kızlarrrr....
sanırım düğün mekanımızı belirledik... ve tarihini de... eylülün ilk haftası olucak sanırım ama ben sadece nikah istiyoruuuuuummmmmmm..... hemde burdaaaaaa
BURSA KIR DN MEKANI - EKRGE STASYON - BURSADA KIR DN - DN MEKAN
hayırlı olsun sen de eylülde evleneceksin demek. Mekan güzelmiş benim çok hoşuma gitti. Senin koşturmacalar giderek artar .
kızlarrrr....
sanırım düğün mekanımızı belirledik... ve tarihini de... eylülün ilk haftası olucak sanırım ama ben sadece nikah istiyoruuuuuummmmmmm..... hemde burdaaaaaa
kızlarrrr....
Hayırlı olsun canımmm, gönlünden geçen neyse hepsi gerçek olur umarım
daha vermem gereken 4 kilo var ama erkek arkadaşım ısrarla bana daha fazla verme dio :S en azından 2 kilo sonra bırak dio =// ama ben bırakmıcam yani en azından vücudum kilo vermeyi reddedene kadar =)) hazirana kadar elimden geleni yapıp 4 kiloyu vermem lazım, aslında pek ümitli değilim ama denemekten bi şey çıkmak kaybedecek bi şeyim var o da kiloo
benim dondurma hakkında bir sorum olacak hanımlar light algida dondurma alsam sıkınrı olur mu yağsız süt tozu ve tatlandırıcı var içinde okudum??
bilen var mı ki????
Yağsız süt tozu ve tatlandırıcı kullanabildiğimize göre mantıken bu dondurma yasak değil gibi, ama sınırlıdır tabiii
En iyisi evde yapmak
slm sen negüzel kilolarını veriyorsun ben dukanı bırakıp karataya geçmiştim tam tersi kilo aldım tam 99 oldum maşallah diyorum nazar olma diye
merhaba canım, takılma bu duruma, kafana taktıkça daha zor oluyor biliyorum. Ilaç kullanıyorum demiştin sanırım, ondan kaynaklanıyor olabilir. Bu denediğin diyetler olmuyorsa başka bir şey dene, bir diyetisyene gittin mi hiç?
merhaba canım, takılma bu duruma, kafana taktıkça daha zor oluyor biliyorum. Ilaç kullanıyorum demiştin sanırım, ondan kaynaklanıyor olabilir. Bu denediğin diyetler olmuyorsa başka bir şey dene, bir diyetisyene gittin mi hiç?
25 mayısta rendevu aldım bakırköy sadi konut diyetisyen bölümüne .önce tahlilerimi yaptılar temiz çıktı .
suyu nekadar içiyorsun
Çok iyi yapmışsın, ben ilk 30 kilomu diyetisyen kontrolünde verdim ve çok iyi bir diyetisyendi benimle çok ilgilendi. İlk başlarda her hastaya davrandığı gibi davrandı ama azmimi görünce motivasyonumu artırmak adına her şeyi yaptı. Seninki de öyle olur umarım, gel dediği zaman mutlaka git, kilo almış olsan da git. Dışarıdan kontrol olduğu zaman daha çok dikkat ediyorsun .
1,5 litreden az içmiyorum kesinlikle, iğrendiğim halde yeşil çay bile içiyorum. Önceden hiç su içmezdim. Şunu öğrendim ki ben alışkanlıklarımı değiştirmedikçe kilolarım da benden vazgeçmeyecek.
özel diyetisyene mi gittin yoksa devletmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?