Devlet canım. Geçenlerde yine gittim ve beni hatırladı aradan 9 yıl geçmiş de
ne güzel demeki doktorun çok dikkatliymiş,bizim burda belediyenin fitness salonuna yazıldım p tesi başladım
Merhabalar bir şey soracağım sizlere sonunda tatlı yapabilmek için tatlandırıcı aldım ama splenda yoktu stevya aldım bende ama kek yaptım yedikten sonra böle ağzımda tuhaf bir tat kalıyor tatlandırıcının hiç hoşuma gitmedi(( marka fark ediyor mu kullanan arkadaşlar biliyor musunuz ? 8 gün sonunda tatlı yiyebileceğim diye o kadar sevinmiştim ki resmen hayallerim suya düştü
benim dondurma hakkında bir sorum olacak hanımlar light algida dondurma alsam sıkınrı olur mu yağsız süt tozu ve tatlandırıcı var içinde okudum??
bilen var mı ki????
Yağsız süt tozu ve tatlandırıcı kullanabildiğimize göre mantıken bu dondurma yasak değil gibi, ama sınırlıdır tabiii
En iyisi evde yapmak
canim birdaha girermisin bu topik e bilmiyorum ama ben yinede söyliyim
bu sitede callanetics diye arat. cikan topic e dal hemen
ah ah sigara demeyin bana. birakir birakmaz aldim kilolari ben. ama kendimim diye demiyorum bbir insanin iradeli olmasi lazim canim. sigrayi birakmakda bir marifet , kilo vermek de..
canimm cok tesekkürler cevabin icin
ya harika bir duygu bu. mükemmel ötesi. benim yegenim iki yasinda oldu . hala burnumun diregi sizliyor adini duydukca, hemen her gün skype den görüyorum ama cooook özlüyorum..
kardasinin, caninin yarisinin bir parcasi, inanilmaz bir duygu. tebrik ederim simdiden. ne zamandir istiyorlardi bebek?
ya bayilirim canim önden dügmeli elbiselere ya. harika , cok sevindim senin adina
kızlar taze bezelye serbestmiydi... araka (tane bezelye) yasak biliyorum ama taze bezelyeyi öğrenmem lazım... çünkü krizdeyim yemeliyim...
Eki Görüntüle 407781 işte buuuEki Görüntüle 407805
krebin içinde yumurtanın akı var sadece.. omlette iki sarı da var doğru.. kıyamadım aslında koymayacaktım ama
yumurta sarısından neden bu kadar korkuyorsunuz? kitapta kolesterolü yüksek olanlar için kısıtlama var diye hatırlıyorum. evet yumurta sarısında yağ vardır ama 10-12 yumurtanın sarısından çıkan yağ 1 yemek kaşığını anca bulur. yanıklara kullanmak için yumurta yağı çıkarırlar da ordan biliyorum.
kızlar selaaammm!! ben 2 3 gündür fena saldım adet olamadım çünkü vücudum biraz dengeye girsin die herşeyden bir lokma yedimsonunda adet olabildim normalden 4 gün gecikmeli olarak tabi ama şimdi o yediğim 2 3 günleri 2 gün ataka yaparak toparlamak istiyorum sizce toparlayabilir miyim tartımızın da pili bitmiş kilom ne durumda onu da bilmiyorum
Devlet canım. Geçenlerde yine gittim ve beni hatırladı aradan 9 yıl geçmiş de
yumurta sarısından neden bu kadar korkuyorsunuz? kitapta kolesterolü yüksek olanlar için kısıtlama var diye hatırlıyorum. evet yumurta sarısında yağ vardır ama 10-12 yumurtanın sarısından çıkan yağ 1 yemek kaşığını anca bulur. yanıklara kullanmak için yumurta yağı çıkarırlar da ordan biliyorum.
kaç kilo ile başlamıştın diyetisyene?
Kitapta okuduğum bi kısımdan dolayı az biraz korkuyorum ama biraz kilo verince sınırlandırırım diye düşünüyorum.. benim gibi 25-30 kilo verecek insanlar kilo verdikçe kanındaki yağ oranı artıyor ve buna bağlı kolestrolde.. öyle olunca yumurta kronik bi hale çevirmesin kolestrolü diye çok abartmamaya çalışıyorum ben.. bi bugün haftasonu diye kendime kıyak geçtim
kolesterolle ilgili söylediğin bilgi hakkında bir fikrim yok. benim de vermem gereken kg 35'di. başından beri yumurtayı istediğim kadar yiyorum. kolesterolümü ya da kan yağlarımı da ölçtürmedim. ama herhangi bir sağlık sorunu da yaşamadım.
sayfa 138 de :26:
sen 35 kilo mu verdin Dukan la
yav aranızda atak dönemini 10 gün yapabilen var mı ben yeniyim de bugün atak döneminin 2.günü peynir süt yumurta soda su sütlü kahve yeşil çay bi çataldan az etimek tatlısı ve 3 tane sarma yedim bugün annemin günü var dıda bir sürü şey yapıp tatlarına bakmamak ayıp geldi :)peynirim diet peyniri ama sütü yagsız bulamadım yarım yağlı aldım umarım bi sorun olmaz:)bu arada sarma ve tatlıdan yediğim için suçlu hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?