkadaşlar bugün dördüncü günüm. üç günde 2,6 kg vermişim. bugün yürüyüş yapmaya da başlayacağım. zaten ilk üç gün önerilmiyordu. baş dönmeleri sebebiyle. iyi gidiyorum gibi, ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?