benim boy 1.76,ben de 33 yaşındayım.19 martta başladım.
hedefe ulaşmamı 20 temmuz olarak belirlemişti dukan ama sanki oraya varmadan ulaşıcam gibi görünüyor bakalım
iNŞALLAH ulaşırsın.
Boy farkından dolayı çok normal tabikiş bu farkk. Ayrıca sen bu boyla eminim şuan fıstık gibi görünüyorsundurr. Resim mi paylaşsannn :)
.
Bence mesaj yazarken konu başlıklarına Dkan da kaçıncı günümüz hep yazalım. Yeni gelen arkadaşlar verdiğimiz kiloları görüyor ama ne kadar zamanda göremiyor. Moral olur. Kaç günde ne yapılabilir. 2 kişiyi fazla motive etsek kar...
Günaydın canlarım, herkese iyi haftalar.
Sadece 5 gün uzak kaldım aslında ama bana çoook uzun geldi :))) Hepinizi çok özledim.
Sabah 8 de toplantıya girdim az önce çıktım, çoook işim var ama selam vermeden de işime bakamayaçağım valla, iş bekleyiversin azıcık.
Bu arada çook hastayım kızlar, boğazlarım feci ağrıyor, bir arkadaşıma göre laranjit ve bronşit arası bişey olmuşum.
:26:
Medesa tebrikler canım, ne güzel maşallah(Aktif spor yaşamımı paylaşıcam ama biraz müsade )
Love01 im yarışma birincisi açık ara sensin, tebriklerben 59.8 çıktım bugün ama hastayım diye, ödem vardır diye düşünüyorum kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ama işime öyle geliyor :)) Ama ticker ımı da değiştirmiycem :))
Şimdilik ara veriyorum kızlar, hemen cevap veremezsem de mutlaka veririm.
realde 4,5 iken stok yapmıştım ama bitmek üzere.geçen hafta real ve migrosta 6,5 liraydı. nette de yakın fiyatlar hep. kilosu 8 lira cazip geldi. istanbuldan aldıysa o arkadaş gider 2-3 kg alırım. dukan ekmeği yapar satarım hem
ben 2 hafta 100 gr bile vermemiştim, hiiç sorun etme , bir bakacaksın hopp vermişsin, motivasyonun düşünce daha çok foruma odaklanmalısın,merhaba kızlar
benim tüm konsantrasyonum dağıldı
bir kaç haftadır neredeyse hergün tatlı yiyorum
hatta abartıyorum
tamam protein yapacagım diyorum hep bozuyorum
yardım lütfennn
motive edin beniiiii
ben meyveli yoğurt da hiç yemedim. tatlandırıcı tadı gelen hiçbirşeyi yiyemiyorum. durduruyor diyen arkadaşlar oldu. light puding 1 kez yedim. 2. paket aylardır evde duruyor, hala yapmadım. kesinlikle duraklatıyor diyebilrim.içinde mısır nişastası var. kepekle yapılan tatlıları da denemedim hiç. ihtiyaç duymadım. canım çok tatlı isterse 1 kase süzme yoğurt, 1 yk diabetik reçel yetiyor bana. meyveli yoğurt yerine bunu kesinlikle öneririm. aynı işi görüyor.
bu arada illa puding iyeceğim diyorsanız, hazır light puding almak yerine, mısır nişastası (sınırlı izinli) vanilya-fındık v.b aromalar, tatlandırıcı ve light süt kullanarak kendiniz yapın derim. hem tadını istediğiniz gibi ayarlarsınız hem de içindeki zararlı koruyucu, jelatin v.b. maddeleren sakınmış olursunuz.
o da değil :) atakta 1 kilo verip daha sonra fazlasıyla veren arkadaşlar var mı? dukanın kitabında da 2-5 arası diyor...çok mu yiyorum diye düşündüm doyana kadar yiyorum kesinlikle yağsız ve şekersiz. önümde bir örnek olsa rahat edicem ama gördüğüm kadarıyla herkes en az 2 kilo vermiş
merhaba arkadaşlar. bende bugün bu diyete başladım. şu anki kilom 70.2 boyum 158 cm.hedefim 60 kilo olmak.5 günlük atak yapmayı düşünüyorum. inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz.
