Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Salatayla tavuk şiş yedim geldim Saol.
Ne yapıcam diye düşünmüyorum, yemeği ben yapmıyorum, e belirli bir saati de var.. Böyle şartlara can kurban yiyorum tabi hihiih

afiyet olsun kuzum.ben de piliç sote ve light yoğurt yedim 1 kaşık,üstüne de kahveeee

Haklısın canım.. Ama benim bu diyette haftada 1 kilo veya 1 kilodan fazla verdiğim zamanlar bi tek regl sonraları oldu. O da işte 2 ayda 2 kere malum. Benim vücut aza kanaat etmeye alışmış :S Keşke, keşke keşkeeee verebilsem şu son kilocukları. Düşününce az gibi geliyo ama, vermek zor.. Ben razıyım, Ramazan'a kadar devam ederim bu diyete. Yeter ki veriyim. 2 haftada gitse..Oyyy.. Zil takıp oynarım kiii!! Zaten 2 haftada 57 olsam, 55'e doğru kaydırcam yavaştan hihih Kaçamakla falan da derdim yok zaten. Yapmıyorum kaçamak. Şurda kalmış 1 ay, tatlı yemesem ölmem yani.. Ama işte, acabaaa.... verebilir miyim :44:
Dediğin gibi, belki de veririm ama.. Denemekte fayda var.. Sanki son 2 haftammış gibi sıkıcam dişimi. Olmucak iş değil.. Yani umarım.. :18: Umarım başarabilirim..

Son düzenleme:

aslansın sen beeee
yaparsın tabiii nolcakk.bu diyetle anladık ki hiç bişey imkansız değilmiş.
yaa bak cumartesi ben 80.3 iken pazar 79 uyandım.
düşün yani 1 gecede bile 1.3 gitmiş
gerçi bu sabah 79.7 idi ama olsun sonuçta 600 gr gitmiş olsun 1 gecede,o da süper.
e senin de reglin yeni bitmiş olmalı.şimdi asılırsan yaparsın kuzum benim
nedense bu hafta içimden hepiciğiiimizzz çok kilolar vereckmişiz gibi geliyorr,herkesler çoook mutlu olacak,bayram edecez bu hafta yani bana öyle geliyor,hislerim çıkar benim walla bakk

afiyet olsun kuzum.ben de piliç sote ve light yoğurt yedim 1 kaşık,üstüne de kahveeee

aynen bende . afiyet olsun..

Afiyetler olsuuunnnn!!!!

Ayyyy:18: Hadi inşallaaaahhhh!!! Evet canım, yeni bitti, ama tartılıp tickerıma yansıttım bile sabırsızlıktan hihiih Geçen Perşembe 60.5'dim çünkü. Cumartesi sabahı 59.5 2 günde 1 kilo gitmiş gibi oldu yani ama; regldendi işte. Dolayısıyla bu Perşembe de 59.5 çıkmam muhtemel.. ama büyük düşünüp 58'li bi rakam umuyoruuummm :S
Hepimiz için bol eksili bir hafta olsun!! Hatta artık bu Haziran ayı bol eksili geçsin de; yazın ortasında bomba gibim olalıımmm

evet işte bak süper,olur tabi niye olmasın perşembeye daha kaç güm var 58 de olursun 57 dee

evet işte bak süper,olur tabi niye olmasın perşembeye daha kaç güm var 58 de olursun 57 dee

Ayy! Yok yookk! Çok da abartmayalım.. 57 falan hihihih Umut tabi ama.. :)))

anammmmmmmm
nelerden bahsediyosunuz siz....
58
57
.
.
.
abboowww yaniii....

çoook özendim çoookkk

Heyyy! Söyleyene baakk!! 12 kilo vermişsiinnn! Ben daha 10 kilo veremedim ayol Sen şu kaçamakçıkları yapmasaaannn, bize bin basarsın Hadi bu ay hırs yapıyoruuzzz!! Sen de katıl sen deee!!!

Son düzenleme:
kızlar doğadan koleksiyon çayı diye birşey çıkarmış,belki siz de görmüşsünüzdür.
yine 20li paket ama 4 farklı çeşitten 5'er tane var içinde.
şu an şeftali kayısılısını içiyorum,pek tadı yok ama
zencefil & limon kabuklusu vardı o müthiş,tadı çok güzel.
üzüm çekirdeği & mürdüm eriği ve 1 tane daha vardı da o neydi unuttum.
denemek isterseniz haberiniz olaa.
ben çok kahveciyim aslında ve bu bitki çaylarından hiç haz etmezdim.
ama artık kahve vaktim geldikçe arada zorluyorum kendimi bitki çayları içmeye,en azından daha faydalı yani
akşama da aktardan aldığım yeşil çayı demlicem ama hala nasıl yapacağımı bilmiyorum.
kettle da su kaynatıp döksem üstüne olur mu ki ?

Benim hayallerimin arasında 57-58 yok valla ölürüm ben o kiloyu göremem

Senin daha hayal kurmana bile gerek yok canımm! Seninkiler gerçek artık.. Bundan sonra da devam edecek.. Maşallah maşallahhh!! Biz 10-15 kilolardan bahsediyoruz daha. Senin yanında daha cücüğüz biz ihihihih

Sağol canım, ben de okudum ve soğuk su içiyorum bir kaç gündür. Hem daha iyi geliyor sıcak havalarda

süper süper süperr :)))

Sağol canım, azmettim vazgeçmek yok

Canım benim, ben de teraziyim. İkizlerle iyi anlaşırsın diyor astroloji :))

Şu irade meselesine gelince ben de rejime başlar, veremediğimi görür pes ederdim. Ama dukan amcam sayesinde dediğin gibi ilk günlerde kilocukların gittiğini bilmek süper motive ediyor. Ben sporu aksatıyordum bi, onu da yapıcam sizlerin yardımlarıyla inşallah.

