Ben de yeşil çay stoğu yaptım dün. Ama sallama. Doğadan'ın yine. Tarçınlı, yaseminli ve baharatlı (chai diye geçiyor adı) yeşil çaylar aldım. Aktara gidememiştim. Ama bunlar da işe yarar bence. Günde en az 3 bardak içiyorum. ArttırdımHatta su niyetine aklıma geldikçe içiyorum. Aktardan da alıcam bu akşam. Goji de alıcam.. Ohh ohhh!! Gitsin kilolaaaarrr :8
Yeşil çayı aynen dediğin gibi demliyosun canım. Kolay olsun diye ben şu küçük kapalı süzgeçler var ya. yuvarlakAdını neydi ki onların hihihi Onlardan aldım işte. 1 tatlı kaşığı kadar onun içine koyup, üzerine kaynamış su döküp, 5 dakka falan bekletip çıkarıyorum. Çok bekleyince acı oluyor tadı :
Ben de işte kendime gaz vermeye çalışıyorum da, pek de inançlı sayılmam hihihi :) Kandırmaya çalışıyorum beynimiOlacak inşallah!!
Ben de "başak"ım bu arada :))
Ay ben olsam oynardııımmm!! Oh ohhhh!! Oh ohh!! Yalnız olmaz da, yanımda biri oldu mu...Pek beceremesem de oynarım hihi
hehehehe ben herkesle iyi anlaşırım kuzucumm.tipik ikizler sıcak,sevecen,arkadaş canlısı,hoş sohbet,kakarakikiri
ama ben sizi göremiyorum yaa çok üzülüyorum,şöylee bir cafede otururp kahve içerek kahkahaları atsak ne güzel olurdu yahuuu
bak şimdi sana tavsiye,evde açıyorsun müzik kanalını geçip aynanın karşısında attırıveriyorsun göbecikleri.böylece hem kilocuklardan kurtuluyorsun hem de düüğünde sopa görevi görmemiş oluyorsuuunnn
yapma kuzum kaçamak falan sen de yaaa,hadi ama niye düştü motivasyonun.noldu hani 5 kilo verecektik,yarışıyorduk.kaçamak yasaktı.hadi bebişim yaa bak hem sen gelin olacaksın.kızz ben gelin olcak olsam valla iğne ipliğe dönene kadar hiç bir kuralı çiğnememayyy valla sıkarım dişimi 38 beden gelin olurum,kıskananları da ohhh çatır çatır çatlatırım
bir de koydururum a be kaynananyı geçer karşısına olmayan göbeğimi attırıveririm wallahii billahiii
hehehehe ben herkesle iyi anlaşırım kuzucumm.tipik ikizler sıcak,sevecen,arkadaş canlısı,hoş sohbet,kakarakikiri
ama ben sizi göremiyorum yaa çok üzülüyorum,şöylee bir cafede otururp kahve içerek kahkahaları atsak ne güzel olurdu yahuuu
bak şimdi sana tavsiye,evde açıyorsun müzik kanalını geçip aynanın karşısında attırıveriyorsun göbecikleri.böylece hem kilocuklardan kurtuluyorsun hem de düüğünde sopa görevi görmemiş oluyorsuuunnn
yapma kuzum kaçamak falan sen de yaaa,hadi ama niye düştü motivasyonun.noldu hani 5 kilo verecektik,yarışıyorduk.kaçamak yasaktı.hadi bebişim yaa bak hem sen gelin olacaksın.kızz ben gelin olcak olsam valla iğne ipliğe dönene kadar hiç bir kuralı çiğnememayyy valla sıkarım dişimi 38 beden gelin olurum,kıskananları da ohhh çatır çatır çatlatırım
bir de koydururum a be kaynananyı geçer karşısına olmayan göbeğimi attırıveririm wallahii billahiii
gel benim kınamda karşılıklı döktürelim olarmı?
hatta herbirinizi davet ediciiimmmm....
Görüşmek isteriizzz!! Görüşmek isteriizzz!!!
