Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler canim harikasin

bugün sevgilimden ayrıldım...saatlerdir ağlıyorum gözümde yaş kalmadı.abur cubura sarıp diyetimi bozmiycam.devam edicem.bnm için dua edin yalvarırım buna çok ihtiyacım var

kiyamam sana :2: hakinda hayirlisi neyse o olsun canim, dediyin gibi diyetine devam et sakin bozma canim

canlarımmm bu dukan diyetinin tek bir dezavantajı var benim sindirmimi fena halde yavaşlattı ben şimdi bol bol yeşilçay form çay içiyorum ama kar etmedi afrikalı bir meyveden yapılan bitkisel tabletten 2 tane atınca düzeliyor ama ilaç kullanmak istemiyorum yarından itibaren sirkeli su içeyim diyorum ne dersiniz? yasak değildi sirke değil mi ?

dukanda 11. günüm. 7 gün atak yaptım 4 gündür seyiri toplam 2 kg verdim.metam çok yavaş

sakın pes etme burdaki arkadaşların da deneyimlerinden okuduğum kadarıyla önceleri yavaş kilo verenler olmuş vücut bazen plato evresine geçip duraklıyormuş.Bu süreci mümkün olduğunca yeşil çay vs. içerek geçir :))

kizlarrrr benim canim biraz tatli istedi 4. atak günümdeym

süt kaynattim icerisine nescafe attim ama bir iki damla cikolata atsammi icerisine kararsizim bozmak istemiyorum bu kadarcik bozarsa sakin yapmam ama zarar olmaz derseniz aticam

süt kaynattim icerisine nescafe attim ama bir iki damla cikolata atsammi icerisine kararsizim bozmak istemiyorum bu kadarcik bozarsa sakin yapmam ama zarar olmaz derseniz aticam

Güzelim sen şimdi neskafeli sütünü iç, içine çikolata filan koyma sakın. Bir çuval incir gider valla. Bak ne güzel atağın 4. gününe gelmişsin. Vereceğin bir iki kilonun büyük bir bölümü su olacak zaten bu etapta. Onu da gölgeleme bence. Meyveli yoğurt bulundursan( diyet olanlarından) böyle anlarda çok işe yarıyor.

bugün sevgilimden ayrıldım...saatlerdir ağlıyorum gözümde yaş kalmadı.abur cubura sarıp diyetimi bozmiycam.devam edicem.bnm için dua edin yalvarırım buna çok ihtiyacım var

Ben de 1 hafta önce ayrıldım görmüşssündür zaten burada da üzülüuyorsun kötü oluyorsun ama geçiyor benimde iştahım kalmamıştı bak şimdi kendimi toparladım şükür iyiyim arkadaşım sen de üzmemeye çalış kendini neden olduğunu çok merak ettim ama bi anda:26:

tatlim haklisin 3 günde 2,5 kilo verdim kaldi 10 kilo yani acmadim kavanozu ictim sütümü bos

sen varya sen sahiden harikasın
balım, bu haftanın bombası dondurmalardan gelecek... AR-GE yapıyokk :)
ben de 21 kiloya 6 gün atak yaptım.. fazlası kar olsaydı dukanoviç derdi zaten çok çok yapın diye.. katılıyom sana güzelkuzum..
Selam herkesee Nasıl gidiyoo kilo verme olayımıız ?
tatilde hiç bi yere gitmiyomuş gibi geliyo sanki ama ben biliyom veriyom ben veriyomm :) eve gidince tartım tüm gerçekleri gösterecek. (burdakilerden asla emin olamam gibi nedense)
yemek saatlerini daha erkene çeksen ve biraz da sıklaştırsan... akşama doğru seyreltip, misal 8 den sonraya sadece su içme faslı bıraksan... madem bu kadar tedirgin ediyor seni, bence de bir süre olası menülerini önceden yaz, yorumlayalım..
Mutlu Pazarlar Dukancanlar..

Dün gece adet oldum kivraniyorum kivraniyorum agridan tatli kirizim tavan yapmis durumda..
geçmiş olsun gurbetkuşum ..
:))) iyi plan
ohhh maaşallah!!! :))

birtanemmm hiç üzülme sakın.. bak bambaşka bi açıdan yorum yapıcam şimdi ..
bu diyetin en büyük handikapı AĞIZ/VÜCUT kokusu yapması değil mi??
ee bu durumda doğru insan olsun veya olmasın tüm sevgili eş arkadaş vs.. mesafelenmek durumunda kalmıyor muyuz... bence her halükarda bu ayrılık br avantaj olabilir... eğer doğru insansa ve tekrar kavuşacaksanız ilerde, senin bu tatsız hallerine şahit olmadan sadece fıstıklaştığını görür, bu çok iyi olur..
yok eğer yanlışsa ve bi daha biraraya gelmeyecekseniz seni böyle hatırlamayacağı için bu yine iyi bişey..

