- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Haftasonu aktivitem;
Cuma akşam evde 25 dk karın ve kol hareketleri yaptım. (valla bak)
Pazar kuzenimin nişanı olduğu ve benim hiç kıyafetim olmadığı için Kadıköy e gittim, gitmeden tartıldım bir de ne göreyim 60,2 olmuştum çıldıracaktım sevinçten ve inanmadım hedefe 1,2 kg kalmıştı, çıktım, yürüdüm, yürüdüm aynen medesa dediğin oldu ve 4 saat yürümenin sonrasında hiçbirşey alamadan geldim :)) E posam çıkmıştı zaten bir de sıcak, o günlük yeter :)
Pazar, e hala kıyafet yok, sabah kalktım evde biraz hareket, sonra tekrar alışverişe çıktım ve sonunda bir elbise buldum kendime.
Ben elbiseyi giydim, çok güzel oldu valla, hep 40 lara bakıyorum, bir bayan elbisemi çok beğendi, aynısından itiyorum dedi, oradaki görevli de sadece 1 tane var 38 beden, o da bayanın üzerinde dedi, ben itiraz ettim dedim ki ben 40 aldım 38 orada olmalı, sonra arkama etikete baktı ve bedeni kaç dersiniz 38Yıllar var ki o bedene girmemişim. Çok sevindim tabi. E dün akşam da nişan vardı zaten koştururken toplamda 1 saat yürüyüş olmuştur. Ama bu sabah 60.6 ydım. Olsun, su dur su :))
Ha bir de callan video sunu indirdim, o hareketleri inceledim, beyinsel olarak kendimi hazırladım dün, artık yapma aşamasına da gelebilirim. :))
yaa ben cuma günü bişey sormuştum ama kimse cvp vermedi... ben artık günde 2 kaşık yulaf kepeği yemiyorum... tam buğday unu ve yulaf kepeği karışımından ekmek yapıyor annem... ondan 2 ince dilim yiyiyorum gün boyunca... değerleri de aşağıdaki gibi... hem karbonhidratı yulaf kepeğinden daha düşük... yağı da öyle... ve lif oranı yulaf kepeğinden daha yüksek...
Eki Görüntüle 436488 Eki Görüntüle 436489
İnşallah devam eder canım eksilerin
Dely gece kuşu olmuştu, saat 03.00 de yazmıştı mesajlarını, şimdi son enerjilerini depolayıp gelir bizi güldürmeye
Ya, ben de yazdım az önce canım sorma, seninle ilgili yazdıktan sonra gördüm bu mesajını da :)) Gece kuşu dedim sana :))
Bana da kızacak hoca ama şu callanatics videosunu indirdim en azından aşama aşamadır :))
Bi de canım şu hoca bale tahtasının yanında yapıyor ya o hareketleri, biz yapmıyor muyuz onları (işime gelen bu da):44: ya da nasıl yapıyoruz. Sadece 1. hareketi 10 saniye yaptım arka kol kaslarım acıyor, can yanacak zannımca biraz ama çok fazdalı olduğunu düşünüyorum ben de, yapıcam valla, söz
bütün hareketleri yapıyoruz. işimize gelse de gelmesede. yalnız bazı hareketleri tekrar tekrar yapıyor. her tekrarı yapmaya gerek yok. acıma kısmına gelince, ilk başlarda zor oluyor tabi. ama sonra o zorluk kalmıyor.
Tamam.
Peki o zaman o tahta yerine bacağımızı kolumuzu nereye koyacağımızı da söyle
valla kuşum allahın gücüne gitmesin ama midem bulanıyo artık yulaf kepeği yemekten... taş gibi ekmek yiyiyorum resmen... şekil şemal düzgün de olsa o tat bitiriyo beni... o yüzden napıyım böyle devam edicem... bide oldum olası yemek yemek benim için acayip bi keyif... hiçbizaman bişeyi zoraki yemedim... yemem de... hele artık hiç dayanamıyorum... çok sıktı bu dukan beni...
Ayhan Ercan zayıflama çayı ile, 5 ayda 36 kilo vermenizin mümkün olduğunu belirtmemiz gerekmektedir. Ayhan Ercan, zayıflama çayı için dokuz adet bitkiden söz etmektedir. Biraz sonra sizlere bu bitkilerin neler olduğundan bahsedeceğiz. Ayhan Ercan zayıflama amaçlı olarak zayıflama çayını içecek olan kişilerin, kan şekerlerinin dengede tutulması, ve bunun yanında metabolizmalarıonın çalışması için bu formülü hazırladığını belirtmektedir. Zayıflama çayı nasıl yapılır, ve zayıflama çayı nasıl hazırlanır,
Gymnema bitkisi ile birlikte beyaz kekik, mate yaprağı, funda yaprağı, sinirli ot, yeşil çay, biberiye, barut ağacı kabuğu, çoban çökerten… Ayhan Ercan zayıflama çayı için gerekli malzemeleri bu dokuz bitki ile sıralamıştır. Peki Ayhan Ercan zayıflama adına, zayıflama çayı nasıl yapılır, ve zayıflama çayı nasıl hazırlanır sorusunun yanıtını ne şekilde vermektedir?
