bende çocukları çok severim... hele ki kız çocuklarına inanılmaz zaafım vardır... Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin herbirimize... ailemize yeni katılıcak olan ilk birey çook şanslı olucak... çünkü böyle bi teyze/halaya sahip olucak...Allah kısmet ederse biz evlendiğimiz gibi çalışmalara başlamak istiyoruz... gelsin prens ve prenseslerimiz
ehehehehee sayenizde acaip keyifli bir gün geçiriyorum,çok eğlendim vallahi.ikoncanlar da beni çok güldürdü
haydeee bakalım bunun şerefine kızlarrr
günaydınnnnnnnnn sizi bu cumartesi yalnız bırakmayayım dedim..şu an da kızımla bana kahvaltı hazırlıyorum.
dün gece yazdığımı okumadınız sanırım.bugün giremezsem görün diye yazdım ama siz gece mesaisine hiç bakmıyorsunuz anlaşılan:)))neyse kızlar pazartesi 62 ile başladığım güçlendirmede cuma günü 61 olduğumu gördüm ve inanamdım.20 günde gr vermeyen benim bünyem 5 günde 1 kilo verdi inanılacak gibi değil...
piifffff........günaydınnnnnnnnn sizi bu cumartesi yalnız bırakmayayım dedim..şu an da kızımla bana kahvaltı hazırlıyorum.
dün gece yazdığımı okumadınız sanırım.bugün giremezsem görün diye yazdım ama siz gece mesaisine hiç bakmıyorsunuz anlaşılan:)))neyse kızlar pazartesi 62 ile başladığım güçlendirmede cuma günü 61 olduğumu gördüm ve inanamdım.20 günde gr vermeyen benim bünyem 5 günde 1 kilo verdi inanılacak gibi değil...
yarim bazen 30 çocuk çok yorucu olabiliyor.benim sınıf 3o kişilikte:)))kesinlikle bende öyle... günde 30 kez değiştiriyim üstünü hiç önemli değil (bende öyleydim küçükken)bu arada benim patronumun 5 tane kızı var... hepsinin arasında 1 buçuk yaş var en küçükleri 5 yaşında... her geldiklerinde hepsi tepemde... dün en büyükleri okuldan kendini aldırıp buraya gelmiş annesine bile söylemeden... öyle de iyi anlaşırım veletlerle versinler 30 tane çocuğa aynı anda bakabilirim... kısmet olursa biz de 3 yada 4 tane istiyoruz bakalım maddiyat çok zorlamazsa...
ayrıca inanırsan olur sakın olumsuz düşünme... bak bizim çocuklarımızın adı bile belli... Allah'ım öyle büyük ki; gerçekten isteyen kuluna veriyo...
aynen öyleymiş şekerim.acayip mutlu oldum..Şerefine
Tebrikler...Demekki istediğimiz kiloya yaklaşırken durursak güçlendirmeye geçme vaktimiz gelmiş demektir...Ben geçmişi hiç okumuyorum ya çok hızlı ilerliyor sayfalar
aynen öyleymiş şekerim.acayip mutlu oldum..
sen şu ikonları bana da bir öğret bakem arkadaşım:)))
yarim bazen 30 çocuk çok yorucu olabiliyor.benim sınıf 3o kişilikte:)))
Mesaj kutunu boşlat tatlım...
bu kızın mesaj kutusu hiç. boş olmadı ki kardeşimmm
günaydınnnnnnnnn sizi bu cumartesi yalnız bırakmayayım dedim..şu an da kızımla bana kahvaltı hazırlıyorum.
boşalttım tatlım.Mesaj kutunu boşlat tatlım...
ben bu sene bu okula yeni geldim.3.sınıftalar ben 5.öğretmenleriyim.çocuklar bitik durumda resmen.biraz toparlandılar şükür.ama hem yaramaz hem de kafaları basmayınca hiç sempatik olmuyorlar.kendi çocuğum olsa sever miyim ?bilmem zaten 30 çocuk yapınca deliririm böylelikle bir sorun olmaz severim:))))))
ama sen kaç yıllık öğretmensin... hemen aynı yaş grubu... ben 30 çocuğu aynı anda büyütebilirim valla bak çok seviyorumhem senin meslek zor meslek ama eminim 30 çocuğun olsa keyifle büyütürsün...