ne yapalım dukan sevgilisavar gibi bişey oluyo, hele de yazın
ben içimdeki geveze gacının sesine kulak kabartıyorum ve o senin çok keyifli günlere gebe olduğunu bağırıyorr

bir de tabi şu varr; mühim olan bişey varsa senin kendini terketmemen, ömür boyu kendine saygını sevgini tazeleyebilmen... gerisi kof incir lemmm

selam hanımlarr ben dukan kitabını yeni aldım bitirmek üzereyim çok fazla kilom var ama nedendir bi başlıyasım gelmiyo adet dönemim yaklaştı onu atlatıpmı başlamalıyım yoksa hiç vakit kaybetmemelimiyimm...

Son düzenleme:
kızlar merhaba...ben aranıza yeni katıldım karataydan geçiş yaptım diyebilir.her neyse benim sormak istediğim soruları cevaplarsanız çok sevnirim metabolizmam yavaş sanırım bi türlü kilo veremiyorum..43:hiç bir diyet işe yaramıyor son umudum bu.dukan diyeti kitabını aldım okudum ama çok karışık anlatılmış gibi geldi bana yada ben anlayamadım.kısaca benim 5 kilo fazlam var ve hangi bölümü uygulamam gerekir sizce ben üç gün atak die düşündüm fazla kilom olmadığı için yani üç gün atak yapıcam saf protein sonrasını anlamadım haftanın üç gün protein yiycem mesela pazartesi başladım diyelim pazt.salı,çarş saf protein , perş cum cumrt pazar :saf protein+sebze yani seyir değilmi?sonra nasıl olcak öbür hafta yine saf proteini 3 gün yapıp sonra tekrar haftanın kalan 4 günü istene kiloya inene kadar saf protein+sebze mi üff kafam karıştı yok mu şöle açık açık anlatacak kızlar:44::44: birde sonuç alıyormusunuz işe yarıyormu kilo verip koruyamayan verdiği kiloyu tekrar alan oldumu son olarak yulaf kepeği şartmı yulaf ezmasi olurmu?? öpüorum hepinizi...

Günaydıııınnnn

haftasonu evde olmadığım için yazamadım dukanın belirlediği gibi 2 gün atak yaptım, bugün seyir de 2. günüm, 5+5 uygulamayı düşünüyordum ama kitapta 1+1 in ısrarla önerildiğini görünce öyle yapmaya karar verdim.

Atak sonucu 1,3 kg ve göbeğimdeki şişkinlikten kurtuldum,

Şimdilik motivasyonum iyi gidiyor, daha düzenli yemek yiyorum, tek problem çayın yanında abur cubur yiyemiyor olmam ama sayılı gün çabuk geçer diyorum, dün markette bir paket çikolatayı almamak için baya direndim

Kahvaltıda krep, beyaz peynir, karper, 2 dilim hindi pastırma, 1 tane yumurta yedim

Her gün lesslie ile 2 mil yürüyorum ve bazı bölgesel hareketleri düzenli yapıyorum.

Merhaba, bu diyetin amacı zaten metabolizmayı hızlandırmak, dukanın sitesinde kaç gün atak yapmak gerektiğini belirleyen bir test var, onu yapabilirsin. Seyir için 1+1 yapılmasını öneriyor dukan, kitapta öyle yazıyor yani...
Yulaf kepeği diyetin olmazsa olmazı mutlaka almalısın, yerine koyulabilecek başka bir şey yok anladığım kadarıyla. Ben de daha önce karatay diyeti yaptım 7 kg verdim karatayı arada uygulayarak, ama çok sıkıcı bir diyet uzun düre bir şey yememek oruç psikolojisi yaptı bende

çikolata yerine tarçın atabilirsin, yada nescafe yerine sütlü türk kahvesini tarçınla yapmanı öneririm, bir kupa içersen tatlı isteğini baya yatıştırıyor.

günaydın herkeseee
nezamandan beri dukan diyeti aklımda ama bitürlü yapmaya karar veremedim
9aylık birkızım var onu emziriyorum
galiba emzirenler yapmamalıymış
daha dogrusu atak dönemini atlamalıymışşş
kitabı okuyanlar bu konuda bilgi verebilirmi????

ama ben yazdıklarınızı okudukça hırslandımm
çok başlamak istiyorumm

günaydınnn kızlaarrrr,iyi haftalarrrr.booollll eksili bir hafta olsun inşallahh
gerçi ben güne 78.5 ile başladım
yani geöen haftaki son tartılmama göre +1200 ile falan büühüüüü
ama çok da kafamo takmamaya çalışcam çünkü malum bugün böyle gösterir yarın _2000 gösterir benim sihirli tartım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…