MateÇayı(küçükbirtutam)
Beyaztopkekik (küçükbirtutam)
Çobançökerten (küçükbirtutam)
Barutagacıkabuğu (parçalaraayırınvebirtutamkadarkullanın)
Yeşilçay(birkaçyaprak)
Sinirliot(küçükbirtutam)
Biberiye (küçükbirtutam)
Fundayapragı (küçükbirtutam)
Cimnema bitkisi (1-2 yaprak kadar)
Bu bitkileri karıştırıp 8-10 dk demleyerek(kaynatmadan) sabahları aç karnınıza 3 fincan olarak içmemizi söyledi. Çok kilolu olanların 5 fincana kadar içebileceklerinide sözlerine ekledi.
Not:Ayhan Ercan twitter hesabında kitabında’da verdiği kürü hipertansiyon hastaları hamileler ve emziren annelerin kullanmamasını yazdı.
ben de şu an 7 otlu çayımı içiyorum
o otların isimleri ne gaipmiş öyle yaa çoban çökerten sinirli ot,o ne laa
ekimim hadi bakalım hiç yoktan iyidir,valla demiştim sana 2 saat elbise bakmak için dolanırsın diye 4 saat dolaşmışsın ama tabi bu sportif bir aktivite sayılır mı mağaza gezmek,eee hiç yoktan iyidir
egzesiz de yapmışsın bu da güzel bir başlangıç
ama en güzeli hızlı ve tempolu yürüyüş.hava da güzel vur sahilden yürü 45 dk fıstığım benim.
haydii bakalım bu haftaya çoook motive bir şekilde başlayalım.diyetimizi sporumuzu aksatmayalım.perşembe günü hepimiziii çoook mutlu edecek bir gün olsun.yaaa biz ne kilolar verdik,dişimizi sıksak ne harikalar yaratırız.bu hafta da öyle bir hafta olsun.inat edip şeytanın bacağını kırıverelim
dely var ya sen valla delirteceksin beni kuzumm
pazar günü sıkı diyet yaptık tek öğün yedim diyorsun ama ne demiştik yemezsen yakamazsın kuzucan.
az yedim ohh ne iyi az kilo alıcam değil,az yedim az yakıcam diye düşünmelisin.
hem yine kahvaltı yapmadın dimi
kuzum aklına geldikçe diyete uygun bişeyler at ağzına.bak mesela ben iş seyahatine çıktığımda bile peynir falan dilimleyip folyolara sarıyorum.bir yerden biryere giderken ara öğün niyetine atıveriyorum ağzıma.ofiste çekmecende falan bulundur bişeyler.
daha sık yersen daha çabuk atıcan kiloları bak göreceksin
spora gelinceee yani ev temizlemek yada gezinerek dolaşmak ne kadar spor sayılır bilmiyorum ama en azından hiç bişey yapmadan yatmaktan iyidir.10 kat merdivem çıkmak süper olmuş.ben giriş katta oturduğum için merdiven çıkamıyorum
ölçülerinin incelmesine sevindim.az kaldı kuzum ama bence senin diyetteki en büyük hatan kahvaltı yapmaman ve öğünlerini atlayarak az yemen.mümkünse bugünden itibaren dikkat et öğünlerine.hadiii bakalım perşembe günü hepimiz hoplayıp zıplayalım mutluluktaann
Ben de şimdi gördüm zaten bunu :)) Evet o yüzden, Pazar günü 12'de kalktım :) , öyle olunca da bi tek kahvaltı ettim. Aralarda yoğurt falan yedim. Öyle geçti..
Eveeettt!! Hepsini yapıyoruuzzz!!Zaten videoda gösteriyo canım alternatifleri. Koltuk olur, sehpa olur falan da falan.. Ben koltuğun arkasına koyuyorum, yumuşak olduğu için yoksa ayağım acıyoo :) Bi de hapsini yapıyoruz diyorum ama; ben artık o germe hareketlerini yapmıyorum fazla. Yani en azından onun kadar öyle 50 kere yapmıyorum. 15-20 kere falan yapıyorum. Sadece Callan yapmıyorum çünkü, devamına başka hareketler de ekliyorum. Kendime göre ayarladım Basen ve bacak hareketleri öncelikli benim için. Sonra karın ve kol. Ona uygun başka hareketlerle birleştirerek 1,5 saati buluyo
ben bilgisayar masasını kullanyorum. bigün çatırrrrrt diye yere inmez inşallah diye de dua ediyorum bu arada.
