kızlar selaaammm!! ben 2 3 gündür fena saldım adet olamadım çünkü vücudum biraz dengeye girsin die herşeyden bir lokma yedimsonunda adet olabildim normalden 4 gün gecikmeli olarak tabi ama şimdi o yediğim 2 3 günleri 2 gün ataka yaparak toparlamak istiyorum sizce toparlayabilir miyim tartımızın da pili bitmiş kilom ne durumda onu da bilmiyorum
bugün biraz menümden rahatsızım
ben bugün kitabı okudum tavuğun budu serbestti.. ben de tamamen yağsız tavada derisiz tavuk budunu pişirdim.. ay bir yağ çıktı bir yağ çıktıyağ çıktıkça tavayı yıkadım tavayı yıkadıkça yağ çıktı iyi mi kötü mü bilemedim.. 3 tane yedim küçük but
onun dışında kaçamak yapmadım.. sadece bir çay kaşığı bal yedim.. her günkünden çok tokum ama şu an.. bu tokluluktan suçluluk duyuyorum
kaç kilo ile başlamıştın diyetisyene?
Kitapta okuduğum bi kısımdan dolayı az biraz korkuyorum ama biraz kilo verince sınırlandırırım diye düşünüyorum.. benim gibi 25-30 kilo verecek insanlar kilo verdikçe kanındaki yağ oranı artıyor ve buna bağlı kolestrolde.. öyle olunca yumurta kronik bi hale çevirmesin kolestrolü diye çok abartmamaya çalışıyorum ben.. bi bugün haftasonu diye kendime kıyak geçtim
105 ile başladım 74 e kadar indim, zaten görüp görebileceğim en düşük kilo idi sanırım hehehehe
bulaşıksuyu sen 74 e kadar inip tekrar kilo mu aldın?
Üniversiteye başladığımda diyetisyen kontrolünde 105'ten 74 e indim. Lisans bittiğinde 80 lerde geziniyordum.
Yüksek lisansta tekrar 105 oldum, akupunktur ile 74 e tekrar indim.
Doktora başlangıcında tekrar 105 oldumSonra tekrar bi akupunktur 83 e indim.
Tez dönemi başlangıcında bir baktım 110 olmuşumsonrası dukan işte ....
neden bilmem, bana bugün bi isteksizlik geldi. sanki artık kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. anlamsızlaştı birden. oysa aylar süren durgunluğu kırdım. yeniden hem de hızlı bir şekilde kilo vermeye başladım. aylar sonra ilk kez geççen hafta (sanki seyir dönemine yeni başlamışım gibi) 1 haftada 1200 gr verdim. neden böyle isteksizlik geldi bilmem. öyle canım birşey istedi de diyeti bozayım kaçamak yapayım falan da demiyorum. sadece kilo vermek anlamsızlaştı.
yav aranızda atak dönemini 10 gün yapabilen var mı ben yeniyim de bugün atak döneminin 2.günü peynir süt yumurta soda su sütlü kahve yeşil çay bi çataldan az etimek tatlısı ve 3 tane sarma yedim bugün annemin günü var dıda bir sürü şey yapıp tatlarına bakmamak ayıp geldi :)peynirim diet peyniri ama sütü yagsız bulamadım yarım yağlı aldım umarım bi sorun olmaz:)bu arada sarma ve tatlıdan yediğim için suçlu hissediyorum kendimi
canım yumruk yaparsın ?? en baştan alma bence
Hayır hayır böyle düşünme sanırım senin yolun da benimki gibi biraz uzundu ve sıkıldın. Böyle olması çok normal. Azimli olabiliriz evet, ben öyleyim, devam da ediyorum ama tek sorun istikrarlı olmayışım. Bu da büyük problem. Bir kere geliyoruz hayata yaşanacak güzel her ne varsa yaşanmalı artık, bunlardan biri de güzel bir vücuda sahip olmak. Başarabiliriz isteksizlik yaşansa bile
10 gün atak 20 kg ve üzeri vermesi gerekenler için.
aramızda 10 gün atak yapan çok kişi var.
menünde et göremedim.
ve son olarak daha 2. günden kaçamak yapmak olmaz.
yav aranızda atak dönemini 10 gün yapabilen var mı ben yeniyim de bugün atak döneminin 2.günü peynir süt yumurta soda su sütlü kahve yeşil çay bi çataldan az etimek tatlısı ve 3 tane sarma yedim bugün annemin günü var dıda bir sürü şey yapıp tatlarına bakmamak ayıp geldi :)peynirim diet peyniri ama sütü yagsız bulamadım yarım yağlı aldım umarım bi sorun olmaz:)bu arada sarma ve tatlıdan yediğim için suçlu hissediyorum kendimi
utandım şimdi kendimden et olarak 3 tane köfte yedim ya açıkcası çok bi şey bilmiyorum dukan hakkında halam ve kuzeniimin anlattığı kadar biliyorum köfte yiyebileceğimi söylemişti dünde beyaz et tavuk yedim gögüs kısmından bende 15 kilo vermek istiyorum o zaman atak devresi 3 gün yeterli olur herhalde
Atak döneminde en ufak kaçamak olmamalıydı.Eğer kararlıysan atak dönemini en sıkı şekilde yapmalısın ancak tam faydasını ozaman görüyorsun bence...kolay gelsin :))
Üniversiteye başladığımda diyetisyen kontrolünde 105'ten 74 e indim. Lisans bittiğinde 80 lerde geziniyordum.
Yüksek lisansta tekrar 105 oldum, akupunktur ile 74 e tekrar indim.
Doktora başlangıcında tekrar 105 oldumSonra tekrar bi akupunktur 83 e indim.
Tez dönemi başlangıcında bir baktım 110 olmuşumsonrası dukan işte ....
özellikle atak döneminde kaçamak yapmamak lazım. sırf protein diyetinin amacı vücudu şaşırtmak.
ayyy ben gitsem ii olcak galiba vallahi vicdan azabından uyuyamıcam şimdi çok acımazsınız kızlar valla
izmirli öyle olmaz, önce yarın ilk iş git kitabını al. okumaya başla. okuduğunda zaten neleri yanlış yaptığını göreceksin. benden sana tavsiye, sakın sağdan soldan duyduklarınla bu diyeti yapmaya kalkma. mutlaka ama mutlaka kitabı oku. bu diyet mucize diyet değil. mucize olan kitap. okuduğunda ne demek istediğimi anlayacaksın. utanacak bişey yok, kimse seni ayıplamaz ama kitabı okumadan da olmaz.
ayyy ben gitsem ii olcak galiba vallahi vicdan azabından uyuyamıcam şimdi çok acımazsınız kızlar valla
Acımasızlık değil,zayıflaman için önermiştim üzülmee başaracağızzzzzzayyy ben gitsem ii olcak galiba vallahi vicdan azabından uyuyamıcam şimdi çok acımazsınız kızlar valla
kızlarrrr....
sanırım düğün mekanımızı belirledik... ve tarihini de... eylülün ilk haftası olucak sanırım ama ben sadece nikah istiyoruuuuuummmmmmm..... hemde burdaaaaaa
BURSA KIR DN MEKANI - EKRGE STASYON - BURSADA KIR DN - DN MEKAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?