Sanki kilo alıyorum ben
zeroyla tatlı ihtiyacımı karşılıyorum benkesebilirmiyim acaba
güçlendirmede 41.günüm ve hiç kilo almadım kızlar!!
nasılım?:)))
senin özelden yolladığınıda yaptım ama kabul etmiyo gene
ellerine sağlık, Rabbim dert vermesin, çiçek çiçek açsın her zaman
seninki daha güzeldi aldım ben de
Günaydın bitanelerim,
Bu sabah 8 de geldim ofise, 9 da toplantı var ama çoook hastayım, bütün gece uyumadım, öksürük, gıcık, her derin nefes aldıkça öksürük krizi yeniden tuttu. Şimdi de derin nefes almaya korkuyorum tekrar gıcık gelecek diye. Doktora gidemedim, bugün de gidemem sanırım :26: ama günün tek iyi haberi bugün 59.2 gördüm tartıda
Bugün canım da sıkkın çok, sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Bugün öğleden sonra gelirim, beni özleyin, bugün şefkatinizi eksik etmeyin. Öpüyorum can dukanlarım benim.
Günaydın kızlar...
Ekim34 ve yasena geçmiş olsun ikinizide
Tesekkür ederimmm basimin agrisi gecti cok sükür insallah tekrarlamaz..Aksam ise gidecegim yoksa hic cekilmezim..
Sende migren filan mı var :44::44::44: Annemin migreni var çıkartmadan geçmiyor ağrısı
Günaydın bitanelerim,
Bu sabah 8 de geldim ofise, 9 da toplantı var ama çoook hastayım, bütün gece uyumadım, öksürük, gıcık, her derin nefes aldıkça öksürük krizi yeniden tuttu. Şimdi de derin nefes almaya korkuyorum tekrar gıcık gelecek diye. Doktora gidemedim, bugün de gidemem sanırım :26: ama günün tek iyi haberi bugün 59.2 gördüm tartıda
Bugün canım da sıkkın çok, sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Bugün öğleden sonra gelirim, beni özleyin, bugün şefkatinizi eksik etmeyin. Öpüyorum can dukanlarım benim.
Evet malesef migren var bende gecen sene baslangici demisti doktor ama bu sene migren dediler..Ocak ayinda bas agrisindan hastelik olmustum..Bende annen gibi cikarttiyorum istem disi anca o zaman geciyor.
link=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wxKR69q/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wxKR69q/weight.png[/image]
[/link]
bu işte ama yine kabul etmiyokiii amann boşver
Slm
Bu linkin içinden sadece bunu profildeki çizelge alanına yapıştıracaksın canım. Kolay gelsin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wxKR69q/weight.png
:)
günaydııın güzellllerrrr,
gününüz de sizin kadar güzel olsun inşallahhh
benim canım sıkkın,dün 79.4 gördüm diye sevindim yaa bu sabah 80.1 gördüm hadi buyrun bakalım
ne güzel mutlu bir sabaha uyanmıştım,herşeyi düzgün yapmama,üstelik dün p günüm olmasına,üstelik pazartesi sendromunu bir kenara bırakıp sürünmek suretiyle spora gitmeme rağmen neden ben bu sabah +700 ile uyandım.
Allahım bu daha önce de olmuştu,deja vu mudur nedir bu,offf
artık tavuk yemekten gıdaklıcam
Aslına bakarsan Dukan kitapta diyor ki; işte sonra kilo alırım diye hedefinizi düşürmeyin. Sonra sıkılacağınız için almaya başlarsınız kaçamaklarla falan diyo. Ondan da korkuyorum ama; güçlendirmede almaktan da korkuyorum. Ben kaçamak yapmam ya yapmam deyincegüven bana :13: 55 olmak çooookkk isteriiimm!!! Ben 56 olursam, Temmuz'da geçerim güçlendirmeye. Ama olmazsam Ramazan'a kadar devam Ramazan'da zor olur çünkü seyir ya. Normalde de kilo alırım hep ramazanda zaten ama.. :S
Öpüyorum kızanlaaaarr!!Çıkıyorum beeennn!! Akşam yürücem Kararlıyım Alabilirsem de balık yapcam, yicem
İyi akşamlaaarrr!!!
Yahu kaçamak filan yok, deli gibi de yürüyorum. Suyu biraz az aldım, kabul. Geçen hafta 66' yı görmüştüm. Tartıda bugün 68 oldum. Bu ne yaaaaCola Zeroyu çok içtim diye mi oldu bunlar...
güçlendirmede 41.günüm ve hiç kilo almadım kızlar!!
nasılım?:)))
Yawwwww sen muhteşemsin be tatlım, ne güzel bunu duymak
Benim de az kaldı zannımca, ticker ı da düzenleyemedim gelemedim de günlerdir. ama gelicem bekle, bi de uzaklaşma yaw sana soracak çok şeyimiz varrrrr
ben varım dely var ekim var yakın olan başka kim var bilmiyorum ama beraberiz canım sen üzülme yaparız hep beraber
evet bende ondan korkuyorum aslında 60 olayım diye bekledim bekledim 60 olunca 58 e mi insem dedim neyseki 59 akarar kıldım anlıyacağın erteledim yani aynı sebeplerden
Günaydın bitanelerim,
kızlar şu toz tatlandırıcı yada sıvı tatlandırıcıları nerede bulabilirim?
aynen kestane şekerciğime katılıyorum, kesinlikle hıncımı atıştırmadan yana kullanırdım, bu nedenle 2 kere tebrik ederim seni accakızlar bir şeye sinirlendim demin hıncımı alamadım çıktım koşu bandına 5.9 ile 40 dk hızlıhızlı yürüdüm koşar gibi resmen iyioldu gece gece
ahhhh yaaaGünaydın bitanelerim,
ahhh bizde de 8:30 toplantı vardı, bitmez toplantılar, bitmesin de zaten
çok geçmiş olsun, ben de bugün ilaç almaya başladım,treraflu forte, dün akşamdan bu yana sümüklü bir kadın oldum çıktım. bu arada regl olmama daha çok varken lekelenmeler başaldı. geçen defa da grip olmamım hemen ardından regl olmuştum ama bu defa eğer olacaksam daha haftalar var. acaba diyetten kaynanklanan bir sorun mudur?
önceki mesajlarda bu tip renklenmeler nedeniyle hamile olduğundan şüphelenen arkadaşlarımız vardı, okumuştum, acaba ne kadar süre sonra düzene girdi reglleri?
Annem seneler boyunca migren diye geçiştirildi kullanmadığı ilaç kalmadı 2 gün boyunca baş ağrısı çektiğini bilirim... En son bir doktora gitti şimdi şükür o kadar şiddetli geçmiyor ağrılarıDoktorunu bulmak önemli hastalıklarda yoksa çok zor
günaydııın güzellllerrrr,
gününüz de sizin kadar güzel olsun inşallahhh
benim canım sıkkın,dün 79.4 gördüm diye sevindim yaa bu sabah 80.1 gördüm hadi buyrun bakalım
ne güzel mutlu bir sabaha uyanmıştım,herşeyi düzgün yapmama,üstelik dün p günüm olmasına,üstelik pazartesi sendromunu bir kenara bırakıp sürünmek suretiyle spora gitmeme rağmen neden ben bu sabah +700 ile uyandım.
Allahım bu daha önce de olmuştu,deja vu mudur nedir bu,offf
Dün neler yedin? Kesin vücudun su tutuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?