Ayhan Ercan zayıflama çayı ile, 5 ayda 36 kilo vermenizin mümkün olduğunu belirtmemiz gerekmektedir. ............
................
MateÇayı(küçükbirtutam)
Beyaztopkekik (küçükbirtutam)
Çobançökerten (küçükbirtutam)
Barutagacıkabuğu (parçalaraayırınvebirtutamkadarkullanın)
Yeşilçay(birkaçyaprak)
Sinirliot(küçükbirtutam)
Biberiye (küçükbirtutam)
Fundayapragı (küçükbirtutam)
Cimnema bitkisi (1-2 yaprak kadar)
Bu bitkileri karıştırıp 8-10 dk demleyerek(kaynatmadan) sabahları aç karnınıza 3 fincan olarak içmemizi söyledi. Çok kilolu olanların 5 fincana kadar içebileceklerinide sözlerine ekledi.
Not:Ayhan Ercan twitter hesabında kitabındada verdiği kürü hipertansiyon hastaları hamileler ve emziren annelerin kullanmamasını yazdı.
dely var ya sen valla delirteceksin beni kuzumm
pazar günü sıkı diyet yaptık tek öğün yedim diyorsun ama ne demiştik yemezsen yakamazsın kuzucan.
az yedim ohh ne iyi az kilo alıcam değil,az yedim az yakıcam diye düşünmelisin.
hem yine kahvaltı yapmadın dimi
kuzum aklına geldikçe diyete uygun bişeyler at ağzına.bak mesela ben iş seyahatine çıktığımda bile peynir falan dilimleyip folyolara sarıyorum.bir yerden biryere giderken ara öğün niyetine atıveriyorum ağzıma.ofiste çekmecende falan bulundur bişeyler.
daha sık yersen daha çabuk atıcan kiloları bak göreceksin
spora gelinceee yani ev temizlemek yada gezinerek dolaşmak ne kadar spor sayılır bilmiyorum ama en azından hiç bişey yapmadan yatmaktan iyidir.10 kat merdivem çıkmak süper olmuş.ben giriş katta oturduğum için merdiven çıkamıyorum
ölçülerinin incelmesine sevindim.az kaldı kuzum ama bence senin diyetteki en büyük hatan kahvaltı yapmaman ve öğünlerini atlayarak az yemen.mümkünse bugünden itibaren dikkat et öğünlerine.hadiii bakalım perşembe günü hepimiz hoplayıp zıplayalım mutluluktaann
Fıstığım, bu haftalık idare et bak bidaha olmıycak. Evim sahile yakın değil (arabayla gidip yürüyebilirim ama trafik oluyo) ama burada yürüyecek çok güzel yerler yapmışlar, yeşillik içinde yürüyebiliyorum. Evden kaçabilirsem atıyorum kendimi akşamları ama geçen hafta yapamadım işte
Bu hafta daha çok dikkat edicem, gerçekten.
Valla Dely, ben nispeten uslu, sen haylaz öğrencisin. Aslında daha çok spor yapıyorsun ama yemekten dolayı hoca sana takmış durumda bilesin :))
Şu altivitelerde onun yanına ekleyim bişeyler ben de yürüyüş sonrası yapabilirsem iyi olur. Önce zihinsel hazırlık, sonra
merhaba kızlar
hasta oldugum için ugrayamadım bir kaç gündür bugun daha iyiyim
düne göre +300 le uyandım ama haftasonu kaçırdım biraz :))
Hahahhaay çok güldüm haha Çok tatlııı hahha
Bunu dün gördüm ben de, Pazar keyfinde hihihiAslına bakarsan bu Doğadan'ın 7 otlu çayına ve form çaylarına çok benziyor içerik olarak. O yüzden ben de bunu görünce, doğru yolda olduğumu anladım Tavsiye ederim herkeslere Doğadan Bu otların hepiciğini alamıcam :))
Aralarda yoğurt yedim, cacık yedim, süt içtim, kahve falan içtim.. Yeşil çaylar falan işte.. Ama kahvaltıyı öğlen 1'de yapınca, bi de kendimi temizliğe verince, zamanım olmadı valla. Akşam da 8 de falan dışarı çıktık. 9'da falan anca yemek yeme ortamı oldu. Sınırsız da olsa, o saatten sonra yemek istemedim.. Sütlü kahve içtim, doyurdu zaten. Eve gidince de 1 bardak süt içtim güzeeellcee.. Yani aslında midem boş kalmadı ama az yedim. Yiyince kilo alacakmışım gibi geliyooo :S Zaman da bulamayınca zorlamadım kendimi yemek için doğrusu.. ama kahvaltı konusunda haklısın. Bu sabah haşlanmış yumurta ve beyaz peynir yidim. Artık sabahları yiceeemmmAra öğün yemek zorunda değiliz ama di miii :S
.............
