bu diyete baslamamda en etkili sebep olan simla arkadasimizin blogunda ramazan da dukan basliginda yazisi eklenmis. ramazanda da devam edecek olan arkadaslarimiz icin tavsiye ederim mutlaka okuyun
dukan diyeti tarifleri: RAMAZAN'DA DUKAN
Krem karamel sever misin canım? Dukan usulü bi krem vanilya var, hatta medesa da yapmıştı, tarifi de yazmıştı. Önceki gün yaptım, mükemmel oldukızlar yaa bu tatlısızlık benim canıma tak ettim.yarın bi meyveli light yoğurt yesemmi sizce?kilo vermem durcak diyede çok korkuyorum...oofff napıcam ben yaaaa
Hatunlar size bir sorum olucak ben bu ara cok et değil de yumurta yogurt corbası peynır tüketiyorum çünkü etten böögg geldi..birde tatile sebze protein günlerim denk gelsin diye protein günümü uzatıyorum suan sizce problem olur mu ben 5+5 yapıyorum...:))9
Dün ben çıktıktan sonra yazdın heralde bunu, görmemişim :44: Bence yapabilirsin canım 5+5. Ama protein günlerini çok uzatma bence, zaten 5 gün yeterince çok. Sağlıksız olmasın.. Dukan demiş ki; diyeti tamamen bozacağınızı düşünüyorsanız tatilde kısa süreliğine güçlendirme yapın, sonra seyire dönebilirsiniz. Buna bile izin var yani, ki sen seyire devam ediyorsun sonuçta. Bişey olmazDELLYYY bana da cev verir misinn(
Bravo sana..!! Zaten spor çok önemli yaa! Sen böyle devam et mademAhaha başka bir diyet yapıydum ve 1 hafta önce bırakınca yemiştim , zaten bırakınca tam bırakıoyırm ama sporu asla bırakmadım galiba onun faydalarıı
Günaydin dukancanlar..
Gecmisi okuyamadim dün kahvemi elime aldim hem gecmisi okuyacaktim hemde sizlerle sohbet edecektim..Sayfayi acar acmaz telefon caldi arayan komsumdu..Kan bagimiz yok ama kardes gibiyiz..2,5 yasinda en kücük oglu vucudunda morluklar olusmustu pazartesi kan tahlili yaptirdi sonuclari bugün alacaktik.Dün cocuk doktoru aramis ve acilen hastaneye yatis icin kagitlarini almaya gel demis.Saat 2:30 dan aksam 9:30 kadar hastanedeydim alt tarafi kan sonuclarini verecekler.ömrümüzden ömür gitti sonucu beklerken.Ilk defa adini duydugum bir hastalik Thrombozyt eksikligi..Vucud kendi ürettigi kani öldürüyormus damarlari tikayip kan dolasimini engelliyormus..ilk önce lösemi belirtileri diye cok korktut sükür öyle birsey cikmadi..Bugün yeniden kan alinacak degerlerine bakilacak ona göre tedavi uygulanacak..Rabbim dermansiz dert vermesin hic kimseye..Rabbim evlatlarimizla sinamasin bizleri..
Dün yedigim sadece 500 gr yogurt 3 litre su bugün tartida + 3 kilo saka gibi degilmi.???Adetime az kaldi ona bagliyorum yoksa ben 3 kilo alacak hic birsey yemedim..
Günaydııınnnn canlaarııımmm,
Vücudumdaki yada tartımdaki dengesizliği hemen paylaşayımm.
eveli gün tartıda 78.5 idim dün tartıldım +700 ile 79.2 çıkmıştım veeee bu sabah 78.2 çıktımmm.
anaammm bu hesaba göre dünden bugüne tam 1 kilo vermiş olduuummmm
Bence de sen o süreçte orada yazdığı gibi güçlendirme yap. Ben de Ramazanda güçlendirmeye geçicem, ama kendimi beğenmezsem, yine dönerim ramazandan sonra seyir dönemine. Sen de Türkiye'de olduğun o dönemde güçlendirme yaparsın, sonra yine eski maratona dönersin. Başkasının evinde nasıl istediklerini yiyebileceksin canım.. Ne çıkarsa bahtına olacak mecbur.. ama yediklerine dikkat etmeye devam edersin, işin ucunu bırakmazsın.. Halledersin sen bu işiiCanim tesekkürler paylasim icin sanirim ben burda yazildigi gibi uygulayacagim baska secenek göremiyorum..orucumu birakmak istemiyorum ama ne zaman güclendirmeye gececegime karar veremiyorum...
Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var 1 agustos dan 5 eylüle kadar Türkiye de olacagim kendi evimde kalmayacagim dukan yapmam zor olacak arti ramazan..???
fıstık insanlar günaydın hepiciğimizeee!!
medesa! saygılar efendim, hürmetle eğiliiyoruz tartı skorunuz karşısında)
love01 :) korumaya kadar tuttur gari keki :))
Canlarım,
Bugün ofis dışındaydım gün boyu, sabah hindi jambon yedim çıktım, öğleye kadar bişey yemedim, öğlen adapazarındaki arkadaşlarımız yaz sofrası hazırlamışlar,teklif ettiler.Kavun, karpuz, beyaz peynir, minik domatesler, tereyağ, nutella vs. bir sürü şey vardı masada...Ben, domates, salatalık, 2 dilim karpuz, 3 minik kavun, kibrit kutusunun 1/4 kadar beyaz peynir ve tam buğday ekmeğinin yarım diliminin kabuğunu yedim.Saat 3-4 gibi 1 küçük light süt, ziyaretler sırasında içim biraz ezildiği için de yarım dilim tam ekmeğimi yedim.Şimdi de sebzeli tavuk pişiriyorum.Ayranla birlikte onu yiyeceğim.Bugün için yemediğim 3 yemek kaşığı yulaf kepeğim kaldı,onu da bi ara yiyeceğim. Bugünlük güçlendirme serüvenim bu şekilde.Yarın da ofiste olmayacağımdan bu saatlerde yeniden birlikteyiz.
Hepinizi öpüyorum, beni özleyin
bitirelim dedim evet tam isabet dedi ve inan medesa gerçek olamayacak kadar güzeldi ne hayaller ne vaatler sen diğer kızlar gibi değilsin kıymet biliyorsun sadıksın akıllısın güveniyorsun nolur hiç ayrılmayalım aynı yastığa baş koyalım diyordu bu adam ve uçkuruna sahip olamadı o yüzden ayrıldık ben rahat bir insan değilim türkiyede yaşıyoruz değer yargılarımız var bunları bu şekilde konuşmuştuk ama o bir birliktelik yaşamıyorum diye soğutup ayrılmak istedi olay bu geri döner mi bilmiyorum 2 ay sonra aaskerde olacak ama dönerse kapım kapalı canı yansın istiyorum
19 yaşımdayım allahtan aklım yaşımdan olgun ki uzamadan bitirdim hemen daha kötü şeylerde olabilirdi ve dedim ya bir daha asla dönmem yalvarsada bi kaç gün öncesinde takıyordum şimdi rahatım çok şükür yavaş yavaş kendime geliyorum başkalarına baktırtıyor nette -üye olduğumuz bi forum var- sayfamı vsçocuk gibi
Sen de 2 haftaya güçlendirmeye geçicen heee, çaktırmadan hihihihi Senin tartı seni daha çok mutlu etmek için önce + 700 göteriyo.. Sonra bi bakıyosun, aaa; -1000 Bravo canım!!!
