Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyete baslamamda en etkili sebep olan simla arkadasimizin blogunda ramazan da dukan basliginda yazisi eklenmis. ramazanda da devam edecek olan arkadaslarimiz icin tavsiye ederim mutlaka okuyun

dukan diyeti tarifleri: RAMAZAN'DA DUKAN

Canim tesekkürler paylasim icin sanirim ben burda yazildigi gibi uygulayacagim baska secenek göremiyorum..orucumu birakmak istemiyorum ama ne zaman güclendirmeye gececegime karar veremiyorum...

Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var 1 agustos dan 5 eylüle kadar Türkiye de olacagim kendi evimde kalmayacagim dukan yapmam zor olacak arti ramazan..???

fıstık insanlar günaydın hepiciğimizeee!!

medesa! saygılar efendim, hürmetle eğiliiyoruz tartı skorunuz karşısında )
love01 :) korumaya kadar tuttur gari keki :))

Günaydın kızlar,
Bugün benim de pek keyfim yok. Uykusuzum, başım da ağrıyo biraz, uykusuzluktan heralde. 5-6 saat uyuyorum, belli bir süre sonra az geliyo, vücut yoruluyo heralde.. Kilo vermenin önemli etkenlerinden biri de uyku düzeniymiş aslında. O yüzden mi hızlı gitmiyo benim kilolar ki :44: Neyyssee..

kızlar yaa bu tatlısızlık benim canıma tak ettim.yarın bi meyveli light yoğurt yesemmi sizce?kilo vermem durcak diyede çok korkuyorum...oofff napıcam ben yaaaa
Krem karamel sever misin canım? Dukan usulü bi krem vanilya var, hatta medesa da yapmıştı, tarifi de yazmıştı. Önceki gün yaptım, mükemmel oldu 3 kase çıkmıştı, dün 2 kase yedim resmen, bayıldım Biraz yumurta tadı oluyor sadece, ama zaten krem karamel de öyle bir tatlı. İçinde sadece yumurta, süt ve tatlandırıcı var
Light meyveli yoğurdu önceden tüketiyordum ama artık başka tatlılar deniyorum, pek tüketmiyorum. Her gün 2 tane yeme bence.. Haftada 3-4 tane ye ama yani. Sorun olacağını sanmam. Daha fazla yemek istediğim zaman, sabah yiyorum ben. Onun kalorisi, yağı falan kalmaz akşama kadar

DELLYYY bana da cev verir misinn(
Dün ben çıktıktan sonra yazdın heralde bunu, görmemişim :44: Bence yapabilirsin canım 5+5. Ama protein günlerini çok uzatma bence, zaten 5 gün yeterince çok. Sağlıksız olmasın.. Dukan demiş ki; diyeti tamamen bozacağınızı düşünüyorsanız tatilde kısa süreliğine güçlendirme yapın, sonra seyire dönebilirsiniz. Buna bile izin var yani, ki sen seyire devam ediyorsun sonuçta. Bişey olmaz
Ahaha başka bir diyet yapıydum ve 1 hafta önce bırakınca yemiştim , zaten bırakınca tam bırakıoyırm ama sporu asla bırakmadım galiba onun faydalarıı
Bravo sana..!! Zaten spor çok önemli yaa! Sen böyle devam et madem

Amin amiinnn!! :105::105: Geçmiş olsuunnn!! İnşallah bir an önce iyileşir yavrucak.. Ben de okudukça yazdıklarını, ay lösemi mi yoksa, diye düşündüm.. Düşünmesi, yazması bile kötü... Allah'tan değilmiş yaaa!! Hastalık herkese zor ama; çocukları o kadar seviyorum kii.. Allah'ım korusun onları

+ 3 kilo da birşey yiyemediğin için, vücudunun tepkisidir canım. Yok artık, ne +3'ü. Hem dediğin gibi de, adetinden dolayıdır.