Valla dely cim, az kilo veriyorsun ama istikrarlı bir şekilde vermeye de devam ediyorsun. Cidden sabah erken ağzına bir lokma bişey atsan yararını görürsün bence, ama süper bir motivasyonun var

İnşallah 2 haftada gider bu kilocuklar da sonra hep beraber göbek atarız.

Bu arada dün nişan vardı ama ben tam bir sopa olduğum için hiç oynamayarak kalori yakma fırsatını da kaçırdım.

herkes ne de güzel eksilerle başlamış haftaya, o zaman kocaman gelsin hepinize =) eksi görenler, görmeyenlere dua etsin de el birliğiyle gitsin herkesin kilosu sizi gördükçe daha çok motive oluyorum, itiraf edeyim yani burası olmasa çoktan salmıştım ben kendimi

dövün beni yaa valla dövün.. bakıyım perşembe kaç çıkıcam...

Ben de yeşil çay stoğu yaptım dün. Ama sallama. Doğadan'ın yine. Tarçınlı, yaseminli ve baharatlı (chai diye geçiyor adı) yeşil çaylar aldım. Aktara gidememiştim. Ama bunlar da işe yarar bence. Günde en az 3 bardak içiyorum. Arttırdım Hatta su niyetine aklıma geldikçe içiyorum. Aktardan da alıcam bu akşam. Goji de alıcam.. Ohh ohhh!! Gitsin kilolaaaarrr :8
Yeşil çayı aynen dediğin gibi demliyosun canım. Kolay olsun diye ben şu küçük kapalı süzgeçler var ya. yuvarlak Adını neydi ki onların hihihi Onlardan aldım işte. 1 tatlı kaşığı kadar onun içine koyup, üzerine kaynamış su döküp, 5 dakka falan bekletip çıkarıyorum. Çok bekleyince acı oluyor tadı
:

Ben de işte kendime gaz vermeye çalışıyorum da, pek de inançlı sayılmam hihihi :) Kandırmaya çalışıyorum beynimi Olacak inşallah!!
Ben de "başak"ım bu arada :))
Ay ben olsam oynardııımmm!! Oh ohhhh!! Oh ohh!! Yalnız olmaz da, yanımda biri oldu mu... Pek beceremesem de oynarım hihi

hehehehe ben herkesle iyi anlaşırım kuzucumm.tipik ikizler sıcak,sevecen,arkadaş canlısı,hoş sohbet,kakarakikiri
ama ben sizi göremiyorum yaa çok üzülüyorum,şöylee bir cafede otururp kahve içerek kahkahaları atsak ne güzel olurdu yahuuu
bak şimdi sana tavsiye,evde açıyorsun müzik kanalını geçip aynanın karşısında attırıveriyorsun göbecikleri.böylece hem kilocuklardan kurtuluyorsun hem de düüğünde sopa görevi görmemiş oluyorsuuunnn

yapma kuzum kaçamak falan sen de yaaa,hadi ama niye düştü motivasyonun.noldu hani 5 kilo verecektik,yarışıyorduk.kaçamak yasaktı.hadi bebişim yaa bak hem sen gelin olacaksın.kızz ben gelin olcak olsam valla iğne ipliğe dönene kadar hiç bir kuralı çiğnemem ayyy valla sıkarım dişimi 38 beden gelin olurum,kıskananları da ohhh çatır çatır çatlatırım
bir de koydururum a be kaynananyı geçer karşısına olmayan göbeğimi attırıveririm wallahii billahiii

anammmmmmmm
nelerden bahsediyosunuz siz....
58
57
.
.
.
abboowww yaniii....

çoook özendim çoookkk

Canım, şu katettiğin yola bak, biraz mola verdin, şimdi tam gaz devam, hadi bakalım.

Fıstığım, şunu buldum bak

YEL AY, YEL AYIN FAYDALARI, tarifi, kullanm, nereden bulurum, zayf

gel benim kınamda karşılıklı döktürelim olarmı?
hatta herbirinizi davet ediciiimmmm....

Ay ne yapsak ki sana yaaaa :44::44: Böyle kendine bi hedef koysan.. Ne biliyim hani işte çok istediğin bişey vardır. 1 ay kaçamak yapmazsam, o gerçekleşecekmiş mesela, dersin. Ya da kaçamak yaparsam o istediğim şey hayatım boyunca olmucakmış falan.. Ben bazen öyle totemler yaparım hihih Saçma belki ama.. Bazen insana gerçekten hırs geliyo

Ya da böyle saçmalamak istemezsen :)) en güzel hedef senin önünde zaten.. Mühteşem bi gelin olacaksıınnn :123: Zaten güzelsin maşallahh Periler gibi böööyyleee süzüleceksin falan... Herkesin gözü zaten senin üzerinde olacak.. Senin de kendine güvenin artsın yeter kiii!! İncecik... Süzüleceksiinn.. Bunları düşünüyosundur zaten... Oy oyyy Ne hooşşş..!! Çok heyecanlıııı!!! Yaparsın seeenn!! Her şeyin farkındasıınnn!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…