boşalttım tatlım.
ben bu sene bu okula yeni geldim.3.sınıftalar ben 5.öğretmenleriyim.çocuklar bitik durumda resmen.biraz toparlandılar şükür.ama hem yaramaz hem de kafaları basmayınca hiç sempatik olmuyorlar.kendi çocuğum olsa sever miyim ?bilmem zaten 30 çocuk yapınca deliririm böylelikle bir sorun olmaz severim:))))))
şaka bir yana evlendiğin gece hamile kalırsın inşallah bu kadar çocuk sevilir mi??bu ardaa teyze oluyormuşsun heralde inşallah kesinleşir hayırlı olur..
hoşgeldin bebek:)))Bende başlamak isgiyorum bu diyete ya..
Hepinize başarılar kızlar inşallah en kısa zamanda verirsiniz tüm kiloları
anaaammmm o da ne ki, ilk defa duydum cahilim bedbahtım göbekliyimspor merkezine fln mı gidiyorsun kendin mi yapıyorsun? ben de istiyorum defolsun gitsin pis göbek
Saol :) Evlendikten sonraaa... Yani nikahımın olduğu günden 1 gün önce diyebilirim :S :) 1 sene olcak işte. Ama hala canım çekiyo :S Hele bugünlerde.. İstediklerimi yiyemeyince sigara isteğim artıyo :S Fena bişii :S Kilo almamın en büyük nedenlerinden biri de oydu sanırım. 10 kilo verdi bana saolsun :S
ben de çok kilo aldım sigarayı bırakınca ama olsun. 3. senem oldu benim. çok iyi birşey yapmışsın. senelerce nasıl içmişim o leş gibi şeyi hiç anlamıyorum şimdi.
şeker telliturna hamille kaldığından beri hiç gelmedi.whitebird de hemen hemen o zmandan itibaren yok.ama face de gördüm onu sanırım oraya takılıyor..
günaydın fıstıklar....
buugn cumartesi ve yine inler cinler hepbirlikte top oynıycaklar forumumuzda...
benim dün başlayan başağrım hala devam ediyor kafam kazan gibi... zonk zonk yapıp duruyo vallasanırım regl dönemimde yaşadığım migren ataklarından biriyle uğraşıyorum şimdi...
birazdan kahvaltımı yapıp ilaç içicem inşallah geçer...
canim dün sen doktorundan bahsetmistin dimi. unuttum ben yazcaktim , cok sevindim iyi olmana. birde bu sabah face de birsey paylastilar gördün mü. diyolar ki kirmizi et in yaninda süt ürünü tüketmeyin diyorlar demir eksikligi olmasin diye. gerci belki biliyorsundur sen uzun zamandir bunu yasadigin icin.. ben yine de söyliyim dedim
bu arada sanırım teyze oluyorum... henüz %100 değil ama öyle gibi
Herkeslere Günaydın 1 günde 50 küsür sayfa yazdığınız için bir dün sabahı birde bu sabahı okudum zaten ölüyorum uykusuzluktan
48 saatte sadece 8 sa uyudum bugün hemen bitsin ve ben eve gidip hemen uyuyım...
dünkü toplantı saatlerce sürdüü.... öğlende orda ne verirlerse yedim maalsefneyse devam ama dukana yapıcak birşey yok...
dün annemle-babamın arkadaşlarıyla amcamlara gittik... Allahım beni gördüler süper olmuşsun aferin sen ne yapıyorsun filan diye söyleyince dukan dedim:)
annemim arkadaşı atladı bu arada uzaktanda akraba olur:) bende pazartesi başlıcam süper bir diyet kim yaptıysa verdi dedi
ama dün akşam 42 beden önden düğmeli bir elbisem vardı ve ciddi düğmeler filan kapanmıyordu onu giydim ve bol geldi diyolar üstündeki bileee booll
medesa sende bize öğret imece usulü bizde kusur kalmayalım
mesaj tekrari olmus pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?