Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

59.500 Çok dikkat ediyorum,abtronix2 almıştım çok çok önce onada başladım bilmem faydası olacakmı ,birde easy tone ayakkabılarım var hergün yürüyüş bol su ödem söktürücü bir bitki çayı...3gündür her tartıldığımda 200gr gitmiş görünüyor bakalım böyle devam ederse kısa bir süre sonra güçlendirmeye geçerim:)))

tekrar girersin umarim yazayim ben yinede. canim stevia splenda dan cok daha zararsiz bir tatlandiric. tamamen stevia bitkisinden üretiliyor.
ama gel gör ki tadi aci maalesef, özellikle fazla atarsan. keske arastirsaydin almadan önce.
splenda yi TR ye gittigimde denemistim mükemmeldi. ve de tatlandiriclarin en zararsizi. ancak bitince bende stevia almistim.
ama simdide mecburen kullanmak zorundayim bitene kadar atmamak icin.
bende sivi tatlandirici ile karistirarak kullaniyorum burada splenda olmadigi icin.
ama sen TR deysen splenda alip her tatliya bir kasik da stevia dan eklersen dolayisi ile yavas yavas tüketmis olursun aci tadini almadan.

benim dondurma hakkında bir sorum olacak hanımlar light algida dondurma alsam sıkınrı olur mu yağsız süt tozu ve tatlandırıcı var içinde okudum??
bilen var mı ki????

Yağsız süt tozu ve tatlandırıcı kullanabildiğimize göre mantıken bu dondurma yasak değil gibi, ama sınırlıdır tabiii

En iyisi evde yapmak

canlarim bildigim kadari ile süttozu yasak. yani kahveler icin kullandigimiz.
ama bu dondurma da hangi süttozu kullaniliyor bunu bilemeyiz sanirim. yani bizim pinar süttozundan mi hani hamur isleri icin olan yoksa kahve icin olan mi .

bence riske girme bruce. hem evde light meyveli yogurtlari dondurunca da dondurma oluyor. hemde mis gibi

kızlarrrr.... ben resmen öldüm bittim... callanetics yaptım az önce bıraktım ve hoşafım çıktı... bitirip de bıraktım yanlış anlaşılmasın lütfen... o nemiş öle yaaa 1 saat sürüyo... iliklerime varana kadar sızladı valla... ama bugun itibariyle hergün yapıcam... çünküüüüüüü gelinliğimi bulduk... ve ben bu gelinliğin içinde fıstık gibi olmak istiyorum... resim ekliycektimama becereemedim evdeyim de kendi laptop açmayalı aylar olmuş sanki yapamadım yaw..

Son düzenleme:

valla benim için sigarayı bırakmak kilo vermenin yanında çocuk oyuncağıydı. 25-30 gün sıkıntı çektim bitti. kilo öyle mi? nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee

krebin içinde yumurtanın akı var sadece.. omlette iki sarı da var doğru.. kıyamadım aslında koymayacaktım ama

yumurta sarısından neden bu kadar korkuyorsunuz? kitapta kolesterolü yüksek olanlar için kısıtlama var diye hatırlıyorum. evet yumurta sarısında yağ vardır ama 10-12 yumurtanın sarısından çıkan yağ 1 yemek kaşığını anca bulur. yanıklara kullanmak için yumurta yağı çıkarırlar da ordan biliyorum.

kızlar selaaammm!! ben 2 3 gündür fena saldım adet olamadım çünkü vücudum biraz dengeye girsin die herşeyden bir lokma yedim sonunda adet olabildim normalden 4 gün gecikmeli olarak tabi ama şimdi o yediğim 2 3 günleri 2 gün ataka yaparak toparlamak istiyorum sizce toparlayabilir miyim tartımızın da pili bitmiş kilom ne durumda onu da bilmiyorum

Son düzenleme:

Evet geçen benimde dikkatimi çekti okudum kolesterolu yüksek olanlar için deyince şimdi hiç kısıtlamıyorum...Güzel bir hatırlatma yaptın...

bence kaldigin yerden devam et. hemen 2 -3 gün atak yapipda vücudu alistrima. önce kaldigin gibi devam e et. bir hafta sonra filan tartil sonra bakarsin duruma göre. tartilmadan hemen atak yapma

Devlet canım. Geçenlerde yine gittim ve beni hatırladı aradan 9 yıl geçmiş de

kaç kilo ile başlamıştın diyetisyene?

