Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

az kaldı ama gitmiyor be canım ne yapayım ne edeyim nasıl hızlandırayım bilmiyorum hiç(
Farklı yemekler yemeye çalış, kepeğini farklı şekilde tüketmeye çalış. Farklı sporlar yap, yeşil çayı bol bol iç.. Vücudu şaşırt. Alıştı tabi diyete. Balığı da arttır mesela. Ben geçen hafta 3 akşam balık yemiştim arka arkaya. Bu hafta da denicem. Kurtulalım artık şu kilolardan!

Şerbetli tatlıyı "şehvetli tatlı " okudum. Gözüm tatlıya mı döndü acaba şehvete mi? Bilemedimm

:)

Şerbetli tatlıyı "şehvetli tatlı " okudum. Gözüm tatlıya mı döndü acaba şehvete mi? Bilemedimm

:)

Hahahahha Ben de dedim acaba yanlış mı yazdım hahahahha "şervetli" diye yazmışım ya, yanlış olmuş. Ondan olmuştur. ama şehvetli yazmamışım valla haha Çok komik

Son düzenleme:

zaten bu dukan amca bana 20 temmuzda 17 kilo vermiş olacaksın dedi,ama 3.7 kiloyu heralde 20 temmuzdan önce vermiş olurum diye düşünüyorum
o zaman da azcık daha kastırıp 20 temmuza kadar toplam 20 kilo vermiş olarak zıplayabilirim güçlendirmeye diyorum

ya aslında bişey söyliim mi sizee ben sevdim bu seyir evresini yaa,güçlendirmeye geçmek istemiyor muyum neyim anlamadım :44:
yada galiba güçlendirmede ucunu kaçırıım diye mi korkuyorum,yani şu an yasak olan yasak bunu biliyoruz,neyi ne kadar yiceğimizi de biliyoruz ama güçlendirmede mesela 2 kaşık makarna diyor kime göre 2 kaşık herkesin kaşığı farklı yani ben onu 2 servis kaşığına dönüştürebilirim diye korkuyorum galiba

Valla bana da çok zor gelmiyor doğrusu seyir. Zaten bana kalsa ben onu servis kaşığına dönüştürdüm bile hahahah 2 yemek kaşığı kime yeter bee haahhaha

Valla bana da çok zor gelmiyor doğrusu seyir. Zaten bana kalsa ben onu servis kaşığına dönüştürdüm bile hahahah 2 yemek kaşığı kime yeter bee haahhaha

ona şüphem yok zaten hahaha
düşün ki ben kendime bile güvenemiyorum,sana nasıl güveneyim bu konuda
ayy kuzuuum bence biz uzatalım bu seyir sürecini bir miktar da sonra cozutursak yanılma payı olsun bari

ona şüphem yok zaten hahaha
düşün ki ben kendime bile güvenemiyorum,sana nasıl güveneyim bu konuda
ayy kuzuuum bence biz uzatalım bu seyir sürecini bir miktar da sonra cozutursak yanılma payı olsun bari

Aslına bakarsan Dukan kitapta diyor ki; işte sonra kilo alırım diye hedefinizi düşürmeyin. Sonra sıkılacağınız için almaya başlarsınız kaçamaklarla falan diyo. Ondan da korkuyorum ama; güçlendirmede almaktan da korkuyorum. Ben kaçamak yapmam ya yapmam deyince güven bana :13: 55 olmak çooookkk isteriiimm!!! Ben 56 olursam, Temmuz'da geçerim güçlendirmeye. Ama olmazsam Ramazan'a kadar devam Ramazan'da zor olur çünkü seyir ya. Normalde de kilo alırım hep ramazanda zaten ama.. :S

Öpüyorum kızanlaaaarr!! Çıkıyorum beeennn!! Akşam yürücem Kararlıyım Alabilirsem de balık yapcam, yicem
İyi akşamlaaarrr!!!

Son düzenleme:
Dukandaslar napmis bir bakayim dedim iki dk oturamadim basinda hep öylee olur zaten ben ne zaman pc basina gecsem evdekilerin istekleri bitmez..Uykumu alamadim ve acayip halsizim..yemeklerini yapip bas agrisi icin hap alip yatacagim..Hafif hafif mide bulantisi basliyor migren cik hayatim dan... Allah dan izinliyim bugünn yarin ve diger gün yine gececiyim..Persembe ___ günüm olsun insallah....

Yahu kaçamak filan yok, deli gibi de yürüyorum. Suyu biraz az aldım, kabul. Geçen hafta 66' yı görmüştüm. Tartıda bugün 68 oldum. Bu ne yaaaa Cola Zeroyu çok içtim diye mi oldu bunlar...

Aslında cola zero yu tamamen kesseniz kızlar sonuçta cola ve zararlı bu diyet vasıtasıyla bırakırsınız ben 5 senedir içmiyorum tadını da hiç aramıyorum maden suyu candırben de de bir haftadır duraklama var ki bu ikincihaftam regl olacağım diye böyle sanırım

zeroyla tatlı ihtiyacımı karşılıyorum ben kesebilirmiyim acaba

haklısın tatlı ihtiyacı hissediyor insan özellikle regl döneminde ama basıtabilirsin emin ol sütü ısıtıp tarçınladım mesela dün çok güzeldi

senelerdir ağzıma tarçın koymayan ben bu diyetle birlikte tarçın yedim...sırf tatlı ihtiyacımı bastırsın diye...çok içmiyorum ama haklısın bıraksam çok daha iyi olur

zeroyla tatlı ihtiyacımı karşılıyorum ben kesebilirmiyim acaba

Senelerdir gazlı içecek tüketmeyen ben Dukan diyetine başlayınca tatlı krizlerimi çözebilmek için Cola Zero' ya dadandım. Adam içebilirsiniz diyip yüz verdi ya bi kere. Sanırım regl dönemimin yaklaşmasının da etkisi var. Erkek arkadaşım yanımda pizzalar, bilmem neler götürürken etkilenmiyorum da onu meyve yerken görünce afakanlar basıyo beni :) "Hadi o zaman gelsin Zerolar, kalsın kilolar" durumu yani :)))

bnmkide makarna,patates kızartması çikolata yedi ühhüüü ama ağzıma bile sürmedim valla ikili rakamları görene kdr kaçamak yapmıcapıma söz verdim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…