Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öncelikle hoşgeldin =) umarım kilolarından bi an önce kurtulursun. burada öncelikli soru seyiri ne şekilde tamamlamak istediğin. 1+1 mi 5+5 mi 2+0 mı? kitabı okuduysan bunların ne olduğunu biliosundur eğer seyiri nasıl yapmak istediğini söylersen daha kolay yardımcı olabiliriz sanırım

bugun tartıldım 2.5 kilo vermiştim gramlarla almışım neyse yılmak yok ama sanırım yarın başlayamıyorum ataga cünkü şehir dısına cıkmam lazım orda ne yerim bilemedim ama dikkat etcem

10 gün atak cok degilmi tatlim?:26:

Dr.Dukan'ın kitabında sağlık sorunu olmayanların 10 güne kadar atak yapabileceği yazıyor buna dayanarak birşey olmaz diye düşündüm ama eğer fenalaşırsam hemen seyire geçicem dayanabildiğim kadar dayanıcam açıkçası ben bu kilolardan nefret ediyorum çünkü :2::2::2:

Mutlu Pazarlar Dukancanlar..

Dün gece adet oldum kivraniyorum kivraniyorum agridan tatli kirizim tavan yapmis durumda..

haklısın canım ama canım o kadar sıkkın moralim psikolojim o kadar bozuk ki bunu devam ettirmek istiyorum Nişanlım sürekli kilo vermemle ilgili imalarda bulunuyor hatta bazen daha ileri direk söylüyor ...ben böyle kalırsam mutsuz kalıcakmış...( vericem işte bu kiloyu sonrada onu terkedicem nihahaha

erkeklerın buyuk bır kısmı o kocaman gobeklerıyle gayet mutlu olabılıolar cok kısdım
umarım senn degerını bılır
ama sunu cok ıı bılmemıs gerekırkı kendımıs ıcın yapalım ne yapacaksak ,

55.00 :))) şu an bile harika görünüyorum ( hiç mütevazi davranmayacağım hakettim çünkü:)) ama 2kilo daha vereceğim. Zayıfladığım için dukana,ama sıkı ve incecik göründüğüm içinde call teyzeye VVEEEEEEEEEEEEEEE En önemlisi beni motive edip 10.Nisandan bu yana inatla kilo vermeme sebep olan kadınlar kulübünün samimi bütün üyelerine TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMMMMMMMMM....İYİ Kİ VARSINIZ :))))))))))))))))

bugün sevgilimden ayrıldım...saatlerdir ağlıyorum gözümde yaş kalmadı.abur cubura sarıp diyetimi bozmiycam.devam edicem.bnm için dua edin yalvarırım buna çok ihtiyacım var

bugün sevgilimden ayrıldım...saatlerdir ağlıyorum gözümde yaş kalmadı.abur cubura sarıp diyetimi bozmiycam.devam edicem.bnm için dua edin yalvarırım buna çok ihtiyacım var

Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm,sakın yemeye verme kendini amacını unutma bunlar gelip geçici insanlar için heba edeceğin günler değil. En önce onun hoşuna gitmeyen tasvip etmediğin göz yumduğun şeyleri düşün yani bende işe yarardı bilemedim ağlama sakın değmez inan...(((

şu an tek bildiğim kendimi yemeğe vermemem gerektiği...bu diyet bozulursa asla başlayamam.bütün emeğim boşa gider.Allahım bana güç ver yalvarırım...bugün hiç bişey yemedim.sadece su ve yeşilçay içtim.boğazımdan geçmiyo...

Güzelim benim ne diyecegimi bende bilemedim bu durumlarda ne denirki zaten üzme tatli canini sakin ama sakin diyetini birakma tam tersine simdi 4 elle sarilman gerekiyor hic dsünme desemde bos düsünür insan ister istemez ama baska seylerle oyala kendini

Çok üzüldüm canım ama aç kalma havalarda sıcak bünyen düşer ılık bir süt iç, azıcık durumun uygunsa dolaş ne bileyim ya! canım sıkıldı şimdi. Ama aklından çıkarmaa unutmak ve alışmak diye birşey var zaman en iyi yazardır hep doğruyu yazar...zamanla azalacak şimdi çok acı çekiyorsun biliyorum, insanın elinden birşey gelmemesi çok zor ya!

lutfen kendını hırpalama belkı bıkac gune hersey duselır
en degerlı olan sensın efet bu dıyet ıcın emek werdın pes etmek yok

Evet fıstık çok haklısın aslında ilk amacım kendime bunu başarabildiğimi ispatlamak ama tabii ki içime oturan bazı hususlar var ve bunların acısını çıkarmak için sabırsızlanıyorum :))

canım ne kadar güzel yol katetmişsin aynı azimle devam ... sorunlar bir şekilde düzelir heba etme kendini bazen bitti sandığın yerden başlıyor her şey...Unutma biz kadınız en zor durumlarda bile ayakta kalır mücadeleye devam ederiz...senin kıymetini bilemediyse bırak o üzülsün )

Kuzum, öylesine girmiştim şimdi gördüm, çok üzüldüm ama lütfen sıkma canını. Hiç kimse için değmez. Çok gençsiniz daha, canınız yanacak ama bu dünyada en değerli olan sensin. Lütfen üzülme, demek anlamsız şu an ama, sakın abur cubur yeme, yürü lütfen bana çok iyi gelir. Her şeyde bir hayır vardır mutlaka, lütfen üzülme. :26:

Canım ayrılık acısı zordur gerçekten ama bazen de sorunlara rağmen sürdürmek daha zordur. Bitmesi gerekiyorsa gerçekten bir şekilde bunun kararını verip uygulamak ve yola devam etmek lazım. Bu lafta söylendiği kadar kolay olmuyor elbet. Ama düşünsene sürmemesi gereken bir ilişkiyse eğer bu sürdürmek daha zor olmaz mıydı? Umarım çabuk atlatırsın. Gönlünü ferah tut. Diyeti miyeti de sakın bozayım deme. Aksine buna tutunmalısın. Kendine duyduğun güveni daha çok artırmak için bir yol bu. Tersini yaptığını düşünelim.Kendini ayrılık yüzünden yemeklere verdin. O giden on kilo da geldi onbeş kilo olarak bindi tepene. O zaman biten ilişkin geri mi gelecek. Bunca emeğinin boşa gitmesinin yanı sıra kendi kimliğine de çok zarar vereceksin. Biz bu diyeti önce kendimiz için yapıyoruz. Sevgililerimiz için değil! Ben birileri beni beğensin diye kılımı kıpırdatmam. Önce ben beni beğenmeliyim ki gerisi gelir bir şekilde. Sen güçlü bir kadınsın. Dur bakalım daha ne güzel günlerin, sevgilerin olacak. Hele bi kilolar da gitsin. Sen seyreyle sevgilileri o zaman. Onlar ağlasınlar, bırak :)

Evet kestanem şekerim, sempatika ne güzel anlatmış, sakın kendini bırakma, biz varız bak, seni çok seviyoruz.

kızlar yarın bende başlıyorum dukana fakat bu balık olayını nasıl yapabiliriz yağ da kızartıp yesek sorun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…