Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

lor için süt fokur fokur bi kaynayacak mı, ılıtılacak mı.. ekranımda sorun var, son sayfayı debelen debelen aç(a)mıyo!!
bir de yoğurt için tarif var mı hazırda??

ipek'e not: Altınkum'da aynı otele gidip dururuz biz be ya...

merhaba arkadaşlar. bende bugün bu diyete başladım. şu anki kilom 70.2 boyum 158 cm.hedefim 60 kilo olmak.5 günlük atak yapmayı düşünüyorum. inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz.

hosgeldin aramıza Merka..en kısa zmnda hedefine ulasman dileği ilee

aaa ben de ömürün arkasında

bende senin gibi 4 senedir burda olup,dogru duzgun arkadas edinememişlerdenim sizlerle tanısmak burada gercekten güsell..ckpln bulusma ayarladıgımızda sende biz katıl o zmn arkadasım

ya kızlar bişey soracağım benim bu dukan krebi olmuyor olmuyor! mutfakta başarısız olduğumdan herhalde azıcık. teflon tavada yapıyorum aslında yapışmaması lazım ama maşallah bir yapışıyor ki çıkarabilene aşk olsun şöyle bi bütün olarak krebimi yiyemedim var mı önerileriniz?

kücük kirmizi balik in yazisi.. herkes okumali

ay evet ya maydanoz demeye bin sahit ister

quark i ben direk süzme yogurt niyetine kullaniyorum. her ne kadar öyle söylense de lor peyniri ile alakasi yok .. ben cok istersem kendim yapiyorum lor peyniri. bugün anlattigim gibi kestirerek.
ben yogurt la balik yeme olayina hala alisamadim hep ayri ayri yiyorum. ama benimde tonbalikli kek tarifim var ki akillara zarar. daha dogrusu face den ögrendim

tonbaligi , 1 y.kasigi hardal, iki yemek kasigi krempeynir (frischkäse kullaniyorum ben) bir yumurta maydanoz sogan(bunlar dondurulmus paketten :) ) karistirip kücük borcamin icinde firina atiyorum mmm miss

afferim bravo kutluyorum bu karardan dolayi :))

dukan diyeti krebi nasıl yapılır... - YouTube bu videoyu izle istersen yardımcı olacaktır sanırım

en fenası da o zaten

tatile gtcek arkadaşlar bnide alsanız ya öğle yemeği olarak mantarlı tavuk yiom sp günüm bugün yanında da ayran içiom ay iyiki 5+5 yapmamışım çatlarmışım

ben mutfakta başarılıyım da noluyor. sonuç aynı. en sonunda benim tavam kötü herhalde dedim. bi de cıvık yumurta kokulu birşey oluyor. sevemedim ben bir türlü. ekmek yaptım rahat ettim.

ekmek (2 günlük)
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
1/2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kabartma tozu
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
süt yopurt ve yumurtayı iyice çırp. tuzu ekle karıştır. yulaf kepeği ve kabartma tozunu ekle, karıştır. 5 dk beklet. yağlı kağıt serilmiş fırın kabına, ya da teflon kek kalıbına dök. 150 drc fırında üzeri iyice kızarana kadar pişir. çok kabarmaz ama yapış yapış da değil. gayet yenebilir bir ekmek.

ben daha hiç ekmek yapmadım korktum hep olmucak diye

en güzeli ekmek. dikdörtgen borcama ince tabaka yapıyorum ben. kalın olunca içi ıslak ıslak kalıyor. yarısını ikiye bölüp arasına peynir maydanoz, ya da peynir pul biber domates v.b. sandviç şeklinde atıyorum çantama bir yere giderken.

azcik yag döküp peceteyle silip denedin mi yine olmuyorsa ben ilk zamanlar tavaya yagli kagit serip yapiyordum yapisma derdi filan kalmiyordu :)

günaydın kızlar

konserve balıkmı yiyorsunuz acaba konserve balığın light olanı varmı ?ben normal dardanel ton yiyordum yanlışmı yapıyorum

hazır konserve ton balıklarını light almak gerekiyor çünkü diğerlerinde yağ var ve o yağ bildiğimiz sıvı yağ o şekilde üretim yapıyorlar çünkü, belki bazılarında olmayabilir o yüzden içindekilere bakmak gerek eğer sıvı yaçiçek yağı yazısı varsa tüketmeyin light alın

,

goji bery çok faydalı sadece kabızlık için değil normal bir meyvedeki C vitaminin 100 katı değerinde C vitamini içeriyor ve C vitamini zayıflama sırasında çok gerekliymiş o yüzden dukan zayıflama programına destek ve vitamin eksikliğini önlemek için bu ürünü tavsiye ediyor

yok canm değilim ama kestane şekerini çok seviom ondan byle nickim

senin nickini gördükçe tatlı krizim yükseliyor zaten bayılırım kestane şekerine:) kafkas light kestane şekeri çıkarmış, sıfır şeker ama malesef kestanenin kendisi karbonhidrat deposu olduğundan yinede bize uymamış

