Salatayla tavuk şiş yedim geldimSaol.
Ne yapıcam diye düşünmüyorum, yemeği ben yapmıyorum, e belirli bir saati de var.. Böyle şartlara can kurbanyiyorum tabi hihiih
afiyet olsun kuzum.ben de piliç sote ve light yoğurt yedim 1 kaşık,üstüne de kahveeee
kızmıyorum kuzum ama elinden geldiğince atlama öğünlerini,mümkün oldukça balık tüketmeye bak ki daha hızlı verebilesin.
dukancım ne demiş en yağsız et bile balıktan daha yağlı.ben yaklaşık 6 gündür üstüste her gün mutlaka balık yedim hatta bugün de yiceğime göre 1 haftadır illa 1 öğünümde balık var ve belki de bu sebepten kiloma _ olarak yansıdı
senin kalmış 2.5 kilocuk.dişini sıksan 2 haftada verir kurtulursun.50li kilolardan 38 bedenden bahsetmek ne güzel yaa
halledeceksin bebişim daha dikkatli diyet,daha çok hareket oldu da bittiiiii
Haklısın canım.. Ama benim bu diyette haftada 1 kilo veya 1 kilodan fazla verdiğim zamanlar bi tek regl sonraları oldu. O da işte 2 ayda 2 kere malum. Benim vücut aza kanaat etmeye alışmış :S Keşke, keşke keşkeeee verebilsem şu son kilocukları. Düşününce az gibi geliyo ama, vermek zor.. Ben razıyım, Ramazan'a kadar devam ederim bu diyete. Yeter ki veriyim. 2 haftada gitse..Oyyy.. Zil takıp oynarım kiii!!Zaten 2 haftada 57 olsam, 55'e doğru kaydırcam yavaştan hihih Kaçamakla falan da derdim yok zaten. Yapmıyorum kaçamak. Şurda kalmış 1 ay, tatlı yemesem ölmem yani.. Ama işte, acabaaa.... verebilir miyim :44:
Dediğin gibi, belki de veririm ama.. Denemekte fayda var.. Sanki son 2 haftammış gibi sıkıcam dişimi. Olmucak iş değil.. Yani umarım.. :18: Umarım başarabilirim..
afiyet olsun kuzum.ben de piliç sote ve light yoğurt yedim 1 kaşık,üstüne de kahveeee
aynen bende. afiyet olsun..
aslansın sen beeee
yaparsın tabiii nolcakk.bu diyetle anladık ki hiç bişey imkansız değilmiş.
yaa bak cumartesi ben 80.3 iken pazar 79 uyandım.
düşün yani 1 gecede bile 1.3 gitmiş
gerçi bu sabah 79.7 idi ama olsun sonuçta 600 gr gitmiş olsun 1 gecede,o da süper.
e senin de reglin yeni bitmiş olmalı.şimdi asılırsan yaparsın kuzum benim
nedense bu hafta içimden hepiciğiiimizzz çok kilolar vereckmişiz gibi geliyorr,herkesler çoook mutlu olacak,bayram edecez bu hafta yani bana öyle geliyor,hislerim çıkar benim walla bakk
Afiyetler olsuuunnnn!!!!
Ayyyy:18: Hadi inşallaaaahhhh!!! Evet canım, yeni bitti, ama tartılıp tickerıma yansıttım bile sabırsızlıktan hihiihGeçen Perşembe 60.5'dim çünkü. Cumartesi sabahı 59.5 2 günde 1 kilo gitmiş gibi oldu yani ama; regldendi işte. Dolayısıyla bu Perşembe de 59.5 çıkmam muhtemel.. ama büyük düşünüp 58'li bi rakam umuyoruuummm :S
Hepimiz için bol eksili bir hafta olsun!! Hatta artık bu Haziran ayı bol eksili geçsin de; yazın ortasında bomba gibim olalıımmm
evet işte bak süper,olur tabi niye olmasın perşembeye daha kaç güm var 58 de olursun 57 dee
evet işte bak süper,olur tabi niye olmasın perşembeye daha kaç güm var 58 de olursun 57 dee
anammmmmmmm
nelerden bahsediyosunuz siz....
58
57
.
.
.
abboowww yaniii....
