içim kıpır kıpır... olursa ilk olucak... ve benim ilkgözağrım olucak... yüksek olasılıkla var... test pozitif ama bide kan testinde görüp emin olmak lazım... ayyy çoook heyecanlı bişi buu... annem ve babam bu duruma bayılıcaklar....
teşekkür ederiz efenimmmm
ay bak hakikaten merak ettim.öğrenince bizle de paylaş hemen.ayy ne keyifli ne tatlı heyecanlar bunlar yaa.bir çocuk bence bütün hayatın neşesi yaaa,ben çok seviyorum çocukları.hayatta en çok istediğim şey bir çocuğum olması ama sanırım önce evlenmem gerekiyor :):)))))
ay bak hakikaten merak ettim.öğrenince bizle de paylaş hemen.ayy ne keyifli ne tatlı heyecanlar bunlar yaa.bir çocuk bence bütün hayatın neşesi yaaa,ben çok seviyorum çocukları.hayatta en çok istediğim şey bir çocuğum olması ama sanırım önce evlenmem gerekiyor :):)))))
bende çocukları çok severim... hele ki kız çocuklarına inanılmaz zaafım vardır... Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin herbirimize... ailemize yeni katılıcak olan ilk birey çook şanslı olucak... çünkü böyle bi teyze/halaya sahip olucak...Allah kısmet ederse biz evlendiğimiz gibi çalışmalara başlamak istiyoruz... gelsin prens ve prenseslerimiz
kızlar yaa bu arada geçen gün bir arkadaş sağolsun bana uzunca açıklamıştı ama o an işyerimde çok uygun değildim,şimdi de o mesajı bulamıyorum.bu ikoncanlarımı nasıl kurucam ben yaa.ben de halaylar falan çekmek istiyorum :)
Önceden insanlar daha kolay hamile kalıyordu sanırım gün geçtikçe bebek özlemi duyan insanların sayısı artıyor gibi geliyor bana...Allahım kimseyi bekletmesin inşallah... Çok seviniyorum bebek haberlerine o yüzden ben
inşallah yeğenin le böyle oynamak nasip olsun
ahh kuzum yaa ben de deli gibi kuz çocuğu istiyorum.yani tabiki önce sağlıklı hayırlı evlat olsun ama tercihim sorulursa kesin kız isterim.cicili bicili giydirip süsleyeyim falan,ay bi de kız çocuğunun işvesi cilvesi bir başka yaa ne bileyim.ben kendimde biraz kokoşumdur onu da böyle süsleyim falan istiyorum.bir de en büyük hayalim mesela kızım 3 yaşında falan ama ikimiz de aynı elbiseyi giymişiz,tek tip aynı örnek ayyy çıldırıyorum yaaa ama nedense heralde çok istediğim için hiiç olmayacakmış gibi geliyor
aminn... çok doğru söylüyosun aslında... bizim de en ciddi korkularımızdan biri bu aslında... çünkü 35 yaşındalar ve henüz 6 aylık evliler... yaş , yorucu iş hayatı, stres... bunlar hep hamileliği etkileyen faktörler... Allah'ım herkese hayırlı - sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
ahh kuzum yaa ben de deli gibi kuz çocuğu istiyorum.yani tabiki önce sağlıklı hayırlı evlat olsun ama tercihim sorulursa kesin kız isterim.cicili bicili giydirip süsleyeyim falan,ay bi de kız çocuğunun işvesi cilvesi bir başka yaa ne bileyim.ben kendimde biraz kokoşumdur onu da böyle süsleyim falan istiyorum.bir de en büyük hayalim mesela kızım 3 yaşında falan ama ikimiz de aynı elbiseyi giymişiz,tek tip aynı örnek ayyy çıldırıyorum yaaa ama nedense heralde çok istediğim için hiiç olmayacakmış gibi geliyor
Benim bir iş arkadaşım vardı 30 lu yaşlarında evlenmeye hiç niyeti olmayan biriydi sadece çocuğum olsun diye evlenirim sanırım bir gün derdi Herkesin hayali sanırım... Evlilik insanın aklına gelmiyor ama çocuk geliyor
Bayanlar hep kız çocuğu istiyor ama kızlar babaya daha düşkün oluyor... Kötü düşünme inşallah sana da nasip olur allahım kimseyi evlat ile sınamasın inşallah...
Ama hamiş olmasa test te + çıkmazdı sanırım...Demekki hamile kalabiliyor inşallah sorunsuz da hamilelik geçirir
Sen neden bu kadar az uyudun ki :26::26::26:
yok aslında ben evlilik fikrine de çok sıcak bakıyorum.acaip bir anaç ruhum da var.geyşa gibi evin içinde her işi yaparım yani :)
ama kısmet işi bunlar yaa.uzun bir ilişkim vardı iyi bir insandı ama işi gücü yoluna girmedi,maddi zorluklar falan 5 sene sonunda ayrılmak zorunda kaldım.sonra hayatın muzicesi sandığım başka biri çıktı karşıma,çok aşık olduk.79luyum ben yani 32 mi 33 mü ne oldu yaşım artık( bi zamandan sonra saymayı bıraktım :)) ) bu yaştan sonra olmaz dediğim şey oldu,aşk gözümü kör etti falan ama nasılız böyle bulutların üstünde uçuyoruz falan.offf sonra o perde kalktıkça tanıdığım adam aşık olduğum adamdan o kadar farklı çıktı ki.