Bence de sen o süreçte orada yazdığı gibi güçlendirme yap. Ben de Ramazanda güçlendirmeye geçicem, ama kendimi beğenmezsem, yine dönerim ramazandan sonra seyir dönemine. Sen de Türkiye'de olduğun o dönemde güçlendirme yaparsın, sonra yine eski maratona dönersin. Başkasının evinde nasıl istediklerini yiyebileceksin canım.. Ne çıkarsa bahtına olacak mecbur.. ama yediklerine dikkat etmeye devam edersin, işin ucunu bırakmazsın.. Halledersin sen bu işii
günaydın kızlar
şu an istanbul bursa karayolundan sizlere ulaşıyorum sevgiler hepinize yalovadan geçmekteyiz an itibari ile:))))
Love canım regldendir senin sıkıntın canım yakında geçecek üzülme bu arada sana iyi bir haber veriyim dün ödül günümdü güzel geçti ve gerçekten midem küçülmüş az az yedim canımda fazlasını hiç istemedi kulaklarımda hep dukanın yazdıkları vardı 2. tabağı yemeyiniz :)) vee güzel haber canım bugün tartıda 58.9 gördüm
Canlarım,
Bugün ofis dışındaydım gün boyu, sabah hindi jambon yedim çıktım, öğleye kadar bişey yemedim, öğlen adapazarındaki arkadaşlarımız yaz sofrası hazırlamışlar,teklif ettiler.Kavun, karpuz, beyaz peynir, minik domatesler, tereyağ, nutella vs. bir sürü şey vardı masada...Ben, domates, salatalık, 2 dilim karpuz, 3 minik kavun, kibrit kutusunun 1/4 kadar beyaz peynir ve tam buğday ekmeğinin yarım diliminin kabuğunu yedim.Saat 3-4 gibi 1 küçük light süt, ziyaretler sırasında içim biraz ezildiği için de yarım dilim tam ekmeğimi yedim.Şimdi de sebzeli tavuk pişiriyorum.Ayranla birlikte onu yiyeceğim.Bugün için yemediğim 3 yemek kaşığı yulaf kepeğim kaldı,onu da bi ara yiyeceğim. Bugünlük güçlendirme serüvenim bu şekilde.Yarın da ofiste olmayacağımdan bu saatlerde yeniden birlikteyiz.
Hepinizi öpüyorum, beni özleyin
bitirelim dedim evet tam isabet dedi ve inan medesa gerçek olamayacak kadar güzeldi ne hayaller ne vaatler sen diğer kızlar gibi değilsin kıymet biliyorsun sadıksın akıllısın güveniyorsun nolur hiç ayrılmayalım aynı yastığa baş koyalım diyordu bu adam ve uçkuruna sahip olamadı o yüzden ayrıldık ben rahat bir insan değilim türkiyede yaşıyoruz değer yargılarımız var bunları bu şekilde konuşmuştuk ama o bir birliktelik yaşamıyorum diye soğutup ayrılmak istedi olay bu geri döner mi bilmiyorum 2 ay sonra aaskerde olacak ama dönerse kapım kapalı canı yansın istiyorum
19 yaşımdayım allahtan aklım yaşımdan olgun ki uzamadan bitirdim hemen daha kötü şeylerde olabilirdi ve dedim ya bir daha asla dönmem yalvarsada bi kaç gün öncesinde takıyordum şimdi rahatım çok şükür yavaş yavaş kendime geliyorum başkalarına baktırtıyor nette -üye olduğumuz bi forum var- sayfamı vsçocuk gibi
Sen de 2 haftaya güçlendirmeye geçicen heee, çaktırmadan hihihihi Senin tartı seni daha çok mutlu etmek için önce + 700 göteriyo.. Sonra bi bakıyosun, aaa; -1000 Bravo canım!!!
Bence de sen o süreçte orada yazdığı gibi güçlendirme yap. Ben de Ramazanda güçlendirmeye geçicem, ama kendimi beğenmezsem, yine dönerim ramazandan sonra seyir dönemine. Sen de Türkiye'de olduğun o dönemde güçlendirme yaparsın, sonra yine eski maratona dönersin. Başkasının evinde nasıl istediklerini yiyebileceksin canım.. Ne çıkarsa bahtına olacak mecbur.. ama yediklerine dikkat etmeye devam edersin, işin ucunu bırakmazsın.. Halledersin sen bu işii
Yasena sen dün bütün gün hastanedeymisin yorgunluk büyük bir stres vucut içtiğin bütün suyu tutmuş güzelim yarın görmezsin o kiloyu merak etme
kızlar vücudumda acayip bir şişlik vardı ptesi adet oldum bugün sabah da tartıldım 55.1 i gördümaz daha gayret edersem 54 lü değerleri görmeye başlayacam yalnız bademciklerim feci şişmiş sabah bir kırgınlık vardı vücudumda vitamine mi başlasam?
