vücudun su tutuyodur belki...olur arada öyle.sen moralini yüksek tut
Umarım haklısındır arkadaşım. Basküle yansıyan suların serin yüzüdür :)
bnmkide makarna,patates kızartması çikolata yedi ühhüüüama ağzıma bile sürmedim valla ikili rakamları görene kdr kaçamak yapmıcapıma söz verdim kendi kendime
Bu kararlılıkla o ikili rakamlara çok yakın olduğundan eminim. Yolumuza devam!
bnmkide makarna,patates kızartması çikolata yedi ühhüüüama ağzıma bile sürmedim valla ikili rakamları görene kdr kaçamak yapmıcapıma söz verdim kendi kendime
uff ne güzel ya sevgilileriniz yanınızda 1 senedir uzağız biz 3 hafta sonra görüşücez ve o şişman halimle hiç görmedi valla çok üzlüyorum görüşene kadar dukan yardımcım olsun(
bnm aşkımda beni hep şişman göbüşlü gördü:) zayıfladkça seviniyo garibim
uff ne güzel ya sevgilileriniz yanınızda 1 senedir uzağız biz 3 hafta sonra görüşücez ve o şişman halimle hiç görmedi valla çok üzlüyorum görüşene kadar dukan yardımcım olsun(
Bi de şu tarafından bak. Sevgilin yanında değil ve seni gıcık etmek için yanında durmadan sevdiğin şeyleri yemiyo :))) Ayrıca üç hafta sonra özlem gidereceğini biliyor olmak da güzel.
Doğru diyorsun buluştuğumuz da çikolatayla gelicekmiş kendisi eti de çalışıyorama bu yaptığım spordan dolayı hiç kaçamak yapasım yok canım çıkıyor valla
öğlen ıspanak yoğurt tavuk yedim.akşamda tavuk yoğurt domates yedim.ay akşam domates yemicekmiydim ki ben?suçlu hissettim kendimi
bana ticker yapıcak gönüllü varmı ki
Yok bi yanlışlık. Protein oranların daha fazla ise sorun yok. Rahat ol bence.
Fısığım, ben varım :))) Yaptın yapıştıramadın mı yoksa yapamadın mı?
yaptımda yapıştıramadım kiiiii
güçlendirmede 41.günüm ve hiç kilo almadım kızlar!!
nasılım?:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?