Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı olsun sen de eylülde evleneceksin demek. Mekan güzelmiş benim çok hoşuma gitti. Senin koşturmacalar giderek artar .

teşekkür ederim... en geç eylül kısmetse... yok ya koşturmaca falan olmaz eksik hiçbişey yok çok şükür

Son düzenleme:
Son düzenleme:
selam kızlarr.bugun ancak zaman buldum internete.dün atakta ilk günümdü.61.9ile başlamıştım.bu sabah 60.8 çıktım.59 a kadar hızlı gıdecek buyuk ıhtımalle sonrasında da emeklemeler baslayacak:)

ya bide bugun öğle yemeğinde iş yerine gıcık gibi misss gibi mantı geldi.ama ben yemeyeceğim tabiki.tavuk haslayıp getirdim evden.onu yiyeceğim.

allah mesut etsin inşallah yarim kardeşim....
ben kızımı uyuttum market işlerimi hallettim yeni geldim herkese selamlar bu arada...

benim dondurma hakkında bir sorum olacak hanımlar light algida dondurma alsam sıkınrı olur mu yağsız süt tozu ve tatlandırıcı var içinde okudum??
bilen var mı ki????

daha vermem gereken 4 kilo var ama erkek arkadaşım ısrarla bana daha fazla verme dio :S en azından 2 kilo sonra bırak dio =// ama ben bırakmıcam yani en azından vücudum kilo vermeyi reddedene kadar =)) hazirana kadar elimden geleni yapıp 4 kiloyu vermem lazım, aslında pek ümitli değilim ama denemekten bi şey çıkmak kaybedecek bi şeyim var o da kiloo

Kaybedilecek en güzel şey kiloooo hazirana kadar dayan şeker, sonra güçlendirmeye geçersin.

benim dondurma hakkında bir sorum olacak hanımlar light algida dondurma alsam sıkınrı olur mu yağsız süt tozu ve tatlandırıcı var içinde okudum??
bilen var mı ki????

Yağsız süt tozu ve tatlandırıcı kullanabildiğimize göre mantıken bu dondurma yasak değil gibi, ama sınırlıdır tabiii

En iyisi evde yapmak

Yağsız süt tozu ve tatlandırıcı kullanabildiğimize göre mantıken bu dondurma yasak değil gibi, ama sınırlıdır tabiii

En iyisi evde yapmak

slm sen negüzel kilolarını veriyorsun ben dukanı bırakıp karataya geçmiştim tam tersi kilo aldım tam 99 oldum maşallah diyorum nazar olma diye

Son düzenleme:
slm sen negüzel kilolarını veriyorsun ben dukanı bırakıp karataya geçmiştim tam tersi kilo aldım tam 99 oldum maşallah diyorum nazar olma diye

Merhaba canım, takılma bu duruma, kafana taktıkça daha zor oluyor biliyorum. İlaç kullanıyorum demiştin sanırım, ondan kaynaklanıyor olabilir. Bu denediğin diyetler olmuyorsa başka bir şey dene, bir diyetisyene gittin mi hiç?

25 mayısta rendevu aldım bakırköy sadi konut diyetisyen bölümüne .önce tahlilerimi yaptılar temiz çıktı .

25 mayısta rendevu aldım bakırköy sadi konut diyetisyen bölümüne .önce tahlilerimi yaptılar temiz çıktı .

Çok iyi yapmışsın, ben ilk 30 kilomu diyetisyen kontrolünde verdim ve çok iyi bir diyetisyendi benimle çok ilgilendi. İlk başlarda her hastaya davrandığı gibi davrandı ama azmimi görünce motivasyonumu artırmak adına her şeyi yaptı. Seninki de öyle olur umarım, gel dediği zaman mutlaka git, kilo almış olsan da git. Dışarıdan kontrol olduğu zaman daha çok dikkat ediyorsun .

suyu nekadar içiyorsun

1,5 litreden az içmiyorum kesinlikle, iğrendiğim halde yeşil çay bile içiyorum. Önceden hiç su içmezdim. Şunu öğrendim ki ben alışkanlıklarımı değiştirmedikçe kilolarım da benden vazgeçmeyecek.

özel diyetisyene mi gittin yoksa devletmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…