kızlarrrrrr,çok azız bugün ama bugün benim doğumgünüm,kutlayın bakiiim tebrikleri alayımmmm
kızlarrrrrr,çok azız bugün ama bugün benim doğumgünüm,kutlayın bakiiim tebrikleri alayımmmm
Ben bunlara bayıldımm. Ben de isteriim!iyi aksamlar dukancanlar..:) Gecmisi okuyamadim keyifler yerindedir insallah..Kücük oglum ateslenmis gece sabah da cikti birazdan ablam almaya gelecek bu gece orda kalacak.Ben yine gececiyim bu sabah tartida 92,500 gördümyani güncel kilom 92,500 dün ya yanlis gördüm yada wc sorununu hallettim ondan kaynaklandi...
Evlenecek arkadaslar bunlar cok güzel ve ben sizinle paylasmak istedim...Nikah tazeliyesim geldi...
Eki Görüntüle 434764 Eki Görüntüle 434766
Buda https://www.facebook.com/photo.php?...691796115.17963.100003760558853&type=1&ref=nf ulasabileceginiz sayfa..
Ah caniim! Çocuğum yok ama yeğenim var ve onu bile böyle ozlerken, Allah size sabır versin. Sağlıcakla gitsin de gelsin inşallah!!bende kızımı çok özledim ama inşallah haftaya gelicek artık anne olmak gerçekten çoook zooorrrrr gücüm tükenivericek gibi geliyo ve bu hatun seneye yurt dışına okumaya gidicek ben ne nane yicem bilmem şimdiden sancısı sardı
Günaydın caniimm!!heyy şekerim günaydın,naptın bakalım bugün ?
öncelikle kahvaltını yaptın mıı bu birrrrrrr ,ikincisi sportiff ativite olarak ne yapmayı planlıyorsun bugüünnn ?
Caniiim!! Çok çok mutlu bir yeni yaş gecirmeni dilerimkızlarrrrrr,çok azız bugün ama bugün benim doğumgünüm,kutlayın bakiiim tebrikleri alayımmmm
Ben de seni öpüyorum canikoMiray ım, Dely im sizleri de çok öpüyorum.
Yarın akşam halamın kızının nişanı var ve evde giyecek hiçbir şeyim yok. Bir kadıköy yapıp geleyim ben.
Nasıl bir bağlılıksa, iki ayağım bi pabuçta ama ben burdayım.
İyi haftasonları bitanelerim.
Merhaba fıstığım,
Az sonra dışarı çıkıcam ama yarın burdayım dedin bakayım dedim sana, görüyor musun bak malum olmuş, doğum gününmüş de yalnız kalmışsın.
Canımmmm, sağlıklı, mutlu, hep böyle neşeli ve hayırlı bir sevdiceğinin, hayallerindeki gibi bir yuvanın ve evlatlarının olduğu nice mutlu yıllar dilerim.
Seni çokkkk öpüyorum.
hey bebekkkk...
hepi börttdeyyy tuu yuuuu:124:
bu yıl en beğendiğin doğumgünü hediyen böyle bişey olsun inşallahh... :123::123::123::123::123:
yeni yaşın mutlu olsunnn
Dogum gunün kutlu olsun, hepi bırtey hepi bırtey. Nice uzun yillaraaaaaaaaa
nice nice mutlu yıllara
Günaydın canlaaar!!
Çalışanlara ayıp olacak ama 11de uyandım, o da zar zor. Çok uyumaktan da başım ağrıyor sanirsam. Sizlere telefondan baglaniyorum. Amanin ne zor ismi bu yaa!
Mutlulukla söylüyorum ki, reglimin bitmesi serefine tartildim vee 59.5 kiloyuuumm!! Kaldı 2.5 kiloo! Ama muhtemelen perşembeye günü tartildigimda yine 59.5 cikicam. Hep öyle oluyor çünkü. Hafta sonu gördüğüm kiloyu perşembe de görüyorum maalesef.
Ben bunlara bayıldımm. Ben de isteriim!
Ah caniim! Çocuğum yok ama yeğenim var ve onu bile böyle ozlerken, Allah size sabır versin. Sağlıcakla gitsin de gelsin inşallah!!
Günaydın caniimm!!
Maalesef daha bişey yemedim. Hemmen yicem ;-) Dün akşam söylediğim gibi yürüdüm. Hem de 1 saatten fazla. Bi de bizim buralar yokuslu karın kaslarim bile çalıştı resmenBugün de yine yürüyüp Callan yapmayı da planlıyorum. Bi de en kotusu, ev temizliği yapcam hihihi
Caniiim!! Çok çok mutlu bir yeni yaş gecirmeni dilerimHayırlı bir eşin, mutlu huzurlu bir yuvan olur inşallah!! Çok mutlu öpüyorum!! Aaa tabi bi de istediğin kiloya kavusursun inşallah ;-)
Ben de seni öpüyorum caniko:-X İyi alışverişler sana!! Ben de gözümü açtım, forumu açtım Manyadık mı ne!!? Hehehhe :-D :-D
Herkese mutlu hafta sonlarııı..!!
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,bol eksili yıllarrr sanaaaaaaa,,mutlu yıllar mutlu yıllarrr,, bol eksilerrrr sanaaaaaaa
nice yıllaraaa :))
bugün atakta son günüm 4 kilo kaybettim yarın marul yiyeceğim iştahlaaa çok özlediiim
hoşgeldin cnm.bu yulaf kepeğinin muadili bişey yok maalesef ve yemek zorundasın
migroslarda,aktarlarda ve bazı internet sitelerinde var.gurmenetten alabilirsin internetten alacaksan eğer.
Ben geldimmmm :)
Dün mükemmel bir gün geçirdim, gece 00.00 dan 23.59 a kadar hem dukana uymayan ne varsa yedim hem de ağzım kulaklarımda gezdim. Ne yapayım dün benim doğum günümdü amaaaa
Öğrencilerim süper bir kutlama hazırlamışlardı, yılın oscar ödülünü bana layık görmüşler, üzerinde çılgın bir resmim olan pasta hazırlatmışlar, yemesem olmazdı valla :)
Dün mükemmel hatta mükemmel ötesi bir doğum günü geçirdim, 3 tane pasta kestimm hehehehe hepsinden de yedim yanında yediklerimi saymayayımmm
hafta sonlarını hiç sevmiyorum arkadaş diyetimi sabote ediyorum hep 100gr. fıstık yedim offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?