...............
Valla Dely, ben nispeten uslu, sen haylaz öğrencisin. Aslında daha çok spor yapıyorsun ama yemekten dolayı hoca sana takmış durumda bilesin :))
Şu altivitelerde onun yanına ekleyim bişeyler ben de yürüyüş sonrası yapabilirsem iyi olur. Önce zihinsel hazırlık, sonra
merhaba kızlar
hasta oldugum için ugrayamadım bir kaç gündür bugun daha iyiyim
düne göre +300 le uyandım ama haftasonu kaçırdım biraz :))
..................
......................
bu arada haklısın dely biraz daha haylaz bir öğrenci çıktı,öğünlerini disiplin altına alıp spora devam ederse o da mucizeler yaratacak eminim ben.çekirgelerime güveniyoruum bennn
arabayla yürüyüşe mi gidiyosun kıss sen sonra yorulunca da arabaya mı binip devam ediyosunn
şaka şaka kuzum,geöen haftayı unuttuk artık ama bu hafta hepimiz elimizden geleni yapıcaz.
kendi adıma ben inanamıyorum 70li kilo görmeyeli ne kadar uzun yıllar olmuştur hiç bire fikrim yok.bundan 4 sene önce falan diyetisyene gitmiştim olmadı sonra geçen sene biber hapı kullandım çok işe yaramıştı,1 ayda 8 kilo falan verdim en düşük 83 gördüm bu bile beni çoook sevindirmişti.70li kilo gördüm yaa bundan sonra bir daha o tartıda 80leri görmemek için elimden ne geliyorsa yapıcam.ayrıca o 1 hafta canımı sıkan duraklama hatta artılara geçme durumunu atlatıp tekrar eksilere döndüğüm için de çok mutluyum
dün başucu kitabım olan dukancığımı biraz daha okudum.en tehlikeli şeyin duraksamalarda yapamıcam ben deyip pes etmek olduğunu ısrarla yazmış adam.
burdan da duraksadım olmuyor,gitmiyor yeter beceremicem ben bu işi diyen arkadaşlara seslenelim,bu hepimizin başına geliyor adam da demiş bu süreci yaşayacaksınız ama azmedip o dönemi atlatırsanız hedefe ulaşacaksınız diye.
bu sebeple napıyoruz durmak yok,yola devammmbu da siyasi bir slogan gibi oldu sanki dimiii :26:
ekimcim sana güveniyorum,bu hafta senin de yüzün gülecek eminim ben
bu arada haklısın dely biraz daha haylaz bir öğrenci çıktı,öğünlerini disiplin altına alıp spora devam ederse o da mucizeler yaratacak eminim ben.çekirgelerime güveniyoruum bennn
süper canım yaa,en sonunda bu sabah kahvaltı yapmana gerçekten de çok sevindim
ara öğün yemek gibi bir zorunluluk yok tabiki,istediğini istediğin saat yiyebilirsin aslında ama ara öğünler ana öğünlere deli gibi saldırmanı engelleyip mideni boş bırakmıyor,böylece diyette aç kalıyorum hissini de ortadan kaldırıyor.
ben ara öğün olarak bazen 2 peynir atıyorum ağzıma,bazen bir kase yoğurt,bazen 1 bardak süt.bunlar bile yeterince tok tutuyor.
mesela öğle yemeğinden sonra bir dahaki öğünüm akşam yemeği olsa bu sefer sporda bayılırım
ille 5 gibi falan küçük bişeyler de olsa tok tutcak bişey atıyorum ağzıma ki sporda sakata gelmeyeyim
bugün mesela 5 gibi tavuk çorbamı içip 6da çıkıp spora gitmeyi planlıyorum.spor sonrası da eve gidince balık
Gerçekten, hoca bana taktı yaaa!!
