iyi geceler tatlı rüyalar
Benim bir sorum var yeni katildim sayfaya protein sebze gununde sebze yogurtta oluyor degil mi cevabiniz icin simdiden tesekkurler:))
selam kızlar bende bu dukanın kitabını aldım okudum yarın itibariylede başlıyorum, dukan dışında kendi çabalarım ve spor yaparak 58 den 54 e düştüm 1 ayda, dukanda yardımcı olursa 50 ye düşmek istiyorum bu diyet bu kadar yaygın olduğuna göre işe yarıyor sanırım dimi, sizler faydasını gördünüzmü,
Günaydın , iyi haftalar kızlaarrr
Umarım hafta sonunuz iyi ve kaçamaksız geçmiştir
bu arada regl bitti ve tartıda bu sabah 79.4 gördümmm ,oleyyyy çoook mutluyuuummmm
yetmişli kiloları görmeyeli kaç sene olmuştur onu bile hatırlamıyorum.en son birkaç sene önce biber hapı kullanıp 82-83'lere düşmüştüm de çook sevinmiştim.70'leri hayal bile edemezdim.inşallah en kısa sürede hedefime de ulaşacağım
Darısı ve daha iyileri sizin başınıza
Bu mest çayı* beni mest etti. İÇimde bi,r hakereklenme varki inanamzsınız. Yarın - 500 çıkarsam hiç şaşırmamm
* a101 de satılan mest form çay.
:)
pahalı mı bu twister?bnde mi alsam ki
1 haftadır aynı kilodayım ve kabızımöküz gibi spor yapmama rağmen veremiyorum ne salak bir bünyem var
form çayları bitirim alcam bnde o mest çayı.biri yazmıştı aldım mest oldum diye
kkda biberiye yağının yağı erittiği yazıodu doğrumudur ki?karınlarına sürüp strec filmle sarıolarmış deneyen varmı? dört bi koldan saldrcam yağlarıma
Merhabalar arkadashlar! Yulaf kepegi shartmi aceba
bu arada regl bitti ve tartıda bu sabah 79.4 gördümmm ,oleyyyy çoook mutluyuuummmm
yetmişli kiloları görmeyeli kaç sene olmuştur onu bile hatırlamıyorum.en son birkaç sene önce biber hapı kullanıp 82-83'lere düşmüştüm de çook sevinmiştim.70'leri hayal bile edemezdim.inşallah en kısa sürede hedefime de ulaşacağım
Ay çok sevindimmm. Tebriklerrrrrrrrr
Darısı başımızaaa...
çok sağol canım,siz daha iyilerini de başarın inşallah
90'lı kilolarla başlayıp 70'li kiloları görmek müthiş bir duygu,hala inanamıyorum
ben de şu anda soğuk yeşil çayımı içiyorum,ice tea babında :)
o dediğin markete denk gelirsem biryerlerde alıcam mutlaka mest çaydan.markası yok mu,adı mest çayı mı ?
inersin inersin inşallah,2 hafta kadar önce senin kilondaydım,reglim yeni bitti işte sonuç ortada.
valla zil takıp oynamak istiyorum,haftaya bu kadar mı güzel başlanır
Mest markası. O markanın form çayı bahsettiğim. İnanılmaz. Bende yakın zamanda inerim sanırım 70 k,lolara....
Mest markası. O markanın form çayı bahsettiğim. İnanılmaz. Bende yakın zamanda inerim sanırım 70 k,lolara....
bişey soracağım,senin boyun kaç ?
yani aramızda ciddi bir boy farkı mı var da senin hedef kilonu 60 olarak belirlemiş.
başlangıç kilolarımız neredeyse aynı.ama hedeflerimiz arasında 15 kilo fark var niçüüünnn
kızlar ben geldim. Dukan alışverişinden bu dukan beni batıracak ama ben onun beni batırma şeklini sevdim. yulaf kepeği alacaktım bitmişti yulaf kepeğim. Bizim buradaki migros m siz migros olduğundan bahsettiğiniz ürünlerin (light meyveli yoğurt aroma vs) hiçbirini bulamadım tabi.yulaf kepeği önemliydi benim için ve aktara gittim. Orada markası yemyeşil olan bi yulaf kepeği aldım. Doğalsanla karşılaştırınca bi fark göremedim ben. Görüntü olarak işlevi nasıldır bilemem tabi bilginiz olsun istedim.
Merhaba arkadaşlar,
Çoook uzun sürdü 2 gündür hiç girmedim, bu saatte birazcık baktım ama yazmadan edemedim
Love01 cim güçlendirme vakti gelmiştir sanırım az kaldı
Ve çok sevgili diğer arkadaşlarım, bu kadar okuyabildim, okudukça yazarım.
Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.
Kizlaaaaaaaar, ben 3 hafta once basladim, ve suanda 58 kiloyum.. Buarada 65 kiloydum basladigimda... yani 3 hafta gibi zamanda 7 kilo verdim. Sagolasin DUKAN EMMI.. Sen cok yasaaaaa. Cizelgeyi bilmiyorum nasil calisiyor yoksa ilerletirdim ama bosver, kalsin boyle... Bugun kendime coook buyuk ziyafet cektim, ve yarindan itibaren Saf Protein gunum... Bir hafta sonra hedefime ulasmis olacagim... Darisi hepinizin basinaaaa.
ilk baslarda yürüyüse gidiyordum ama simdilerde gidemiyorum aslinda baslamak istiyorum esim de twister getirdi gelirken olmazsa ona baslayacagim..Kullanan varmi aramizda..?
pahalı mı bu twister?bnde mi alsam ki
Ya birde sabah kalkiyorum göbegim gayet kibar aksama kadar cay su kahve derken bi bakmisim havalara girmis yineya varya eskiden rahatsiz olmuyormusum gibi simdi göbegim az sissin acajip moralim bozuluyor sizlerde de oluyormu bu durum..?
1 haftadır aynı kilodayım ve kabızımöküz gibi spor yapmama rağmen veremiyorum ne salak bir bünyem var
bnde olmuştum dukandan dolayı.snra yeşilçay ve formçayla çözdüm.bide siyah çay kabız yaptığı için elimden geldiğnde içmemeye çalışıyom.
Tam bende sana aynı şeyi soracaktım.
Ben 163 cm. Yaş 33. Dukancım 63 verdi ama ben 65 e bile razıyım. AMa küçük kırmızı balığın hikayesini okuyup resimlerini görünce hedefimi 60 yaptım. Hatun resmen 10 yaş gençleşmiş.
Ben 07/05 de başladım ya sen??
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?