Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben spor olarak sadece yürüyüş yapıyordum 11 km felan yürüyorum akşamları bana 77 dedi o da olur ama 70 için uğraşacağım ben

Anlatım süper... Karıştırılarakta yapılıyor sanırım yani annemden gördüğüm kadarıyla Annem bir kasenin içinde biraz süt ile eritir yoğurdu daha sonra süt ile karıştırır hepsini...

Ohh ne güzel callan olmuş o
Farketmez heralde ben öle gördüm annecimden bende öle yapıyorummm. Annem tutmadığında tekrar ısıtıp yine mayalıyor sakın atma ziyan olmasın günahhh :)

Bu mest çayı* beni mest etti. İÇimde bi,r hakereklenme varki inanamzsınız. Yarın - 500 çıkarsam hiç şaşırmamm

* a101 de satılan mest form çay.

:)

Ohh ne güzel callan olmuş o
Farketmez heralde ben öle gördüm annecimden bende öle yapıyorummm. Annem tutmadığında tekrar ısıtıp yine mayalıyor sakın atma ziyan olmasın günahhh :)

bunu söylediğin iyi oldu ipek kuzusu :)
Bu mest çayı* beni mest etti. İÇimde bi,r hakereklenme varki inanamzsınız. Yarın - 500 çıkarsam hiç şaşırmamm

* a101 de satılan mest form çay.

:)
bence bu eczanede satılmalı.. bildiğin lavman etkisi

bende yurtta yapmıştım aç kalıyorsun. Ha birde yemekleri çeşitlendiremediğin için sıkılıyorsun hep aynı seyleri yemekten. Ben bol bol yogurt süt ton balığı falan depolamıştım kendime eve geldimde rahat ettim karnımın doyduğunu hissedyorum resmen. :) İnşallah üç ayda istediğin kiloya inersin de yurtta yapmak zorunda kalmazsın.

bunu söylediğin iyi oldu ipek kuzusu :)
bence bu eczanede satılmalı.. bildiğin lavman etkisi

Sana yemin ediyorum gözlerim dolu dolu şuann
Hayatta çok sevdiğim 2 insan bana ipek kuzusu derdi. Al işte bak ağlattın beniii...

Bayıldım bu çayaaa. Ara ara yapıp bünyeyi alıştırmadan içmek lazımmm.

fazla yemek arayan biri değilim zaten evde bile onlarla besleniyorum bugün yediğim 1 dilim hindi salamı kitaptaki galeta ile (küçük bir parça) 1 kutu ton balığı yarım kutu da zero ve aç hissetmiyorum kendimi zero doyuruyor beni şimdi de yürüyüşe gidiyorum. görüşmek üzereee

allah hepimize kolaylık versin

gamezeciğim salam yasak. daha doğrusu işlenmiş et ürünleri yasak. içindekilere bakarsan almadan salam sosis hatta sucuk ve janbonlarda da hep mısır nişastası ya da kıvam artırıcı olarak karbonhidrat içeren bir ürün var.

Son düzenleme:

Evet yasakmış hindi etiymis o karıştırmışım neyse ki yürüyüş ile yaktım onu 12km yaklaşık 1500kalori yaktım. Dikkat ederim bundan sonra. Uyarın için teşekkürler

kızlar ben geldim. Dukan alışverişinden bu dukan beni batıracak ama ben onun beni batırma şeklini sevdim. yulaf kepeği alacaktım bitmişti yulaf kepeğim. Bizim buradaki migros m siz migros olduğundan bahsettiğiniz ürünlerin (light meyveli yoğurt aroma vs) hiçbirini bulamadım tabi.yulaf kepeği önemliydi benim için ve aktara gittim. Orada markası yemyeşil olan bi yulaf kepeği aldım. Doğalsanla karşılaştırınca bi fark göremedim ben. Görüntü olarak işlevi nasıldır bilemem tabi bilginiz olsun istedim.

Evet yasakmış hindi etiymis o karıştırmışım neyse ki yürüyüş ile yaktım onu 12km yaklaşık 1500kalori yaktım. Dikkat ederim bundan sonra. Uyarın için teşekkürler

1500 kalori miiiiiiiiii müthiiiiiiiiş

1500 kalori miiiiiiiiii müthiiiiiiiiş

öyle valla ama ayaklarım su topladı sanırım bir gün ara vericem yürüyüşe :/ evden çıkana kadar her türlü bahaneyi bulurum ama çıktıktan sonra tutamıyorlar yürüyüş yolunun devamı yok olsaydı 20 ye kadar yolu vardı gerisi tarla ardı da köy o kadar da değil gamze diyip döndüm

Merhaba arkadaşlar,

Çoook uzun sürdü 2 gündür hiç girmedim, bu saatte birazcık baktım ama yazmadan edemedim

Yeni gelen arkadaşlar, hoş geldiniz güneyli, ne kadar içten anlatmışsın hikayeni :) ben de 2 ay izledim, 1 ay sonra başladım ve 2. ay sonunda dayanamadım üye oldum.

Medesacım iyiyim canım, dukanıma ihanet etmedim sporumu da yaptım, detayları pazartesi anlatırım :)

Dely cim ailenle iyi vakit geçiriyorsundur umarım, kaçamak yapmazsın bilirim

Love01 cim güçlendirme vakti gelmiştir sanırım az kaldı

Aliye arkadaşım otlu ayran tarifini aldım, çok teşekkür ederim çok güzeldi, ayrıca o buzlu yeşil çayı da çok sevdim, çok teşekkür ederim.

Ckpln, nerelerdesin bakalım sen? Özledim seni tatlım, ben gayet iyiyim aynen devam, güçlendirme göz kırpıyor.

Croiselle ciğim, sonunda başladım callan teyzeye, çok teşekkür ederim, nesli nin ağlayan surat dediği sırtım düzelir umarım

Ve çok sevgili diğer arkadaşlarım, bu kadar okuyabildim, okudukça yazarım.

Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.

Kizlaaaaaaaar, ben 3 hafta once basladim, ve suanda 58 kiloyum.. Buarada 65 kiloydum basladigimda... yani 3 hafta gibi zamanda 7 kilo verdim. Sagolasin DUKAN EMMI.. Sen cok yasaaaaa. Cizelgeyi bilmiyorum nasil calisiyor yoksa ilerletirdim ama bosver, kalsin boyle... Bugun kendime coook buyuk ziyafet cektim, ve yarindan itibaren Saf Protein gunum... Bir hafta sonra hedefime ulasmis olacagim... Darisi hepinizin basinaaaa.

Günaydıııııııın kızlar bugün protein günümdeyim çok azpeynir yiyebildim şimdi de kahve içiyorum iştahım yok :/
gamzeciğim benim de ayaklarım hep yara oldu yürüyüşten dolayı çok yıpratıyoruz demek ki kendimizi

çok teşekkür ederim dün bu ekmeği yaptım hem kolay hemde güzel oldu.Siz bi harikasınız. Kahvaltıda ekmek yedim resmen

sanırım dün fazla kastım kendimi ama benimki biraz da ayakkabı yüzünden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…