çook çoookk teşekkür ederim,daha iyilerini sizler başarın inşallah canlarım
kuzum nerelerdesin yaaa özledik seni çoook,demek bugün de ayrı düşücez olsun artık yarın acısını çıkarırız napalım
bu arada tebrik ederim canım en sonunda karpuz kavun yedin yaaa ohhh sefan olsunnn,yakında hep beraber bir karpuz keseriz artık kutlama babbındaaa bizde gelincee
bu arada ekinsu'nun uyarısını atlama canım,güçlendirmeye ilk geçişte insan acemilikten dolayı yanlış bişeyler yapabilir aman haa,öpüyorum senii canım benim
ayyy kuzuuuuum bırak gitsin bırakkkk ayyy cidddiiii anlamda sinir oldum o ne yaa
o nasıl bişey istediğini almak için yaklaşıp başaramayınca farklı davranmak
dely'ye sonuna kadar katılıyıorum,lütfen bırak şu adamı kuzum sakın geri dönme tabi yine senin bileceğin iş ama ohhh mis gibi 19 yaşındasın kilolarıno da vereceksin fıstık gibi olacaksın daha ne
kız ben senin yaşında olsam var yaa ohoooooo bırak anacım zaaflarını kontrol edemeyen adamı,senin karşına daha neler nelerr çıkarrr
dely sağol kuzum,bence bu dukanca bir uyarı,dikkat edin yoksa birden alırsınız aman haaa ona göree erik yiyin diyor sankim
içini şişiren insan hayatını karartır. illa bir şey yaparak değil çoğu defa yapılması gerekenleri göz ardı ederek.dön kuzum sen eski hayatına,hiiiççç üstüne düşme,gerçekten kaçan kovalanırmış.hayat böyle ne yazık ki
inan seni çok çok iyi anlayabiliyorum.ben de bu ilişkiye başlamamak için çok uzun süre direnmiştim ama ne yaparsam yapayım altımdan girip üstümden çıkıp kandırdı kerata
sonu ne olursa olsun kendim yaşayıp görmek istedim ve başladık.ilk 1.5 ay herşey inanılmaz güzeldi.
sürekli aynı şeyi söylüyordum 'gerçek olamayacak kadar güzel'
sonra baktım da hakikaten gerçek değilmiş.
o gözümü boyayan,ayaklarımı yerden kesen prens gitti,hödüğün teki geldi
belki o hep aynıydı ben anlayamadım diyecem ama değil ya tavlayana kadar oscarlık oyun sergilemiş.
ha Allah var o her zaman tartışsak da küssek de nolursa olsun devam etsin istedi.ayrılalım dedim kabul etmedi,kapıları eşindirdi.
ama yok ya,gerçek adamı görünce yapamayacağımı anladım ben
şuı süreçte haziran başından beri birkaç kez buluştuk.
benden bir cevap bekliyor ama benim ona verebilecek cevabım yok,daha doğrusu onun istediği cevabı veremem.
perşembeden beri falan yine küsüz,ben bodruma gittim diye.deli midir nedir onu niye götürmüyormuşum
bi kere biz ayrılmışız seni ne demeye götürücem,ayrıca ayrılmış olmasak da o zaman da onun beni götürmesi gerekmez mi
4-5 gün konuşmamanın üstüne mesaj atmış az önce bitmedi mi tatilin daha,h.sonu konuşalım diye,ayyy inanın hiç içimden gelmiyor.yine başlayacak kız gibi uzatcak da uzatcak,irdelicek bütün hafta sonumu mahvetcek.yok görüşmeyelim desem de biliyorum ki kapıya dayancak,5 dk konuşalım diyeee,öfff içim şişti valla.
bazen diyorum ki hah işte böyle olsun canımı yesin,bazen de gortlağına yapışasım geliyor
Allah yardımcısı olsunofff kızlar yaaa,benim yardımcım gibi görev yapan bazı yüklerimi üstümden attığım bir kız vardı,aynı ofiste çalışıyoruz.