ben mutfakta başarılıyım da noluyor. sonuç aynı. en sonunda benim tavam kötü herhalde dedim. bi de cıvık yumurta kokulu birşey oluyor. sevemedim ben bir türlü. ekmek yaptım rahat ettim.
ekmek (2 günlük)
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
1/2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kabartma tozu
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
süt yopurt ve yumurtayı iyice çırp. tuzu ekle karıştır. yulaf kepeği ve kabartma tozunu ekle, karıştır. 5 dk beklet. yağlı kağıt serilmiş fırın kabına, ya da teflon kek kalıbına dök. 150 drc fırında üzeri iyice kızarana kadar pişir. çok kabarmaz ama yapış yapış da değil. gayet yenebilir bir ekmek.
aynenen güzeli ekmek. dikdörtgen borcama ince tabaka yapıyorum ben. kalın olunca içi ıslak ıslak kalıyor. yarısını ikiye bölüp arasına peynir maydanoz, ya da peynir pul biber domates v.b. sandviç şeklinde atıyorum çantama bir yere giderken.
Hosgeldin Gamze..ismini sürekli görüyordum evet yegenimin adi da gamze ondan dikkatimi cekerdin..Madem hergün giriyorsun sende katil bu kervana bak o zaman birakabiliyormusun bende 28 mart da basladim cizelgemde gördügün gibi 2 kilo daha gidince 20 kilo olacak... Bende 110 kilo ile basladim birde bende tiroid tembelligi var buna ragmen yani...Ben vermissem sende de verebilirsin hicccc korma...
Ne diyoruz hadi bakalimmm hosgeldin Dukandas..
dukanda 5. günümdeyim sabah çok endişelendim 5 günde 1,75 verdim diye ama kabızlık vardı .biraz önce kabızlık sorunum gitti ve gerçkte 5 günde 2.75 kg verdiğimi gördüm moralim yerine geldi
dukan krebi midemi bulandırıyor ya görünce bile dayanamıyorum tadı kötü değil mi
tabiiki çok aman aman güzel değil ama sonuçta biz diyetteyiz dmi:)) ben hep böyle düşünerek yiyorum.bittiğinde en ala krebi yicem
hayatımda krebi 2 3 kere yemişimdir yağlı kötü geliyordu tadı dukanın ki de yumurta kokulu geliyor kuru kuru hiç yemesem daha iyi valla
dukan krebi midemi bulandırıyor ya görünce bile dayanamıyorum tadı kötü değil mi
2 bardak demli çay baya bi rahatlattı beni
imkansız diye bir şey yoktur, imkansıza inanmak vardırmerhaba arkadaşlar ben sizi uzun süredir takip ediyorum ve sonuında aranıza katılmaya karar verdim
04.06.2012 de dukan diyetine başladım düne kadar atak evresi hiç bozmadan devem etttim 2 kilo vermiş görünüyorum tartıda ödemdir o kesin ama bugün bir kaçamak yaptım.sporu artırmayı düşünüyorum.
175 boyundayım ve şuanda 70 kiloyum ramazana kadar 8 kilo vermek istiyorum ama imkansız sanırım
a 101 bulmam lazım.. acilBu mest çayı* beni mest etti. İÇimde bi,r hakereklenme varki inanamzsınız. Yarın - 500 çıkarsam hiç şaşırmamm
* a101 de satılan mest form çay.
:)
herkesler çirkinleştiğimi söylese de ehuehuehue selam vallaSelam dukan güzelleri
Mutlu Pazarlar Dukancanlar..
Dün esim gelirken yesil erik getirmis dut getirmis birde simit getirmis önce bakistik ama en son dut yedigimde 13 yasindaydim önce kokladim ama sonra dedimki bir daha ne zaman yiyeceksin dut mevsiminde Türkiye'de anca yaslandigim zaman olurum...Yedim 5-6 tane sonra ablam geldi aklima oda yememisti benim gibi telefon actim aksama almaya gelecek.Hepsini yemekten kurtuldum..erik yedim ama bugün sebze günüm erik disinda sebze yemeyecegim bende..yarim da simit yedim kefirle..is yerindeki romanyali arkadasimin annesi vefat etmis bu gece onun vardiyesini aliyorum genelde ben gece calistigim zaman vucudum su topluyor en son 94,500 görmüstüm 92,500 iken insallah persembeye kadar degisir bu durum daha 3 gecem var..Birde esim askimm cok zayiflamissin dedi..incelmissin dedi simardim..