çoook özendim çoookkk
Benim hayallerimin arasında 57-58 yok vallaölürüm ben o kiloyu göremem
birşeyi daha paylaşmak istiyorum. soğuk su içmek ya da buz yemek kalori harcanmasında faydalıymış, dukan da söylüyor bunu. havalarda ısındı artık diyerek, günlük tükettiğim suyun bir kısmını buz olarak tüketiyorum 4 gündür. kilo vermem hızlandı. ondan mıdır bilemem ama sonuç böyle.
süper süper süperr :)))
kızmıyorum kuzum ama elinden geldiğince atlama öğünlerini,mümkün oldukça balık tüketmeye bak ki daha hızlı verebilesin.
dukancım ne demiş en yağsız et bile balıktan daha yağlı.ben yaklaşık 6 gündür üstüste her gün mutlaka balık yedim hatta bugün de yiceğime göre 1 haftadır illa 1 öğünümde balık var ve belki de bu sebepten kiloma _ olarak yansıdı
senin kalmış 2.5 kilocuk.dişini sıksan 2 haftada verir kurtulursun.50li kilolardan 38 bedenden bahsetmek ne güzel yaa
halledeceksin bebişim daha dikkatli diyet,daha çok hareket oldu da bittiiiii
ikizlerim kuzum ben
aslında özellike diyet konusunda ben hiç bu kadar azimli olmamıştım daha önce.ama dukanın en güzel özelliği atakla başlayan hızlı kilo kaybı insanı acaip motive ediyor,daha da sıkı sarıldım ben,pes etmedim.çünkü hayatımda belki de ilk defa hem istediklerimi yiyiyorum çok fazla zorlanmadan hem de kilo veriyorum.bu da beni daha da hırslandırıyor.
eskiden spor ölüm gibi gelirdi,en nefret ettiğim şeydi.şimdi de çok bayıldığımı söyleyemem ama kendimiz için bunu yapmak zorundayız.
şöyle düşünün hamilelikte doktor dese ki bebek için hergün 1 saat yürüyeceksin,hiç aksatır mıyız bebişimiz için herşeyi yaparız.
bu da kendimiz için yaptığımız bişey olmak zorunda.zaten işin mantığı bu,ne kadar çok hareket o kadar fit vücutlar.
ahhh bir de deniz sezonu açılsaa,dün gece deli gibi yağmur yağdı aklım çıktı valla .
ben yaz bile olsa çok soğuk su içemiyorum,ılıştırıyorum.soğuk su içmek ve buz yemek faydalıymış doğru.hatta eti bile soğuk yiyin diyor adam.ama korkuyorum soğuk su içip zayıflıcam derken,boğazım şişerse diye
Haklısın canım.. Ama benim bu diyette haftada 1 kilo veya 1 kilodan fazla verdiğim zamanlar bi tek regl sonraları oldu. O da işte 2 ayda 2 kere malum. Benim vücut aza kanaat etmeye alışmış :S Keşke, keşke keşkeeee verebilsem şu son kilocukları. Düşününce az gibi geliyo ama, vermek zor.. Ben razıyım, Ramazan'a kadar devam ederim bu diyete. Yeter ki veriyim. 2 haftada gitse..Oyyy.. Zil takıp oynarım kiii!!Zaten 2 haftada 57 olsam, 55'e doğru kaydırcam yavaştan hihih Kaçamakla falan da derdim yok zaten. Yapmıyorum kaçamak. Şurda kalmış 1 ay, tatlı yemesem ölmem yani.. Ama işte, acabaaa.... verebilir miyim :44:
Dediğin gibi, belki de veririm ama.. Denemekte fayda var.. Sanki son 2 haftammış gibi sıkıcam dişimi. Olmucak iş değil.. Yani umarım.. :18: Umarım başarabilirim..
Ayy! Yok yookk! Çok da abartmayalım.. 57 falan hihihihUmut tabi ama.. :)))
Heyyy! Söyleyene baakk!! 12 kilo vermişsiinnn! Ben daha 10 kilo veremedim ayolSen şu kaçamakçıkları yapmasaaannn, bize bin basarsın Hadi bu ay hırs yapıyoruuzzz!! Sen de katıl sen deee!!!
kızlar doğadan koleksiyon çayı diye birşey çıkarmış,belki siz de görmüşsünüzdür.
yine 20li paket ama 4 farklı çeşitten 5'er tane var içinde.
şu an şeftali kayısılısını içiyorum,pek tadı yok ama
zencefil & limon kabuklusu vardı o müthiş,tadı çok güzel.
üzüm çekirdeği & mürdüm eriği ve 1 tane daha vardı da o neydi unuttum.
denemek isterseniz haberiniz olaa.
ben çok kahveciyim aslında ve bu bitki çaylarından hiç haz etmezdim.
ama artık kahve vaktim geldikçe arada zorluyorum kendimi bitki çayları içmeye,en azından daha faydalı yani
akşama da aktardan aldığım yeşil çayı demlicem ama hala nasıl yapacağımı bilmiyorum.
kettle da su kaynatıp döksem üstüne olur mu ki ?