az önce teli çaldı ,toplantı salonuna çağırdılar.hayırdır inşallah dedik.
bir döndü ki eşyalarımı toparlıyorum ,gidiyorum ben dedi.
işten çıkarmışlar yaaa apar topar.resmen şoka girdim ve ciddi anlamda canım sıkıldı
ayy valla ben de biraz daha forum arası iş yapmaya devam edersem hakikaten bir mankenlik ajansı falan açmak zorunda kalıcaz yada dukaniçeler cafe falan açmak zorunda kalıcaz :18:
deniz ürünleri, balık, yengeç vs vs serbestti tabii içine pirinç filan koymadanballar bademler şu iki sualime bi yanıt.. yanıt yoksa da bi yorum en azından ..
midye ve kefir için ne düşnüyorsunuz.. dukana dahil edilebilirler mi???
tebriklerŞuan sevinçten uçabiliriimm ! :) 1 haftadır ölçülmemiştim ve 62 kiloydum bu bi hafta içinde ne kadar spor yapsamda götürmüştüm brownileri keklerii :$ Ama spor yapıyorum diye kilomu koruduğumu düşünüyordum az önce tartıldım (regl dönemim yaklaşıyor birde baya bi şiştim) 60 kilo gösterdi ! Daha 2 gün olmasına ragmen sonuç verdiğine inanıyorum kesinlikle aşırı derecede motive olmuş durumdayım. :)) Dukan amcaa sen çok yaşaaa !
üff püff spor muoff artık spor yapma zamanım geldi diye düşünüyorum ama hiç cesaretim yokson 2 kiloyu rahatlıkla vermek için spor şart biliyorum ama hangi sporu yapayım, ne zaman nasıl yapayım diye aldı beni bi düşünce :44: hiç canım istemiyooo
zaten hiç büyümüyorlar mesele bazılarının akıllarının da büyümemesi19 yaşımdayım allahtan aklım yaşımdan olgun ki uzamadan bitirdim hemen daha kötü şeylerde olabilirdi ve dedim ya bir daha asla dönmem yalvarsada bi kaç gün öncesinde takıyordum şimdi rahatım çok şükür yavaş yavaş kendime geliyorum başkalarına baktırtıyor nette -üye olduğumuz bi forum var- sayfamı vsçocuk gibi
vaay kavitasyona başlayan biri olarak acayip moral buldumKızlar bugün işyerimden bir grup (gıcık tabiatlı) hatunun merakla karışık nazar yüklü bakışlarının hedefi oldum. Beni gözleriyle yediler adeta. Bir tanesi geldi, "ya sen ne yapıyosun ne güzel inceldin filan", dedi. Öbürü hemen zıpladı yanıma. E, dedim biliyosunuz ya zaten, daha önce de söylemiştim şekerim Dukan yaptığımı dedim. "Dukandan başka bişey yok mu yani spor filan, makineye filan girdin mi", dedi yine kıvırcık saçlı bodur olanı. Kavitasyondan bahsediyo belli. Yok dedim öyle şeylere para verecek göz yok bende. Mesele yağı kırdırmak değil ki mesele bir daha yağlanmamayı sağlayacak beslenme biçimini hayata geçirmek dedim. Kavitasyon mavitasyon hikaye dedim. Ben spor bile yapmıyorum. Sadece dukana bağlı besleniyorum deyince hemen pörtledi gözler. Ha sanki benden hemen iki üç tiyo alıp hayatın sırrını ele geçireceklermiş gibi "ne yiyosun peki", dediler. Dedim bi zahmet kitabı alıp da okuyuverin. Bu iş kulaktan dolma içine girilebilecek bişey değil. Sağlam irade yoksa hele hiç bulaşmayın derim dedim. Tırıs tırıs gittiler sonra. Eğlence başlıyor :)))
kızlar yaa bu tatlısızlık benim canıma tak ettim.yarın bi meyveli light yoğurt yesemmi sizce?kilo vermem durcak diyede çok korkuyorum...oofff napıcam ben yaaaa
benim arkadaşlar da hala yüzün çöktü babındalar(annem babam dahil)Bende de var öyle bi kaç tane Önce pek ciddiye almadılar şimdi de "nasıl zayıfladın sen yaaa" diye geziyolar hiihihi Hatta daha fazla zayıflama yaa, yeter diyolar. Artık kilo verişim inkar edemeyecekleri bir hale gelince, mecbur takdir etme konumuna geçtiler heheh Dahası da gelecek senin için inşallah
İyi geceleeeerrr...