Son düzenleme:
direk konulara dalmışım umarım herkes iyidir

Aliye yaptım senin önerdiğin detoks ayranı güzelmiş gerçekten teşekkürler

Son düzenleme:

Lo r için fokur fokur kaynatıp kısıyorum altını sonra limon sıkıyorum kaynamaya devamm

Yoğurdu da aynı yağzıs sütten yapıyorum. Kaynatmadan elimi ısırana kadar ısıtı sarıyorum. 1 fincan yoğurt. 3K 1E. (3 kuluvallah 1 elham). En az 5 saat bekletip sulu suluyken dolaba. 1 gecede anca toplanıyor yağsız oldupundan. Öle hazır yoğurtlar gibi değil daha sulu tabi ama en azından maliyeti düşükk :)

Ben polis kampında oluyorum çok severim orayı. Ama amacım MEDUSAA çok seviyorum orda sabaha kadar eğlenmeyii :) Kampın 7 koyu var bana yetiyorda artıyorrrr. Buluşalım olmazsaaa...

Yoğunluğunu arttır ve kızgın tavaya dök. Yanlardan hava aldır hafif hafif kaldırarak ve kapağını kapalı pişir...

tatile gtcek arkadaşlar bnide alsanız ya öğle yemeği olarak mantarlı tavuk yiom sp günüm bugün yanında da ayran içiom ay iyiki 5+5 yapmamışım çatlarmışım

Walla bende ustayla sıkı bir pazarlık sonucunda muhteşem bir alinazik yedim zeroyla. Çok doydum yaaaa. Şİmdi mest çayım var bakalım ilk kez içeceğim ne olacak.

Gel walla didimeee benlee. Odam da fazla yatak var ne olacak. Biraz sapıtıp geleceğim altı üstüüü :)

Gözünaydın Umarım ayrılmazsınız bir daha...

Ne çayı :26::26::26: İsim verebilirmisin bende deneyim

Amin Allah baska ayrilik vermesin... Türkiye'de satiliyormu bilmiyorum ama internetten belki bulabilirsin Roter Tee Pu Erh Tee.Bende ilk defa aldim cok pahali kilosu 78 euro idi sanirim 100g 9 euro ya yakin para verdim öyle heryerde de bulunmuyor..icim gitti ama o kadarcik caya o parayi verirken..

Burada yoktur sanırım yine de araştırayım ben bir umut... İçinde neler var peki biz karışım hazırlasak Bu dukan diyet yapanları batıracak kesin

gözünaydin canim
iyiymis o zaman bu cay.. en azindan sindirime iyiymiss

canlarim birde krep yapmayi mecbur yapa döke ögrendim ben cünkü börek -ggözleme istegimi köreltmem gerekiyordu. Onun icin krep yapiyorum ben dedigim yöntemle. arasinada bazen kiyma bazende otlu peynir koyuyorum ve ikiye katlayip biraz daha pisiriyorum. peynir eriyo icinde filann mm miss oluyo. yoksa ben börek e filan dayanamam yani

ya bu türk yemekleri beni ööldürücek yaa.. neymiss avrupali kadinlar hep zayifmis ,fransizlar en en zayiflariymis

ya tabi zayif olurlar ne bilsin elin avrupalisi bizim miss gibi taptaze simidimizi , acmalarimizi, böreklerimizi, o güzelim kebaplarimizi , baklavalarimizi

sanki tadina baktilarda yemiyorlar hasbam hih sinir oluyorum yaa.. biz cok sanssiziz yaa..

gecenlerde esimin yanina nohut yemegi vermistim. alman arkadasi görmüs corba mi o demis. allam yaa bizim ana yemegimiz o ne corbasi

neyseki dukan amca ile tanistim da attim üzerimden bu fazlaligi ya sükür ler olsun .. bundan sonra da sadece cok kacirirsam ertesi gün az yiyp dengelemeyi ögrenicem. hic kilo almiycam insallah

Tarifi kayd edeyim denerim ton baligini ben cok severim...neyse lor'u da Türkiye de yerim artik...Gerci light ürünler pahaliymis ya neyse.. burda süt de uygun yogurt da 0,1% bile 39 cent kendin yapinca tadi daha farklidir elbet de ama ona vakit lazim..

Dün organik ürünler satan bir markette kücük oglum anne gojii buldum diyerek geldi yanima yasli bi alman da diyorki onun ne oldugunu ben bile bilmiyorum söyle nedir bu dedi.Oglum da annem zayifliyor cikolata yiyemiyor onun icin goji yiyor dedi kadin kafasini oksadi himm dedi.. benim yediklerime cocuklar zaten ortakci hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…