Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben bugün çok kötü bi şey yaptım =( kahve dünyasında önüme gelen drajelere karşı koyamadım, normalde kolumu kesseler yemem ama bugün nedense şeker isteğim tavan yaptı, iştahım çok açık dünyaları yedim ama doymadım, çok bozuldu moralim sabah +100 gördüm ve bi hafta içerisinde +400 görmüş oldum nedenini niçinini hiç bilmiorum =(( çok ümitliydim kalan 3 kiloyu verebileceğime dair ama olmuooo :2: güçlendirmede verebilir miyim acaba o 3 kiloyu? bi fikri olan var mı ki acaba bu konuda? :44:

selam kızlar ay bugün ne çok gezdim öyle tempolu yürümedim ama sonuç olarak 5 saatim ayakta yürüyerk geçti topu topu 30 dk tempoluya eş olmuştur bugünkü aktivitem herhalde:)

valla öyle yapıcam sanırım 60 ın altına bi ineyim bir kaç gün 59 lu rakamlar sabitlensin geçiçem artık

kızlarrrrrr,çok azız bugün ama bugün benim doğumgünüm,kutlayın bakiiim tebrikleri alayımmmm
nice mutlu yıllar diliyorum , umarım bu yaşında evlenirsin hatta bebişe bile hamile kalırsın hatta önümüzdeki yaş günü hediyen olur hamilelik haberin ay bak şimdi bir hoş oldum bende doğumgünümden 1 hafta önce öğrenmiştim hamile kaldığımı

aslında güçlendirmede de kilo veriliyormuş tabi bu kadar hızlı değil aslında düşününce ayda 1 kg versen sanırım en az 2 ay sürer güçlendirmen , bende ona güveniyorum son 2 kilomu o zaman veririm diyorum

croiselle senin boyun kaç benim istediğim kiloya baya yaklaşmışsın, ne zamandır dukan yapıyorsun?

canim benim boyum 1.72 aslinda 65 e kadar düsmem lazim da simdilik hedefim 70. ve ne hikmetse dukan da bana 70 verdi.
sorma canim ben teeee aralik 15 ten beri yapiyorum. düse kalka geldim bu zamana.. artik gücüm tükendi hem birazda simardim sanirsam.
ama devam etmem lazim. kafaya koydum en azindan 70 i görcem.

10- 15 kilo vermesi gerekenlere hastayim yaa ne güzel simdiye coktan gecmis olcaktim güclendirmeye
hem diyetin de bütün dezavantajlarini yasamis olmiycaktim.. süre uzadigi icin simdi de saclarim dökülüyo hemde öle böle degil günde 4- 5 avuc..

her elimi attigimda avuc dolusu sac geliyo elime.. insallah devam etmez böyle.. cünkü bir ay öncesine kadar cok gür ,sekle girmiyo diye sikayet ettigim saclarim nerdeyse kalmayacakk

kızlarrrrrr,çok azız bugün ama bugün benim doğumgünüm,kutlayın bakiiim tebrikleri alayımmmm

Dogum günün kutlu olsun dukancan saglikli huzurlu citir bir hatun olarak nice dogum günlerin olsun...

Ohhhh afiyet olsun... Saglikli huzurlu nice nice dogum günlerin olsun hamaratcim..

Bana gelince cikolata yedim ama iyi geldi simdi canim ne tatli ne tuzlu nede dukan usulu bisey cekmiyor aksama ton balikli salata...

canım benim inşallah herşeyin gönlünce olduğu bir ömür geçir.sağlıkla sıhhatle mutlulukla

mutlu yıllar :)) seni en arsız doğumgünü dukancığı seçiyorum :)) ama pek tabii ki afiyet bal şeker olsun

Afiyetler olsun canım!! Ne yemissen hak ettin sen onları ;-) Yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk ve bol eksiler getirsin!! Hayalindeki eşe dosta aşka kavuşman dilegimle )
Belki yazilmistir bilmiyorum ama ben bugun simla'nin blog sayfasinda gordugum
Aglayan kek tarifini uyguladim benim gbi tatli arsizi olanlar icin harika bir tarif. Siddetle oneririm :)))
Denenmiş ve güzel bir tatlı tarifine çok ihtiyacım vardı.. Bunu denicem.. Saol :))

Ben gündüz de uyudugum için anca yatıyorum. Yürüyüş yapamadım evde yoruldugum için amaa; Callan ve fitness bender yaptım. Ter içinde kaldım.. Kararlıyııımm! Şu son 2,5 kilomu, Haziran sonunda vermiş olucaam!! Hatta 3-4 kilo gitse, mis olur miiiss!!
İyi uykular herkesee !!

canım inşallah bir an önce son kilolarını da verirsin.. ben de korktum bak şimdi benim de boyum 1.72 ve 20 küsür vermem lazım. daha başlamadım ve zaten saçlarım çok yok kel mi kalacam yani :SS bunun çözümü yok mudur ki..

Millet aranızdaa düzenli spor yapaan var mııııı ben haftanın 7 günü yapıyorum hatta bugün sabah 40 dk hızlı tempoda yürüdüm pilatesimi yapıcaaam akşam tekrar 40 dk hızlı yürüyüş yapıcam imanım gevriyoor her yanımm ağrıyoor 1 ayda 10 kilo verme inadımdan dolayı

ben bugün callanetics'e yarından itbaren de hoplamalı zıplamalı yürümeli aktivitelere başlayacağım acca.. 3 ay kadar sürecek benim dukan seyrim ama illa ki kısaltmak lazım bu süreyi yoksa karpuz yiyemicemmmmm ona yanıyorummmm

gözüm meyve ekmek tatlı hiç bir şey görmüyor yeterki 10 kilo vereyim 1 ayda

Kızlarrr bana tecrübeli olan bana cvp verebilirmi?? Ben seyirdeyim yalnız benim tüm kilo basen ve kolda Sormak istediğim yaşım 35 basenlerde senelerce benle yaşamış yağlar var hani şu kalıcı yağlar sanırım bu dukanla buraları eritmrk çok zor değilmi yüzüm gitti sırt yağ bel tarafım inceldi ama basen yanlara doğru şu yağcıklar gitmiyor.. Sizce ne yapmalıyım ve burda seyirini bitiren varmı..paylaşabilirmi gidiyormu yoksa kesinlikle orala spormu biemedim ben onu:18:

şuan 65 kiloyum 68 le başladım 3 kilo sudan verdim başlayalı 13 gün oldu yağdan ne zaman başlıcak başlasın artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…