Kızlarrr bana tecrübeli olan bana cvp verebilirmi?? Ben seyirdeyim yalnız benim tüm kilo basen ve koldaSormak istediğim yaşım 35 basenlerde senelerce benle yaşamış yağlar var hani şu kalıcı yağlar sanırım bu dukanla buraları eritmrk çok zor değilmi yüzüm gitti sırt yağ bel tarafım inceldi ama basen yanlara doğru şu yağcıklar gitmiyor.. Sizce ne yapmalıyım ve burda seyirini bitiren varmı..paylaşabilirmi gidiyormu yoksa kesinlikle orala spormu biemedim ben onu:18:
Kızlarrr bana tecrübeli olan bana cvp verebilirmi?? Ben seyirdeyim yalnız benim tüm kilo basen ve koldaSormak istediğim yaşım 35 basenlerde senelerce benle yaşamış yağlar var hani şu kalıcı yağlar sanırım bu dukanla buraları eritmrk çok zor değilmi yüzüm gitti sırt yağ bel tarafım inceldi ama basen yanlara doğru şu yağcıklar gitmiyor.. Sizce ne yapmalıyım ve burda seyirini bitiren varmı..paylaşabilirmi gidiyormu yoksa kesinlikle orala spormu biemedim ben onu:18:
Meyvesizlik beni öldürecek.O serin serin kirazları karpuzları düşündükçe offf! Goji bery filan mı alsam acep?
ben de aynı derde sahibim canım ya üstüm XS oldu artık ama alt kısmım hala 38 civarı, çok sinir bozucu =// benim de oldum olası basen ve bacaklarım çok kalındı hala da öyle biraz eridi aslında ama yine vücut oranlamasına bakınca yine büyükler. Sanırım bunun tek çaresi spor, dukan amcanın yapacak bişeyi yok bu konuda =)
Millet aranızdaa düzenli spor yapaan var mııııı ben haftanın 7 günü yapıyorum hatta bugün sabah 40 dk hızlı tempoda yürüdüm pilatesimi yapıcaaam akşam tekrar 40 dk hızlı yürüyüş yapıcam imanım gevriyoor her yanımm ağrıyoor 1 ayda 10 kilo verme inadımdan dolayı
ben de aynı derde sahibim canım ya üstüm XS oldu artık ama alt kısmım hala 38 civarı, çok sinir bozucu =// benim de oldum olası basen ve bacaklarım çok kalındı hala da öyle biraz eridi aslında ama yine vücut oranlamasına bakınca yine büyükler. Sanırım bunun tek çaresi spor, dukan amcanın yapacak bişeyi yok bu konuda =)
evet evet halısınız bayanlar yürüyüşün yanında spor şart en azıdan bölgesel hareket şart...Benim de sorunum kollar ve bacaklar üst taraf ince özellikle baldırlarım çok kalın :/ spor ve pilates yapıyorum incelsin şekle girsin diye pilates hoşuma gitti denesen keyif alabilirsin :))
Kilo vermek için interval kardio yapabilirsin 21dk sürüyor benimki ve işe yarıyor,incelmek için ise callentics tavsiye ediyorum 2 aydır düzenli yapıyorum,çok fark etti...
canim benim boyum 1.72 aslinda 65 e kadar düsmem lazim da simdilik hedefim 70. ve ne hikmetse dukan da bana 70 verdi.
sorma canim ben teeee aralik 15 ten beri yapiyorum.düse kalka geldim bu zamana.. artik gücüm tükendi hem birazda simardim sanirsam.
ama devam etmem lazim. kafaya koydum en azindan 70 i görcem.
10- 15 kilo vermesi gerekenlere hastayim yaa ne güzel simdiye coktan gecmis olcaktim güclendirmeye
hem diyetin de bütün dezavantajlarini yasamis olmiycaktim.. süre uzadigi icin simdi de saclarim dökülüyo hemde öle böle degil günde 4- 5 avuc..
her elimi attigimda avuc dolusu sac geliyo elime.. insallah devam etmez böyle.. cünkü bir ay öncesine kadar cok gür ,sekle girmiyo diye sikayet ettigim saclarim nerdeyse kalmayacakk
Yaşasıııın dönem bitti, yoğun mayıs ayı da bitti, diyet de zarar gördü ama olsun artık rahatım, rahat rahat yürüyüşümü sporumu yapabilirim artıkkkkk :)
Bekle beni 60 lı kilolar ben geliyorummmmmm heheheheheh
dukandaşlarımm, ben bugün + 300le uyandım bi haftada 700gr almış oldum, inanın çok moralim bozuldutam da güçlendirme hayalleri kurmaya başlamışken bi haftadır böyle gram gram kilolarımı geri almaya başlamam hiç iyi olmadı. Bi tavsiye verin, el atın, yardım edin bana beni bi siz anlarsınız başka hiçkimseye bi şey diyemiorum bu konuda
Harikasın canım benim umarım istediğimiz kilolara inebiliriz en kısa zamanda...bu 28 kilo sana ne kadar zamana ve aktiviteye mal oldu bende 20 kilo için uğraşıyorumda
hadi bakalım tamgaz devammmYaşasıııın dönem bitti, yoğun mayıs ayı da bitti, diyet de zarar gördü ama olsun artık rahatım, rahat rahat yürüyüşümü sporumu yapabilirim artıkkkkk :)
Bekle beni 60 lı kilolar ben geliyorummmmmm heheheheheh
Ayyy canım benim sıkma canını. Hedefine çok az kalmış, moral bozmak yok. Her gün tartılıyorsan bence bu huyundan hemen vazgeç. Ben haftada bir tartılmaya dikkat ediyorum. Yediklerini gözden geçir, sporu artır, hareket durumunu gözden geçir, bir bakmışsın o aldım zannettiğin 700 gramla birlikte bir 700 daha gitmiş.
hadi bakalım tamgaz devammm
giderken beni de götürmeyi unutma ama
Yol arkadaşı lazım banaGelir misin demiyorum, geliceksin benimleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?