Ayyyy!!Ne güzel oluurrrrr!!! Biz birbirimizi çook sevdiiikkkk!! Kaçıyoz bizeeee!! Kaçıyoz yarimleee!!! hahahah
sağol kuzum anladım o tarif ettiğin şeyi
kız ben oynarım seninle karşılıklı döktürüveririz,valla kızlar yaa böyle ayna karşısında oynayarak çok kilo veriyor insanlar.
hiç bişey yapamıyorsak göbek atalım,gece alemlere akalım ne bileyim ben yahuu yapalım hareketli bişeyler işte
bende öyle yapmayı planlıyordum... sırf bunun için dans eğitimi bile aldım ki; düğünüme gelicek bir kaynanam olmıycağı için arkadaşlarımla (şu an bile olmayan ) göbeciğimi atmayı planlıyorum
herkes ne de güzel eksilerle başlamış haftaya, o zaman kocamangelsin hepinize =) eksi görenler, görmeyenlere dua etsin de el birliğiyle gitsin herkesin kilosu sizi gördükçe daha çok motive oluyorum, itiraf edeyim yani burası olmasa çoktan salmıştım ben kendimi
gel benim kınamda karşılıklı döktürelim olarmı?
hatta herbirinizi davet ediciiimmmm....
beniminen miiiii qaçıveriyonnn
hakkatten gelirmisiniz ki acabaaaa
Ay ben de şimdi ona dikkat etiimKaçıyoz yarim'le hahaha Kocişin söyler bunu artık bağıra bağıra hihihihi!!
Canım valla yalnız olmaz da.. Gelen olursa, müsait de olursak niye olmasın.. Aaa! Ama senin kınan Bursa'da olur di mi :44: O zaman zor.. Ama gelebilsek ne hoş olur.. Zayıf zayıf gacılaaarrr, atarız göbişleri... Ay o zaman senin kınaya kadar bizim de zayıflamamız lazım hehehehBak amaç oldu bize de hihih
Valla bence de burası iyi ki var, gerçi artık sohbet arası iş yapıyorum sonum ne olur bilmiyorum :26: amaaan nolursa olsun, kilolar gittikçe psikolojim düzeldi, sizlerle çok mutluyum be ya
Oyyy, oyyyyy, öyle kendim öğrenemiyorum kızım, öğrensem bu yaşa kadar öğrenirdim.
Ama mirayımın kınası varsa bi yolunu bulup öğreneyim bari, herkes göbecikler atarken ben sopa gibi dikilmiyim. Ya da biri bana ders versin
aaa zaten bizim tüm program bursada olucak kısmetse... hemen özet geçiyorum bebekler... kilolarınızı cicilerinizi ve planlarınızı ona göre yapınız plase... sizi istanbuldan getirtirim bilem ben kocişimee
8 eylül cumartesi 17.00 açıkhava nikah (kokteyl)
ardından saat 19.00-20.00 sularında kapalı salona geçip eğlenme zamanı... ve tabi kına yakılıp gelin ağlatmadan gönderilmeeezzzz
bunları da hallettikten sonra... gelin hanımı beyaz atlı prensi alıp mutlu yuvalarına doğru yola çıkarlar... hem ben de yolda eşlik edicem sizee
çoook kalabalık olarız... akrabalarım istanbuldan gelicekler... gelirken de dönerken de asla yalnız kalmazsınız...
BU BİR TEKLİFTİR...
Kızlar, linkteki YEL AY ın ne olduğunu merak ederseniz, aslında o YEŞİL ÇAY
Kursa git bebeğim... hem eğleniyosun hem öğreniyosun hemde kilo veriyosun... acayip etkili... şu an uygun ders saati bulsam yine başlıycam dansa ama yok işte uymuyo...
yeşil çayım bitmişti. aktardan yaprak yeşilçay aldım. 1 kupa suya 1 çay kaşığı ölçüsüyle demledim. (poşetçaylardan farklı olarak, yaprak çayda tat yoğun, renk açık ve berrak oluyor.) buzdolabında iyice soğuttum. içine damak tadıma göre tatlandırcı attım. bardağa 2 ince dilim limon ve bolca buz koydum. oldu mu sana buzlu yeşil çay. pek de güzel oldu. hem yeşil çay içmiş oldum hem de soğuk içecek. hazır gıdalardan pek hoşlanmadığım için, ev yapımı ice tea pek işime geldi doğrusu.