Son düzenleme:

Sen de 2 haftaya güçlendirmeye geçicen heee, çaktırmadan hihihihi Senin tartı seni daha çok mutlu etmek için önce + 700 göteriyo.. Sonra bi bakıyosun, aaa; -1000 Bravo canım!!!
Bence de sen o süreçte orada yazdığı gibi güçlendirme yap. Ben de Ramazanda güçlendirmeye geçicem, ama kendimi beğenmezsem, yine dönerim ramazandan sonra seyir dönemine. Sen de Türkiye'de olduğun o dönemde güçlendirme yaparsın, sonra yine eski maratona dönersin. Başkasının evinde nasıl istediklerini yiyebileceksin canım.. Ne çıkarsa bahtına olacak mecbur.. ama yediklerine dikkat etmeye devam edersin, işin ucunu bırakmazsın.. Halledersin sen bu işii

Son düzenleme:
günaydın kızlar

şu an istanbul bursa karayolundan sizlere ulaşıyorum sevgiler hepinize yalovadan geçmekteyiz an itibari ile:))))

Yasena komşuna çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim teyzemin kıznda da 20 yıl önce çocukken buna benzer bir hastalık çıkmıştı onlarda hastahanede kaldılar bir müddet kan verdiler hep tedavi oldu sonra iyileşti umarım komşunun çocuğuda bir an evvel iyileşir, Allahım bütün çocukları korusun onların hasta olmasına dayanamıyorum çok üzülüyorum

Love canım regldendir senin sıkıntın canım yakında geçecek üzülme bu arada sana iyi bir haber veriyim dün ödül günümdü güzel geçti ve gerçekten midem küçülmüş az az yedim canımda fazlasını hiç istemedi kulaklarımda hep dukanın yazdıkları vardı 2. tabağı yemeyiniz :)) vee güzel haber canım bugün tartıda 58.9 gördüm

Nesli Nesli Nesli sana çoook teşekkür ediyorum 3 aydır dukan yapıyorum ilk kez dukana uygun kek yedim o verdiğin tarif çoook güzel oldu nefisti, muflin slikon kaplarda yaptım hepsine 1.5 çorba kaşığı koydum hem güzel kabardılar hemde güzel piştiler

Yasena sen dün bütün gün hastanedeymisin yorgunluk büyük bir stres vucut içtiğin bütün suyu tutmuş güzelim yarın görmezsin o kiloyu merak etme

çook çoookk teşekkür ederim,daha iyilerini sizler başarın inşallah canlarım

kuzum nerelerdesin yaaa özledik seni çoook,demek bugün de ayrı düşücez olsun artık yarın acısını çıkarırız napalım
bu arada tebrik ederim canım en sonunda karpuz kavun yedin yaaa ohhh sefan olsunnn,yakında hep beraber bir karpuz keseriz artık kutlama babbındaaa bizde gelincee
bu arada ekinsu'nun uyarısını atlama canım,güçlendirmeye ilk geçişte insan acemilikten dolayı yanlış bişeyler yapabilir aman haa,öpüyorum senii canım benim

ayyy kuzuuuuum bırak gitsin bırakkkk ayyy cidddiiii anlamda sinir oldum o ne yaa
o nasıl bişey istediğini almak için yaklaşıp başaramayınca farklı davranmak
dely'ye sonuna kadar katılıyıorum,lütfen bırak şu adamı kuzum sakın geri dönme tabi yine senin bileceğin iş ama ohhh mis gibi 19 yaşındasın kilolarıno da vereceksin fıstık gibi olacaksın daha ne
kız ben senin yaşında olsam var yaa ohoooooo bırak anacım zaaflarını kontrol edemeyen adamı,senin karşına daha neler nelerr çıkarrr

haahahahah ayy askolsun nesli ya dalga geçiosun dimi walla bende bi suç yok tam tarif dediği gibi yapıorum ama sorun fırında,,benimde temennim korumaya kdr tutturmus olmak

tşkler cnmmm we tebriklerrr..bende basladım bakalım bugun hadii hayırlısı

çook çoookk teşekkür ederim,daha iyilerini sizler başarın inşallah canlarım

kuzum nerelerdesin yaaa özledik seni çoook,demek bugün de ayrı düşücez olsun artık yarın acısını çıkarırız napalım
bu arada tebrik ederim canım en sonunda karpuz kavun yedin yaaa ohhh sefan olsunnn,yakında hep beraber bir karpuz keseriz artık kutlama babbındaaa bizde gelincee
bu arada ekinsu'nun uyarısını atlama canım,güçlendirmeye ilk geçişte insan acemilikten dolayı yanlış bişeyler yapabilir aman haa,öpüyorum senii canım benim

