Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnnnnnnnn sizi bu cumartesi yalnız bırakmayayım dedim..şu an da kızımla bana kahvaltı hazırlıyorum.

dün gece yazdığımı okumadınız sanırım.bugün giremezsem görün diye yazdım ama siz gece mesaisine hiç bakmıyorsunuz anlaşılan:)))neyse kızlar pazartesi 62 ile başladığım güçlendirmede cuma günü 61 olduğumu gördüm ve inanamdım.20 günde gr vermeyen benim bünyem 5 günde 1 kilo verdi inanılacak gibi değil...

ehehehehee sayenizde acaip keyifli bir gün geçiriyorum,çok eğlendim vallahi.ikoncanlar da beni çok güldürdü
haydeee bakalım bunun şerefine kızlarrr

Şerefine

Tebrikler...Demekki istediğimiz kiloya yaklaşırken durursak güçlendirmeye geçme vaktimiz gelmiş demektir...Ben geçmişi hiç okumuyorum ya çok hızlı ilerliyor sayfalar

piifffff........
tebrik ediyorum kocaman kocaman
yaa bide ben gördüm amabugun aklım beş karış havada olduğundan unuttum gitti :26:

yarim bazen 30 çocuk çok yorucu olabiliyor.benim sınıf 3o kişilikte:)))

aynen öyleymiş şekerim.acayip mutlu oldum..
sen şu ikonları bana da bir öğret bakem arkadaşım:)))

yarim bazen 30 çocuk çok yorucu olabiliyor.benim sınıf 3o kişilikte:)))

ama sen kaç yıllık öğretmensin... hemen aynı yaş grubu... ben 30 çocuğu aynı anda büyütebilirim valla bak çok seviyorum hem senin meslek zor meslek ama eminim 30 çocuğun olsa keyifle büyütürsün...

valla süper yaaa,hem güçlendirmede de kilo veriliyor mu diye merak ediyordum böylece öğrendik ki verilebiliyormuşşş :)
çok sevindim senin adına,zaten resimlerde de gördüm olmuşsun sen artık hem de cillop gibi olmuşsun.bence yakında kilo kaybetmemek için napmalıyım bile diyebilirsin :)

Bende başlamak isgiyorum bu diyete ya..
Hepinize başarılar kızlar inşallah en kısa zamanda verirsiniz tüm kiloları

Mesaj kutunu boşlat tatlım...
boşalttım tatlım.
ben bu sene bu okula yeni geldim.3.sınıftalar ben 5.öğretmenleriyim.çocuklar bitik durumda resmen.biraz toparlandılar şükür.ama hem yaramaz hem de kafaları basmayınca hiç sempatik olmuyorlar.kendi çocuğum olsa sever miyim ?bilmem zaten 30 çocuk yapınca deliririm böylelikle bir sorun olmaz severim:))))))
şaka bir yana evlendiğin gece hamile kalırsın inşallah bu kadar çocuk sevilir mi??bu ardaa teyze oluyormuşsun heralde inşallah kesinleşir hayırlı olur..

ayy tüylerim diken diken oldu

anaaammmm o da ne ki, ilk defa duydum cahilim bedbahtım göbekliyim spor merkezine fln mı gidiyorsun kendin mi yapıyorsun? ben de istiyorum defolsun gitsin pis göbek

canim birdaha girermisin bu topik e bilmiyorum ama ben yinede söyliyim
bu sitede callanetics diye arat. cikan topic e dal hemen

ah ah sigara demeyin bana. birakir birakmaz aldim kilolari ben. ama kendimim diye demiyorum bbir insanin iradeli olmasi lazim canim. sigrayi birakmakda bir marifet , kilo vermek de..

şeker telliturna hamille kaldığından beri hiç gelmedi.whitebird de hemen hemen o zmandan itibaren yok.ama face de gördüm onu sanırım oraya takılıyor..

canimm cok tesekkürler cevabin icin

ya harika bir duygu bu. mükemmel ötesi. benim yegenim iki yasinda oldu . hala burnumun diregi sizliyor adini duydukca, hemen her gün skype den görüyorum ama cooook özlüyorum..

kardasinin, caninin yarisinin bir parcasi, inanilmaz bir duygu. tebrik ederim simdiden. ne zamandir istiyorlardi bebek?

ya bayilirim canim önden dügmeli elbiselere ya. harika , cok sevindim senin adina

slm kızlar çok şey yazmışsınız ama benim 13 aylık kızım var bu nedenle okuyacak çok vaktim yok nerden başlamam gerek bu diyete tüm detaylar hangi sayfada ben hamileik öncesi kilomdayım ama hamile kalana kadar 20 kilo almıştım artık vermeliyim yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…