aaa zaten bizim tüm program bursada olucak kısmetse... hemen özet geçiyorum bebekler... kilolarınızı cicilerinizi ve planlarınızı ona göre yapınız plase... sizi istanbuldan getirtirim bilem ben kocişimee
ardından saat 19.00-20.00 sularında kapalı salona geçip eğlenme zamanı... ve tabi kına yakılıp gelin ağlatmadan gönderilmeeezzzz
bunları da hallettikten sonra... gelin hanımı beyaz atlı prensi alıp mutlu yuvalarına doğru yola çıkarlar... hem ben de yolda eşlik edicem sizee
çoook kalabalık olarız... akrabalarım istanbuldan gelicekler... gelirken de dönerken de asla yalnız kalmazsınız...
BU BİR TEKLİFTİR...
Sahiden, ne güzel olurrrrrrr, o zaman müsait olsak da gelebilsek.
Hem daha var o zamana, belli mi olur.
Kızlar, linkteki YEL AY ın ne olduğunu merak ederseniz, aslında o YEŞİL ÇAY
bende öyle yapmayı planlıyordum... sırf bunun için dans eğitimi bile aldım ki; düğünüme gelicek bir kaynanam olmıycağı için arkadaşlarımla (şu an bile olmayan ) göbeciğimi atmayı planlıyorum
Valla bence de burası iyi ki var, gerçi artık sohbet arası iş yapıyorum sonum ne olur bilmiyorum :26: amaaan nolursa olsun, kilolar gittikçe psikolojim düzeldi, sizlerle çok mutluyum be ya
Oyyy, oyyyyy, öyle kendim öğrenemiyorum kızım, öğrensem bu yaşa kadar öğrenirdim.
Ama mirayımın kınası varsa bi yolunu bulup öğreneyim bari, herkes göbecikler atarken ben sopa gibi dikilmiyim. Ya da biri bana ders versin
Ay ben de şimdi ona dikkat etiimKaçıyoz yarim'le hahaha Kocişin söyler bunu artık bağıra bağıra hihihihi!!
Canım valla yalnız olmaz da.. Gelen olursa, müsait de olursak niye olmasın.. Aaa! Ama senin kınan Bursa'da olur di mi :44: O zaman zor.. Ama gelebilsek ne hoş olur.. Zayıf zayıf gacılaaarrr, atarız göbişleri... Ay o zaman senin kınaya kadar bizim de zayıflamamız lazım hehehehBak amaç oldu bize de hihih
BU BİR TEKLİFTİR...
ekim sağol sonuna kadar okudum yeşil çayla ilgili yazıyı,hemen yapıvericem bu akşammm.
ayy ben öğretirim kız sana oynamayıııohhhh
e ama miray yaa ben izmirden gelemicem mi,kambersiz düğün olur mu:26:
ayy ne güzel olurdu kız bi de koca buluveiridim,benim de başımı bağlardınız vallahiiii kaşla göz arasıı
Ayy! Yok yookk! Çok da abartmayalım.. 57 falan hihihihUmut tabi ama.. :)))
Kızlar ya, bende cilve de yok onun için ne yapmam lazım. Fazlasında gözüm yok abartılı sevmem ama birazcık da olsa fena mı olurdu. Ben herşeyi direk söylerim, doğrucu davut. Birazcık politik ol, biraz sabret, biraz etrafından dolaş da yaptır istediklerini sakince, sessizce değil mi? Ama yok, içimdeki dışımda, şu yalancı yalancı filmindeki gibi bazen :))
Biri beni durdursun yahu
yeşil çayım bitmişti. aktardan yaprak yeşilçay aldım. 1 kupa suya 1 çay kaşığı ölçüsüyle demledim. (poşetçaylardan farklı olarak, yaprak çayda tat yoğun, renk açık ve berrak oluyor.) buzdolabında iyice soğuttum. içine damak tadıma göre tatlandırcı attım. bardağa 2 ince dilim limon ve bolca buz koydum. oldu mu sana buzlu yeşil çay. pek de güzel oldu. hem yeşil çay içmiş oldum hem de soğuk içecek. hazır gıdalardan pek hoşlanmadığım için, ev yapımı ice tea pek işime geldi doğrusu.
alemsin ekim yaaa,,cok güldümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?