Kitapta okuduğum bi kısımdan dolayı az biraz korkuyorum ama biraz kilo verince sınırlandırırım diye düşünüyorum.. benim gibi 25-30 kilo verecek insanlar kilo verdikçe kanındaki yağ oranı artıyor ve buna bağlı kolestrolde.. öyle olunca yumurta kronik bi hale çevirmesin kolestrolü diye çok abartmamaya çalışıyorum ben.. bi bugün haftasonu diye kendime kıyak geçtim

kolesterolle ilgili söylediğin bilgi hakkında bir fikrim yok. benim de vermem gereken kg 35'di. başından beri yumurtayı istediğim kadar yiyorum. kolesterolümü ya da kan yağlarımı da ölçtürmedim. ama herhangi bir sağlık sorunu da yaşamadım.

sayfa 138 de :26:

sen 35 kilo mu verdin Dukan la

bugün biraz menümden rahatsızım

ben bugün kitabı okudum tavuğun budu serbestti.. ben de tamamen yağsız tavada derisiz tavuk budunu pişirdim.. ay bir yağ çıktı bir yağ çıktı yağ çıktıkça tavayı yıkadım tavayı yıkadıkça yağ çıktı iyi mi kötü mü bilemedim.. 3 tane yedim küçük but

onun dışında kaçamak yapmadım.. sadece bir çay kaşığı bal yedim.. her günkünden çok tokum ama şu an.. bu tokluluktan suçluluk duyuyorum

kızlar bilenler bilir ben 26 martta diyete başladım ve biranda küt diye yağlar gidince 42-44 giyerken 40-38 e düşünce 2,5 haftadır çok bozdum(çünkü göbeğim az birşey kaldı içime çektiğimde dümdüz ama kalçalarım basenlerim azalmış olsada var yane) karar verdim pazartesi baştan başlayacağım tabe yarında yine devam edeceğim ama pazartesi atakla başlayacağım şidi testi çözdüm 6 kilo daha fazlaydım bana 3 gün diyen tast şimdi 4 gün olarak:44: atak çıkardı ve bu sefer yapacağım sadece hazirn son haftası değil 6 temmuzda bitecek seyirim ama ....
nedenine gelince perşembe günü doğum günümdü pastayı yemedi,m akşam diye ama sabah afiyetle yedim yarısını diğer yarısınıda bu sabah yedim 67 e düşmüşken dün sabah da 67 iken dün akşam bu sabah 68 olmuşum ve azönce tekrar tartıldım 68,5 ve 2,50 haftadır zıvana çıktım zaten 2 günde bir sabahları diyeti bozuyorum sabah nasıl olsa akşama kadar erir diye sanki başka yemek yemiyorum hamurişi pasta kuruyemiş ilk 2 hafta birtek disiplinliydim

yav aranızda atak dönemini 10 gün yapabilen var mı ben yeniyim de bugün atak döneminin 2.günü peynir süt yumurta soda su sütlü kahve yeşil çay bi çataldan az etimek tatlısı ve 3 tane sarma yedim bugün annemin günü var dıda bir sürü şey yapıp tatlarına bakmamak ayıp geldi :)peynirim diet peyniri ama sütü yagsız bulamadım yarım yağlı aldım umarım bi sorun olmaz:)bu arada sarma ve tatlıdan yediğim için suçlu hissediyorum kendimi

10 gün atak 20 kg ve üzeri vermesi gerekenler için.
aramızda 10 gün atak yapan çok kişi var.
menünde et göremedim.
ve son olarak daha 2. günden kaçamak yapmak olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…