Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım yumruk yaparsın ?? en baştan alma bence

tavuk budu yağlıdır. yağ sadece derisinde değil, etinde de vardır. haşlasaydın yağı suyunda kalırdı. suyu buzdolabında bekletip donan yağı alırsan sorun kalmaz. ama göğüs yersen daha iyi tabi.

105 ile başladım 74 e kadar indim, zaten görüp görebileceğim en düşük kilo idi sanırım hehehehe

bulaşıksuyu sen 74 e kadar inip tekrar kilo mu aldın?

Üniversiteye başladığımda diyetisyen kontrolünde 105'ten 74 e indim. Lisans bittiğinde 80 lerde geziniyordum.

Yüksek lisansta tekrar 105 oldum, akupunktur ile 74 e tekrar indim.

Doktora başlangıcında tekrar 105 oldum Sonra tekrar bi akupunktur 83 e indim.

Tez dönemi başlangıcında bir baktım 110 olmuşum sonrası dukan işte ....

neden bilmem, bana bugün bi isteksizlik geldi. sanki artık kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. anlamsızlaştı birden. oysa aylar süren durgunluğu kırdım. yeniden hem de hızlı bir şekilde kilo vermeye başladım. aylar sonra ilk kez geççen hafta (sanki seyir dönemine yeni başlamışım gibi) 1 haftada 1200 gr verdim. neden böyle isteksizlik geldi bilmem. öyle canım birşey istedi de diyeti bozayım kaçamak yapayım falan da demiyorum. sadece kilo vermek anlamsızlaştı.

Hayır hayır böyle düşünme sanırım senin yolun da benimki gibi biraz uzundu ve sıkıldın. Böyle olması çok normal. Azimli olabiliriz evet, ben öyleyim, devam da ediyorum ama tek sorun istikrarlı olmayışım. Bu da büyük problem. Bir kere geliyoruz hayata yaşanacak güzel her ne varsa yaşanmalı artık, bunlardan biri de güzel bir vücuda sahip olmak. Başarabiliriz isteksizlik yaşansa bile

özellikle atak döneminde kaçamak yapmamak lazım. sırf protein diyetinin amacı vücudu şaşırtmak.

evet sıkıldım doğru söylüyorsun. ya bi de ben fazla sıkıyım. millet 5-6 kilo verince 1 beden küçülüyor. benim 1 beden küçülmem için 10 kg vermem gerek. tam anlamıyla sıkılmak bu. yoksa canım bişey istemiyor. zaten diyeti bozduğum falan da yok. ve şu an bir dejavu yaşadım

10 gün atak 20 kg ve üzeri vermesi gerekenler için.
aramızda 10 gün atak yapan çok kişi var.
menünde et göremedim.
ve son olarak daha 2. günden kaçamak yapmak olmaz.

utandım şimdi kendimden et olarak 3 tane köfte yedim ya açıkcası çok bi şey bilmiyorum dukan hakkında halam ve kuzeniimin anlattığı kadar biliyorum köfte yiyebileceğimi söylemişti dünde beyaz et tavuk yedim gögüs kısmından bende 15 kilo vermek istiyorum o zaman atak devresi 3 gün yeterli olur herhalde

Atak döneminde en ufak kaçamak olmamalıydı.Eğer kararlıysan atak dönemini en sıkı şekilde yapmalısın ancak tam faydasını ozaman görüyorsun bence...kolay gelsin :))

izmirli öyle olmaz, önce yarın ilk iş git kitabını al. okumaya başla. okuduğunda zaten neleri yanlış yaptığını göreceksin. benden sana tavsiye, sakın sağdan soldan duyduklarınla bu diyeti yapmaya kalkma. mutlaka ama mutlaka kitabı oku. bu diyet mucize diyet değil. mucize olan kitap. okuduğunda ne demek istediğimi anlayacaksın. utanacak bişey yok, kimse seni ayıplamaz ama kitabı okumadan da olmaz.

Atak döneminde en ufak kaçamak olmamalıydı.Eğer kararlıysan atak dönemini en sıkı şekilde yapmalısın ancak tam faydasını ozaman görüyorsun bence...kolay gelsin :))

ayyy ben gitsem ii olcak galiba vallahi vicdan azabından uyuyamıcam şimdi çok acımazsınız kızlar valla

ya cok kötü ama ya. neyseki en sonunda dogru yolu bulmussun. bende 75 den 97 ye kadar ciktim 2.5 senede ama neyseki üclü rakamlara yaklasinca direk geri adim attim :)

özellikle atak döneminde kaçamak yapmamak lazım. sırf protein diyetinin amacı vücudu şaşırtmak.

ya kac gündür söylicem unutuyorum ne zaman seni grsem o sarki geliyor aklima goodnightmoon diye söylemeye basliyorum. cok sevdigim bir sarkidir

ay hem katiliyorum hemde begeniyorum

ayyy ben gitsem ii olcak galiba vallahi vicdan azabından uyuyamıcam şimdi çok acımazsınız kızlar valla

yavrucum acimasizlik degil ki bu. dogruyu söylüyor senin iyiligin icin. ben senin yerinde olsam utanacagima Aliye nin dediklerini dikkate alir hemen gidip kitabi alirdim. sakin ama sakin baskasinin dediklerini yapma ki dogruyu bil,miyor olabilirler. bastan basla bence. bugünü dünü de sayma. öyle sey olmaz. heleki atak döneminde daha ilk günden kacamak olmaz.

hem adam yazmis kitapta kacamak yapmak balona igne batirip söndürmek gibidir yani bütün cabalarin bosa giyor diyor. ben senin yerinde olsam memnun olurum bu duyduklarima

iyi aksamlar dukancanlar..:) Gececiyim bu aksam sabah 5.kadar bakalim zaman nasil gececek.
Miray hayirli olsun cok sevindim insallah hersey istediginden daha güzel olur.Ben büyük bir ihtimal agustosun sonunda Bursada olacagim..Yaklasik 7-8 sene önce netten tanistigim bir arkadasimin yanina gelecegim.Bakarsin biryerlerde görüsme firsatimiz olur..

Bende 10 gün atak yaptim sarma tatli yemissin atakda bunlar yasak malesef..Sanki hic atak yapmamis gibi olmus..üzgünüm..Bence yeniden basla.

Kizlar ben bugün 42 beden kumas pantolun icine girdim hemde hic sorunsuz.. ben bunu görünce simardim sanirim..iki ince dilim avuc ici kadar ton balikli pizza yedim.. Patronumun ve benim ayni gün dogum günümüz vardi bu aksam bize ziyafet verdi..Hatiri kalmasin dedim (bahane pisbogaz) yedim..ama cok güzel koktu napimm.. yarin protein günüm sinirlilardan yemem yürüyüs yapamamam bozuyor isi aksam yine 17:00.is basi yapacagim yada sabah hic yatmadan yürüyüse giderim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…