Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

1 haftadır aynı kilodayım ve kabızım öküz gibi spor yapmama rağmen veremiyorum ne salak bir bünyem var

tabiki canım hep karnımdan alıyorum kiloyu. Biliyorum onlar benim yerleşmiş gitmeye niyeti olmayan yağlarım, ama savaş açtım onlara gerekirse 50 kilo olacağım gidecek onlar!

beslenme uzmanı selahattin dönmezin bi formülü var karın yağları için. 1 büyük boy havuç, 1/2 mango, baş parmağın yarısı kadar zencefil katı meyve presinde sıkılıp suyugece yatmadan önce taze taze içilecek. 1 hafta sonra belirgin bir şekilde farkı göreceksiniz diyor. dukan kadar olasa da selahattin dönmez de iyi bir beslenmeci. bu tarif de denenebilir gibi geldi. aynı şekilde basen ve bacak için de 1 kırmızı pancar, 1 domates, 1 tatlı kırmızı biber aynı şekilde sıkılıp içilecek. seyirde olmaz ama güçlendirmede duruma göre bu formüllerden de yararlanabilirsin

tv deki zayıflama programının diyetisyeni selahattin dönmez miş bi sürü tarifi var ben de deneyeceğim

günde 3 5 bardak tüketiyorum en az ikisi yeşil çay oluyor:/ spordan öyle yorgun ki vücudum ama kilo vermemiş olmam canımı sıktı karnımda devamlı bi şişkinlik

bnde olmuştum dukandan dolayı.snra yeşilçay ve formçayla çözdüm.bide siyah çay kabız yaptığı için elimden geldiğnde içmemeye çalışıyom.

Ya birde sabah kalkiyorum göbegim gayet kibar aksama kadar cay su kahve derken bi bakmisim havalara girmis yine ya varya eskiden rahatsiz olmuyormusum gibi simdi göbegim az sissin acajip moralim bozuluyor sizlerde de oluyormu bu durum..?

ben azıcık şişsem oturup kalkamıyorum. karnımı içeri çekemezdim. şimdi şişlikten öleceğim gibi geliyor ama ölçü alıyorum 1 cm bile fark yok aslında.
diyete ilk başladığım zamanlar bi idrar söktürücü alıyordum. ertesi gün 2 kg eksik çıkıyordum tartıda. yani 2 kg su tuyormuş vücudum. şimdi aldığımda en fazla 300-400 gr eksik çıkıyorum. su tutma kapasitem o kadar düştü yani. ama o bile rahatsız ediyor.

eneeee ben çok içiyorum onu o zaman azaltayım yoksa patlayacağım artık

ya bak ondanmış işte:) içme sen bikaç gün siyah çay...bnde kaç gün yapamadım sırf protein sırf protein çatlıcaktım hüsmen aga gbi olmuştum snra siyah çayı kestim bide yeşilçayla form çaya başladım şimdi normalim şükür

o ödemi neyle atabilirim vücudumdan?

hayy yaşa valla :)) bi de otlarla da destekliyeyim su mu tutmasın vücudum zaten vermem gereken 19 kilom var ekime kadar valla üzülürüm gitmezse bu kadar spora diyete :/

Ya birde sabah kalkiyorum göbegim gayet kibar aksama kadar cay su kahve derken bi bakmisim havalara girmis yine ya varya eskiden rahatsiz olmuyormusum gibi simdi göbegim az sissin acajip moralim bozuluyor sizlerde de oluyormu bu durum..?
evet sabah uyandığımda bi bakıyorum çok güzel görünüyor aynada izleyip duruyorum kendimi sonra gün içinde aynanın önüne uğramamaya çalışıyorum yoksa acayip moralim bozuluyor

hayy yaşa valla :)) bi de otlarla da destekliyeyim su mu tutmasın vücudum zaten vermem gereken 19 kilom var ekime kadar valla üzülürüm gitmezse bu kadar spora diyete :/

o otlar nedir bilmiyorum ki ben kayısılı form çay bir de yeşil çay tüketiyorum şimdilik

atakta kabızlık oluyor, hatta seyirde de olabiliyor. hem proteinden hem de yediklerimizin posası azaldığı için. kızlar a101 de satılan mest çay diye birşeyden bahsediyorlardı. işe yarıyormuş.
benim kullandığım bir zayıflama çayı var. o da işe yarıyor. nurs biberiyeli çay. ben çok menunum. hatta 1 aydır sürekli içiyorum. bir de benim kullandığım bir başka yöntem de diabetik reçel ve yoğurt. 1 kase yoğurdun içine 1 yemek kaşığı diabetik ahududu ya da böğürtlen reçelini karıştırıp yiyorum. o da işe yarıyor. ilaca hiç bulaşma bence. ilaç ilk başta iyi gelir ama alışkanlık yapar. en kolayı biberiyeli çay. aktarlarda var kutusu 10 tl 15 gün falan gidiyor 1 kutu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…