Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

soruma cevap veren arkadaşlara teşekkürleer

bu arada güçlendirmeye geçen arkadaşları çok kıskanıyorumm keşke tartım bana bi sürpriz yapsa da uyusam uyansam şu 2 kilo gitmiş olsa ama ne olursa olsun son 10 güüüün

afiyet bal şeker ola (ama kana karşmayaa)
kızlaaaaarrr hem kendime hem de size moral olsun diye ticker'ımı güncelledimmmm

ensendeyim medesaaaa :)))) zabahunan 78 leri gördüm zebzeynen şişmessek iyi yarına dek :))

Senden iyisini mi bulacak be heheheh
Ben de seni fıstıkcan Beraber seyredeliiimmm... ama sen yine de beni geçersin yaa.. Olsun napalım.. Size de seviniyom ben, geçin geçin :))
Valla bayıldım ben o tatlıya Mmmmm.. Leziizzz.. her gün olsa yerim yani içinde kepek de yok, kepek hakkından da çalmıyoo. Daha ne olsun Ben yeşil çayı, sporu ve balığı arttırdım.. Bakalım ne olcaaakk.. Yarına umudum yok da.. Temmuz başında alıcam bakalım sonuçları :) Bakıcaz menfi mi müspet mi hihihi

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar hiç gelemiyorum işler çok yogun beyanlar var bıktım yaa

dün tartıldım 80,9 dan 80,4 düşmüştüm 4 günde ama bugün bi çıktım 81,2 noldu anlamadım kaçamakta yapmadım tek ihtimal regl yaklaştı o olabilir bide suyu içemedim ama nerdeyse 1 kilo fark edermi ya çok canım sıkıldı bugün 79 ları görürüm hevesi ile bi çıktım ki offf ki ne offf

sevgiler

Sabah bir bardak süt (1 tatlı kaşığı yulaf kepekli ve tarçınlı) ve 1 dene de hindi füme yediydim. Sonra geldim işe, içtim bi neskafe, sonra içtim bi chai yeşil çay.. ama su pek içemedim :S Öğlen tavuklu salata yedim, akşam da yine somon yicem :)) Benim de yüzgeçler çıkacak sanırım Balığım bugün bitiyo artık, yarın kıymalı bişiler yaparım Arada 2-3 bardak daha yeşil çay içerim, 1,5 litre de su içerim. dünden soğuk yeşil çay yapmıştım. Eve gidince de ondan içerim. Dün akşam yapmadım kepekli bişileeerr.. Üşenmezsem bugün yaparım ekmek neyim..

Hoşgeldin, kolay gelsin.
Öyle oluyo kiii!! Bunu en iyi medesa bilir bak Yarın birgün bi bakacaksın, düşmüşsün 79'lara.. Kandırmaca onlaaarr, üzülmeee

Son düzenleme:
Hoşgeldin, kolay gelsin.
Öyle oluyo kiii!! Bunu en iyi medesa bilir bak Yarın birgün bi bakacaksın, düşmüşsün 79'lara.. Kandırmaca onlaaarr, üzülmeee

Hoşbulduk haklısın bende öle düşünüyorum ama ne biliyim fazla motive etmişim kendimi desteğin için sonsuz teşekkür canım

Kaçamak yaptığınız zaman nasıl telafi ediyorsunuz?
Dün protein günüm olmasına rağmen üç yaprak marul ve iki dilim karpuz yedim.
Şimdi protein yapıyorum ama iki gün mü üç gün mü devam edeyim ne dersiniz?
Zaten gram gram veriyorum üstüne bir de kaçamak yapmak hiç olmuyor.

Diyete başlayalı 17 gün oldu ama cildimde gözle görülür bir düzelme var. Artık daha parlak ve alnımdaki küçük kabarcıklar da tamamen kayboldu. Siz de kendinizde böyle bir durum gözlemlediniz mi?

Diyete başlayalı 17 gün oldu ama cildimde gözle görülür bir düzelme var. Artık daha parlak ve alnımdaki küçük kabarcıklar da tamamen kayboldu. Siz de kendinizde böyle bir durum gözlemlediniz mi?

dukanka benim erken ergenlikte çıkan pütür pütür bişeyler böyle kabarcık gibi, allerji gibi neyse işte o olduydu dukanbaşı civarında.. geçti sonna.. ama ben kendiliğimden sigarayı da bırakınca ondan mı güzelleştim inceldim de mi (?) güzelleştim, yaşımı başımı aldım şaraplaşıyom da mı güzelleştim bilemiicümm :))

dukan diyetini çalışırken nası yapıcaz ya herkes çok etkili diyor..

burdaki çoğu kişi,bende dahil çalışırken yapıoruz bu diyeti.çalısırken diyet neden olmasınki? bi gün öncesinden yapıorsun yemegini,,ertesi gün işe gelirken beraberinde getiriosun..ben yaklaışık 3 aydır işe hergün elimde bi büyük poşetle gelip gidiorum..

üç yaprak marul ve 2 dilim karpuz çok zararlı kacamaklar deil (tatlı fln gibi yiyeceklere oranla).bugün ve yarın protein olarak dewam et.2 gün sebze 2 gün protein yapmış gibi olur dengelersin.3 gün proteine gerek yok.ama diyetin etkililiği için kaçamak yapmamalısın

bu arada kızlar hakikaten insanın midesi küçülüyormuş bu diyette..ödül öğünümü büyük bi iştahla beklememe rağmen yarısından fazlasını bitiremedim we şaka gibi ama yediğim seyden hiç zewk alamadım aşırı yaglı ve agır geldi.hayallerim cok farklıydı bu ögün için ama fiyasko oldu umarım midemiz hep böle küçücükk mini minnacık kalır

Marul çok mühim değil de karpuz olmamış pek.. Ama çok da yememişsin sonuçta. Ben olsam normal devam ederdim, ama kaçamak hakkımı kullandığım için; en az 20 gün 1 ay falan çok dikkat ederek devam ederdim Ben öyle yapıyorum şu anda. Ben 4 gün protein yedim. Zaten artık son kilolarım olduğundan iyice gitmiyorlar, onu kırmak istedim, 1 gr oynatmadı 4 gün protein yapmam. Yani bence normal devam etsen olur.
Suyu arttırdığımı için öyle olduğunu söylüyorlar. Su cildi güzelleştirir Ama benim o da olmadı Ne ters insanım yaa hehehe
dukan diyetini çalışırken nası yapıcaz ya herkes çok etkili diyor..
Çoğu kişi çalışıyor. Misal ben :) Benim diyete uygun şeyler bulma imkanım var buralarda ama; evden yapıp da işe götürebilirsin mesela. Sen yapmayı istersen, ohooo!! Yapamamak diye bir şey kalmaz

benimde cildim güzelleşti.snra anneme dedim anne ya bnm yüzüm bi güzel oldu dedim böyle bi ışıltı var dedim annemde protein cildi güzelleştirir dedi:)))

aynen bende 2-2,5 aydr hergün poşetle geliyorum:)))

İnşallah inşalaaahhhh!!! Şu anda pek iştahım azalmadı gibi geliyo ama.. İnşallah darısı başımıza hihi

Son düzenleme:

Çoğusu yanında taşırken övünmek istiyor vs şişman biriyle olmak istemiyor biz kadınlarsa en nihayetinde kalbinin güzelliğine bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…