Farklı yemekler yemeye çalış, kepeğini farklı şekilde tüketmeye çalış. Farklı sporlar yap, yeşil çayı bol bol iç.. Vücudu şaşırt. Alıştı tabi diyete. Balığı da arttır mesela. Ben geçen hafta 3 akşam balık yemiştim arka arkaya. Bu hafta da denicem. Kurtulalım artık şu kilolardan!az kaldı ama gitmiyor be canım ne yapayım ne edeyim nasıl hızlandırayım bilmiyorum hiç(
Afiyetler olsuuunn!! Ben de yeşil çayımı içiyorum. nugün bu 2. ama 3'e tamamlıcamOooo saat 6 oluyo. Hemen bi dene daha içmeliyim Ben de şervetli tatlı pek sevmem, ama baklava severim :)) Hele bu tatlısızlıkla daha çok severim Ben de şimdi yerdim 3-5 tane ihihih
Ben de kalan kilomu 3 olarak hesaplıyorum ki :) 56 oliyim bari diyorumHatta 55 istiyorum, ama sanırım ütopik bi istek 55 Haziran sonu olmazsaaaaa, Ramazana kadar devam
Şerbetli tatlıyı "şehvetli tatlı " okudum. Gözüm tatlıya mı döndü acaba şehvete mi? Bilemedimm
:)
Afiyetler olsuuunn!! Ben de yeşil çayımı içiyorum. nugün bu 2. ama 3'e tamamlıcamOooo saat 6 oluyo. Hemen bi dene daha içmeliyim Ben de şervetli tatlı pek sevmem, ama baklava severim :)) Hele bu tatlısızlıkla daha çok severim Ben de şimdi yerdim 3-5 tane ihihih
Ben de kalan kilomu 3 olarak hesaplıyorum ki :) 56 oliyim bari diyorumHatta 55 istiyorum, ama sanırım ütopik bi istek 55 Haziran sonu olmazsaaaaa, Ramazana kadar devam
zaten bu dukan amca bana 20 temmuzda 17 kilo vermiş olacaksın dedi,ama 3.7 kiloyu heralde 20 temmuzdan önce vermiş olurum diye düşünüyorum
o zaman da azcık daha kastırıp 20 temmuza kadar toplam 20 kilo vermiş olarak zıplayabilirim güçlendirmeye diyorum
ya aslında bişey söyliim mi sizee ben sevdim bu seyir evresini yaa,güçlendirmeye geçmek istemiyor muyum neyim anlamadım :44:
yada galiba güçlendirmede ucunu kaçırıım diye mi korkuyorum,yani şu an yasak olan yasak bunu biliyoruz,neyi ne kadar yiceğimizi de biliyoruz ama güçlendirmede mesela 2 kaşık makarna diyor kime göre 2 kaşık herkesin kaşığı farklı yani ben onu 2 servis kaşığına dönüştürebilirim diye korkuyorum galiba
Valla bana da çok zor gelmiyor doğrusu seyir. Zaten bana kalsa ben onu servis kaşığına dönüştürdüm bile hahahah2 yemek kaşığı kime yeter bee haahhaha
ona şüphem yok zaten hahaha
düşün ki ben kendime bile güvenemiyorum,sana nasıl güveneyim bu konuda
ayy kuzuuum bence biz uzatalım bu seyir sürecini bir miktar da sonra cozutursak yanılma payı olsun bari
Sanki kilo alıyorum ben
neden öyle hissettin canım:44:
Yahu kaçamak filan yok, deli gibi de yürüyorum. Suyu biraz az aldım, kabul. Geçen hafta 66' yı görmüştüm. Tartıda bugün 68 oldum. Bu ne yaaaaCola Zeroyu çok içtim diye mi oldu bunlar...
Yahu kaçamak filan yok, deli gibi de yürüyorum. Suyu biraz az aldım, kabul. Geçen hafta 66' yı görmüştüm. Tartıda bugün 68 oldum. Bu ne yaaaaCola Zeroyu çok içtim diye mi oldu bunlar...
Aslında cola zero yu tamamen kesseniz kızlar sonuçta cola ve zararlı bu diyet vasıtasıyla bırakırsınız ben 5 senedir içmiyorum tadını da hiç aramıyorum maden suyu candırben de de bir haftadır duraklama var ki bu ikincihaftam regl olacağım diye böyle sanırım
zeroyla tatlı ihtiyacımı karşılıyorum benkesebilirmiyim acaba
haklısın tatlı ihtiyacı hissediyor insan özellikle regl döneminde ama basıtabilirsin emin ol sütü ısıtıp tarçınladım mesela dün çok güzeldi
zeroyla tatlı ihtiyacımı karşılıyorum benkesebilirmiyim acaba
Senelerdir gazlı içecek tüketmeyen ben Dukan diyetine başlayınca tatlı krizlerimi çözebilmek için Cola Zero' ya dadandım. Adam içebilirsiniz diyip yüz verdi ya bi kere. Sanırım regl dönemimin yaklaşmasının da etkisi var. Erkek arkadaşım yanımda pizzalar, bilmem neler götürürken etkilenmiyorum da onu meyve yerken görünce afakanlar basıyo beni :) "Hadi o zaman gelsin Zerolar, kalsın kilolar" durumu yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?