5+5 bıktırmazsa sorun değil, zaten kitapta da varHatunlar size bir sorum olucak ben bu ara cok et değil de yumurta yogurt corbası peynır tüketiyorum çünkü etten böögg geldi..birde tatile sebze protein günlerim denk gelsin diye protein günümü uzatıyorum suan sizce problem olur mu ben 5+5 yapıyorum...:))9
real ve migroslarda var canımkekler çikolatalar rüyalarıma giriyo yaaa...kafayı yicem off yarın yiyim bari bi tane Allah'ım inşallah durmaz kilo vermem.zeroyla falan dayanmaya çalışıyorum ama yok dayanamıyorum artık...tariflere baktım netten yağı azaltılmış kakao aradım btn gün yok anam dukaniçeler silmiş süpürmüş...birazdan sütün içine tarçın atcam içicem.
sen çıtır davranırsan kimse sana tontik muamelesi yapamaz güzelimyok yahu, hemen toplayıp arındırıp, tencerede kendi suyunu saldırıp, eccük de limon ohhh!!! tamamdır öyleyse :)) kefir'i de light sütte deniyorum bu gece.. bakalım tutacak mı !! ya tutarsahahayt..
halt etmişler, müstehaklarını görmüşlerr..
ya bu arada ben yakındır ki işe başlayacağım biyerlerde.. ee şimdi onlar beni zayıf bilemeyecekleri için tontik muamelesi mi yapcaklar.. keşke işe girince başlasaydım dukana :))
ben de reyonda yağı azaltılmış diye ibare bulamadım sonra arkalarına falan baktım. nestlede %40 azaltılmıştır diye yazıyodu bi taraflarında.. onu aldım ben de...
hı hı yazıyorbugün kitabini aldim her tür deniz hayvanlari kabuklular tüketebilirsiniz yaziyo, ben almanyada yasiyorum acaba türkiyedeki kitabinda yazmiyomu?
tatlım bozma moralini, muhtemelen sıcaklardan da fazla su toplamışsındır. ve sadece yoğurtla olmaz vucut bu durumlarda kendini kapatıyor, bir tür kıtlık dönemi algılayıp metobolizma hızını min. düşürerek depoları kitliyor üstelik dukan amcaya göre bu durumlarda yediğin şeylerin de max giriş min çıkış olmasına neden oluyor.Günaydin dukancanlar..
Gecmisi okuyamadim dün kahvemi elime aldim hem gecmisi okuyacaktim hemde sizlerle sohbet edecektim..Sayfayi acar acmaz telefon caldi arayan komsumdu..Kan bagimiz yok ama kardes gibiyiz..2,5 yasinda en kücük oglu vucudunda morluklar olusmustu pazartesi kan tahlili yaptirdi sonuclari bugün alacaktik.Dün cocuk doktoru aramis ve acilen hastaneye yatis icin kagitlarini almaya gel demis.Saat 2:30 dan aksam 9:30 kadar hastanedeydim alt tarafi kan sonuclarini verecekler.ömrümüzden ömür gitti sonucu beklerken.Ilk defa adini duydugum bir hastalik Thrombozyt eksikligi..Vucud kendi ürettigi kani öldürüyormus damarlari tikayip kan dolasimini engelliyormus..ilk önce lösemi belirtileri diye cok korktut sükür öyle birsey cikmadi..Bugün yeniden kan alinacak degerlerine bakilacak ona göre tedavi uygulanacak..Rabbim dermansiz dert vermesin hic kimseye..Rabbim evlatlarimizla sinamasin bizleri..