Sağol canım, ben de okudum ve soğuk su içiyorum bir kaç gündür. Hem daha iyi geliyor sıcak havalarda
Sağol canım, azmettim vazgeçmek yok
Canım benim, ben de teraziyim. İkizlerle iyi anlaşırsın diyor astroloji :))
Şu irade meselesine gelince ben de rejime başlar, veremediğimi görür pes ederdim. Ama dukan amcam sayesinde dediğin gibi ilk günlerde kilocukların gittiğini bilmek süper motive ediyor. Ben sporu aksatıyordum bi, onu da yapıcam sizlerin yardımlarıyla inşallah.
Valla dely cim, az kilo veriyorsun ama istikrarlı bir şekilde vermeye de devam ediyorsun. Cidden sabah erken ağzına bir lokma bişey atsan yararını görürsün bence, ama süper bir motivasyonun var
İnşallah 2 haftada gider bu kilocuklar da sonra hep beraber göbek atarız.
Bu arada dün nişan vardı ama ben tam bir sopa olduğum için hiç oynamayarak kalori yakma fırsatını da kaçırdım.
Sağol canım, ben de okudum ve soğuk su içiyorum bir kaç gündür. Hem daha iyi geliyor sıcak havalarda
Sağol canım, azmettim vazgeçmek yok
Canım benim, ben de teraziyim. İkizlerle iyi anlaşırsın diyor astroloji :))
Şu irade meselesine gelince ben de rejime başlar, veremediğimi görür pes ederdim. Ama dukan amcam sayesinde dediğin gibi ilk günlerde kilocukların gittiğini bilmek süper motive ediyor. Ben sporu aksatıyordum bi, onu da yapıcam sizlerin yardımlarıyla inşallah.
Valla dely cim, az kilo veriyorsun ama istikrarlı bir şekilde vermeye de devam ediyorsun. Cidden sabah erken ağzına bir lokma bişey atsan yararını görürsün bence, ama süper bir motivasyonun var
İnşallah 2 haftada gider bu kilocuklar da sonra hep beraber göbek atarız.
Bu arada dün nişan vardı ama ben tam bir sopa olduğum için hiç oynamayarak kalori yakma fırsatını da kaçırdım.
dövün beni yaa valla dövün.. bakıyım perşembe kaç çıkıcam...
anammmmmmmm
nelerden bahsediyosunuz siz....
58
57
.
.
.
abboowww yaniii....
çoook özendim çoookkk
kızlar doğadan koleksiyon çayı diye birşey çıkarmış,belki siz de görmüşsünüzdür.
yine 20li paket ama 4 farklı çeşitten 5'er tane var içinde.
şu an şeftali kayısılısını içiyorum,pek tadı yok ama
zencefil & limon kabuklusu vardı o müthiş,tadı çok güzel.
üzüm çekirdeği & mürdüm eriği ve 1 tane daha vardı da o neydi unuttum.
denemek isterseniz haberiniz olaa.
ben çok kahveciyim aslında ve bu bitki çaylarından hiç haz etmezdim.
ama artık kahve vaktim geldikçe arada zorluyorum kendimi bitki çayları içmeye,en azından daha faydalı yani
akşama da aktardan aldığım yeşil çayı demlicem ama hala nasıl yapacağımı bilmiyorum.
kettle da su kaynatıp döksem üstüne olur mu ki ?
Ben de yeşil çay stoğu yaptım dün. Ama sallama. Doğadan'ın yine. Tarçınlı, yaseminli ve baharatlı (chai diye geçiyor adı) yeşil çaylar aldım. Aktara gidememiştim. Ama bunlar da işe yarar bence. Günde en az 3 bardak içiyorum. ArttırdımHatta su niyetine aklıma geldikçe içiyorum. Aktardan da alıcam bu akşam. Goji de alıcam.. Ohh ohhh!! Gitsin kilolaaaarrr :8
Yeşil çayı aynen dediğin gibi demliyosun canım. Kolay olsun diye ben şu küçük kapalı süzgeçler var ya. yuvarlakAdını neydi ki onların hihihi Onlardan aldım işte. 1 tatlı kaşığı kadar onun içine koyup, üzerine kaynamış su döküp, 5 dakka falan bekletip çıkarıyorum. Çok bekleyince acı oluyor tadı :
Ben de işte kendime gaz vermeye çalışıyorum da, pek de inançlı sayılmam hihihi :) Kandırmaya çalışıyorum beynimiOlacak inşallah!!
Ben de "başak"ım bu arada :))
Ay ben olsam oynardııımmm!! Oh ohhhh!! Oh ohh!! Yalnız olmaz da, yanımda biri oldu mu...Pek beceremesem de oynarım hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?