amin, güçlendirme hepimizin hayali şu anda en azından benim gibi düşünen hepimizinöylemi anlamamışım
teşekkürler darısı hemen başınıza
amin yarabbim...bi zayıflamak istiom bide erkek arkadaşımla hiç ayrılmamak:)) bugün protein günümdü yoğurt süt tavuk krep yedim.yarın sebze protein günüm yarında tavuk semizotu yoğurt yicem...biran önce gtsinler.ay sabah patates kızarttm arkadaşıma mis koktu miiissss ama yemedim:)) 0 kaçamakla devam
off yaa aynenYa birde sabah kalkiyorum göbegim gayet kibar aksama kadar cay su kahve derken bi bakmisim havalara girmis yineya varya eskiden rahatsiz olmuyormusum gibi simdi göbegim az sissin acajip moralim bozuluyor sizlerde de oluyormu bu durum..?
ben de c.tesi ilk defa kavitasyona başladım ama bilemiyorum, çok umutlu değilim kendimdenselam kızlar bende bu dukanın kitabını aldım okudum yarın itibariylede başlıyorum, dukan dışında kendi çabalarım ve spor yaparak 58 den 54 e düştüm 1 ayda, dukanda yardımcı olursa 50 ye düşmek istiyorum bu diyet bu kadar yaygın olduğuna göre işe yarıyor sanırım dimi, sizler faydasını gördünüzmü,
birde kavitasyona başladım hepsi dört koldan zayıflatsın beni inşallahhhh ve sizleride tabikiii
gel gel, öyle kapının önünde beklemek yok, gir bakalım içeri, bir a101 den alınma mest çayımızı iç, yanında azıcık dukan keki.Bi de ben yeni katildim ya kilom suan 58.6 51 kilo olmak istiyorum taktim ayva gobegime::)beni araniza alin ama dislamayin yeniyim diye(
umarım normaldir zira ben de o civarlarda hatta daha az vermiştim4 günlük ataktan sonra seyir evresine geçtim atakta 1.75 kg verebildim sadecebu normalmi sebze yediğimden beride karnım daha çok acıkıyor
ben çay içince hemen kabız oluyom.bide tiryakiyimyavaş yavaş vazgeçiyorum başım o kdr çok ağrıyoki içmeyince
imkansız diye bir şey yoktur, imkansıza inanmak vardırkadın isterse herşey olur, diye düşünüyorum.
a 101 bulmam lazım.. acil
herkesler çirkinleştiğimi söylese de ehuehuehue selam valla
tebrikler:)
amin, güçlendirme hepimizin hayali şu anda en azından benim gibi düşünen hepimizin
zayıflamak senin elinde, ayrılmak konusunda ise Rabbim hakkında enn hayırlısı neyse onu versin canım, bazen çook istediğimiz şeyler doğru şeyler ya da bizim için en iyi şeyler olmuyor. inşallah senin için hem en iyisi hem de en doğrusur.
off yaa aynen
ben de c.tesi ilk defa kavitasyona başladım ama bilemiyorum, çok umutlu değilim kendimdenbasen ve göbek neredeyse doğdum doğalı benimle, üst 34-36 ama basen neredeyse 40 gibi duruyor ben de.
yine de dediğim gibi olmaz diye bir şey yok, çok umutlu olmamak tamemen umutsuz olmak demek değilsabırla denemeye devam edeceğim.
gel gel, öyle kapının önünde beklemek yok, gir bakalım içeri, bir a101 den alınma mest çayımızı iç, yanında azıcık dukan keki.
aa ne o öyle misafir gibi:)
çaktırma ben de yeniyim, gırgıra vuruyorum ama bak bu kadar kendini iyi hissettiriyor burası, azıcık arsız olmam benim suçum tabi:)
umarım normaldir zira ben de o civarlarda hatta daha az vermiştim
sebze her zaman proteinden daha az olsun, reglin de yakınlaşmış olabilir.
geçecek hepsi.
nasii nasii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?