kızlarrrrrr,çok azız bugün ama bugün benim doğumgünüm,kutlayın bakiiim tebrikleri alayımmmm
valla öyle yapıcam sanırım 60 ın altına bi ineyim bir kaç gün 59 lu rakamlar sabitlensin geçiçem artıkheyyy deme öylee yaa ne depresyonu,mevsimsel bence ruh halimizdeki bu durumlar.
ben de az önce kuaförüme sinirlendim,yarım bıraktırıp kalktım gittim başka yere
hem regl öncesi hem de mevsimlerin geçişinden böyleyiz bence.
yaa senin artık çok az kilon kaldı hatta ona kilo bile denemez
güçlendirmeye geçsen mi ki acaba,sıkılmazsın hem,ne dersin ?
nice mutlu yıllar diliyorum , umarım bu yaşında evlenirsinkızlarrrrrr,çok azız bugün ama bugün benim doğumgünüm,kutlayın bakiiim tebrikleri alayımmmm
aslında güçlendirmede de kilo veriliyormuş tabi bu kadar hızlı değil aslında düşününce ayda 1 kg versen sanırım en az 2 ay sürer güçlendirmen , bende ona güveniyorum son 2 kilomu o zaman veririm diyorumben bugün çok kötü bi şey yaptım =( kahve dünyasında önüme gelen drajelere karşı koyamadım, normalde kolumu kesseler yemem ama bugün nedense şeker isteğim tavan yaptı, iştahım çok açık dünyaları yedim ama doymadım, çok bozuldu moralim sabah +100 gördüm ve bi hafta içerisinde +400 görmüş oldum nedenini niçinini hiç bilmiorum =(( çok ümitliydim kalan 3 kiloyu verebileceğime dair ama olmuooo :2: güçlendirmede verebilir miyim acaba o 3 kiloyu? bi fikri olan var mı ki acaba bu konuda? :44:
croiselle senin boyun kaç benim istediğim kiloya baya yaklaşmışsın, ne zamandır dukan yapıyorsun?
kızlarrrrrr,çok azız bugün ama bugün benim doğumgünüm,kutlayın bakiiim tebrikleri alayımmmm
Ben geldimmmm :)
Dün mükemmel bir gün geçirdim, gece 00.00 dan 23.59 a kadar hem dukana uymayan ne varsa yedim hem de ağzım kulaklarımda gezdim. Ne yapayım dün benim doğum günümdü amaaaa
Öğrencilerim süper bir kutlama hazırlamışlardı, yılın oscar ödülünü bana layık görmüşler, üzerinde çılgın bir resmim olan pasta hazırlatmışlar, yemesem olmazdı valla :)
Dün mükemmel hatta mükemmel ötesi bir doğum günü geçirdim, 3 tane pasta kestimm hehehehe hepsinden de yedim yanında yediklerimi saymayayımmm
Dün mükemmel bir gün geçirdim, gece 00.00 dan 23.59 a kadar hem dukana uymayan ne varsa yedim hem de ağzım kulaklarımda gezdim. Ne yapayım dün benim doğum günümdü amaaaa
Öğrencilerim süper bir kutlama hazırlamışlardı, yılın oscar ödülünü bana layık görmüşler, üzerinde çılgın bir resmim olan pasta hazırlatmışlar, yemesem olmazdı valla :)
Dün mükemmel hatta mükemmel ötesi bir doğum günü geçirdim, 3 tane pasta kestimm hehehehe hepsinden de yedim yanında yediklerimi saymayayımmm
Afiyetler olsun canım!! Ne yemissen hak ettin sen onları ;-) Yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk ve bol eksiler getirsin!! Hayalindeki eşe dosta aşkaBen geldimmmm :)
Denenmiş ve güzel bir tatlı tarifine çok ihtiyacım vardı.. Bunu denicem.. Saol :))Belki yazilmistir bilmiyorum ama ben bugun simla'nin blog sayfasinda gordugum
Aglayan kek tarifini uyguladim benim gbi tatli arsizi olanlar icin harika bir tarif. Siddetle oneririm :)))
canim benim boyum 1.72 aslinda 65 e kadar düsmem lazim da simdilik hedefim 70. ve ne hikmetse dukan da bana 70 verdi.
sorma canim ben teeee aralik 15 ten beri yapiyorum.düse kalka geldim bu zamana.. artik gücüm tükendi hem birazda simardim sanirsam.
ama devam etmem lazim. kafaya koydum en azindan 70 i görcem.
10- 15 kilo vermesi gerekenlere hastayim yaa ne güzel simdiye coktan gecmis olcaktim güclendirmeye
hem diyetin de bütün dezavantajlarini yasamis olmiycaktim.. süre uzadigi icin simdi de saclarim dökülüyo hemde öle böle degil günde 4- 5 avuc..
her elimi attigimda avuc dolusu sac geliyo elime.. insallah devam etmez böyle.. cünkü bir ay öncesine kadar cok gür ,sekle girmiyo diye sikayet ettigim saclarim nerdeyse kalmayacakk
Günaydin Mutlu Pazarlar Dukancanlar..
Millet aranızdaa düzenli spor yapaan var mııııı ben haftanın 7 günü yapıyorum hatta bugün sabah 40 dk hızlı tempoda yürüdüm pilatesimi yapıcaaam akşam tekrar 40 dk hızlı yürüyüş yapıcam imanım gevriyoor her yanımm ağrıyoor 1 ayda 10 kilo verme inadımdan dolayı
ben bugün callanetics'e yarından itbaren de hoplamalı zıplamalı yürümeli aktivitelere başlayacağım acca.. 3 ay kadar sürecek benim dukan seyrim ama illa ki kısaltmak lazım bu süreyiyoksa karpuz yiyemicemmmmm ona yanıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?