ayyy kuzuuuuum bırak gitsin bırakkkk ayyy cidddiiii anlamda sinir oldum o ne yaa
o nasıl bişey istediğini almak için yaklaşıp başaramayınca farklı davranmak
dely'ye sonuna kadar katılıyıorum,lütfen bırak şu adamı kuzum sakın geri dönme tabi yine senin bileceğin iş ama ohhh mis gibi 19 yaşındasın kilolarıno da vereceksin fıstık gibi olacaksın daha ne
kız ben senin yaşında olsam var yaa ohoooooo bırak anacım zaaflarını kontrol edemeyen adamı,senin karşına daha neler nelerr çıkarrr

dely sağol kuzum,bence bu dukanca bir uyarı,dikkat edin yoksa birden alırsınız aman haaa ona göree erik yiyin diyor sankim

kızlar vücudumda acayip bir şişlik vardı ptesi adet oldum bugün sabah da tartıldım 55.1 i gördüm az daha gayret edersem 54 lü değerleri görmeye başlayacam yalnız bademciklerim feci şişmiş sabah bir kırgınlık vardı vücudumda vitamine mi başlasam?

Yasena sen dün bütün gün hastanedeymisin yorgunluk büyük bir stres vucut içtiğin bütün suyu tutmuş güzelim yarın görmezsin o kiloyu merak etme

bugunkü menüm,

sabah : ac karnına 7 otlu cay,
Kahvatı: ekmek ve 40 gr kasar hakkımla tost
Öglen: Ödül ögünüm
Ara: Yulaf hakkımdan yapılan kekimsi ama süngerimtrak nesne
Aksam: yogurt yemeyi dusunuorum (cunku oglen yedigim cok kalorılı olacak)
Ara: 1 dilim karpuz
Gün içinde 3 fincan yeşil cay ve 2.5 lt su

Söle bakemm Ekinsuu sen bizden kıdemlı güçlendirmeci olarak,,caiz midir bu menüüüü

bi de ben goji berry bulamıyorum nereye sorsam gümrüğe takıldı kalmadı diyor. kilosu da 90 a fırlamış zannedersem

kırgın hissediorsan kendini bi kaç gün kullan bence cnm..

Bıraktım bıraktım hiç bir şey için değmiyor çünkü dedim ya çok üzülmüyorum sadece şaşkınlık iyi oynamış ama bu da geçecek daha hayatın başındayım

günaydın güzeller
içini şişiren insan hayatını karartır. illa bir şey yaparak değil çoğu defa yapılması gerekenleri göz ardı ederek.
tanımıyorum ama inşallah kurtulursun ondan, hissi duyuyorum nedense

Allah yardımcısı olsun
başımıza gelmeyeceğini dilerim:18:

ballar bademler şu iki sualime bi yanıt.. yanıt yoksa da bi yorum en azından ..

midye ve kefir için ne düşnüyorsunuz.. dukana dahil edilebilirler mi???
deniz ürünleri, balık, yengeç vs vs serbestti tabii içine pirinç filan koymadan
kefir de serbest üstelik migrosta light kefir de var kızlar bilginize

tebrikler
yine de kaçamaklar iyi diiil

üff püff spor mu

zaten hiç büyümüyorlar mesele bazılarının akıllarının da büyümemesi

vaay kavitasyona başlayan biri olarak acayip moral buldum
insanların güzelliklerini yaşa, fenalıklarından kaç, kendileri bulacak zaten layıklarını
iyi ya da kötü kimse hakkında kötü düşünme canım

kızlar yaa bu tatlısızlık benim canıma tak ettim.yarın bi meyveli light yoğurt yesemmi sizce?kilo vermem durcak diyede çok korkuyorum...oofff napıcam ben yaaaa

canım ben dün akşam dukanella yaptım dolaba koydum (şimdi hatırladım da dolaptan almayı da unutmuşum)
yiğenim yoğurt light meyveli yoğurt yiyor , bir sıkıntı yaşamadı
kendine çok da eziyet etme
keklere kakao katıyorum ben (dr outker'in %40 daha az yağlı kakaosu var, pasta malz.bölümünde durur)
tatlı düşkünlüğüm hat safhada o nedenle kendime çok eziyet etmemeye çalışıyorum
izin verilenleri sınırlar dahilinde kullanmalıyız
benim arkadaşlar da hala yüzün çöktü babındalar(annem babam dahil)
sorun etmiyorum
sevip diyen de yerip diyen de buyursun gelsin önemli olan benim ne hissttiğim