ilk zamanlar birbirimize çok benziyoruz huyumuz suyumuz diyordum,zaman geçtikçe baktım ki ohoo birbirimizle hiiç uzaktan yakından alakamız yok.2 aydır falan bozuğuz zaten 1 nisanda ayrılmak istediğimi söylemiştim.kabul etmedi,kapıma geldi hitti,çiçekler böcekler ama yok olmayınca olmuyor.dünyaları serse olmuyor.
sonuç olarak öğrendim ki bazen insanın en büyük hayalleri en büyük hayal kırıklıklarına dönüşebiliyormuş...
perşembe akşamı dayım beni aldı çengelköye geçtik toplantım Ümraniyede olduğu için sabah daha rahat giderim diye...
2 ye kadar oturduk... muhabbet filan.. sonrada uyuyamadım sabah ya geç kalırsam duymazsam alarmı diye huzursuz oldum nerdeyse hiiç uyumudım....
dün toplantıdan eve geldim annem dedi amcanlara gidicez iyi dedim bende 20:30da yola çıktık beylikdüzüne doğru... saat 23:10da amvamlara gittik trafikteen lanet olsun cidden yaşancak yer değil yaa!!! saat 11 de misafire gidersen 3e kadar oturursun. eve geldim yattım hooop sabah iş!!
saat 15:00 olsada eve gidip uyusam diye bakıyorum vallaa
tam fuar zamanı gitmişsiniz.. ayrıca kaza da varmış dün trafik felaketmiş keşkem baksaydınız bi yol durumuna...
Mesaj yazdığın kutucuğun alt kısmında yüz ifadeleri var onlara tıklıyorsun ama mesaj sayın 100 olmadı ise çıkmıyor sanırım
kesinlikle bende öyle... günde 30 kez değiştiriyim üstünü hiç önemli değil (bende öyleydim küçükken)bu arada benim patronumun 5 tane kızı var... hepsinin arasında 1 buçuk yaş var en küçükleri 5 yaşında... her geldiklerinde hepsi tepemde... dün en büyükleri okuldan kendini aldırıp buraya gelmiş annesine bile söylemeden... öyle de iyi anlaşırım veletlerle versinler 30 tane çocuğa aynı anda bakabilirim... kısmet olursa biz de 3 yada 4 tane istiyoruz bakalım maddiyat çok zorlamazsa...
ayrıca inanırsan olur sakın olumsuz düşünme... bak bizim çocuklarımızın adı bile belli... Allah'ım öyle büyük ki; gerçekten isteyen kuluna veriyo...
Allah en kısa zamanda hayırlı kısmetler çıkarsın karşına inşallah... sevgi + mantık olucak bi ilişkide sadece aşk oldu mu korkuyorum ben...
yok aslında ben evlilik fikrine de çok sıcak bakıyorum.acaip bir anaç ruhum da var.geyşa gibi evin içinde her işi yaparım yani :)
ama kısmet işi bunlar yaa.uzun bir ilişkim vardı iyi bir insandı ama işi gücü yoluna girmedi,maddi zorluklar falan 5 sene sonunda ayrılmak zorunda kaldım.sonra hayatın muzicesi sandığım başka biri çıktı karşıma,çok aşık olduk.79luyum ben yani 32 mi 33 mü ne oldu yaşım artık( bi zamandan sonra saymayı bıraktım :)) ) bu yaştan sonra olmaz dediğim şey oldu,aşk gözümü kör etti falan ama nasılız böyle bulutların üstünde uçuyoruz falan.offf sonra o perde kalktıkça tanıdığım adam aşık olduğum adamdan o kadar farklı çıktı ki.
ilk zamanlar birbirimize çok benziyoruz huyumuz suyumuz diyordum,zaman geçtikçe baktım ki ohoo birbirimizle hiiç uzaktan yakından alakamız yok.2 aydır falan bozuğuz zaten 1 nisanda ayrılmak istediğimi söylemiştim.kabul etmedi,kapıma geldi hitti,çiçekler böcekler ama yok olmayınca olmuyor.dünyaları serse olmuyor.
sonuç olarak öğrendim ki bazen insanın en büyük hayalleri en büyük hayal kırıklıklarına dönüşebiliyormuş...
perşembe akşamı dayım beni aldı çengelköye geçtik toplantım Ümraniyede olduğu için sabah daha rahat giderim diye...
2 ye kadar oturduk... muhabbet filan.. sonrada uyuyamadım sabah ya geç kalırsam duymazsam alarmı diye huzursuz oldum nerdeyse hiiç uyumudım....
dün toplantıdan eve geldim annem dedi amcanlara gidicez iyi dedim bende 20:30da yola çıktık beylikdüzüne doğru... saat 23:10da amvamlara gittik trafikteen lanet olsun cidden yaşancak yer değil yaa!!! saat 11 de misafire gidersen 3e kadar oturursun. eve geldim yattım hooop sabah iş!!
saat 15:00 olsada eve gidip uyusam diye bakıyorum vallaa
ya sadece o kadar mı,geçen gün arkadaş ayarlardan falan bişeyler tarif etmişti.zaten dediğin yerde bikaç tane bi işe yaramaz ikon var başka da yok,haketmem mi gerekiyor acaba bilemedim şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?