afiyet bal şeker ola (ama kana karşmayaagünaydın kızlar
şu an istanbul bursa karayolundan sizlere ulaşıyorum sevgiler hepinize yalovadan geçmekteyiz an itibari ile:))))
Yasena komşuna çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim teyzemin kıznda da 20 yıl önce çocukken buna benzer bir hastalık çıkmıştı onlarda hastahanede kaldılar bir müddet kan verdiler hep tedavi oldu sonra iyileşti umarım komşunun çocuğuda bir an evvel iyileşir, Allahım bütün çocukları korusun onların hasta olmasına dayanamıyorum çok üzülüyorum
Love canım regldendir senin sıkıntın canım yakında geçecek üzülme bu arada sana iyi bir haber veriyim dün ödül günümdü güzel geçti ve gerçekten midem küçülmüş az az yedim canımda fazlasını hiç istemedi kulaklarımda hep dukanın yazdıkları vardı 2. tabağı yemeyiniz :)) vee güzel haber canım bugün tartıda 58.9 gördüm
Nesli Nesli Nesli sana çoook teşekkür ediyorum 3 aydır dukan yapıyorum ilk kez dukana uygun kek yedim o verdiğin tarif çoook güzel oldu nefisti, muflin slikon kaplarda yaptım hepsine 1.5 çorba kaşığı koydum hem güzel kabardılar hemde güzel piştiler
kızlaaaaarrr hem kendime hem de size moral olsun diye ticker'ımı güncelledimmmm
delyyy,seni seviyorummm
kız az kaldı bak yakalıcam seniii,üzülme hedefe ulaşınca ben hemen geçmeyi düşünmüyorum güçlendirmeye,3 kilo daha vermeye zorlayıp toplam 20 kilo ile geçeyim diyorum.yani daha seyirde bol bol seyreyleriz birbirimizi
krem vanilyayı yaptığını bilmiyordum afiyet olsun kuzum.beğenmene sevindim valla ben de yaptığım gibi götürmüştüm bi tanesini
kuzum bak dely de aynı durumda,başka arkadaşlarımız da var aynı durumda.bazı kişilerde daha zor gidiyor demekki.
biraz daha sporu arttırıp yeşil çaya ağırlık vermeyi denesen bakalım,bence işe yarayabilir
güncelledim kuzum,darısı başınıza.ben halaa inanamıyorum yaa 14.5 kilo verdiğime,bu hayatımda ilk olduu,seni seviyorum dukannn
ayy bak kiloları da verdim,bu dukan benle evlenir mi acaba
.............
nasılsınız kızlar hiç gelemiyorum işler çok yogun beyanlar var bıktım yaa
dün tartıldım 80,9 dan 80,4 düşmüştüm 4 günde ama bugün bi çıktım 81,2 noldu anlamadım kaçamakta yapmadım tek ihtimal regl yaklaştı o olabilir bide suyu içemedim ama nerdeyse 1 kilo fark edermi ya çok canım sıkıldı bugün 79 ları görürüm hevesi ile bi çıktım ki offf ki ne offf
sevgiler
Hoşgeldin, kolay gelsin.
Öyle oluyo kiii!! Bunu en iyi medesa bilir bakYarın birgün bi bakacaksın, düşmüşsün 79'lara.. Kandırmaca onlaaarr, üzülmeee
Diyete başlayalı 17 gün oldu ama cildimde gözle görülür bir düzelme var. Artık daha parlak ve alnımdaki küçük kabarcıklar da tamamen kayboldu. Siz de kendinizde böyle bir durum gözlemlediniz mi?
dukan diyetini çalışırken nası yapıcaz yaherkes çok etkili diyor..
Kaçamak yaptığınız zaman nasıl telafi ediyorsunuz?
Dün protein günüm olmasına rağmen üç yaprak marul ve iki dilim karpuz yedim.
Şimdi protein yapıyorum ama iki gün mü üç gün mü devam edeyim ne dersiniz?
Zaten gram gram veriyorum üstüne bir de kaçamak yapmak hiç olmuyor.
Marul çok mühim değil de karpuz olmamış pek.. Ama çok da yememişsin sonuçta. Ben olsam normal devam ederdim, ama kaçamak hakkımı kullandığım için; en az 20 gün 1 ay falan çok dikkat ederek devam ederdimKaçamak yaptığınız zaman nasıl telafi ediyorsunuz?
Dün protein günüm olmasına rağmen üç yaprak marul ve iki dilim karpuz yedim.
Şimdi protein yapıyorum ama iki gün mü üç gün mü devam edeyim ne dersiniz?
Zaten gram gram veriyorum üstüne bir de kaçamak yapmak hiç olmuyor.
Suyu arttırdığımı için öyle olduğunu söylüyorlar. Su cildi güzelleştirirDiyete başlayalı 17 gün oldu ama cildimde gözle görülür bir düzelme var. Artık daha parlak ve alnımdaki küçük kabarcıklar da tamamen kayboldu. Siz de kendinizde böyle bir durum gözlemlediniz mi?
Çoğu kişi çalışıyor. Misal ben :) Benim diyete uygun şeyler bulma imkanım var buralarda ama; evden yapıp da işe götürebilirsin mesela. Sen yapmayı istersen, ohooo!! Yapamamak diye bir şey kalmazdukan diyetini çalışırken nası yapıcaz yaherkes çok etkili diyor..
Diyete başlayalı 17 gün oldu ama cildimde gözle görülür bir düzelme var. Artık daha parlak ve alnımdaki küçük kabarcıklar da tamamen kayboldu. Siz de kendinizde böyle bir durum gözlemlediniz mi?
burdaki çoğu kişi,bende dahil çalışırken yapıoruz bu diyeti.çalısırken diyet neden olmasınki? bi gün öncesinden yapıorsun yemegini,,ertesi gün işe gelirken beraberinde getiriosun..ben yaklaışık 3 aydır işe hergün elimde bi büyük poşetle gelip gidiorum..
bu arada kızlar hakikaten insanın midesi küçülüyormuş bu diyette..ödül öğünümü büyük bi iştahla beklememe rağmen yarısından fazlasını bitiremedim we şaka gibi ama yediğim seyden hiç zewk alamadım aşırı yaglı ve agır geldi.hayallerim cok farklıydı bu ögün için ama fiyasko olduumarım midemiz hep böle küçücükk mini minnacık kalır
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/iliskiler/kadin-sismanlarsa-terk-ederim-anketi-18934.html
Aptal erkekleeerr!!!Ben de seni terk ederim beee!!! Uyuz şeeeyyyy!!! Kadınlar 40 yaşından sonra güzelliğini kaybediyomuşmuş... Ulen sen kendine bak, demezler mi adama..!! Bu ankete cevap veren kadınları hiç beğenmedim ben!!! Bak çok sinirlendim şimdiiiii!!!! :88::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?