Geçmiş olsuunn!! E hastaymışsın, olur o kadar zatenÖdemdir ödem. Şşşş
Arada oluyo öyle hocaaammm!! Kızma banaaaKahvaltı yapıcam ama söz hocam :)) Zaten ben de 59'ları gördüm ve de 1,5 senedir falan içine giremediğim kot pantolonumun içine girdim ve onunla gezdim :)) 38 beden kendileri Popomdan geçmiyodu yahuuu! Nasıl şişmişim ben hihihi :) Daha 60 olmam Allah'ın izniyle.. :) Aaaa! tabi hamilelik dışında :))
Yemeğe gidiyoruummm. Afiyet olsuunnn!! Babaayy
Haftasonu aktivitem;
Cuma akşam evde 25 dk karın ve kol hareketleri yaptım. (valla bak)
Pazar kuzenimin nişanı olduğu ve benim hiç kıyafetim olmadığı için Kadıköy e gittim, gitmeden tartıldım bir de ne göreyim 60,2 olmuştum çıldıracaktım sevinçten ve inanmadım hedefe 1,2 kg kalmıştı, çıktım, yürüdüm, yürüdüm aynen medesa dediğin oldu ve 4 saat yürümenin sonrasında hiçbirşey alamadan geldim :)) E posam çıkmıştı zaten bir de sıcak, o günlük yeter :)
Pazar, e hala kıyafet yok, sabah kalktım evde biraz hareket, sonra tekrar alışverişe çıktım ve sonunda bir elbise buldum kendime.
Ben elbiseyi giydim, çok güzel oldu valla, hep 40 lara bakıyorum, bir bayan elbisemi çok beğendi, aynısından itiyorum dedi, oradaki görevli de sadece 1 tane var 38 beden, o da bayanın üzerinde dedi, ben itiraz ettim dedim ki ben 40 aldım 38 orada olmalı, sonra arkama etikete baktı ve bedeni kaç dersiniz 38Yıllar var ki o bedene girmemişim. Çok sevindim tabi. E dün akşam da nişan vardı zaten koştururken toplamda 1 saat yürüyüş olmuştur. Ama bu sabah 60.6 ydım. Olsun, su dur su :))
Ha bir de callan video sunu indirdim, o hareketleri inceledim, beyinsel olarak kendimi hazırladım dün, artık yapma aşamasına da gelebilirim. :))
Buldumm buldummm kendime yürüyüş arkadaşı buldummmm :) yarın sabah başlıyoruzzzz. Ayyy çok mutlu oldummmm
Gerçekten, hoca bana taktı yaaa!!
Arada oluyo öyle hocaaammm!! Kızma banaaaKahvaltı yapıcam ama söz hocam :)) Zaten ben de 59'ları gördüm ve de 1,5 senedir falan içine giremediğim kot pantolonumun içine girdim ve onunla gezdim :)) 38 beden kendileri Popomdan geçmiyodu yahuuu! Nasıl şişmişim ben hihihi :) Daha 60 olmam Allah'ın izniyle.. :) Aaaa! tabi hamilelik dışında :))
Yemeğe gidiyoruummm. Afiyet olsuunnn!! Babaayy
Bu hafta inşallah canım :))
Ben de 5 le başlayan bir kilo görsem ağlarım sanırım çünkü 13 yıl oldu :)) İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız da buradan paylaşırız.
Senin azmine hayranım, burcun ne bakalım? :))
Valla kahvaltıya başladın sonunda ama her öğlen düzenli olarak öğle yemeğine gidiyorsun çok düzenli, bunu takdir ettim bak, hocaya söyleyelim sana bir + versin :))
Afiyet olsun canım
Ben de 59 da kalıp 60 olmamak için çalışıcam bundan sonra :))
birşeyi daha paylaşmak istiyorum. soğuk su içmek ya da buz yemek kalori harcanmasında faydalıymış, dukan da söylüyor bunu. havalarda ısındı artık diyerek, günlük tükettiğim suyun bir kısmını buz olarak tüketiyorum 4 gündür. kilo vermem hızlandı. ondan mıdır bilemem ama sonuç böyle.
...........
.....................
Valla kahvaltıya başladın sonunda ama her öğlen düzenli olarak öğle yemeğine gidiyorsun çok düzenli, bunu takdir ettim bak, hocaya söyleyelim sana bir + versin :))
Afiyet olsun canım
Ben de 59 da kalıp 60 olmamak için çalışıcam bundan sonra :))
ben yaz bile olsa çok soğuk su içemiyorum,ılıştırıyorum.soğuk su içmek ve buz yemek faydalıymış doğru.hatta eti bile soğuk yiyin diyor adam.ama korkuyorum soğuk su içip zayıflıcam derken,boğazım şişerse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?