Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anammmmm...
hadi bakalım hayırlısıııı

kıslaaarrrr gurmenetten siparişlerim kargoya verilmiş heeyyooo vanilya aromam da geleceknapcam onla pek bilmiyorum şimdilik ama en azından vanilyalı süt yaparım.bir de şu ru sheım mi ne o marka yulaf kepeği sipariş ettim,belki onun tadı daha güzeldir belli mi olur :))

dukan diyet yemeklerini içeren çok güzel bloglar var yaptıkları çok sasırtıcı ben onlardan yardım alacağım pazartesi

Bu kalbin hemen üzerinde kafalar yok mu :26::26::26: Eğer yoksa gerçek ikonlar 100 mesaj sayısını bekliyor sanırım...Bir 100 olmayı bekle bakalım olmaz ise deneriz ayarlardan

yok yaa kalbin üstünde de abuk sabuk kave fincanı ampul falan resimleri var,o ne laa başka bşr boyutta mı yaşıyorum ben acaba :)
kaç mesaj olmuş nerden görebilirim var mı öyle biyer

yok yaa kalbin üstünde de abuk sabuk kave fincanı ampul falan resimleri var,o ne laa başka bşr boyutta mı yaşıyorum ben acaba :)
kaç mesaj olmuş nerden görebilirim var mı öyle biyer

Sen şu an 80 mesajdasın profile tıkladığın zaman altta görünüyor...Özel mesaj gönderdim sana kontrol et

anaaaaaaaa olduuu vallahiiiiiiiiiiii oyyyyyyyyyyyyy anaaaaaaaaammmmmmm çok sevindim yahuuuu,inanır mısın haftalardır buna uğraşıyorum.yaşasııınnnn ayyy artık kimse durduramaz beniii,ayy bunun halay çekeni var mı dur bi bakiiiim.
çooook teşekkür ederim canım sağol yaaa,wallahi yüzümü güldürdün :)

Kaydet o sayfayı sık kullanılanlara

Kaydet o sayfayı sık kullanılanlara

çok teşekkür ederim canım,çok eğlenceli ikonlar varmış.çok öpüyorum seni.
dur sana bir hayır duasında bulunayım.Allah seni sevdiceğinle sonsuza kadar mutlu etsin,her uyandığında hep eksilerle başla sabaha.
yediklerin afiyet,şeker olsun yağ olmasın :))))

Bu kadar hayır duasını alacağımı bilsem çok önce yapardım...Sağol guzum benim için dilediklerinin kat kat fazlası sana nasip olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…