anammmmm...ya sadece o kadar mı,geçen gün arkadaş ayarlardan falan bişeyler tarif etmişti.zaten dediğin yerde bikaç tane bi işe yaramaz ikon var başka da yok,haketmem mi gerekiyor acaba bilemedim şimdi :)
imşallah senin de gönlüne göre olur bitanem.Allah tamamına erdirsin,çoluğunla çocuğunla huzur içinde yuvanda yaşamayı nasip etsin inşallah.
evet evet yaa kesinlikle.ben de bu yaşımda bile yeni bişey öğrendim gerçekten sadece aşk olmuyormuş.aşk sarhoşu olmanın kimseye faydası yokmuş,geçici mutluluk getiriyormuş.ama insanlar da adi be bacım,o iğrenç yüzünü niye en başta göstermiyor be adam tavlayana kadarmış püüüü boyu posu devrilesice.neyse artık kendi kendine debelenip dursun.Çok şükür hepimiz fıstık gibi hatunlarız,senin de resimlerini gördüm gerçekten çok hoş görünüyordun :) Ben de zaten güzeldim sadece şu fazla kilolar bozuyordu,bunlardan da kurtuldum mu yaparım kendime yeni bir manitaa ondan sonra da gelsin bebişleerrrrrrr :)))))
Şimdilik onlarla oyalan sen 100 mesaj yazınca çoğalırlar sanırım... Ben öyle biliyorum
Şimdilik onlarla oyalan sen 100 mesaj yazınca çoğalırlar sanırım... Ben öyle biliyorum
peki o zaman alın bakalım
peki o zaman alın bakalım
kıslaaarrrr gurmenetten siparişlerim kargoya verilmiş heeyyooo vanilya aromam da geleceknapcam onla pek bilmiyorum şimdilik ama en azından vanilyalı süt yaparım.bir de şu ru sheım mi ne o marka yulaf kepeği sipariş ettim,belki onun tadı daha güzeldir belli mi olur :))
Bu kalbin hemen üzerinde kafalar yok mu :26::26::26: Eğer yoksa gerçek ikonlar 100 mesaj sayısını bekliyor sanırım...Bir 100 olmayı bekle bakalım olmaz ise deneriz ayarlardan
yok yaa kalbin üstünde de abuk sabuk kave fincanı ampul falan resimleri var,o ne laa başka bşr boyutta mı yaşıyorum ben acaba :)
kaç mesaj olmuş nerden görebilirim var mı öyle biyer
Sen şu an 80 mesajdasın profile tıkladığın zaman altta görünüyor...Özel mesaj gönderdim sana kontrol et
copy this code and paste it into your weblog or website's html source code.
heee noldu şimdi olmadı işte yaaa, ay çok gülüyorum kendi halime şu an :)
Bu en baştaki yazı sanırım dimi sayfanın alt kısımlarına doğru in forum yazan yerin altında her ikonun karşısında link var onları kopyala
anaaaaaaaa olduuu vallahiiiiiiiiiiii oyyyyyyyyyyyyy anaaaaaaaaammmmmmm çok sevindim yahuuuu,inanır mısın haftalardır buna uğraşıyorum.yaşasııınnnn ayyy artık kimse durduramaz beniii,ayy bunun halay çekeni var mı dur bi bakiiiim.
çooook teşekkür ederim canım sağol yaaa,wallahi yüzümü güldürdün :)
Kaydet o sayfayı sık kullanılanlara
çok teşekkür ederim canım,çok eğlenceli ikonlar varmış.çok öpüyorum seni.
dur sana bir hayır duasında bulunayım.Allah seni sevdiceğinle sonsuza kadar mutlu etsin,her uyandığında hep eksilerle başla sabaha.
yediklerin afiyet,şeker olsun yağ olmasın :))))
Mesaj kutuna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?