Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar ben galiba çok şanslıyım
Benim kocam sırf ben yiyemiyorum diye hiçbirşey yiyemiyor,ben zorluyorum nolur ye diye yemiyor.
Ekmek bile yemiyor yemeklerde, ben ne yersem onu yiyor evde..Bir iki kere gizlice arka balkonda birşeyler yediğini görüm...yazıkmış bana,günahmış...olmazmış öyle...
Ne kadar vermek istediğimi bildiği için yapabileceği tüm desteği yapıyor...Benim için iş çıkışı spora geliyor maşallah
Ama şöyle bir problemimiz oluyor bu sefer,gündüz istediğini yemesine rağmen adam benden fazla kilo veriyor ve beni gıcık ediyor

canımm allah sızı nazarlardan saklasın

arkadaşlar merhaba,

bende önce kitabı gördüm sonra sizin yazdıklarınızı okuyarak diyet hakkında baya bir bilgi edindim ve kilo veren arkadaşları gördükçe çok heveslendim :) Haftasonu kitabı okuyarak dünden itibarende uygulamaya başladım gün içerisinde çok zorlanmıyorum çalışırken falan ama bu saatlerde böyle bir iştahım açılıyor ki sormayın :) dünde saat 5 ten sonra şiddetli bir baş ağrısı başladı ve yatana kadar da sürdü umarım bu durumun diyetle ilgisi yoktur

Ama daha ilk sabahımda tartıda 800 gr eksik görmek kendimi hoşuma gitti tabiii

Öncelikle hepinize kolay gelsin aklaşık 2 saattir tüm yazılanları okuyorum :) Dukan diyeeti kitabını tam 5 ay önce almıştım ama kısmet değilmiş takii bu sabah tartıda 72,2 görene kadar uzun süredir herkes kilomu aldın diye sorarken kaçamak cevaplar veriordum bir türlü tartıya çıkamıordum ve bu sabah çıktım , çok mutsuz iken kitabı elime aldım ve sizleri okumaya başladım azimle kilo veren arkadaşları görünce kendim vermiş gibi sevindim ve evet kendimi hazır hissediyorum hatta bir arkadaş bile buldum yarın oda benimle başlayacak ama sizlerle burda deneyimlerimi palaşmak bu diet süresince çok bana yardımcı olacak benim boyum 170 65 kilo benim vucut yapım için oldukca iyi umarım hedefim olan 7 kiloyu verebilim önümde 1-1,5 gibi bir hedef kouuorum yarın itibarile sizlerle olacağım için mutluyum ...

arkadaşlar pardon tarifdeki süt 50 gr degil 500 gr olacak eksik sayı yazmışım şimdi farkettim bildiğiniz puding gibi oluyor
kakao kullanmak istemeyenler aromada kullanabilir denemedim ama bence güzel olur

cnm bu tarifi denedim az önce yaptım hem de tadını sorarsan müthişşşşşşşş tencerenin dibini bile yedim kakaolu yaptım ama bidahakine vanilya aromasıyla deniycem ama benim kakaom az yağlı idi yağsız değil

Son düzenleme:

canım ben ümraniyede oturuyorum yulaf kepeginden 4tane alsam çok gelir mı acaba.diğerleri Ne ise yapıyor?

Ssoleil var ya sana hayranım çok akıllıca bir iş yaptın bu diyete başlama zamanı ve azmin ile. Tam meyveler çıktı güçlendirmeye geçtin zamanlaman da azmin de harika. Tebrikler :)

aynı dertten ben de müzdaribim her sbah tartıyla yer dolaşmaktan okula geç kalıyorum en iyisi aynı yerde bir kere çıkıp bırakacaksın. sonra tartı da sapıtıyor

ssoleil mısır nişastası tolere demek ne demek ?

Tolere demek kullanmasanız daha iyi olur ama çok lazımsa kullanın demek bana göre :)

Yumurtalıyı zor yapıyorum. Bunu hiç yapamam herhalde

çok şanslısın Allah bozmasın vuvu :)

afiyet olsun hepsini bir gündemi yedin liğht puding alıp şüpheye düşeceğine dukan ın tarifleri bana daha cazip geliyor bende çok beğenmiştim bu tarifi normaldede yapılabilir hatta yazdıktan sonra kalkıp kendimede yaptım bende aynen tencerenin dibinide yedim aslında 2 3 günde yemek gerekir diye düşünüyorum ya aman neyse yedik gitti dukanın sitesinde dondurma tarifide vardı onu aradım aradım bulamadım bulursam yazarım oda güzel oluyor

yok canım daha yemedim tencerenin dibini sıyırdım ( normalde hiçbir zaman yapmam ) dolaptalar şimdi soğumalarını bekliyorum

ssoleil senınde benım gıbı bır kac gun ara verıp 2 kılo aldıgın oldumu olduysa atakmı yaptın seyırlemi aldıklarını verip kılo vermeye devam ettin ben bugun atakla başladım tekrar ama bı kac gun yapayım dıyorum ne dersin

Afiyet olsun canımı çektirdiniz walla yaa...offff...dondurmayı bulabilirsen süper olur ssolein,ben yoğurttan yapılanları sevemedim bir türlü ..

sen yeter ki iste canım ben senin için sabaha kadar mendil sallarım sanırım o günler çok uzak değil belki yarın belki yarından da yakıneminim yarın 69.5 falan göstereceksin(inşallah) o mendilin hiç inmemesi dileğiylesevgiler

tatlım iyi gidiyorum da laf mı harikasın bence.tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…