Ya birde sabah kalkiyorum göbegim gayet kibar aksama kadar cay su kahve derken bi bakmisim havalara girmis yineya varya eskiden rahatsiz olmuyormusum gibi simdi göbegim az sissin acajip moralim bozuluyor sizlerde de oluyormu bu durum..?
1 haftadır aynı kilodayım ve kabızımöküz gibi spor yapmama rağmen veremiyorum ne salak bir bünyem var
Kabizlik cok fena insallah en kisa zamanda gider.
tabiki canım hep karnımdan alıyorum kiloyu. Biliyorum onlar benim yerleşmiş gitmeye niyeti olmayan yağlarım, ama savaş açtım onlara gerekirse 50 kilo olacağım gidecek onlar!
yeşil çay+ form çay içtinmi?
beslenme uzmanı selahattin dönmezin bi formülü var karın yağları için. 1 büyük boy havuç, 1/2 mango, baş parmağın yarısı kadar zencefil katı meyve presinde sıkılıp suyugece yatmadan önce taze taze içilecek. 1 hafta sonra belirgin bir şekilde farkı göreceksiniz diyor. dukan kadar olasa da selahattin dönmez de iyi bir beslenmeci. bu tarif de denenebilir gibi geldi. aynı şekilde basen ve bacak için de 1 kırmızı pancar, 1 domates, 1 tatlı kırmızı biber aynı şekilde sıkılıp içilecek. seyirde olmaz ama güçlendirmede duruma göre bu formüllerden de yararlanabilirsin
günde 3 5 bardak tüketiyorum en az ikisi yeşil çay oluyor:/ spordan öyle yorgun ki vücudum ama kilo vermemiş olmam canımı sıktı karnımda devamlı bi şişkinlik
bizim içtiğimiz envai çeşit otdan biri çare olmadı mı sana
bnde olmuştum dukandan dolayı.snra yeşilçay ve formçayla çözdüm.bide siyah çay kabız yaptığı için elimden geldiğnde içmemeye çalışıyom.
Ya birde sabah kalkiyorum göbegim gayet kibar aksama kadar cay su kahve derken bi bakmisim havalara girmis yineya varya eskiden rahatsiz olmuyormusum gibi simdi göbegim az sissin acajip moralim bozuluyor sizlerde de oluyormu bu durum..?
eneeee ben çok içiyorum onu o zaman azaltayım yoksa patlayacağım artık
ben azıcık şişsem oturup kalkamıyorum. karnımı içeri çekemezdim. şimdi şişlikten öleceğim gibi geliyor ama ölçü alıyorum 1 cm bile fark yok aslında.
diyete ilk başladığım zamanlar bi idrar söktürücü alıyordum. ertesi gün 2 kg eksik çıkıyordum tartıda. yani 2 kg su tuyormuş vücudum. şimdi aldığımda en fazla 300-400 gr eksik çıkıyorum. su tutma kapasitem o kadar düştü yani. ama o bile rahatsız ediyor.
ya bak ondanmış işte:) içme sen bikaç gün siyah çay...bnde kaç gün yapamadım sırf protein sırf protein çatlıcaktım hüsmen aga gbi olmuştumsnra siyah çayı kestim bide yeşilçayla form çaya başladım şimdi normalim şükür
ya bak ondanmış işte:) içme sen bikaç gün siyah çay...bnde kaç gün yapamadım sırf protein sırf protein çatlıcaktım hüsmen aga gbi olmuştumsnra siyah çayı kestim bide yeşilçayla form çaya başladım şimdi normalim şükür
o otlar nedir bilmiyorum ki ben kayısılı form çay bir de yeşil çay tüketiyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?