5+5 bıktırmazsa sorun değil, zaten kitapta da var
özellikle kırmızı et ve balık da yemeye çalış, unutkanlığa iyi geliyor ve kan yapıyorlar

real ve migroslarda var canım
dr outker'in bir arkadaş nestlenin de var demişti
ben de reyonda arkalarda buldumdu

sen çıtır davranırsan kimse sana tontik muamelesi yapamaz güzelim
ve hayırlı olsun inşallah

bugün kitabini aldim her tür deniz hayvanlari kabuklular tüketebilirsiniz yaziyo, ben almanyada yasiyorum acaba türkiyedeki kitabinda yazmiyomu?
hı hı yazıyor
tatlım bozma moralini, muhtemelen sıcaklardan da fazla su toplamışsındır. ve sadece yoğurtla olmaz vucut bu durumlarda kendini kapatıyor, bir tür kıtlık dönemi algılayıp metobolizma hızını min. düşürerek depoları kitliyor üstelik dukan amcaya göre bu durumlarda yediğin şeylerin de max giriş min çıkış olmasına neden oluyor.
aç kalmayacağız

benim patronum çok iyi
tek kötü yanı şeker kasesinde hergün bir kase dolusu kuruyemişi silip süpürmesi 8ahh o badenler 2 aydır her gün canıma okuyor)
haa bir de bonibonlar var
yine de durmak yok

hayırlı olsun güçlendirme
keki hiç bir zaman önceden ısıtılmış ya da sıcak fırına koyma, kıvamı cıvık olsun ve önce yüksek ayarda (fırın ayarları uygunsa tabi) sonra düşürerek pişir, kapağını açmamaya çalış
dukancılar ramazanda güçlendirme yapıyor (sadece ramazan süresince)
ben de tutuyorum ve bence oruçtansa diyetten fedakarlık yapabiliriz
tabii benim düşüncem

komşunun çocuğu da inşallah kısa zamanda iyileşir, Rabbim hiçbirimize dermansız kederler, hastalıklar bermesin.
acil şfalar diliyorum.
gelişmelerden bizi de haberdar et lütfen

Son düzenleme:
günaydin sekerler 3. günüm ve kendimi gayet iyi hissediyorum insallah böyle devam gider kizlar size bir sorum var dukanin ilk 2 haftasina kadar kac kilo verdiniz ögrenebilirmiyim

gecmis olsun Allah sifalar versin, Allah evlatlarimizi tüm kötülüklerden korusun, grip olduklarinda atesleri ciktiginda bile perisan oluyoruz Allahim ailesine güc kuvvet ve sabir versin, insallah biranönce kurtulur bu hastaliktan.....

Bıraktım bıraktım hiç bir şey için değmiyor çünkü dedim ya çok üzülmüyorum sadece şaşkınlık iyi oynamış ama bu da geçecek daha hayatın başındayım
aynen öyle,daha yolun çok başındasın.seni çıkarsız sevebilecek,seni hakedecek kişilere şans vermelisin bence.
bu ilişkin için de üzülme,hayatta herşeyden çıkarılacak dersler var,bu da sana bu genç yaşında tecrübe oldu.
hadi bakalım bol bol ver kilocukları,bizle de paylaş ki neşelenelim

bi de ben goji berry bulamıyorum nereye sorsam gümrüğe takıldı kalmadı diyor. kilosu da 90 a fırlamış zannedersem

ayy canım şimdi sen yazınca hatırladım yaa,ben dün gece rüyamda goji berrry gördüm.
neden öyle oldu yaa,sanırım ben de henüz alamadım onu yiyemedim aşerdim gördünüz mü
ay madem rüyama bişey girecekti bari profitrol falan görseydim yahuu
dukan rüyalarıma kadar giriyor artık,hadi bakalım hayırlısı

ben de tostt istiyorum yaaaa
afiyet olsun canım,bak senden gördüm hatırladım ben de 7 otlu çay içeyim bari hemencicik
bu arada öğlen ne yicen sen bakiiim

günaydin sekerler 3. günüm ve kendimi gayet iyi hissediyorum insallah böyle devam gider kizlar size bir sorum var dukanin ilk 2 haftasina kadar kac kilo verdiniz ögrenebilirmiyim

canım ben atakta 3.5-4 kilo vermiştim.
2 haftada heralde toplam 5 kilo falan vermişimdir diye hatırlıyorum.
ama sen yine de kişilere göre baz alma çünkü metabolizmaya göre değişiyor.
biri 6 kilo verirken öbürü 2 kilo vermiş olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…