Dün yedigim sadece 500 gr yogurt 3 litre su bugün tartida + 3 kilo saka gibi degilmi.???Adetime az kaldi ona bagliyorum yoksa ben 3 kilo alacak hic birsey yemedim..
benim patronum çok iyiEkimmm bende Ekinsuya katılıorum...3 kasık yulaf kepegi fazla arkadasımmm
cnm abartma,,bi light yogurt ne kdr durdurabilirki,alemsindukan günde 2 taneye izin wermiş ama bence sen yinede her gün tüketme,haftada 1-2 kere tüket yoksa bigün dayanamayıp daha farklı kaçamaklar yapabilirsin..
benim aptal patronda ilk basladıgımda,aman bu diyet nasıl diyet,öle şey mi olurmus vs die her gün sanki kendisine fikir soran war gibi eleştiri yapardı.hatta ameliyat nedenimi bile ona baglamıstı ilk baştao gun dioki sen amma kilo werdin haaa ben hiç bu kdr tahmin etmiodum,,incecik oldun dioo..ee dedim içimden,, insana laflarını böle yedirirler
cok geçmiş olsun cnmmm..
hayırlı olsun güçlendirmeherkese günaydınnn kızlarr..bugün itibari ile bende güçlendirmeye geçmiş bulunmaktayım..Fakat nedendir bilmiorum ama hiç keyfim yok,,acayip gerginimm:2: :2: ozel gun duzenim bozuldugu için olamadım,,o da mı etkilior bilmiorum ama cok içim sıkılmakta :2:
dün facedeki tariflerden birindeki keki denedim,,sırf bide bunun için gittim slikon kek kalıbı aldım (bide ona para bayıldım) ama benim fırınım mini fırın oldugundan sanırım yine öle tarifteki gibi çok kabarmadı.daha dogrusu kalıbın bi kısmı baya kabarmıs diğerleri sünger seklınde idi,,bu ne alaka onuda anlamadım..neyse yinede eskisi gibi kagıt gibi deil bikaç santimde olsa daha kabarıktıbide 30 dk pişirin diolar ama 10 dkda bile kızarmıştı,,sanırım bu gidişle dukan yüzünden kendime bide fırın alıcam diyete başladıgımdan beri döktüğüm paraları döktükten sonra gidip direk yaglarımı aldırsam heralde daha kısa yoldan kurtulmus olurdum
dukancılar ramazanda güçlendirme yapıyor (sadece ramazan süresince)Canim tesekkürler paylasim icin sanirim ben burda yazildigi gibi uygulayacagim baska secenek göremiyorum..orucumu birakmak istemiyorum ama ne zaman güclendirmeye gececegime karar veremiyorum...
Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var 1 agustos dan 5 eylüle kadar Türkiye de olacagim kendi evimde kalmayacagim dukan yapmam zor olacak arti ramazan..???
Günaydin dukancanlar..
aynen öyle,daha yolun çok başındasın.seni çıkarsız sevebilecek,seni hakedecek kişilere şans vermelisin bence.Bıraktım bıraktım hiç bir şey için değmiyor çünkü dedim ya çok üzülmüyorum sadece şaşkınlık iyi oynamış ama bu da geçecek daha hayatın başındayım
bi de ben goji berry bulamıyorum nereye sorsam gümrüğe takıldı kalmadı diyor. kilosu da 90 a fırlamış zannedersem
bugunkü menüm,
sabah : ac karnına 7 otlu cay,
Kahvatı: ekmek ve 40 gr kasar hakkımla tost
Öglen: Ödül ögünüm
Ara: Yulaf hakkımdan yapılan kekimsi ama süngerimtrak nesne
Aksam: yogurt yemeyi dusunuorum (cunku oglen yedigim cok kalorılı olacak)
Ara: 1 dilim karpuz
Gün içinde 3 fincan yeşil cay ve 2.5 lt su
Söle bakemm Ekinsuu sen bizden kıdemlı güçlendirmeci olarak,,caiz midir bu menüüüü
günaydin sekerler3. günüm ve kendimi gayet iyi hissediyorum insallah böyle devam gider kizlar size bir sorum var dukanin ilk 2 haftasina kadar kac kilo verdiniz ögrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?