Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol kuzum anladım o tarif ettiğin şeyi
kız ben oynarım seninle karşılıklı döktürüveririz,valla kızlar yaa böyle ayna karşısında oynayarak çok kilo veriyor insanlar.
hiç bişey yapamıyorsak göbek atalım,gece alemlere akalım ne bileyim ben yahuu yapalım hareketli bişeyler işte

bende öyle yapmayı planlıyordum... sırf bunun için dans eğitimi bile aldım ki; düğünüme gelicek bir kaynanam olmıycağı için arkadaşlarımla (şu an bile olmayan ) göbeciğimi atmayı planlıyorum

Görüşmek isteriizzz!! Görüşmek isteriizzz!!!

gel benim kınamda karşılıklı döktürelim olarmı?
hatta herbirinizi davet ediciiimmmm....

Ayyyy!! Ne güzel oluurrrrr!!! Biz birbirimizi çook sevdiiikkkk!! Kaçıyoz bizeeee!! Kaçıyoz yarimleee!!! hahahah

Oooohhh!!! Oturmaya mı geldik o zamaaannn!! Haydeeee!!! Kız tarafını piste davet ediyoruuummm!!! :124::118: Hahahhaa Ay kalkıvericem şimdi şirkette, oynucam hahahaha

Valla bence de burası iyi ki var, gerçi artık sohbet arası iş yapıyorum sonum ne olur bilmiyorum :26: amaaan nolursa olsun, kilolar gittikçe psikolojim düzeldi, sizlerle çok mutluyum be ya

gel benim kınamda karşılıklı döktürelim olarmı?
hatta herbirinizi davet ediciiimmmm....

Oyyy, oyyyyy, öyle kendim öğrenemiyorum kızım, öğrensem bu yaşa kadar öğrenirdim.

Ama mirayımın kınası varsa bi yolunu bulup öğreneyim bari, herkes göbecikler atarken ben sopa gibi dikilmiyim. Ya da biri bana ders versin

beniminen miiiii qaçıveriyonnn

hakkatten gelirmisiniz ki acabaaaa

Ay ben de şimdi ona dikkat etiim Kaçıyoz yarim'le hahaha Kocişin söyler bunu artık bağıra bağıra hihihihi!!

Canım valla yalnız olmaz da.. Gelen olursa, müsait de olursak niye olmasın.. Aaa! Ama senin kınan Bursa'da olur di mi :44: O zaman zor.. Ama gelebilsek ne hoş olur.. Zayıf zayıf gacılaaarrr, atarız göbişleri... Ay o zaman senin kınaya kadar bizim de zayıflamamız lazım heheheh Bak amaç oldu bize de hihih

aaa zaten bizim tüm program bursada olucak kısmetse... hemen özet geçiyorum bebekler... kilolarınızı cicilerinizi ve planlarınızı ona göre yapınız plase... sizi istanbuldan getirtirim bilem ben kocişimee
8 eylül cumartesi 17.00 açıkhava nikah (kokteyl)
ardından saat 19.00-20.00 sularında kapalı salona geçip eğlenme zamanı... ve tabi kına yakılıp gelin ağlatmadan gönderilmeeezzzz
bunları da hallettikten sonra... gelin hanımı beyaz atlı prensi alıp mutlu yuvalarına doğru yola çıkarlar... hem ben de yolda eşlik edicem sizee
çoook kalabalık olarız... akrabalarım istanbuldan gelicekler... gelirken de dönerken de asla yalnız kalmazsınız...
BU BİR TEKLİFTİR...

Kursa git bebeğim... hem eğleniyosun hem öğreniyosun hemde kilo veriyosun... acayip etkili... şu an uygun ders saati bulsam yine başlıycam dansa ama yok işte uymuyo...

Ohhh!! Süper tekliiffff!!! Ay inşallah inşallah!! Kısmet olsa da gelseeekkk...!! Planlarımızı ona göre ayarlayalım da bi aksilik de çıkmazsa geliriz inşallah!! Şimdidem mutluluklar :119: Bak sana Eylül ayı konsepti :119: Daha 3 ay sana mutluluklar dilicez.. Yaşadınn hihih

Son düzenleme:
Kızlar, linkteki YEL AY ın ne olduğunu merak ederseniz, aslında o YEŞİL ÇAY

yeşil çayım bitmişti. aktardan yaprak yeşilçay aldım. 1 kupa suya 1 çay kaşığı ölçüsüyle demledim. (poşetçaylardan farklı olarak, yaprak çayda tat yoğun, renk açık ve berrak oluyor.) buzdolabında iyice soğuttum. içine damak tadıma göre tatlandırcı attım. bardağa 2 ince dilim limon ve bolca buz koydum. oldu mu sana buzlu yeşil çay. pek de güzel oldu. hem yeşil çay içmiş oldum hem de soğuk içecek. hazır gıdalardan pek hoşlanmadığım için, ev yapımı ice tea pek işime geldi doğrusu.

Kursa git bebeğim... hem eğleniyosun hem öğreniyosun hemde kilo veriyosun... acayip etkili... şu an uygun ders saati bulsam yine başlıycam dansa ama yok işte uymuyo...

Kızlar ya, bende cilve de yok onun için ne yapmam lazım. Fazlasında gözüm yok abartılı sevmem ama birazcık da olsa fena mı olurdu. Ben herşeyi direk söylerim, doğrucu davut. Birazcık politik ol, biraz sabret, biraz etrafından dolaş da yaptır istediklerini sakince, sessizce değil mi? Ama yok, içimdeki dışımda, şu yalancı yalancı filmindeki gibi bazen :))

Biri beni durdursun yahu

Deniceeemm ben de :))

Sahiden, ne güzel olurrrrrrr, o zaman müsait olsak da gelebilsek.

Hem daha var o zamana, belli mi olur.

Kızlar, linkteki YEL AY ın ne olduğunu merak ederseniz, aslında o YEŞİL ÇAY

ekim sağol sonuna kadar okudum yeşil çayla ilgili yazıyı,hemen yapıvericem bu akşammm.
ayy ben öğretirim kız sana oynamayııı ohhhh
e ama miray yaa ben izmirden gelemicem mi,kambersiz düğün olur mu:26:
ayy ne güzel olurdu kız bi de koca buluveiridim,benim de başımı bağlardınız vallahiiii kaşla göz arasıı

kız sende atlar gelirsin otobüse nolucak

Ayy! Yok yookk! Çok da abartmayalım.. 57 falan hihihih Umut tabi ama.. :)))

delyyyy benimde senin gibi umudum yoktu ama olduuu..bence sende benim gibi az weriosan,,bikaç gün normall yeme düzenine geç sonra yeniden sıkı bi şekilde wer.ben test ettim onayladım,,oldu

alemsin ekim yaaa,,cok güldümmm

Aaa süpermiş, soğuk denememiştim hiç. Değişik bir içecekmiş gibi, limonataymış gibi içerim valla, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…